Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Feestband

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 248x bekeken

Hallootjes... Wij zijn een totaal nieuw opgestarte band uit omg Utrecht En met wij bedoel ik 3 zangeressen, bassist en gitarist. Wij zoeken nog een gezellige toestenist blazers en 2e gitarist. Wat wij van plan zijn is een geweldige feestband te worden. Heb je interesse, ben je gezellig, vind je het niet erg als er een foutje gemaakt word?? Kom dan bij ons en we gaan er iets te geks van maken. Voor … meer »

brigitte smits

Toetsenist 15/16 jaar

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 88x bekeken

Hey, Wij zijn Noah(gitaar) en Gerard(drum) we zijn beiden 15 jaar en we zoeken een toetsenist die hammond orgel wilt spelen om met ons te jammen en misschien een bandje met ons te vormen. We spelen heel veel soorten en stylen muziek zoals: jaren '60 '70 rock('n' roll)/blues maar ook funk jazz soul en meer. Dus ben jij ook rond de 15/16 jaar en lijkt het je vet om samen met ons te spelen laat een berichtje … meer »

Noah

Altijd al in een band willen spelen?

Blazer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 133x bekeken

Altijd al in een band willen spelen? Op woensdagavond 12 september 2018 start de ‘bandworkshop’. De bandworkshop is bedoeld voor drummers, bassisten, gitaristen, zangers/zangeressen, toetsen, blazers en anderen die misschien al wel privéles hebben, maar eens willen ervaren hoe het is om met anderen in een band te spelen. 10 repetities, 1 optreden Middels 10 repetitieavonden, begeleid door … meer »

franklin heilijgers

Toetsenist gezocht door Coverband Paramounts

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 246x bekeken

Toetsenist gezocht door Coverband ParamountsWij zijn een ervaren hobby coverband met ongeveer 5/10 optredens per jaar maar uitsluitend 1x per weekend. We repeteren 1x per week (als we niet optreden) op de donderdagavond in onze eigen comfortabele repetitieruimte in Weesp, waar alle instrumenten kunnen blijven staan. We werken met in-ears en zonder backline en we hebben een Kurzweil PC3/K2500 keyboard die je eventueel kunt gebruiken als je … meer »

Muzikantenbank user Duco de RijkDuco de Rijk

Tenorsaxofonist zoekt bassist, toetsenist, drummer, gitarist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 431x bekeken

Tenorsaxofonist zoekt bassist, toetsenist, drummer, gitaristsessies en backing tracks ben ik nu wel beu Ik zoek muzikanten om jazz, blues en rhythm & blues mee te spelen en op te treden. Grote voorkeur voor een hammond geluid er bij en als de richting van rhythm & blues op gaat ook een zanger(es) Ik speel al jaren in verschillende bands en verschillende genres. Jazz en Rhythm & Blues hebben echter mijn grote voorkeur. Met elkaar wil ik nummers uitdiepen … meer »

Leo Roeleveld

Rockband in oprichting zoekt drummer, toetsenist en zanger(es)

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 409x bekeken

Band in oprichting (midden van het land) is nog op zoek naar een drummer, toetsenist en zanger(es). Leeftijd niet van belang. Doel is een setlist opbouwen bestaande uit gave, ook wat minder voor de hand liggende, rockcovers waarmee we af en toe kunnen gaan optreden, en daar dan geleidelijk eigen nummers aan toevoegen. Het zou mooi zijn wanneer je behalve band- en podiumervaring ook songwriting-skills … meer »

Muzikantenbank user Margreet KarsemeijerMargreet Karsemeijer