Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht voor coverband

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 180x bekeken

Wij zijn op zoek naar die toetsenist die onze band compleet maakt! De muzikale basis is die herkenbare en vooral dansbare nummers uit de jaren ’80 tot heden. Juist die nummers waarvan we zien dat die ook echt aanslaan bij het publiek; funk, disco, pop, rock. Ben jij die toetsenist die ons kan verrassen met de lead partijen waar nodig, of subtiel invulling kan geven als less more is? Lees dan snel … meer »

Ronald Dunsbergen

Toetsenist gezocht! Midden Nederland

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 168x bekeken

Toetsenist gezocht! Ben jij een getalenteerde toetsenist die graag in een nieuwe (in opstart) allround coverband wil spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze band (in opstart fase), bestaande uit 7 diverse leden, is gevestigd in het midden van Nederland en we zijn nog steeds op zoek naar de perfecte toevoeging: jou! We zoeken specifiek naar iemand tot 35 jaar, maar uitzonderingen zijn altijd … meer »

Muzikantenbank user Remco V RijnsbergenRemco V Rijnsbergen

Creatieve muzikanten gezocht!

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 278x bekeken

Voor een nieuw op te richten band zijn wij, Sander (drums) en Rindert (gitaar), op zoek naar een bassist en een toetsenist in de regio Utrecht of Amersfoort. Het doel is om pakkende, compacte eigen nummers te schrijven die qua stijl ergens liggen tussen pop, rock en progressive rock. Plan van aanpak: eerst instrumentaal samen op zoek naar een sound en zodra dat een richting krijgt op jacht naar een … meer »

Rindert Bul

Soul/funk/pop bandje zoekt muzikanten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 565x bekeken

Hey drummers, toetsenisten en zangers/zangeressen! Wij, Sevven (25 jaar, gitarist) en Kasper (26 jaar, bassist), willen heel graag met meer mensen dan alleen elkaar muziek gaan maken! Wij zijn op zoek naar andere muzikanten om soul, funk en pop mee te spelen. Ons idee is om verschillende bestaande nummers onze eigen draai te geven, dus lijkt het je leuk om samen te komen om ongeveer 1 keer per week … meer »

Muzikantenbank user KasperKasper

Muzikanten gezocht voor Open Podium in Houten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 915x bekeken

Muzikanten gezocht voor Open Podium in HoutenVoor ons Open Podium Houten zoeken wij wekelijks amateur muzikanten (zang, toetsen, snaren, percussie etc. etc.) van elk niveau die het fijn vinden om hun muzikale passie te delen met andere muzikanten. We zijn gestart in mei 2023 en tot dusver hebben we een reeks heel gezellige en inspirerende bijeenkomsten gehad met muziek van allerlei genres. Om een idee te krijgen: bezoek onze website (zie link … meer »

Muzikantenbank user Open Podium HoutenOpen Podium Houten