Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bruisende band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 141x bekeken

We zijn een swingende band met veel blazers die lekkere disco/ soul/ pop nummers spelen en optreden op (bedrijfs)feesten en bruiloften en festivals. We zijn op zoek naar een leuke toetsenist die met ons de optredens tot een feest maakt. We hebben een gevarieerd repertoire van songs van nu en wat oudere die we met de blazers tot vette songs hebben gemaakt! We repeteren met een leuke club mensen … meer »

Jessica Verburg

Positieve gitarist en bassist zoeken positieve band, waar mensen op willen (moeten) dansen.

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 348x bekeken

Goedendag iedereen! Samen met een bevriende bassist wil ik (gitarist, 34 jaar) een nieuwe, leuke band oprichten. Eigen werk, positief, energiek en vrolijk! Ik ben zeker geen prof, maar durf wel te zeggen dat ik een aardig potje spelen. Ideeën in overvloed. We willen zeker geen sound-a-like zijn van een bestaande band, maar als voorbeeld zie ik wel Franz Ferdinand en de Kaiserchiefs. Repeteren … meer »

Rense

Toetsenist m/v gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 253x bekeken

Toetsenist m/v gezochtCoverband uit Hillegom zoekt een toetsenist. Wij spelen pop, rock en funk covers. Wij denken aan een leeftijd tussen 50 en 65 jaar. We oefenen 1x per week in onze eigen studio. Ons streven is zo'n 1 gig per maand. Humor, sociaal, gedrevenheid zijn onze sleutelwoorden. Grote ego's zitten we niet op te wachten, wel op een teamplayer! Toetsenisten laat van je horen!!

Chrissie Weijers

Toetsenist (e) gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 440x bekeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en redelijk ervaren toetsenist (e) voor versterking van onze coverband . Onze bezetting bestaat uit een zangeres, 2 gitaristen met zang , bas en drum. We zijn wat oudere ervaren muzikanten met een mooie oefenruimte in Rijsenhout waar we op maandagavond oefenen. Ons brede repertoire is van jaren 60 tot heden. ( Rock, blues, pop, country en Ned talig) . Ons doel … meer »

Muzikantenbank user dick schuilingdick schuiling