Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progrockband in oprichting zoekt toetsenist(e) (regio Twente)

Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 56x bekeken

Ben je een toetsenist(e) uit de grensstreek, en heb je zin/tijd om deel uit te maken van een progrockband in oprichting? Lees dan nu verder! Wij zijn Fred (bassist), Marijn (gitarist/componist), Niels (drummer) en Sofie (zangeres), en samen zijn wij de band Xenotime. Wij zoeken ter aanvulling een toetsenist(e), of eventueel een violist of blazer. Leeftijd maakt ons niet, persoonlijkheid wel; voorbereiding … meer »

Marijn Schaaf

Gitarist zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Meppel (Drenthe) | 90x bekeken

Hoi, mijn naam is Paul, 30 jaar Ik zoek naar andere muzikanten om bandje te beginnen. Ik speel gitaar sinds 2006, mijn inspiratiebronnen zijn; Pink Floyd, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Rory Gallagher, Eric Clapton en veel meer. Ook Funk, pop muziek etc. Gericht op het spelen van eigen muziek, niet op covers. Ik heb geen enkel probleem met het schrijven van eigen muziek. Het zou leuk zijn om met … meer »

Paul

Allround Blaaskapel/band zoekt muzikanten

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 43x bekeken

Bandleider/arrangeur (50) geen prof maar wel heel veel ervaring, zoekt mensen om een nieuwe formatie te beginnen met voornamelijk blazers. Het niveau is niet zo belangrijk maar het is wel handig als muziek gelezen kan worden en je het instrument beheerst, denk daarbij aan minimaal hafabra A niveau. Ik zoek muzikanten die in een ongedwongen sfeer muziek willen maken. Gezelligheid en plezier is belangrijk … meer »

slagwerker

Toetsenist gezocht!!

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 83x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres en bassist zijn op zoek naar muzikanten of een band. We zijn op zoek naar muzikanten met een serieuze/ambitieuze instelling qua nummers uitzoeken en spelen. Graag ontmoeten we muzikanten die net als wij voor de volle 100% willen gaan voor deze band. Ons streven is om het origineel zo goed mogelijk te benaderen en ons daarmee te onderscheiden van andere bands. Voor … meer »

Hans Bal

Salsaband Pimiento zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 57x bekeken

Salsaband Pimiento zoekt pianistOnze pianist gaat ons verlaten dus er komt plek voor een waardige opvolger. Pimiento speelt salsa – van Fania tot 2024 – maar ook andere dansbare Latin stijlen zoals bachata, rumba, bolero en merengue. Op dit moment bouwen we ons repertoire verder uit met eigen nummers. Als pianist beheers je deze verschillende stijlen en montuno’s, claves en bas-tumbao’s zitten ook in je systeem. Kunnen … meer »

Muzikantenbank user EvertEvert

Rock mee op de Dag van de Muziek!

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 111x bekeken

Rock mee op de Dag van de Muziek!Wil jij een keertje op treden voor een grote publiek op de Dag van de Muziek in Den Helder? Mijn band bezit nu een bassist en een gitarist die eventueel ook op drums kan mocht we geen drummer kunnen vinden. Wij zoeken nog een passievolle elektrische gitarist/keyboardist en/of een drummer die graag mee zou willen doen met de Dag van de Muziek op 25 mei! We zullen 2 á 3 liedjes van mezelf spelen … meer »

Muzikantenbank user NickolasNickolas

Commercieel ingestelde coverband zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 130x bekeken

Commercieel ingestelde coverband zoekt toetsenist(e)Commercieel ingestelde coverband zoekt een ervaren toetsenist. Wil jij deel uitmaken van een leuk groep en heb je podiumervaring dan zoeken wij jou. - Je vindt een breed repertoire leuk (pop. rock, dance classics, ned etc) - Je hebt je spullen op orde en in bezit van vervoer - Je kunt/wilt spelen met aanvullende tracks en in ear - Je hebt ervaring in een coverband - Je wilt regelmatig (+/- 30x … meer »

Muzikantenbank user Mainstreet coverbandMainstreet coverband