Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock Cover band zoekt Toetsenist - omgeving Ede

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 57x bekeken

Hallo, wij zijn een Rock cover band met een repertoire van +/- 30 nummers welke wij verder willen uitbouwen. Jou inbreng is daarbij uiteraard welkom. Graag komen wij dus in contact met een toetsenist. We spelen o.a. Black Keys, De Dijk, Herman Brood, The Scene, Golden Earring. Komt gerust een spelen en laten we kijken of het klikt. De goed verzorgde repetitie ruimte is in Ede en we repeteren in … meer »

Frank

Pianist gezocht voor Jazz Trio [Omgeving Arnhem]

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 114x bekeken

Pianist gezocht voor Jazz Trio [Omgeving Arnhem]De Yamaha vleugel staat voor jou klaar en zo ook een mooie ritmesectie: contrabas en drums. Lekker spelen en verkennen in het gebied tussen Bill Evans, Esbjorn Svensson en nog veel en veel meer. Je hoeft niet: - profi te zijn; maar het is wel fijn als je de jazz harmonie beheerst - virtuoos te zijn; maar het is wel fijn als je gewoon goed kunt improviseren - Kenny Baron na te kunnen doen; … meer »

Muzikantenbank user Wouter BoschWouter Bosch

Steelyard (experimentele rock) zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 158x bekeken

Steelyard (experimentele rock) zoekt toetsenist(e)Voor de band Steelyard (experimentele rock) zijn we op zoek naar muzikanten! Steelyard is een band met ambities. Ons nieuwe album is professioneel geproduceerd en wordt momenteel opgepikt door verschillende promotors. We zitten flink in de lift. Ons album en onze clip gaan binnenkort uitkomen en we verwachten veel gigs te gaan doen. Het album staat, de muziek klopt en de promotie is gereed, nu nog … meer »

Steelyard

Rock Band Zoekt Gitarist en Toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 360x bekeken

Rock Band Zoekt Gitarist en ToetsenistWij staan momenteel open voor een 2e gitarist die prima solo's kan spelen en een toetsenist die niet bang is om eigen draai aan dingen te geven. We repeteren covers en willen in de toekomst ook eigen muziek gaan maken. De leeftijden verschillen tussen 18 en 50 jaar en het is hier altijd gezellig! We spelen nummers van Nirvana, Lit, Radiohead, Live, Red hot chili peppers, 3 Doors down en The … meer »

Arash