Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: Toetsenist met backing vocals kwaliteiten

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 95x bekeken

Gezocht: Toetsenist met backing vocals kwaliteiten! Common Royals is een goed lopende pop/rock coverband. We spelen 1 (soms 2) x per maand op verschillende podia in Nederland. Vaker niet omdat het een hobby moet blijven:-) Momenteel bestaat onze band uit een zangeres, 2 gitaristen, een bassist en een drummer. Om ons repertoire gevarieerder te kunnen maken, zoeken we een toetsenist die ook nog … meer »

Muzikantenbank user Peter KattenburgPeter Kattenburg

Toetsenist gezocht voor bluesband "Blues Mission"

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 181x bekeken

Toetsenist gezocht voor bluesband Toetsenist gezocht voor bluesband "Blues Mission" Blues Mission is een Rotterdamse rhythm & blues band die bestaat uit ervaren muzikanten (leeftijd 50 +). Om ons bandgeluid completer te maken zoeken we een goede toetsenist (keyboard/orgel), die zonder moeite een akkoorden schema kan lezen en meespelen. Affiniteit met de blues is natuurlijk een vereiste, en als je in die stijl een solo kan spelen … meer »

Muzikantenbank user Hans AndriessenHans Andriessen

Toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 129x bekeken

Hoi. welke toetsenist durft deze uitdaging aan?? Wij Gitarist Bassist Drummer Zanger zoeken jou die een lekker tapijtje neer kan leggen en kan accentueren om samen jaren 60/70/80 gerelateerde Blues Bluesrock te maken, in eigen repetitie ruimte maar een uitstapje naar een andere stijl bv Funk sluiten wij ook niet uit. Maak deze advertentie je nieuwsgierig mail me. We gaan in September starten met repeteren. … meer »

Ghostdrummer

Allround party/feest coverband in oprichting zoekt gitarist, toetsenist en blazers!

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 784x bekeken

Allround party/feest coverband in oprichting zoekt gitarist, toetsenist en blazers!Ik heb de ambitie om een vette allround coverband op te richten. Ik heb onwijs veel zin om te spelen op feesten, bruiloften en evenementen. Ik zelf ben een drummer van 36 met veel ervaring. Wat zie ik voor me: - Een grote band! Ideaalbeeld 2 vocalisten (m/v, v/v), drums, gitaar, bas, toetsen en als het allemaal te vinden is, blazers en percussie! Het echte werk! - Een uitgebreid repertoire van vroeger … meer »

Muzikantenbank user Ferry de JongFerry de Jong

Chasin’B zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 209x bekeken

Chasin’B (voorheen Chasin’Blues) zoekt in verband met het vertrek de huidige, een toetsenist. Chasin’B - kortweg CB - is in zijn oorsprong een blues band, maar wel met we compleet ander repertoire en ook wel wat complexer dan de gemiddelde bluesband. Er zijn funky en jazzy invloeden. Recent zijn wij een breder repertoire gaan voeren, met een variatie aan stijlen buiten de Blues. Wel houden … meer »

henk bijvoet

Indiefolk act zoekt zangeres (backing vocals) die keys speelt!

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 253x bekeken

Indiefolk act zoekt zangeres (backing vocals) die keys speelt!Ik zal me kort even voorstellen... Ik ben Jessy Yasmeen (23) een singer-songwriter met Nederlandse en Zuid-Amerikaanse Roots. Ik heb de afgelopen 3 jaar op meer dan 80 plekken gestaan waaronder; Paradiso, Paardcafe, Eendrachtfestival en Rotterdamsekost. Dit zowel solo,als duo en in bandformatie. Mijn band bestaat momenteel uit een drummer(ook vocals), bassist en tweede gitarist (ook vocals) en ik … meer »

Muzikantenbank user Jessy Yasmeen LugoJessy Yasmeen Lugo

Band in Rdam zoekt toetsen..

Overig en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 298x bekeken

en vooral iemand die ze bespeelt, rock muziek van hard tot zacht, van hammond, fender rhodes tot strijkers en eventueel soundsamples etc. Eigen werk plus wat mooie covers. Repetities in Dynamo Rotterdam.Ervaren muzikanten. Virtuositeit is geen must, sfeer gevoeligheid wel. Nu kan je nog meebouwen aan onze nummers!!!

Muzikantenbank user Marco DBMarco DB