Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Recent gestarte Folk-Band zoekt mede-muzikanten

Accordeonist, Overig en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 199x bekeken

Recent gestarte Folk-Band zoekt verdere invuling met Toetsenist, Accordeonist, Fluitist. Ook nog kunnen zingen zou mooi zijn. Huidige bezetting: Bassist. Slaggitaar/zang, Sologitaar/mondharmonica/zang. Allen pensionado. Lezen bladmuziek. Meerstemmige zang. Focus van de muziek ligt op Iers, Keltisch, Folk, maar ook wel Pop jaren 60/70/80. Voor bladmuziek wordt gezorgd. Beschikken over eigen goed ingerichte … meer »

Muzikantenbank user Jelle WiersmaJelle Wiersma

Gitarist en toetsenist gezocht in Arnhem

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 214x bekeken

Ben jij een muzikale gitarist of toetsenist die het leuk vind om eigen muziek te maken en op te treden? Dan zoeken we jou! Wij zijn de band Art of Almost. Op dit moment zijn we met z’n vieren (zang, bas, gitaar, drum) en spelen vooral eigen werk (met soms een covertje tussendoor). We willen de band uitbreiden en zoeken daarom een tweede gitarist en een toetsenist. We zoeken iemand die creatief is … meer »

Muzikantenbank user Efraïm SalariEfraïm Salari

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 180x bekeken

Hee hoi, ik ben Rolinka, zangeres, 49 lentes jong, en op zoek naar een gitarist of toetsenist om samen een muzikaal duo te vormen. Zing al m’n hele leven, in verschillende settings, maar pas 15 jaar geleden ben ik mijn droom gaan waar maken: zingen in een popband. Door allerlei omstandigheden zing ik op dit moment als backing vocal (overigens met veel plezier) in een countryband, maar ik mis het … meer »

Muzikantenbank user Rolinka van der WoudeRolinka van der Woude