Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist en een lead gitarist gezocht

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 113x bekeken

Wij zijn gevorderde 55+ muzikanten uit omgeving Rotterdam (drummer, bassist en leadzangeres) met een voorkeur om muziek uit de jaren 70/80 te spelen. Wij zoeken een lead gitarist en een toetsenist om samen in een band muziek te maken. Als je van gezelligheid houd, een team speler ben, goede muziek wilt neerzetten en tegen een stootje kan, dan horen wij graag van je.

Approachband

Ervaren toetsenist gezocht ( amateur )

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 135x bekeken

Hallo toetsenisten ! Onze huidige toetsenist heeft helaas onze band verlaten. Voor mijn band Kick the Habit van oorsprong uit Schiedam zoek ik een ervaren amateur toetsenist om samen met pensionado’s, ik ben 69, aan nieuw eigen repertoire te werken, samen te componeren. Recent kwam onze nieuwe cd uit, te beluisteren op Youtube in mp3 zodat je de stijl en het niveau kunt bepalen. https://www.youtube.com/results?search_query=kick+the+habit+the+mirror+room We … meer »

Paul

Ervaren toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 197x bekeken

Hallo toetsenisten regio R’dam ! Mijn naam is Paul Schaeffer, leider van de band Kick The Habit. Wij spelen in het genre: progressieve rock met symfo en jazzinvloeden geinspireerd op deze stijlen jaren 70 en zijn op zoek naar een ervaren toetsenist (goede amateur) wegens vertrek van onze huidige. We spelen uitsluitend eigen composities en brachten recent onze 5e CD uit. Zie ook youtube linkje … meer »

Paul

70’s rock band LOOMIS GANG zoekt vaste toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 148x bekeken

70’s rock band LOOMIS GANG zoekt vaste toetsenistNa enkele uitstapjes het afgelopen halfjaar met sessie-toetsenisten, zijn wij weer op zoek naar een nieuwe, vaste toetsenist voor studiowerk en optredens. Website: www.loomisgang.nl Facebook: Loomis Gang@FB.com Spotify:https://open.spotify.com/album/2I73y2JwUWIv1c7kUdQvpC?fbclid=IwAR3Zo0NkYziNkN8Y_cFiOMGOs3lRhkZHpw3INvVrIkyuA1eXeMNvz8_vB0M Geïnteresseerd? Contact: Peter Koomen, bandleden@**********.nl.

Peter Koomen

Gezocht ervaren toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 268x bekeken

Nieuwe band met ervaren muzikanten zoekt een ‘ervaren toetsenist(e)’. Wij willen met jou bouwen aan een repertoire van herkenbare nummer waar het publiek blij van wordt. De voorwaarde is dat we die nummers wel onze Rocky inslag meegeven! De band bestaat uit Ewoud de Drummer, Sjaak de Gitarist, Dennis de bassist en Debbie zingt met krachtige stem. Wij hebben allemaal zeker 25 jaar ervaring en speelden … meer »

Muzikantenbank user Dennis MarkDennis Mark

Drummer zoekt muzikanten voor soulband

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 482x bekeken

Al langere tijd wil ik covers spelen van aanstekelijke bands zoals Mothers Finest, Amy Winehouse, Ben l’Oncle Soul of Brother Strut. Gewoon om lekker muziek te maken en af en toe een optreden te doen. Om te beginnen zoek ik hiervoor een bassist, gitarist, toetsenist en vocalist. Later misschien ook blazers, maar speel je een ander instrument, schroom dan niet, het gaat immers om wat jij er van maakt. Geslacht … meer »

Muzikantenbank user René SnelRené Snel