Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 172x bekeken

Staircase is op zoek naar een toetsenist. omgeving Hilversum, Amsterdam Wij vieren zijn qua leeftijd en ervaring al aardig gevorderd. We spelen in eerste instantie gewoon om lekker muziek te maken. Gezellig een biertje samen hoort er zeker ook bij. Waarbij na repertoire opbouw een enkel optreden niet uitgesloten is. We spelen voornamelijk jaren 60 begin jaren 70 nummers. Denk aan de Stones,, The … meer »

Muzikantenbank user Ron KosterRon Koster

Stoner Grunge band 22AD zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 145x bekeken

Stoner Grunge band 22AD zoekt toetsenistOm onze sound compleet te maken zoeken we een goede toetsenist die sounddesign snapt en duidelijk weet hoe hij/zij met de toetsen de sfeer neerzet. Info over 22AD: Zwaar beïnvloed door bands als Alice in Chains en QOTSA, onderscheidt de sound van 22AD zich door ultra lage en zware gitaren en hun bijzondere zangstijl, die vaak in harmonie wordt gezongen tussen Krijgsman en Van der Steen. On … meer »

Dirk Krijgsman

Commerciële coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 256x bekeken

Commerciële coverband zoekt toetsenistCoverband Choice (via boekingskantoor spelend onder de naam Spotted) zoekt een toetsenist met ervaring en professionele instelling! Onze toetsenist gaat stoppen als vast bandlid. Hij blijft beschikbaar voor invalwerk en zal tussen september en december (en bij voorkeur zsm) alles overdragen aan de nieuwe toetsenist. Tijd dus om een nieuw bandlid te zoeken! Over de band: - ca. 25x jaar optreden … meer »

Elwin Lentze

Vrouwenkoor zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 205x bekeken

Vrouwenkoor Confetti, een gezellig koor te Wijk bij Duurstede, is m.i.v. het komende seizoen op zoek naar een pianist(e) die de begeleiding op zich wil nemen. Wij repeteren met ca. 25 vrouwen een keer in de twee weken op woensdagavond van 19.30 - 21.30 uur. We zingen een gevarieerd repertoire van licht klassiek tot modern. Af en toe treden we op. Behalve gezelligheid staat er ook een financiële … meer »

Jacqueline Beekes

Toetsenist voor koor gezocht

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 234x bekeken

Wij, Sabra Zangkoor uit Schalkwijk (Utrecht) zijn per direct op zoek naar een toetsenist, het koor bestaat uit 22 leden en zingt driestemmig. We hebben zelf een keyboard. We zingen Engels en Nederlandstalige liederen gebaseerd op kerkmuziek en popmuziek. We repeteren op maandagavond. Verder zingen we één keer per maand op zaterdagavond in de katholieke kerk, soms op zondagochtend. Daarbuiten hebben … meer »

R. Smit

OctavePussY is ook op zoek naar een toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 451x bekeken

OctavePussY is ook op zoek naar een toetsenistRegio: Utrecht (repetities) Nederlandse funk-act OctavePussY is op zoek naar een toetsenist. Heb jij zin om in een band te spelen die 1.000.000 streams op Spotify op z’n trackrecord heeft staan en een following in alle uithoeken van de wereld heeft? OctavePussY is een formatie die sinds 2001 actief is en bestaat uit 6 bandleden. Inmiddels hebben we door de jaren heen 6 cd’s met eigen werk uitgebracht … meer »

Muzikantenbank user S. van RijnS. van Rijn