Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger en gitarist gezocht!

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 198x bekeken

Wij zijn een startende Hardrock band die lekker de beuk erin gooit met eigen geschreven nummers. Denk aan muziek van o.a. Black Sabbath, Guns ‘n Roses, etc. Wij bestaan momenteel uit gitarist (21), bassist (21) en drummer (24). We zoeken een zanger en gitarist maar als je dit weet te combineren is het natuurlijk helemaal super! Omgeving Breda/Tilburg Leeftijdscategorie: 20/30 Ervaring op … meer »

Teun Zomerdijk

Beginnende zanger/gitarist op zoek naar partner voor duo

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 184x bekeken

Hoi! ik ben Bart. Ik ben 20 jaar en woon in Breda. Ik studeer werktuigbouwkunde op Avans Hogeschool in Breda en loop momenteel stage in Tilburg. Ik ben een beginnende gitarist en zing daar ook een beetje bij. Ik ben op zoek naar iemand die het leuk lijkt om wekelijks muziek te maken. Qua genre heb ik pop/soft rock in gedachten. Ik sta open voor suggesties!

Muzikantenbank user Bart LemmenBart Lemmen

Rockcoverband Antt zoekt een ervaren 2e gitarist (m/v)

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 388x bekeken

Rockcoverband Antt zoekt een ervaren 2e gitarist (m/v)Hey rockgitarist(e)! Wil je eens wat andere muziek op een podium neerzetten? Lees dan verder! Antt speelt actuele en oudere rockcovers die anderen (nog) niet spelen. Denk aan Bush, Creed, System of a Down, Iggy Pop, etc. Een mix van pakkende hedendaagse rock afgewisseld met een vleugje nostalgie. Het doel is om een aantal keren per jaar op te treden. Antt treedt al op, is volop in ontwikkeling … meer »

Muzikantenbank user yannemmannyannemmann

Coverbandformatie zoekt met spoed ervaren Gitarist! !

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 202x bekeken

Deze coverbandformatie is met spoed op zoek naar een ervaren gitarist met enige podiumervaring in Breda of omgeving. Kun je ook nog wat backing-vocals doen, dan is dat meegenomen. Onze huidige bezetting is nu: bassist, toetsenist en drummer. We zijn dus ook op zoek naar een ervaren zanger of zangeres. Ons repertoire bestaat uit Pop/Rock vanaf jaren 80 tot nu, met invloeden, zoals New Wave, funk, … meer »

Bert Mommers

Garage/surf/rock/fuzz/electronica achtig iets gezocht of oprichten?!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 202x bekeken

hello, Drummer hier (27) zoekt mede muzikanten die ook houden van wat harder werk en komen uit de regio breda e.o. .. maar zeker niet te goed zijn, of (niet meteen) torenhoge ambities hebben, want ik moet er weer even inkomen na een lange break van het drummen. (school, carrière je kent het wel. bands die momenteel in mijn lijstjes staan op spotify, of wat ik gewoon echt heel vet vindt: IDLES, the … meer »

thomas

Gitarist wil rock band beginnen

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 211x bekeken

Ik ben een 27-jarige gitarist uit Breda en ik wil een nieuwe melodische rock & roll band beginnen. De bedoeling is dat wij eigen nummers gaan doen. Ik ben opzoek naar: -drummer -bassist (die eventueel ook zanger is) -2e gitarist voor zowel ritme als lead (die eventueel ook zanger is als de bassist geen zanger is) -zanger (als zowel de 2e gitarist en de bassist beide geen zangers zijn) Reageer … meer »

Marc

LEAD/SOLO gitarist gezocht METAL (onze leeftijden 22, 29, 33, 45)

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 250x bekeken

Wij zijn metalband 'Element 76' en op zoek naar een lead/solo gitarist. Nu: drummer, bassist, slaggitarist en zanger (clean/grunts/screams etc), gevestigd in Nieuwendijk (brabant). We beschikken daar over een eigen oefenruimte met o.a. computer met internet, opnameapparatuur, en is 24/7 toegankelijk. De dinsdagavonden proberen we altijd compleet te zijn met repeteren, daar omheen kan een ieder … meer »

Arie Kieboom