Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 172x bekeken

Zanger zoekt bandHiii, Ik werk fulltime en zing graag daarnaast (hobby) en lijkt me leuk om eens te kijken of we bij elkaar passen! Ik woon in Gouda en lijkt me leuk om in een bandje te komen in Utrecht en wekelijks te oefenen plus af en toe optreden. Mijn doel is om meer authentiek te zijn als zanger en ik wil naast een bandje om de week zangles nemen om sneller te groeien. Ik heb jaren terug in een bandje gezeten … meer »

Muzikantenbank user Tom VoskuilTom Voskuil

Ojady zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 328x bekeken

Ojady zoekt toetsenistVoor onze band ‘ojady’ .. die zorgt voor een feest van herkenning op t podium.. zijn we op zoek naar een toetsenist. (Nb age is just a nummer !! Maar .. onze leeftijd varieert tussen de 30-55)

Muzikantenbank user Jessica GeldofJessica Geldof

Toetsenist gezocht voor funkband

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 191x bekeken

Ik probeer een band samen te stellen van mensen die wat hebben met FUNK muziek. Die daar wel eens naar luisteren en dat ook kunnen en willen spelen. Zelf speel ik sinds een jaar of zes gitaar, zit daar ook voor op les. Daarnaast maak ik zelf nummers waarbij ik de partijen zelf inspeel. Enkele van mijn nummers zijn te beluisteren op www.soundcloud.com/anomalousone.Het idee is om een keer in de zes tot … meer »

Frank

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 218x bekeken

Onze band bestaat uit de volgende muzikanten: Een drummer, gitarist, bassist (mijzelf) en een zangeres. Wij zoeken een ervaren toetsenist om de band volledig te maken. Genre: jazz, soul, pop. We oefenen in Utrecht (dB's oefenstudio's). Het streven is eenmaal per week tot eenmaal per 2 weken te repeteren. Interesse? Laat het mij even weten?

Ron de Nijs

Bassist gezocht

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 320x bekeken

Hoi, wij zijn the Lemon spice en we zoeken een bassist. We spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60 en 70 in veel verschillende genres denk aan namen zoals Hendrix, Bowie, Cream, The Beatles maar ook the meters en Bill Withers, etc. Lijkt dit je wat laat het ons dan weten via Noah.rietveld@******.com. We horen heel graag van je! Groet, Gerard(16), Rick(18) en Noah(16)

Noah

€Ojady’ zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 227x bekeken

Met ons vieren vormen wij de formatie ‘Ojady’. Met covers van de vergeten hits, uit mn jaren ‘80 en ‘90, willen wij een ‘feest van herkenning’ neerzetten voor het publiek. Denk bijv aan Michael Jackson, Mai Tai, the Police .. Een toetsenist zou onze formatie helemaal compleet maken. We repeteren om de week in Utrecht. Onze leeftijd varieert tussen de 35 en 55. We streven naar zo’n … meer »

Muzikantenbank user Jessica GeldofJessica Geldof

Band zoekt toetsenist (RnB)

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 234x bekeken

Wij zijn een band in opbouw. De band is al redelijk compleet en bestaat uit een zanger en zangeres, bassist, drummer en gitarist. Wij zoeken een nieuwe toetsenist in het genre RnB. Spreekt de muziek van Mint Condition, Johnny Gill, Pony, Tony Braxton, Blackstreet etc je aan? Neem dan direct contact met ons op. De muzikanten komen uit Meppel, Haarlem, Utrecht en Den Bosch. Vooralsnog repeteren we 1x … meer »

Muzikantenbank user Terry PattikawaTerry Pattikawa

Gezocht Muziek leraar Gitaar, Piano en Zang

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 231x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. … meer »

Apprentus

Het Muzikanten Collectief zoekt toetsenist(en), blazers en vocalisten.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 347x bekeken

Het Muzikanten Collectief zoekt toetsenist(en), blazers en vocalisten.Het Muzikanten Collectief zoekt deelnemers/muzikanten. Het Muzikanten Collectief is op zoek naar (gevorderde) muzikanten (55+) die regelmatig willen samenspelen in een bandformatie met een “breed” repertoire uit de jaren 60,70,80 tot nu! Alle genres zijn bespreekbaar: rock, pop, funk, disco, soul, blues, noem maar op. Daarom zoekt het Muzikanten Collectief: blazers, zangers/zangeressen en toetsenisten. … meer »

Hans van Oostenbruggen