Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Black Crowes tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 87x bekeken

Black Crowes tribute zoekt toetsenistDe Black Crowes tribute 'FEATHERS' zoekt een toetsenist die de band kan versterken met Hammond- en pianopartijen. Het zou fijn zijn als je kennis en affiniteit hebt met de muziek van The Black Crowes, en je mannetje staat wanneer er gejamd wordt. Leeftijd is niet heel belangrijk; de onze variëren van begin 30 tot 50. We repeteren in Rhoon (Zuid-Holland). Zie voor een impressie onze Facebook … meer »

Emiel Janssen

Gitarist/componist zoekt band of aansluiting bij gelijkgestemde muzikanten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 158x bekeken

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) Gitarist/componist sinds kort pensionado dus ik heb wat meer tijd, zoekt medemuzikanten of bestaande band. Ik heb reeds vele jaren een bestaande band (prog. jaren 70 stijl, 4 cd's in eigen beheer uitgebracht) maar we spelen nu te weinig naar mijn zin. Ik ben dus op zoek naar ervaren muzikanten die samen nieuwe composities willen ontwikkelen, opnemen. … meer »

Paul

Progressieve metal/rock band zoekt zanger/zangeres

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 169x bekeken

Progressieve metal/rock band zoekt zanger/zangeresWij zijn een progressieve metal band die voornamelijk bezig is met het maken van eigen materiaal. We bestaan uit een lead- en rhythm gitarist, bassist en drummer van tussen de 24-26 jaar (ouder of jonger is geen groot probleem) rondom regio Zuid-Holland en missen nog enkel een leadzanger/zangeres! (En eventuele toetsenist). Onze muziek gaat uit naar de stijl van TOOL, Avenged Sevenfold, Stone … meer »

Muzikantenbank user Noeck VerboomNoeck Verboom

Pianist(e) gezocht voor Gospelkoor

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 192x bekeken

Pianist(e) gezocht voor GospelkoorGospelkoor Reflection zoekt met ingang van het nieuwe seizoen een pianist(e). Reflection is een enthousiaste groep zangers en zangeressen met een repertoire bestaat uit eigentijdse Engels- en Nederlandstalige liederen ;het koor oefent om de week op maandagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur (muv de vakanties). De huidige pianist(e) stopt na jaren van begeleiding. De taak van de pianist(e) is het … meer »

Jan Marks

Organist / toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 248x bekeken

Rock and roll zoekt een organist / toetsenist Wij zijn een Rock & Roll cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist/lead zanger, ritmegitarist, bassist, drummer Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 Nummers van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, The Maskers, Eddie Cochran, Eric Clapton, The Drifters, Elvis, Cliff Richard, Richi Valens, Del … meer »

Peter van Heijningen

Toetsenist-e

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 289x bekeken

Wij zijn een pop rockband uit de Hoekshewaard en onze bezetting is een zangeres,drummer/zang,leadgitaar/zang,slaggitaar/zang bassist. Wij repeteren om de week op woensdagavond in Oud Beijerland. Wil je wat meer weten over de band bel naar mob:0637179196

Aart