Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht voor energiek popband

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 243x bekeken

Gitarist gezocht voor energiek popbandWij zijn op zoek naar een gitarist, die ook de bas enigszins beheerst voor Powerized. Powerized is een eigen werk band, bestaande uit 3 leden die energieke pop speelt met een eigen sound en veel oog heeft voor show. Denk in de richting van P!nk en Imagine Dragons. Er staan een aantal ambitieuze projecten klaar, verschillende tours en volgende albums zijn al ver gevormd. We zoeken iemand die samen met … meer »

Tom Maurits

Project Bullfrog

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 339x bekeken

GITARIST (ZANGER) gezocht voor RORY GALLAGHER tribute. Wie heeft er een Blues-rock hart en wil de nalatenschap de unieke Rory Gallagher levend houden overal waar ze de schijt krijgen van tribute bandjes van U-2, Anouk e.d. Wie heeft de ballen, de ervaring en de motivatie om dit avontuur aan te gaan. Mocht de zang niet je ding zijn dan zoeken we er een zanger bij. De voorlopige setlijst beslaat zijn … meer »

Vichelli

Jazz zangeres zoek gitarist of pianist regio Breda

Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 393x bekeken

Hoi! Ben jij een goede en ervaren jazz gitarist of pianist en heb je zin om als duo met mij op te treden op borrels, kleine feestjes, galerie openingen etc.? Ik ben op zoek naar iemand waarmee ik snel een repertoire kan opbouwen en mee kan gaan optreden. We kunnen het duo eventueel ook uitbreiden met bijvoorbeeld een bassist of saxofonist, maar het blijft de bedoeling om in kleine bezetting te … meer »

Laura Greebe

Gitarist / zanger gezocht voor DOE MAAR Tribute band

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 342x bekeken

Gitarist / zanger gezocht voor DOE MAAR Tribute bandHallo, Wij zoeken een gitarist met de “Ernst Janz Lead-vocalen” voor onze DOE-MAAR Tribute band… Bij het vinden van een ambitieuze gitarist, welke ook de backing vocals aan kan vullen, zal onze formatie, bestaande uit drums, bas/zang en toetsen en gitarist, compleet zijn. Déze formatie van vier muziekanten zal de kleinere optredens kunnen gaan verzorgen. Voor festivals e.d. zal er gefocust … meer »

Muzikantenbank user GuillermoGuillermo

Gitarist gezicht voor Chris Cornell tribute

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 260x bekeken

Gitarist gezicht voor Chris Cornell tribute. Regio Breda, Roosendaal. Zit je daarbuiten en is reisafstand geen probleem voor jou. Prima! Lekkere set in elkaar draaien met Soundgarden, Temple of the dog, Audioslave, Chris Cornell nummers. Goed voorbereid repeteren (niet eindeloos) en dan gigs! Interesse? Stuur me een pb voor meer info!

Jan Huijbregts

Pop rock band zoekt gitarist/ bassist en toetsenist.

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 599x bekeken

Wij zijn een drummer en zangeres die graag top 2000 en Studio Brussel repertoire spelen. We hebben ervaring en hebben in diverse bands gespeeld. Ons doel is vooral eerst lekker te repeteren en lol hebben in muziek maken. Wellicht volgen hier optredens uit. Leeftijd is niet belangrijk maar redelijk wat ervaring is wel gewenst. We komen uit Breda en kunnen redelijk dichtbij repeteren.

Marco