Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: zingende muzikant

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 100x bekeken

Hallo Wij zijn een band die opzoek is naar een aanvullend lid. We spelen covers van artiesten als Nick Cave & The Bad Seeds, Leonard Cohen, Radiohead, Modest Mouse en Talk Talk. We werken ook aan eigen nummers in een (enigszins) vergelijkbare stijl. Tussen ons vieren spelen we gitaar, bas, toetsen, zang, viool, drums, percussie en soms kun je ons zelfs met een harmonica of klarinet erbij zien. We … meer »

Robin

Toetsenist voor James Brown band

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 60x bekeken

Wij zijn ervaren 40+ muzikanten uit de omgeving van Utrecht. Een paar maanden geleden zijn we gestart met een James Brown cover band. De ritmesectie mist nog een toetsenist. We oefenen gemiddeld 3 keer per maand op maandag in DB's in Utrecht. Het doel is spelplezier gekoppeld aan optimaal muzikaal resultaat. Zodra de band compleet is, willen we een aantal keer optreden en kijken hoe we verder gaan. Leeftijd … meer »

Wichmann

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 69x bekeken

Beste muzikant, De “Jazz Managers” willen hun band graag uitbreiden met een ervaren toetsenist. JM is een 5-mans formatie (50+ jaar) bestaande uit: tenor-, altsax, gitaar, drums en basgitaar. We verkennen gezamenlijk de buitenwijken van de jazz en belanden via funk, fusion en niet-Westerse muziek vaak op braakliggend terrein. De repetities zijn twee wekelijks vooralsnog op de zondagavond in … meer »

Anthony de Miranda

Altijd al in een band willen spelen?

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 133x bekeken

Altijd al in een band willen spelen? Op woensdagavond 10 januari 2018 start de ‘bandworkshop’. De bandworkshop is bedoeld voor drummers, bassisten, gitaristen, zangers/zangeressen, toetsen, blazers en anderen die misschien al wel privéles hebben, maar eens willen ervaren hoe het is om met anderen in een band te spelen. 10 repetities, 1 optreden Middels 10 repetitieavonden, begeleid door … meer »

franklin heilijgers

The Amazon Bluesband zoekt een TOETSENIST!

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 180x bekeken

Wij zijn een ervaren en gedreven Blues/rockformatie en hebben als doel een kwalitatief zeer goede band neer te zetten. Strak spelen, goed geluid, plezier, overtuigende performance, veel optreden en er samen voor gaan. Onze nieuwe bluesband bestaat uit ervaren, ambitieuze en energieke muzikanten: Zangeres, Saxofoniste, Gitarist, Bassist & Drummer. Stijl : Denk aan o.a. Beth Hart, Joe Bonamassa, Walter … meer »

Muzikantenbank user Maurice van WijkMaurice van Wijk

No Smoking Jazz zoekt veelzijdig toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 220x bekeken

No Smoking Jazz is een band bestaande uit een drummer (Erwin de Groot), bassist (Campo Weijerman), saxofoniste (Marja Weijerman), zangeres (Claudia Camu) en een gitarist (Jos de Bruin). Onze toetsenist gaat ons binnenkort verlaten. Allemaal hebben we al behoorlijk wat jaren muzikale ervaring. NSJ werkt op basis van gelijkwaardigheid; elk lid is dus even belangrijk! Wij zijn een band die nogal gefocust … meer »

Muzikantenbank user Jos de BruinJos de Bruin