Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Yes, I do, zoekt inspirerende toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 140x bekeken

Wij zijn uit de steigers maar zijn nog niet compleet. Wij zoeken nog een inspirerende toetsenist die samen met onze slag/solo gitarist(en) de zaak op een artistieke wijze kan verdelen en invullen. We hebben een fantastische zangeres, fijngevoelige slag/solo gitarist en solide ritme-sectie van bass en drums. Ons repertoire bestaat uit werk van : Stevie R. Vaughan, ZZ-top, Skunk Anansie Steve Ray … meer »

Han Leunk

Seniorenband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 108x bekeken

Seniorenband zoekt toetsenistSeniorenband uit Midden Nederland zoekt een toetsenist/pianist om ons geluid compleet te maken. Onze band bestaat nu uit 4 personen (zangeres, drummer, bas- en slaggitarist). Wij spelen (pop)muziek uit de jaren '50 en '60 en treden op voor ouder publiek en ook in verzorgingstehuizen (dit laatste met een aangepast repertoire). Wij repeteren elke week op dinsdagmiddag in Utrecht. Als je interesse hebt … meer »

Dick Hegger

Coverband zoekt ervaren toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 145x bekeken

Hoi! Wij zijn Tim (gitaar/backing vocals), Jochem (bas) en Herman (drums/zang). Wij zijn allen rond de 30 jaar oud en ervaren muzikanten. We willen graag een coverband starten en zijn nog op zoek naar een toetsenist. Ons doel moet nog een beetje uitkristalliseren, maar waarschijnlijk willen we betaald optreden op bruiloften/feesten/festivals. En gewoon leuk samen spelen natuurlijk! We repeteren … meer »

Herman Roozenburg

Toetsenist/songwriter gezocht

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 103x bekeken

Ik zoek een toetsenist om songs mee te schrijven. Songs met jazzy-akkoordprogressies en dito solo's, maar op eigentijdse beats (deephouse, house, edm). Zou wel fijn zijn als je zelf je partijen kunt opnemen en als je in Amsterdam woont.

Muzikantenbank user StardusterStarduster

Gezocht: zingende muzikant

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 270x bekeken

Hallo Wij zijn een band die opzoek is naar een aanvullend lid. We spelen covers van artiesten als Nick Cave & The Bad Seeds, Leonard Cohen, Radiohead, Modest Mouse en Talk Talk. We werken ook aan eigen nummers in een (enigszins) vergelijkbare stijl. Tussen ons vieren spelen we gitaar, bas, toetsen, zang, viool, drums, percussie en soms kun je ons zelfs met een harmonica of klarinet erbij zien. We … meer »

Robin

Toetsenist voor James Brown band

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 119x bekeken

Wij zijn ervaren 40+ muzikanten uit de omgeving van Utrecht. Een paar maanden geleden zijn we gestart met een James Brown cover band. De ritmesectie mist nog een toetsenist. We oefenen gemiddeld 3 keer per maand op maandag in DB's in Utrecht. Het doel is spelplezier gekoppeld aan optimaal muzikaal resultaat. Zodra de band compleet is, willen we een aantal keer optreden en kijken hoe we verder gaan. Leeftijd … meer »

Wichmann