Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht!!

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 165x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres en bassist zijn op zoek naar muzikanten of een band. We zijn op zoek naar muzikanten met een serieuze/ambitieuze instelling qua nummers uitzoeken en spelen. Graag ontmoeten we muzikanten die net als wij voor de volle 100% willen gaan voor deze band. Ons streven is om het origineel zo goed mogelijk te benaderen en ons daarmee te onderscheiden van andere bands. Voor … meer »

Hans Bal

Coverband Underdog zoekt nieuwe solo-gitarist.

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 508x bekeken

Coverband Underdog zoekt nieuwe solo-gitarist.Coverband Underdog zoekt nieuwe solo-gitarist. Wij zijn Underdog. Een goed lopende pop / rock coverband gestart in 2005. Met veel (podium)ervaring en iedere maand wel een optreden. Ons doel: lol, lekker samen muziek maken, serieus werken aan nummers om ze zo goed mogelijk weg te zetten tijdens onze optredens. Onze lead gitarist (Elbert) gaat ons na 12 jaar wegens omstandigheden helaas verlaten. … meer »

Debby

Enthousiaste muzikanten gezocht voor Wereldmuziek

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 355x bekeken

Word je net als wij helemaal enthousiast van folk en wereldmuziek, woon je in de omgeving van Breda en ben je tussen de - laten we zeggen - 20 en 50 jaar? Dan zijn we op zoek naar jou. Voor het voortzetten van onze band zijn we met name op zoek naar een blazer (saxofoon en/of klarinet) en een pianist, of speel je misschien akoestische gitaar, ukelele of contrabas? In het laatste geval fijn wanneer … meer »

Kevin

Akoestische gitarist/zanger zoekt muzikale partner

Bassist en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 529x bekeken

Ik ben Marco 55 jaar oud en ben op zoek naar iemand die kampvuur liederen wil spelen. Lekker samen spelen en zingen. Mijn ervaring in de muziek: 40 jaar drums, 15 jaar gitaar, 10 jaar mondharmonica. Ik wil uiteraard ook graag van elkaar leren. Ik ben geen beginner maar ook geen gevorderde. Ik kan nummers met basis akkoorden gemakkelijk begeleiden en tevens de zang verzorgen. Daarnaast ook samen met … meer »

Marco Boeren

Slack Alice zoekt (solo)gitarist en zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 893x bekeken

Slack Alice, een gerenommeerde rock-coverband uit Breda, zoekt een zanger en een (solo)gitarist. Wij bestaan al 17 jaar, hebben diverse hoogtepunten meegemaakt (opening van Hartje Ginneken, opening van Parkfeest Oosterhout, afterparty van De Dijk in de Vorstin in Hilversum), zijn vaste gast in de Panta Rhei in Vlissingen, hebben regelmatig de Bommel in Breda op z’n kop gezet, en nog veel meer. Echter, … meer »

Muzikantenbank user Frank de GroeneFrank de Groene

Gitarist en/of toetsenist gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 701x bekeken

Cover band Dynamic is op zoek naar een gitarist en/of toetsenist om onze nummers extra dynamisch te laten klinken. We hebben kort geleden een demo opgenomen en willen in 2024 leuke optredens gaan doen. Repertoire is vrij gevarieerd (rock, pop, country, soul), we doen alleen geen heavy metal en schlagers. We zijn met zangeres, gitarist, drummer en bassist (een aantal doen ook achtergrondzang), zijn … meer »

Muzikantenbank user Piotr QueePiotr Quee