Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht door Coverband Paramounts

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 122x bekeken

Toetsenist gezocht door Coverband ParamountsWij zijn een ervaren hobby coverband met ongeveer 5/10 optredens per jaar maar uitsluitend 1x per weekend. We repeteren 1x per week (als we niet optreden) op de donderdagavond in onze eigen comfortabele repetitieruimte in Weesp, waar alle instrumenten kunnen blijven staan. We werken met in-ears en zonder backline en we hebben een Kurzweil PC3/K2500 keyboard die je eventueel kunt gebruiken als je … meer »

Muzikantenbank user Duco de RijkDuco de Rijk

Tenorsaxofonist zoekt bassist, toetsenist, drummer, gitarist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 276x bekeken

Tenorsaxofonist zoekt bassist, toetsenist, drummer, gitaristsessies en backing tracks ben ik nu wel beu Ik zoek muzikanten om jazz, blues en rhythm & blues mee te spelen en op te treden. Grote voorkeur voor een hammond geluid er bij en als de richting van rhythm & blues op gaat ook een zanger(es) Ik speel al jaren in verschillende bands en verschillende genres. Jazz en Rhythm & Blues hebben echter mijn grote voorkeur. Met elkaar wil ik nummers uitdiepen … meer »

Leo Roeleveld

Rockband in oprichting zoekt drummer, toetsenist en zanger(es)

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 267x bekeken

Band in oprichting (midden van het land) is nog op zoek naar een drummer, toetsenist en zanger(es). Leeftijd niet van belang. Doel is een setlist opbouwen bestaande uit gave, ook wat minder voor de hand liggende, rockcovers waarmee we af en toe kunnen gaan optreden, en daar dan geleidelijk eigen nummers aan toevoegen. Het zou mooi zijn wanneer je behalve band- en podiumervaring ook songwriting-skills … meer »

Muzikantenbank user Margreet KarsemeijerMargreet Karsemeijer

Toetsenist voor SANTANA tribute band

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 125x bekeken

Soul Sacrifice, een authentieke Santana tribute band, zoekt nieuwe Hammond organist/toetsenist (leeftijd 25-45, regio Utrecht). We zijn een zesmans formatie, net als de originele Santana band ten tijde van Woodstock, en spelen dan ook alleen nummers uit de begintijd. Net begonnen, maar we hebben hoge ambities en willen zsm beginnen met (veel) gaan optreden (vanaf najaar 2018). Dus veel oefenen/repeteren … meer »

Muzikantenbank user Gandert De BooGandert De Boo

Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 118x bekeken

Hoi! Wij (drummer, zanger, gitarist en bassist +- 30 jaar oud) zoeken een toetsenist om mee te spelen en hopelijk op te treden. Wij hebben al podiumervaring uit andere bands dus zoeken bij voorkeur iemand die ook podiumervaring heeft. maar heb je dat niet maar kun je wel leuk spelen, neem gerust contact op! We spelen hits van jaren 70 tot nu! Rock, pop, dance, kan van alles zijn Groeten Tim, … meer »

Herman Roozenburg

Solist met enige ervaring (bas, toetsen of blazer)

Bassist, Blazer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 325x bekeken

Orange Delight is op dit moment een driekoppige band van twee zangeressen en een gitarist. De band bestaat sinds 2010 in wisselende samenstelling, en wij hebben een gemiddelde leeftijd van 50 jaar. We spelen covers van veel verschillende artiesten (Jason Mraz, Caro Emerald, Amy Whinehouse, Vonder en Bloom) en genres: blues, country, easy listening en van old style tot moderne nummers. Zowel ballads … meer »

Orange Delight

Yes, I do, zoekt inspirerende toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 170x bekeken

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) Wij zijn uit de steigers maar zijn nog niet compleet. Wij zoeken nog een inspirerende toetsenist die samen met onze slag/solo gitarist(en) de zaak op een artistieke wijze kan verdelen en invullen. We hebben een fantastische zangeres, fijngevoelige slag/solo gitarist en solide ritme-sectie van bass en drums. Ons repertoire bestaat uit werk van : Stevie R. … meer »

Han Leunk

Veelzijdige toetsenist gezocht voor start professionele coverband - hoog showgehalte - landelijk

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 318x bekeken

Veelzijdige toetsenist gezocht voor start professionele coverband - hoog showgehalte - landelijkAlle leden (gitarist, drummer, bassist, zanger, zangeres, ervaren, leeftijd tussen 30-45) zijn al bij elkaar geweest, alleen nog geen vaste toetsenist. Een aantal kenmerken waar deze band aan zal voldoen: - Wekelijkse optredens; - Hoog showgehalte met led walls, kleding, etc. - Veel nieuwe songs (Rihanna, Clean Bandit, Justin Timberlake, Kensington, etc. - Maar ook classics als Michael Jackson, … meer »

Muzikantenbank user Roalt F. BreetRoalt F. Breet

Toetsenist voor SANTANA tribute band

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 152x bekeken

Toetsenist voor SANTANA tribute bandSANTANA tribute band (in oprichting) zoekt toetsenist (25-45 jaar, regio Utrecht). Doel is om de muziek van de oorspronkelijke Santana band te spelen, zoals dat destijds op oa Woodstock ook werd gedaan en hiermee veel te gaan optreden. Nummers als Evil ways, Soul Sacrifice, Persuasion, etc. Zelfde bezetting, zelfde instrumenten (Hammond en Wurlitzer dus...) en vooral de zelfde sound/feel. Er zijn al … meer »

Muzikantenbank user Gandert De BooGandert De Boo