Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

SoulSonic uit Utrecht zoekt een enthousiaste toetsenist.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 110x bekeken

SoulSonic uit Utrecht zoekt een enthousiaste toetsenist. Wij spelen dansbare covers uit verleden en heden, en krijgen vaak te horen dat onze medleys zo fijn klinken. We zijn al een tijdje op zoek, want we leggen de lat wel op uitdagend niveau, denk Jamiroquai, Shakatak, Justin Timberlake etc. Daardoor is ons laatste optreden alweer uit februari 2019, met een aangepast, iets meer rockerig repertoire … meer »

Pieter Voet

Electro

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 119x bekeken

Hallo, Ik ben opzoek naar een toetsenis(te) en of zanger(es) Het doel is om ambient electro, berlin school , musique concrete achtige muziek te gaan maken met spoken word/zang. Zelf ben ik sounddesigner/geluidstechnicus, maar speel ook toetsen. Mijn woonplaats is Gorinchem. Woon jij in de driehoek Utrecht Rotterdam Den Bosch dan zal dat mooi zijn. Regelmatig repeteren en via internet ideeen heen … meer »

Muzikantenbank user boudewijn van den bergboudewijn van den berg

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 183x bekeken

Toetsenist(e) gezochtNatalie Merchant tribute-band (i.o.) is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) met passie voor de muziek van Natalie Merchant. Onze doelstelling is op een leuke manier muziek maken en er uiteindelijk mee de bühne op te gaan. De muziek van Natalie Merchant is zeer gevarieerd van pop met rock elementen tot folk met een maatschappij kritische lading. Geen beginner, topper is meegenomen maar geen … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Zangeres zoekt bandleden! (Utrecht)

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 591x bekeken

Band leden gezocht!!! Ik moet en zal muziek maken, het is te lang geleden dat ik mijn stem kwijt kon, en ik ben opzoek naar mensen die dezelfde dromen ervaren, mensen die zin hebben om te schrijven, producen en te performen. Mijn favoriete genres zijn: Soul Rock Italo disco (Love the Synth) Jaren 80 pop Eigenlijk alles waarbij ik iets voel. Ik ben opzoek naar een: Gitarist Bassist Toetsenist (leeftijds … meer »

Muzikantenbank user Juno RoosJuno Roos

TOETSENIST voor project " More Moyet ' Backwards & Forwards '

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 150x bekeken

Voor de productie van een langdurig project voor de weergave van het repertoire van ALLISON MOYET van de periode YAZZOO tot HEDEN zoeken wij een ervaren TOETSENIST. GEBODEN wordt: een langdurige samenwerking voor het project, diverse repetitie-faciliteiten, opname-studio-faciliteiten aanwezig, regelmatige optredens, afhankelijk van de muzikanten en hun prive-omstandigheden in aanvang semi-professioneel … meer »

erte ale

SoulSonic coverband zoekt met spoed toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 382x bekeken

Hallo, Wij zijn SoulSonic, een ervaren coverband uit de regio Utrecht en met spoed op zoek naar een toetsenist(e) die in korte tijd een volledig repertoire zich eigen kan maken samen met ons. Leeftijd van de SoulSonics: tussen 40 en 50 plus maar dan wel met veel (semi-professionele) ervaring. We zijn graag bereid om je zo goed als maar kan te assisteren om zo snel mogelijk alle gevarieerde nummers … meer »

Musician

Bass player (etc) needed for an existing band project and recording

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 514x bekeken

An indie duo based in Amsterdam/Utrecht (guitar/vocals and drums) are looking for a (semi)professional, experienced and *committed* bass player for a recording project and eventually gigs. We need someone to contribute to the creative process, bring our sound to another level and to complete the band. The plan is to record a set of songs we have quite soon. We are looking for a bassist (and/or a … meer »

Serge