Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 167x bekeken

Toetsenist gezochtWij, Der Ünterbase (Das Kollektiv) zoeken een toetsenist die freaky sounds tot zijn/haar beschikking heeft. Wij (bassiste 40, drumster 40+ en gitarist 30-) spelen eenmaal in de twee weken voor fun. De muziek van Public Service Broadcasting past ons. Maar dat kan ook zomaar weer een andere kant op gaan. We hebben geen grootse plannen dan met elkaar met humor en plezier muziek maken. We zijn benieuwd … meer »

Muzikantenbank user Der ÜnterbaseDer Ünterbase

Countryband uit midden/oost Nederland zoekt pedalsteeler of toetsenist

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 102x bekeken

Countryband uit midden/oost Nederland, bestaande uit 6 personen, zoekt als aanvulling een pedalsteeler of toetsenist, met interesse in en gevoel voor countrymuziek,om e.e.a. nog leuker te laten klinken. Repetitie is op donderdag-avond in Eerbeek, in een ruimte met complete backline. Als dit iets voor je kan zijn, horen we het graag. Wij zoeken geen invaller, maar een vast bandlid.

René Lodewijks

Gezocht front-man / vrouw, bassist(e) en toetsenist(e)

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 351x bekeken

Wij, gitarist en drummer, 48+, regio Zevenaar. Beide met 2e stem danwel achtergrondzang zijn op zoek naar de volgende muzikanten: - zanger(es) - bassist(e) - toetsenist(e) Ons doel is een nieuwe band op te zetten welke stevige rock/pop muziek moet gaan maken met een enkele uitstap naar blues/funk en soul. Hoofdzakelijk gebaseerd op de betere en enigszins bekende nummers van de 70-er jaren tot … meer »

Muzikantenbank user Michel TeunissenMichel Teunissen

Ervarend, swingende coverband zoekt enthousiaste toetsenist!

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 300x bekeken

Ervarend, swingende coverband zoekt enthousiaste toetsenist!Wegens andere verplichtingen gaat onze toetsenist David ons verlaten. Heel jammer! Maar ook weer een kans; een nieuwe muzikale- en creatieve input! De basis is er, en wat voor één! We spelen met een vaste kern en enkele wijzigingen in bezetting al bijna 30 jaar samen! Gitarist Rob, drummer Jos, basgitarist Joop, trompettist Patrick, saxofonist/percussionist Freek en twee zangeressen Marlies en Grace. … meer »

Muzikantenbank user GraceGrace