Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 202x bekeken

Wij zijn Cole & the Creatives uit Dordrecht. Een band met een zangeres, saxophonist, bassist, gitarist en percussionist. En we spelen graag prachtige ballads in alle mogelijke genres, ritmes en uit verschillende decennia. We zijn allemaal ervaren muzikanten. En we willen mooie muziek maken met een eigen stijl. De bedoeling is om in de nabije toekomst regelmatig bij verschillende gelegenheden op te … meer »

Nicole Tetteroo

Gezocht ervaren toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 261x bekeken

Gezocht ervaren toetsenistBen jij die ervaren toetsenist, die de juiste effecten uit zijn toetsen kan halen? Lees dan verder. Vanwege drukke werkzaamheden in zijn nieuwe baan heeft onze huidige toetsenist de band plotseling helaas verlaten. Na een pauze van een jaar hadden we juist de draad weer opgepakt. Plezier maken en musiceren staat bij ons voorop en dan de optredens. Uiteraard nemen we ruimschoots de tijd om je in te … meer »

Paul

Stream of passion coverband zoekt muziekanten

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 200x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben Stephanie (26 jaar), woonachtig in Utrecht en zing al rond de 4 jaar (volg ook nog vocalcoaching). Ik ben op zoek naar een gitarist en toetsenist die samen met mij (en de bassist en drummer) een Stream of Passion coverband willen oprichten (het liefst in de buurt van Utrecht). Ben je ook een muziek "monster", kijk je terug naar "nostalgia" en wil je spelen "out in the real … meer »

Muzikantenbank user Stephanie RoelandStephanie Roeland

Senior muzikanten gevraagd!

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 283x bekeken

Senior muzikanten gevraagd!Gevraagd: goede senior-muzikanten om samen gezellig, maar ook goede muziek te maken en zo nu en dan op te treden. Met name denk ik aan een gitarist, toetsenist, violist, saxofonist, een percussionist, etcetera. Zelf heb ik veel ervaring als zangeres. Als genre denk ik onder andere aan jaren 60-70-muziek met een uitstapje naar wereldmuziek en wat ieder verder inbrengt. Regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch. … meer »

Muzikantenbank user Mieke HydraMieke Hydra

Pink Floyd Tribute zoekt gitarist lead/slag m/v

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 279x bekeken

Pink Floyd Tribute zoekt gitarist lead/slag m/vBen jij gek van Pink Floyd en dus Dave Gilmour? en kan jij zijn spel en sound benaderen of evenaren? Dan zoeken wij jou. We repeteren in midden Zuid Holland en willen de band vanaf de basis opbouwen zodat we zeker weten dat we de juiste club mensen bij elkaar krijgen voor DE sound. We hebben nu een uitstekende jonge gitarist met wie je samen deze rol gaat vertolken, met het oog op de live setting. … meer »

michael henninger

Pink Floyd Tribute zoekt toetsenist m/v

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 351x bekeken

Pink Floyd Tribute zoekt toetsenist m/vBen jij gek op Pink Floyd en beschik jij over de skills/sounds, kan jij de samples uitdokteren en de click aansturen om in de buurt te komen van good old Richard Wright? Reageer dan svp. Wij pakken de draad weer op, we hebben een topper van een Gilmour in huis, een steady bassist en een drummer, ik dus, ex Absolutely Floyd. We spelen op de juiste gear, vintage daar waar het kan. We bouwen de band … meer »

michael henninger

Toetsenist

Drummer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 151x bekeken

ToetsenistBeste muzikant, Voor een klein/leuk orkestje in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. We spelen verschillende muziekstukken, van Queen en Oasis tot Beatles, maar ook musical en filmmuziek staat op het programma. Een elektrische piano is aanwezig. We repeteren op maandagavond in Schaijk (regio Uden-Oss-Wijchen). Stuur gerust een … meer »

Ron