Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht toetsenist/gitarist voor 80s alternative tribute band

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 170x bekeken

Gezocht toetsenist/gitarist voor 80s alternative tribute bandHi , wij zijn een net opstartende band met grote liefde voor alternative 80s music. We bestaan nu uit Aldwin ( zang ) ,Rutger ( bas ) , John ( gitaar ) en Gert ( drums ). We zoeken ter aanvulling een toetsenist die ook ( slag ) gitaar kan spelen . Sommige nrs zijn met toetsen en bij sommige nrs is een extra gitaar ook wel fijn. Nrs waar we nu mee bezig zijn oa Transmission en new dawn fades - Joy … meer »

John

Zangeres zoekt band of muzikanten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 240x bekeken

Hi, Ik heet Annette en ik ben 22 jaar oud. Ik zing al vanaf mijn 12de en heb degelijk wat ervaring met optreden. Naast zingen speel ik vrij simpel gitaar en keyboard. Ook schrijf ik eigen nummers. Ik heb 1.5 jaar in een rock/blues/pop band gezeten en wil dit graag weer doen. Het lijkt mij leuk om een setlist te bouwen met een combinatie van covers en eigen nummers. De genres rock, blues en … meer »

Muzikantenbank user Annette NiessenAnnette Niessen

Creatieve muzikanten gezocht!

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 311x bekeken

Lijkt het je wat om aan te sluiten en jouw inbreng te hebben in het maken, opnemen en live te spelen van eigen materiaal? Spreekt een mix van Muse, Starsailor, Red hot chili peppers en The black keys jou aan? Dan komen we graag in contact. Wij zoeken: Zanger/zangeres Gitarist Keys Combinaties uiteraard ook mogelijk! Wie zijn wij: Rino – Gitaar en zang Rob – Bas Mervyn – … meer »

Mervyn van de Pol

Singer songwriter zoekt gitarist of toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 535x bekeken

Hi, Ik heet Annette en ik ben 21 jaar oud. Ik zing al sinds mijn twaalfde en schrijf al een jaar of twee eigen nummers. Ik zing nu in een blues/rock band, maar ik wil ook graag mijn rustigere pop nummers kunnen ontwikkelen. Dit doe ik graag met jouw input! Mijn doel is om bij (akoestische) open mics op te treden. Hiervoor is het belangrijk dat je beschikt over je eigen apparatuur. Dus kan … meer »

Muzikantenbank user Annette NiessenAnnette Niessen