Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenis gezocht regio Utrecht voor coverband feesten en partijen

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 122x bekeken

Toetsenis gezocht regio Utrecht voor coverband feesten en partijenWe zijn een enthousiaste en gezellige coverband uit regio Utrecht en zoeken er een toetsenist bij. We treden regelmatig op in cafes, feesten en partijen. We bestaan op dit moment uit 5 leden: een zanger, bassist, drummer, gitarist (die nou ook nog deels toetsen erbij doet) en een gitariste. Leeftijd is tussen de 28 en 36 jaar. Ons repertoire is een mix van oude en nieuwe liedjes, pop, rock, medleys … meer »

Muzikantenbank user Linda BoumanLinda Bouman

Drummer en Toetsenist Gezocht

Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 201x bekeken

Drummer en Toetsenist gezocht voor blues/rock/soul band. Huidige band bezetting is zangeres, gitarist/zanger, bassist. Eigen inbreng is welkom. Wij spelen met name covers (Hendrix, Clapton, SRV, Joe Bonamassa, Beth Hart, Aretha Franklin, Tina Turner enz) met eigen interpretatie. De band is in de opstart fase maar elke muzikant heeft ruim podium ervaring. Wij oefenen op de donderdag of vrijdag avond … meer »

John Rea

Gezocht Toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 85x bekeken

Hallo, Wij zoeken een Toetsenist. onze bezetting, 2 zangeressen en een gitarist. Wij spelen gewoon een beetje van alles. Een toetsenist er bij zal de band compleet maken. heb je interesse mail mij dan. Mvg, Raymond

raymond

BluEvolution zoekt een Toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 96x bekeken

BluEvolution zoekt een ToetsenistToetsenist gezocht voor blues/rock/soul band. Huidige band bezetting is zangeres, gitarist/zanger, bassist en drummer. Eigen inbreng is welkom. Wij spelen met name covers met eigen interpretatie. Wij oefenen op de donderdag of vrijdag avond bij The Bends te Utrecht. De bedoeling is dat wij over een maand of zes regelmatig gaan optreden. Leeftijd speelt geen rol. Huidige bezetting is 45+. Interesse? … meer »

John Rea

Lead guitarist zoekt bestaande R&R country band omgeving utrecht of een zangerslaggitarist/zangeres

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 145x bekeken

ik ben op zoek naar serieuze muzikanten een slaggitarist/zanger/es voor een op te zetten country rock and roll band. Graag wel met ervaring. Eventueel geinteresseerde toetsenist is welkom en/of pedalsteelist Sfeer is belangrijk.repetities om de14 dagen. Muzikanten die affiniteit hebben met deze muzikesoort en een korte opbouw ervoor over hebben graag reageren. Ben je zangeres of zanger, stuur jouw … meer »

Muzikantenbank user Albert van PrehnAlbert van Prehn

Startende Melissa Etheridge Tribute Band zoekt gitarist ( solo en evt 12-string) en toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 170x bekeken

Wij (3 leden uit een bestaande band) hebben het plan opgevat om een ME tribute band op te richten. Ik ben Inge, zangeres en gitarist Ovation Celebrity, Er is Hans, drummer en er is Ben, Bassist. We zoeken een sologitarist(e) en een toetsenist(e) om ons team compleet te maken. Wij spelen in de regio Woerden en hebben een oefenruimte in Woerden. De bedoeling is om te oefenen op maximaal 30 nummers … meer »

Muzikantenbank user Inge RoodeInge Roode

Bass player (etc) needed for an existing band project and recording

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 294x bekeken

An indie duo based in Amsterdam/Utrecht (guitar/vocals and drums) are looking for a (semi)professional, experienced and *committed* bass player for a recording project and eventually gigs. We need someone to contribute to the creative process, bring our sound to another level and to complete the band. The plan is to record a set of songs we have quite soon. We are looking for a bassist (and/or a … meer »

Serge

Toetsenist(e) Gezocht

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 127x bekeken

Blues/Rock band ( zangeres, gitaar/zanger, bassist en drummer) zijn op zoek naar een enthusiast toetsenist(e) die blues/rock musiek in de style van oa Hendrix, Clapton, SRV, Jeff Healey, BB King, Joe Bonamassa wil spelen. Wij oefenen op een donderdag avond in Utrecht. Bedoeling is dat we 5-6 keer per jaar optreden.

John Rea