Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nederland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Polyphonics zoekt gitarist of pianist/ toetsenist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 254x bekeken

Polyphonics zoekt gitarist of pianist/ toetsenistPolyphonics is een vier-koppige semi-akoestische band bestaande uit 3 gitaristen/ zangers en 1 zangeres. We komen uit Rotterdam en omgeving en repeteren 1x in de 2 weken, meestal op vrijdagavond. Wij zoeken een nieuwe 4e Polyphonic omdat onze gitarist door omstandigheden helaas moest stoppen. Gitaristen maar zeker ook toetsenisten/pianisten kunnen reageren! We spelen op semi-professioneel niveau en … meer »

Wies Kamstra

Tribute Judas Priest

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 177x bekeken

Tribute Judas PriestHoi ik John ben op zoek naart mensen die een tribute Judas Priest wil opzetten. Mijn voorkeur gaat uit naar de periode van de Britisch Steel. Wat ik wil is elke week of 1 x per twee weken repeteren. Ik ben zelf slag-gitarist en ja priest heeft ook 2 stemmige dingetjes. Ik denk dat de muzikanten nog wel bij elkaar te krijgen zijn maar een zanger die 6 octaaf kan zingen zoals Rob Hallford deed zal misschien … meer »

Muzikantenbank user John MeupelenbergJohn Meupelenberg

Zangeres /gitariste gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 86x bekeken

Ervaren zangeres(65 jaar) en bassist (61 jaar) zoeken een zangeres die ook gitaar kan spelen. Wij wisselen nummers waarbij droefenis en ellende centraal staan graag af met vrolijke op-tempo nummers. Verder vinden we afstemming en goed naar elkaar luisteren van groot belang. De bassist speelt ook een paar jaar akoestisch en elektrische gitaar.

Henk Jan Hazenkamp

Skunkrocken

Bassist en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 238x bekeken

SkunkrockenZangeres en drummer met ruime ervaring zijn op zoek naar gitaristen en een bassist die met ons willen rocken. Wij willen een funky rockband gaan samenstellen in de stijl van Skunk Anansie, Mothers Finest en dergelijke vette funkrock. Repeteren gaan we in Lichtenvoorde.

Muzikantenbank user Diant VenemanDiant Veneman

Funky gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 171x bekeken

Funky gitarist gezocht Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) De Tailcutters zoeken een nieuwe gitarist. We zijn een afrobeat/funkband en spelen muziek van o.a. Budosband, Funk Ark, Shaolin Afronauts, Liberators, Whitefield Brothers met een nadruk op de groove. We zijn een instrumentale band bestaande uit drums, bas, percussie, toetsen, sax, trompet en hopelijk snel weer gitaar. We zoeken … meer »

Muzikantenbank user Benjamin BenjiBenjamin Benji

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist.

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 216x bekeken

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist.Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist. De band speelt uitsluitend eigen werk (POP/ROCK). We oefenen consequent 1 keer per week op de vrijdagavond) . Onze oefenruimte is in Anholt. (D). De eigen nummers eisen een dynamische en energieke solo-lijn. Daarom zijn we op zoek naar iemand met ervaring en de nodige “Spirit”. Het liefst tussen 40 en 75 jaar oud , die bereid … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Gevraagd gevorderde slag/solo gitarist.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 245x bekeken

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen is dat mooi meegenomen met muzikale groet Huub Tieleman bij interesse kan/mag ook contact opnemen … meer »

Huub Tieleman

Gevraagd gevorderde slag/solo gitarist.

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 235x bekeken

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen is dat mooi meegenomen met muzikale groet Huub Tieleman bij interesse kan/mag ook contact opnemen … meer »

Muzikantenbank user Huub TielemanHuub Tieleman