Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist 60/80’s coverband omgeving Zwolle gezocht

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 245x bekeken

Hoi, wij zijn een coverband in oprichting - nu nog trio - en zoeken een toetsenist (liefst met tweede stem). Al een dik uur repertoire staan. Stijl: blues-pop-rock, eighties en ouder. Van Hendrix tot The Cure en van Cream tot Fleetwood Mac. Puur en vooral met feel en ruimte voor improvisatie. Leeftijd maakt niet uit, de nodige ervaring welks Wij zijn rond de 50. Repeteren in Hedon Zwolle, tweewekelijks.

Michiel Kroes

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 190x bekeken

*Toetsenist gezocht!* Nightshift22 is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e)! Wij zijn een coverband met zang, drum, (bas)gitaar en een flink aantal blazers en spelen dansbare wat oudere en recente hits. We repeteren wekelijks op de maandagavond in Nieuwe Wetering. Geïnteresseerd of vragen? Stuur mij vooral een berichtje!

Pablo

Reggaeband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 232x bekeken

Roots-reggaeband uit Leiden met gemengd eigen werk/covers repertoire zoekt strakke toetsenist die weet hoe je reggae speelt of er zich iig in wil en kan verdiepen. We zijn nog wat in ontwikkeling maar hebben iig 1 optreden in de planning (25 november) Zodra t goed looptgaan we streven naar maandelijks optreden. Hier een playlist met stukjes optreden: https://youtube.com/playlist?list=PLdB-3c056m7_TtL6tXO5Fvnv8VmYeOKX5&si=adl1UCZwpcgt1a2C

Jan Ve