Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pop(rock)band Powerized zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 228x bekeken

Pop(rock)band Powerized zoekt gitaristDe Bredase band Powerized is op zoek naar de gemotiveerde gitarist die in dienst van de muziek kan spelen. Met Nick Holleman als frontman en songwriter brengt Powerized een mix van stevige pop waarbij het totaalpakket bepalend is voor de sfeer. Daar Powerized werkt met samples is het belangrijk dat de gitarist in staat is te werken met clicktrack en in-ear monitoring systeem. Soundsamples van Powerized … meer »

Nick Holleman

Band zoekt jazzgitarist en/of pianist/toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 251x bekeken

Het Brandlake Jazz Ensemble zoekt een gitarist of pianist/toetsenist Het ensemble uit de grensstreek tussen België en Nederland met optredens, maar nu even niet ivm corona, speelt naast jazz standards, latin en funk muziek. Leeftijd speelt geen rol, de huidige bandleden zijn 50+. De repetities zijn 1 per 2 weken op maandagavond in de buurt van Alphen. Bij interesse snel reageren.

JC

Zijn er nog muzikanten voor een pop / rock coverband in omgeving Chaam

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 634x bekeken

Zijn er nog gitaristen, drummers, toetsenisten en uiteraard zangers of zangeressen in de omgeving van Chaam (regio Breda - Tilburg) die in een leuke coverband willen spelen ? De gemiddelde leeftijd is al een beetje opgeschoten rond de 45+. Echter dit is geen must, een goede klik en motivatie is belangrijker. Doel is om lekkere muziek te maken uit de 80er en 90er jaren maar zeker ook nieuwere. Maar … meer »

Muzikantenbank user Paul DaanenPaul Daanen