Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren Bluesrockband Bail zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 86x bekeken

Wij zijn Bail, een ervaren bluesrockband met power. Eigen werk en enkele covers en hebben mooie optredens staan met (inter)nationale artiesten. We zoeken een vervanger voor onze toetsenist; iemand die zijn ronkende Hammondsound kan vervangen. De muziek/sound die we maken doet denken aan Joe Bonamassa, Jimi Hendrix, Philip Sayce. De bandrepetities zijn op zaterdagmiddagen in Houten. Geïnteresseerd?? Kijk … meer »

Bail

SoulSonic coverband zoekt met spoed toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 192x bekeken

Hallo, Wij zijn SoulSonic, een ervaren coverband uit de regio Utrecht en met spoed op zoek naar een toetsenist(e) die in korte tijd een volledig repertoire zich eigen kan maken samen met ons. Leeftijd van de SoulSonics: tussen 40 en 50 plus maar dan wel met veel (semi-professionele) ervaring. We zijn graag bereid om je zo goed als maar kan te assisteren om zo snel mogelijk alle gevarieerde nummers … meer »

Musician

22AD zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 119x bekeken

Om voor een betere focus te zorgen, zoeken we een goede toetsenist. Iemand die een mooie solo partij kan spelen, maar die het ook leuk vindt om voor soundscapes te zorgen. Afgelopen augustus hebben we twee tracks in de studio opgenomen. Onze eerste single staat inmiddels online: https://open.spotify.com/album/4mksoQwZXSp59X0iEVC17D?si=layegu4DT_OnqE5cOXjw7A We repeteren ongeveer 1 keer per … meer »

Dirk Krijgsman

Utrechtse pianiste gezocht! (vrouw)

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 118x bekeken

Utrechtse pianiste gezocht! (vrouw)Beste pianisten uit Utrecht! Ik zoek een ervaren vrouwelijke pianiste (25-45 jaar) :) Ik (35jr) ben een singer/songwriter die graag professioneel aan de slag wil. Ik wil kleinschalig optreden voor particuliere huiskamerconcerten en bijzondere locaties waar ik met muziek; covers en eigen nummers iets extra's wil brengen. Dat doe ik graag samen! Ik ben selectief in het kiezen van covers en ik breng … meer »

Sarah

Grafton Music in search for upgrades

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 251x bekeken

GRAFTON Music is drafting a new album with a groovy rock base, poppy melodies, and a retro-symphonic-progressive touch, actually without paying much attention to style boundaries: bombastic fantastic! For the 2019 festival season, we are looking for skilled musicians (F/M, rookie/veteran, everything in between) to join the band for a tour & finishing off the album. Listen to the draft on https://graftonmusic.bandcamp.com/ … meer »

Muzikantenbank user Roeland OrdelmanRoeland Ordelman

Ben jij die toetsenist(e) of saxofonist(e) die we zoeken?

Blazer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 212x bekeken

Hoi, wij zij Bryll. Een 5 man sterke band uit Houten bestaande uit Zangeres, drummer, bassist en 2 gitaristen in de leeftijd van 25 tot 50 jaar. Wat wij nou eigenlijk nog missen zijn een toetsenist(e) en een saxofonist(e) om het geheel helemaal compleet te krijgen. Plezier hebben in het samen muziek maken staat bij ons voorop en een optreden hier en daar hoort daar zeker bij. Ons repertoire is … meer »

Richard Phielix

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 137x bekeken

Toetsenist(e) gezocht voor blues/rock/soul band. Huidige band bezetting is zangeres, gitarist/zanger, bassist en drummer. Wij spelen met name covers in de style van Eric Clapton, SRV, Joe Bonamassa, Beth Hart, Aretha Franklin, Tina Turner enz met eigen interpretatie. Eigen inbreng is welkom. De band is in de opstart fase maar elke muzikant heeft ruim podium ervaring. Wij oefenen op de donderdag of … meer »

John Rea