Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Oudere muzikanten gezocht door Drummer/zanger Blues,Jazz,Swing.

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 243x bekeken

Voor het oprichten van een gezellige band op een redelijk niveau zoek ik de volgende muzikanten: Bassist-Gitarist-Toetsenist-Saxofonisten-Trompettisten-Zangeres. De blazers dienen goed arrangementen te kunnen lezen. Graag muzikanten vanaf 50 jaar! Ambitie prima, maar teveel optredens zoek ik niet meer. Maandelijks één keer is voor mij voldoende. Repetities vinden in of bij Oosterhout n.b. plaats … meer »

Muzikantenbank user Koos LuijendijkKoos Luijendijk

Page45 zpekt gitarist

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Page45 zpekt gitaristPage45 is act uit Breda die aan de weg aan het timmeren is. Momenteel bestaat dit project uit twee personen die voornamelijk akoestisch optreedt. Het idee is om uiteindelijk weer als volledige band te formeren. We zijn op zoek naar een enthousiaste gitarist die voornamelijk ons eigen werk (aangevuld met her en der een cover) wil complementeren. In eerste instantie dus akoestisch. We vragen in het … meer »

Muzikantenbank user Vic van den BoschVic van den Bosch

Slag- en sologitarist gezocht

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 159x bekeken

Startende band uit Breda is op zoek naar een slag- en sologitarist. We zijn een beginnende band dus gitaristen die al 30 jaar spelen hoeven niet te reageren:) Ambitie is om te gaan optreden in de toekomst. We spelen graag rock en pop en funk en lekkere vrolijke nummers. Repeteren 1 keer 14 dagen in Breda. Onze leeftijd is 30 plus. Groetjes, Carolien van der Haven

Muzikantenbank user Carolien van der HavenCarolien van der Haven

Hobby band zoekt solo gitarist

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 456x bekeken

Wij zijn een hobby band met aspiraties om een aantal keer op te treden per jaar. Het is commerciele muziek zoals Eagles, Dire Straits etc. Wij zijn allen ervaren muzikanten die deze band er als hobby bij doen. Wij zijn op zoek naar een (ervaren) gitarist die niet als doelstelling heeft veel op te treden. Zang zou erg prettig zijn maar is geen pre. Wij repeteren 1x in de 2 weken op dinsdag avond … meer »

Wil Timmers