Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Yes, I do, zoekt inspirerende toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 83x bekeken

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) Wij zijn uit de steigers maar zijn nog niet compleet. Wij zoeken nog een inspirerende toetsenist die samen met onze slag/solo gitarist(en) de zaak op een artistieke wijze kan verdelen en invullen. We hebben een fantastische zangeres, fijngevoelige slag/solo gitarist en solide ritme-sectie van bass en drums. Ons repertoire bestaat uit werk van : Stevie R. … meer »

Han Leunk

Veelzijdige toetsenist gezocht voor start professionele coverband - hoog showgehalte - landelijk

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 233x bekeken

Veelzijdige toetsenist gezocht voor start professionele coverband - hoog showgehalte - landelijkAlle leden (gitarist, drummer, bassist, zanger, zangeres, ervaren, leeftijd tussen 30-45) zijn al bij elkaar geweest, alleen nog geen vaste toetsenist. Een aantal kenmerken waar deze band aan zal voldoen: - Wekelijkse optredens; - Hoog showgehalte met led walls, kleding, etc. - Veel nieuwe songs (Rihanna, Clean Bandit, Justin Timberlake, Kensington, etc. - Maar ook classics als Michael Jackson, … meer »

Muzikantenbank user Roalt F. BreetRoalt F. Breet

Toetsenist voor SANTANA tribute band

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 108x bekeken

Toetsenist voor SANTANA tribute bandSANTANA tribute band (in oprichting) zoekt toetsenist (25-45 jaar, regio Utrecht). Doel is om de muziek van de oorspronkelijke Santana band te spelen, zoals dat destijds op oa Woodstock ook werd gedaan en hiermee veel te gaan optreden. Nummers als Evil ways, Soul Sacrifice, Persuasion, etc. Zelfde bezetting, zelfde instrumenten (Hammond en Wurlitzer dus...) en vooral de zelfde sound/feel. Er zijn al … meer »

Muzikantenbank user Gandert De BooGandert De Boo

Funk/Soul band zoekt Toetsenist | Utrecht

Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 196x bekeken

Paul, Luc en ik zoeken naar een toetsenist (en mogelijk nog drummer) om onze band uit te breiden. Wij repeteren één keer in de twee weken onder het genot van een biertje in Utrecht en willen graag onze set wat kracht bij zetten en uitbreiden. We spelen voornamelijk soul, funk en blues, maar staan voor veel open. We zijn voornamelijk op zoek naar iemand met enthousiasme en eigen inbreng, die ook wat … meer »

Muzikantenbank user Ginna LooyestijnGinna Looyestijn

Gezocht: zingende muzikant

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 193x bekeken

Hoi, Wij zijn een band uit Utrecht die hun mogelijkheden nog wat wil uitbreiden. Hiervoor zoeken we iemand met een hoge zangstem (tenor of sopraan), die ook nog een bijdrage kan leveren op een instrument. We hopen iemand te vinden die zowel als lead, als als backing vocalist onze lagere zanger kan aanvullen. Als je niet volledig aan deze beschrijving voldoet, maar toch geïnteresseerd bent, laat … meer »

Robin

SANTANA tribute band (in oprichting) zoekt Hammond speler, drummer en bassist (25-45 jaar, regio Utrecht).

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 364x bekeken

SANTANA tribute band (in oprichting) zoekt Hammond speler, drummer en bassist (25-45 jaar, regio Utrecht).Doel is om de muziek van de oorspronkelijke Santana band te spelen, zoals dat destijds op oa Woodstock ook werd gedaan, en hiermee te gaan optreden. Zelfde bezetting, zelfde instrumenten en vooral de zelfde sound/feel. Er is al een percussionist (2de volgt) en een gitarist. De ambitie.... zoveel mogelijk succes behalen natuurlijk!! Denk aan zalen/festivals/buitenland. Dus ben jij Greg Rolie (Hammond … meer »

Muzikantenbank user Gandert De BooGandert De Boo

NSJ zoekt Toetsenist!!

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 123x bekeken

No Smoking Jazz is een band bestaande uit een drummer (Erwin de Groot), bassist (Campo Weijerman), saxofoniste (Marja Weijerman), zangeres (Claudia Camu) en een gitarist (Jos de Bruin). Wij zijn op zoek naar een veelzijdige toetsenist. Of het nu om de bekende jazz standaards gaat, Latin Jazz, Fusion, nummers uit The Great American Songbook, bekende popnummers; bijna alles is mogelijk. Een kleine … meer »

Muzikantenbank user Jos de BruinJos de Bruin

Seniorenband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 169x bekeken

Seniorenband zoekt toetsenistSeniorenband uit Midden Nederland zoekt een toetsenist/pianist om ons geluid compleet te maken. Onze band bestaat nu uit 4 personen (zangeres, drummer, bas- en slaggitarist). Wij spelen (pop)muziek uit de jaren '50 en '60 en treden op voor ouder publiek en ook in verzorgingstehuizen (dit laatste met een aangepast repertoire). Wij repeteren elke week op dinsdagmiddag in Utrecht. Als je interesse hebt … meer »

Dick Hegger