Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Swingende band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 217x bekeken

Swingende band zoekt toetsenistWe zijn een swingende band met veel blazers die lekkere disco/ soul/ pop nummers spelen en optreden op (bedrijfs)feesten en bruiloften. We zijn door wat veranderingen in de bezetting met een doorstart bezig en zoeken een leuke toetsenist die met ons de optredens tot een feest. We repeteren met een leuke club mensen vlakbij Roelofarendsveen en in een mooie repetitieruimte op maandagavond. klinkt … meer »

Jessica Verburg

Classic Rock coverband zoekt toetsenist omg Bollenstreek/Leiden

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 261x bekeken

Classic Rock coverband zoekt toetsenist omg Bollenstreek/LeidenHee, wij zijn Got it Covered en zoeken een ervaren toetsenist. Deze ervaren muzikanten weten van doorpakken en dat is ook nodig gezien ons repertoire nog in opbouw is. Dat is mooi, want dan kan je lekker mee beslissen. Het doel is vooral veel plezier hebben in samen muziek maken en zeker af en toe een optreden. Verder gaat alles in overleg: oefenavond, repertoire etc. Kan jij je vinden en heb je zin … meer »

Erik Jamoel

A Tribute to Savatage zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 158x bekeken

A Tribute to Savatage zoekt ToetsenistIk ben op zoek naar een rock toetsenist voor onze Savatage tribute band. Ben jij die getalenteerde Toetsenist! En voel jij je geroepen voor deze missie? Hou jij van goede prog Rock/metal uit de jaren 80 en 90? Heb jij zin, tijd en toewijding om dit avontuur aan te gaan, stuur een mail. Regio Zuid Holland Katwijk Ben je niet bekend met Savatage? Bekijk deze link: https://youtu.be/4VOzdcCy1Vg

Muzikantenbank user Ed van WijngaardenEd van Wijngaarden

Toetsenist (e) gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 342x bekeken

Coverband zoekt toetsenist (e). Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en redelijk ervaren toetsenist (e) voor versterking van onze coverband . Onze bezetting bestaat uit een zangeres, 2 gitaristen met zang , bas en drum. We zijn wat oudere ervaren muzikanten met een mooie oefenruimte in de Haarlemmermeer polder waar we op maandagavond oefenen. Ons brede repertoire is van jaren 60 tot heden. … meer »

Muzikantenbank user dick schuilingdick schuiling

Funk soul feest zang toetsen en gitaar gezocht regio Leiden

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 525x bekeken

Hallo feestganger! Ik ben een (half gevorderde) bassist en samen met een drummer willen we gaan starten met een bandje in de soul/funk/pop hoek. Lekkere lijntjes en vrolijke muziek. Denk aan: Stevie Wonder, Earth Wind & Fire, Bruno Mars, Chic etc. Wil jij mee komen spelen in regio Leiden/Katwijk? Let us know! We zoeken zang, toetsen en of gitaar.

Marysia