Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist m/v gezocht voor R&R band. Regio Den Bosch / Uden

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 43x bekeken

Toetsenist m/v gezocht voor R&R band. Regio Den Bosch / UdenHerhaalde oproep. Wij zijn The Rocking Sixties, een band met 15 tot 20 optredens per jaar. Wij spelen muziek uit de jaren 50/60 met af en toe een uitstapje naar wat latere tijden. Onze huidige bezetting is: zanger, bassist, 2 gitaristen, drummer en de nu vrijgekomen plaats van toetsenist. Onze leeftijden variëren van 50+ tot 70+, maar voor ons speelt leeftijd verder geen rol. Enige ervaring is … meer »

Hans

Coverband zoekt gitarist, toetsenist,zanger

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 129x bekeken

MindFunk is een 9-persoons coverband die soul, funk en disco speelt. Als een donderslag bij heldere hemel zijn drie mensen vertrokken. Gitarist,backing zangeres( een echtpaar) en een toetsenist die één derde van de zang voor zijn rekening nam. We zijn er nog beduusd van maar willen verder omdat we gewoon een steengoede band zijn en verder willen !! We zijn al 3 jaar actief op de bühne en streven … meer »

Paulvan der Laan

Toetsenist m/v gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 94x bekeken

Toetsenist m/v gezochtCoverband uit Hillegom zoekt een toetsenist. Wij spelen pop, rock en funk covers. Wij denken aan een leeftijd tussen 50 en 65 jaar. We oefenen 1x per week in onze eigen studio. Ons streven is zo'n 1 gig per maand. Humor, sociaal, gedrevenheid zijn onze sleutelwoorden. Grote ego's zitten we niet op te wachten, wel op een teamplayer! Toetsenisten laat van je horen!!

Chrissie Weijers

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 91x bekeken

Toetsenist(e) gezocht. Uithuizen. Wij ’NoName’ (50+) zijn een korte tijd geleden begonnen met het opzetten van een Funk Soul band. We repeteren elke donderdag avond in een eigen ruimte in Uithuizen. Ons streven is om met regelmaat op te treden. Onze bezetting bestaat uit: Drum Bas Gitaar Saxofoon/Mondharmonica en Zang Het enige wat we nog missen is een Toetsenist(e). Als je ook nog kan … meer »

Jolanda

Singer-songwriter zoekt kindred spirit

Overig, Strijker en Toetsenist gezocht in Vlissingen (Zeeland) | 261x bekeken

Singer-songwriter zoekt kindred spiritAllereerst zou ik het liefst relaxt met iemand samen liedjes maken. Wel kwaliteit, maar vooral het spelen zelf. Inmiddels heb ik 12 liedjes waar de basis (akkoordenprogressie, melodie, tekst en suggestie voor instrumentatie) voor staat. Het gaat om liedjes die zich lenen voor filmmuziek, maar wel een pop structuur hebben. Daarin komen een aantal wat kleinere piano ballads voor en een aantal grotere … meer »

Muzikantenbank user Zoë InderwischZoë Inderwisch

Blues/rockband

Toetsenist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 126x bekeken

Ha toetsenist, wij zijn een blues/rockband in oprichting in de omgeving Dordrecht (Alblasserwaard). De leeftijd van de muzikanten loopt van 50 tot 70 jaar. De bedoeling is dat we gaan repeteren in Dordrecht (poppodium). Graag een snelle muzikale reactie. Piet

Piet

Band zoekt toetsenist met ervaring

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Vanwege het feit dat onze toetsenist na vele jaren gaat stoppen, zijn we op zoek naar een waardige vervanger. Wij spelen uitsluitend eigen werk geïnspireerd op de progressieve muziek uit de jaren 70, zijn pensionado’s maar zeer jong van geest en we werken projectmatig van CD naar CD. Binnenkort komt onze vijfde uit. We zijn op zoek naar een gedreven muzikant met eigen ideëen die ons wil komen versterken. … meer »

Paul

Riverside Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 109x bekeken

Wij zijn een nieuw op te starten Riverside Tribute en zijn op zoek naar een gevorderde toetsenist. We willen 1 keer per 2 weken oefenen en beschikken over een eigen oefenruimte waar je spullen kan laten staan in Deventer. Het doel is bij een boekingsbureau te komen en een paar keer per jaar gecombineerde optredens te doen op mooie podia in een gezellige sfeer. Geïnteresseerd? Stuur een berichtje … meer »

Muzikantenbank user Hans VeldersHans Velders