Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Steelyard (experimentele rock) zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 83x bekeken

Steelyard (experimentele rock) zoekt toetsenist(e)Voor de band Steelyard (experimentele rock) zijn we op zoek naar muzikanten! Steelyard is een band met ambities. Ons nieuwe album is professioneel geproduceerd en wordt momenteel opgepikt door verschillende promotors. We zitten flink in de lift. Ons album en onze clip gaan binnenkort uitkomen en we verwachten veel gigs te gaan doen. Het album staat, de muziek klopt en de promotie is gereed, nu nog … meer »

Steelyard

Rock Band Zoekt Gitarist en Toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 236x bekeken

Rock Band Zoekt Gitarist en ToetsenistWij staan momenteel open voor een 2e gitarist die prima solo's kan spelen en een toetsenist die niet bang is om eigen draai aan dingen te geven. We repeteren covers en willen in de toekomst ook eigen muziek gaan maken. De leeftijden verschillen tussen 18 en 50 jaar en het is hier altijd gezellig! We spelen nummers van Nirvana, Lit, Radiohead, Live, Red hot chili peppers, 3 Doors down en The … meer »

Arash

Steelyard (alternatieve rock) zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 176x bekeken

Steelyard (alternatieve rock) zoekt toetsenistSteelyard is een professionele band met ambities. We laten niks aan het toeval over. Dat is dan ook terug te horen op ons nieuwe album die professioneel geproduceerd, afgemixed en gemasterd is en dat momenteel wordt opgepikt door verschillenden promoters. We zitten flink in de lift. Voor ons is het nu tijd om na lange voorbereidingen te gaan oogsten. Ons album gaat binnenkort uitkomen, onze clip … meer »

Steelyard