Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Kae West zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 257x bekeken

Kae West zoekt toetsenistWij zijn Kae West. Onze stijl is Rock en Metal in de breedste zin van t woord. De productie en mastering van onze eerste plaat ligt klaar en zijn nu bezig om shows te organiseren. Wij maken gebruik van backing en click tracks maar willen liever een toetsenist die dat gedeelte kan overnemen. Spelen met click track is dus een must. Wij hebben een eigen repetitie ruimte in Oud-Beijerland waar wij … meer »

Vince

Muzikanten gezocht voor album te maken

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 210x bekeken

Muzikanten gezocht voor album te makenIk wil graag een album maken met verschillende stylen zoals Gypsy, Blues, Ballads, rock, rnb. Ik zelf speel gitaren en heb n leuk tuinhuisje om wat op te kunnen nemen. Omgeving Den Haag, ik sta open voor van allerlei ideeën. Na het album maken, wil ik ermee gaan optreden. Dit kan ook in een Gypsy setting zijn of een kleine groep. Graag hoor ik je!

Muzikantenbank user Devonant AudienzDevonant Audienz

Toetsenist gezocht voor Rolling Stones tribute band.

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 226x bekeken

Rolling Stones Tributeband zoekt ervaren toetsenist Onze tributeband, gevestigd in de omgeving van Hazerswoude, is op zoek naar een getalenteerde toetsenist. We zijn een gerenommeerde band met een gemiddelde leeftijd van 50+. Als jij dat toetsenwonder bent, van onze leeftijd, beschikt over je eigen apparatuur, redelijke podiumervaring hebt en in de buurt woont, dan zijn we wellicht op zoek naar … meer »

Joeri

Toetsenist gezocht voor coverband

Blazer en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 331x bekeken

Onze pas gestarte band zoek een extra muzikant. Toetsen zouden welkom zijn, maar ieder ander instrument is ook welkom (bv blazers). Oefenen in (de buurt van) Nieuwkoop, meestal op donderdag. Huidige bezetting; zanger/gitarist, gitarist, bas en drums. Allen 50+, maar voor ons is leeftijd niet belangrijk. Op de setlist die we nu oefenen staan nummers van Simple Minds, Red Hot Chili Peppers, Hall & Oates, … meer »

Muzikantenbank user Ronald van HoveRonald van Hove

Hit the Roof zoekt ervaren toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 311x bekeken

Hit the Roof zoekt ervaren toetsenistHit the Roof, 10 koppige soul-,funkband met optredens en ervaren muzikanten zoekt toetsenist, die goed tapijtje kan leggen maar ook een vette (hammond) solo eruit kan knallen. Wij repeteren normaal gesproken 2x in de maand op een dinsdagavond in Rhoon. Laat snel weten of je interesse hebt dan kunnen we een kennismakingsavond inplannen. Meer info op : www.hit-the-roof.nl email: info@************.nl

Muzikantenbank user Peter VosPeter Vos

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 171x bekeken

*Toetsenist gezocht!* Nightshift22 is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e)! Wij zijn een coverband met zang, drum, (bas)gitaar en een flink aantal blazers en spelen dansbare wat oudere en recente hits. We repeteren wekelijks op de maandagavond in Nieuwe Wetering. Geïnteresseerd of vragen? Stuur mij vooral een berichtje!

Pablo

Reggaeband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 214x bekeken

Roots-reggaeband uit Leiden met gemengd eigen werk/covers repertoire zoekt strakke toetsenist die weet hoe je reggae speelt of er zich iig in wil en kan verdiepen. We zijn nog wat in ontwikkeling maar hebben iig 1 optreden in de planning (25 november) Zodra t goed looptgaan we streven naar maandelijks optreden. Hier een playlist met stukjes optreden: https://youtube.com/playlist?list=PLdB-3c056m7_TtL6tXO5Fvnv8VmYeOKX5&si=adl1UCZwpcgt1a2C

Jan Ve

Jazzy prog symfo band zoekt ervaren toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 400x bekeken

Kick The Habit, prog, jazzy, symfo geïnspireerd op deze stijlen jaren 70 zoekt een ervaren toetsenist wegens vertrek van onze huidige. We spelen uitsluitend eigen composities, brachten recent onze 5e CD uit (YouTube Kick the Habit The Mirror Room om onze muziek te beluisteren). We zijn enthousiast, bijten ons erin vast, verrichten veel voorwerk samen thuis in een ontspannen sfeer, omgeving Rdam, … meer »

Paul