Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Semi-akoestische band zoekt gitarist voor akoestische en elektrische gitaar

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 137x bekeken

Wij zijn op zoek naar een allround gitarist die zowel elektrische gitaar als (elektro-)akoestische gitaar speelt, aanvullend op de slaggitaar. Als je kunt tokkelen dan is dat mooi meegenomen. We spelen popsongs met een eigen twist op een beschaafd geluidsniveau. We repeteren om de week op donderdagavond in Etten-Leur. Uiteraard willen we ook eigen nummers gaan schrijven en op den duur kleinschalig … meer »

Wilfred Wayop

Bluesrock Powertrio in oprichting…

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 176x bekeken

Ervaren bassist en drummer uit de rock scene ( 50 plus ) zoeken een gitarist / zanger met ervaring voor de oprichting van een power bluesrock band. Stijl in de richting van, Walter Trout - Michael Katon – Lance Lopez – Montrose –Pat Travers - enz – enzzzz… Repetities in Antwerpen. ( bespreekbaar om te verplaatsen richting Breda ) Rauwe gitaarsound gewenst…

Jack Franken

Deep Mount High zoekt muzikanten!

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 222x bekeken

Ooit als een gelegenheidscollectief op het Gorinchems Hippiefestival begonnen besluit door te starten met repertoire van Tina Turner, Aretha Franklin, Joyce Kennedy en andere grootse damesstemmen uit de soul, funk, pop en rock. We zijn naarstig op zoek naar gitaristen, toetsenisten, en natuurlijk vocalisten die zin hebben in een lekker muzikaal feestje, goed bij strot zijn en het top vinden vet en … meer »

Marco

Beginnende zanger/gitarist op zoek naar partner voor duo

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 308x bekeken

Hoi! ik ben Bart. Ik ben 20 jaar en woon in Breda. Ik studeer werktuigbouwkunde op Avans Hogeschool in Breda en loop momenteel stage in Tilburg. Ik ben een beginnende gitarist en zing daar ook een beetje bij. Ik ben op zoek naar iemand die het leuk lijkt om wekelijks muziek te maken. Qua genre heb ik pop/soft rock in gedachten. Ik sta open voor suggesties!

Muzikantenbank user Bart LemmenBart Lemmen

Garage/surf/rock/fuzz/electronica achtig iets gezocht of oprichten?!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 318x bekeken

hello, Drummer hier (27) zoekt mede muzikanten die ook houden van wat harder werk en komen uit de regio breda e.o. .. maar zeker niet te goed zijn, of (niet meteen) torenhoge ambities hebben, want ik moet er weer even inkomen na een lange break van het drummen. (school, carrière je kent het wel. bands die momenteel in mijn lijstjes staan op spotify, of wat ik gewoon echt heel vet vindt: IDLES, the … meer »

thomas

**Lead & Rhythm gitaristen gezocht** invloeden van o.a. Rob Zombie, Wednesday 13 &Marilyn Manson..

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 369x bekeken

Howdy, Wij zijn Born Sinner. Vocals: Jack Dennis Bass : Nick Drums : Mitchel Lead guitar: ? Rhythm guitar: ? De belangrijkste invloeden zijn zoals hierboven genoemd Marilyn Manson, Wednesday 13 en Rob Zombie, het shock rock genre...lekker theatraal on stage qua kleding en make-up, maar bovenal de muziek. Ik (Jack Dennis) speel zelf gitaar maar wil graag de vocals op me nemen. We heb geen podium … meer »

Dennis