Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

25 mei: audities voor Toetsenist!

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 220x bekeken

25 mei: audities voor Toetsenist!Zaterdag 25 mei heeft 22AD audities voor zijn nieuwe toetsenist! Kan jij een mooie solo partij verzinnen/spelen en vind jij het ook leuk om soundscapes te ontwerpen? Mail ons met je eerder gemaakte muziek en je muzikale plannen voor de toekomst! Afgelopen augustus hebben wij twee tracks in de studio opgenomen. Deze staan inmiddels online: https://spoti.fi/2PXRHEF https://spoti.fi/2Jw82iw We … meer »

Dirk Krijgsman

Dikke beats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 185x bekeken

Hoi, Wij zijn een bassist en drummer van rond de 20, opzoek naar muzikanten voor een leuke nieuwe band. We zijn opzoek naar onder andere zangers, gitaristen, keyboardisten en percussionisten. Waar we aan denken is een mix van Flying Lotus en Ariel Pink, een beetje technisch, maar niet te wanky, coole ritmes, mooie geluiden, veel variatie in en tussen nummers, leuk om te spelen en om naar te luisteren, … meer »

Robin

Ervaren Bluesrockband Bail zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 120x bekeken

Wij zijn Bail, een ervaren bluesrockband met power. Eigen werk en enkele covers en hebben mooie optredens staan met (inter)nationale artiesten. We zoeken een vervanger voor onze toetsenist; iemand die zijn ronkende Hammondsound kan vervangen. De muziek/sound die we maken doet denken aan Joe Bonamassa, Jimi Hendrix, Philip Sayce. De bandrepetities zijn op zaterdagmiddagen in Houten. Geïnteresseerd?? Kijk … meer »

Bail

SoulSonic coverband zoekt met spoed toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 282x bekeken

Hallo, Wij zijn SoulSonic, een ervaren coverband uit de regio Utrecht en met spoed op zoek naar een toetsenist(e) die in korte tijd een volledig repertoire zich eigen kan maken samen met ons. Leeftijd van de SoulSonics: tussen 40 en 50 plus maar dan wel met veel (semi-professionele) ervaring. We zijn graag bereid om je zo goed als maar kan te assisteren om zo snel mogelijk alle gevarieerde nummers … meer »

Musician

Bassist en toetsenist m/v gezocht

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 346x bekeken

Wij zijn op zoek naar een bassist en een toetsenist m/v. We spelen melodieuze hardrock/metal, alleen eigen nummers, geen covers. Oefenruimte bij Hi Gain Guitars in Houten (Utrecht), repetities op vrijdagavond. Opberghok aanwezig. Wat wij van jou vragen is 100% inzet (en eigen vervoer). Reacties graag via info @ afterthesilence .nl (zonder spaties).

Muzikantenbank user After The Silence Melodieuze hardrock/metal bandAfter The Silence Melodieuze hardrock/metal band

Bass player (etc) needed for an existing band project and recording

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 440x bekeken

An indie duo based in Amsterdam/Utrecht (guitar/vocals and drums) are looking for a (semi)professional, experienced and *committed* bass player for a recording project and eventually gigs. We need someone to contribute to the creative process, bring our sound to another level and to complete the band. The plan is to record a set of songs we have quite soon. We are looking for a bassist (and/or a … meer »

Serge