Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ojady zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 218x bekeken

Voor onze coverband ‘ojady’ zijn we op zoek naar een toetsenist. We richten ons met name op covers uit de jaren 80-90 die voor t ‘ o ja die !’ effect zorgen bij het publiek. ( bijv ‘all night long’, ‘straight up’, ‘bed of roses’. We zijn nu een aantal maanden bezig en goed op elkaar ingespeeld. We missen alleen nog die toetsenist om het geheel compleet te maken. We repeteren om … meer »

Muzikantenbank user Jessica GeldofJessica Geldof

Zanger zoekt band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 265x bekeken

Zanger zoekt bandHiii, Ik werk fulltime en zing graag daarnaast (hobby) en lijkt me leuk om eens te kijken of we bij elkaar passen! Ik woon in Gouda en lijkt me leuk om in een bandje te komen in Utrecht en wekelijks te oefenen plus af en toe optreden. Mijn doel is om meer authentiek te zijn als zanger en ik wil naast een bandje om de week zangles nemen om sneller te groeien. Ik heb jaren terug in een bandje gezeten … meer »

Muzikantenbank user Tom VoskuilTom Voskuil

Ojady zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 472x bekeken

Ojady zoekt toetsenistVoor onze band ‘ojady’ .. die zorgt voor een feest van herkenning op t podium.. zijn we op zoek naar een toetsenist. (Nb age is just a nummer !! Maar .. onze leeftijd varieert tussen de 30-55)

Muzikantenbank user Jessica GeldofJessica Geldof

Gezocht Muziek leraar Gitaar, Piano en Zang

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 280x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. … meer »

Apprentus

Het Muzikanten Collectief zoekt toetsenist(en), blazers en vocalisten.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 401x bekeken

Het Muzikanten Collectief zoekt toetsenist(en), blazers en vocalisten.Het Muzikanten Collectief zoekt deelnemers/muzikanten. Het Muzikanten Collectief is op zoek naar (gevorderde) muzikanten (55+) die regelmatig willen samenspelen in een bandformatie met een “breed” repertoire uit de jaren 60,70,80 tot nu! Alle genres zijn bespreekbaar: rock, pop, funk, disco, soul, blues, noem maar op. Daarom zoekt het Muzikanten Collectief: blazers, zangers/zangeressen en toetsenisten. … meer »

Hans van Oostenbruggen

SoulSonic coverband zoekt met spoed toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 573x bekeken

Hallo, Wij zijn SoulSonic, een ervaren coverband uit de regio Utrecht en met spoed op zoek naar een toetsenist(e) die in korte tijd een volledig repertoire zich eigen kan maken samen met ons. Leeftijd van de SoulSonics: tussen 40 en 50 plus maar dan wel met veel (semi-professionele) ervaring. We zijn graag bereid om je zo goed als maar kan te assisteren om zo snel mogelijk alle gevarieerde nummers … meer »

Musician