Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren drummer zoekt muzikanten voor oprichting amusementsband

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Hallo, Ik ben een ervaren drummer en zoek muzikanten om een amusementsband op te richten. Te denken hierbij valt aan liedjes van bijvoorbeeld Frans Duijts, Andre Hazes, Django Wagner, Frans Bauer, etc. Uitstapjes naar ander genre(s) kan natuurlijk ook, als het maar hoog genoeg amusement gehalte heeft. Bedoeling is om serieus iets weg te zetten met een aantal optredens per jaar. Zou leuk zijn om een … meer »

Mark-70

Semi-akoestische band zoekt gitarist voor akoestische en elektrische gitaar

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Wij zijn op zoek naar een allround gitarist die zowel elektrische gitaar als (elektro-)akoestische gitaar speelt, aanvullend op de slaggitaar. Als je kunt tokkelen dan is dat mooi meegenomen. We spelen popsongs met een eigen twist op een beschaafd geluidsniveau. We repeteren om de week op donderdagavond in Etten-Leur. Uiteraard willen we ook eigen nummers gaan schrijven en op den duur kleinschalig … meer »

Wilfred Wayop

Deep Mount High zoekt muzikanten!

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 305x bekeken

Ooit als een gelegenheidscollectief op het Gorinchems Hippiefestival begonnen besluit door te starten met repertoire van Tina Turner, Aretha Franklin, Joyce Kennedy en andere grootse damesstemmen uit de soul, funk, pop en rock. We zijn naarstig op zoek naar gitaristen, toetsenisten, en natuurlijk vocalisten die zin hebben in een lekker muzikaal feestje, goed bij strot zijn en het top vinden vet en … meer »

Marco

**Lead & Rhythm gitaristen gezocht** invloeden van o.a. Rob Zombie, Wednesday 13 &Marilyn Manson..

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 404x bekeken

Howdy, Wij zijn Born Sinner. Vocals: Jack Dennis Bass : Nick Drums : Mitchel Lead guitar: ? Rhythm guitar: ? De belangrijkste invloeden zijn zoals hierboven genoemd Marilyn Manson, Wednesday 13 en Rob Zombie, het shock rock genre...lekker theatraal on stage qua kleding en make-up, maar bovenal de muziek. Ik (Jack Dennis) speel zelf gitaar maar wil graag de vocals op me nemen. We heb geen podium … meer »

Dennis