Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuwe pop cover feest (en kerst) party band zoekt toetsenist en/of saxofonist

Blazer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 449x bekeken

Nieuwe pop cover feest (en kerst) party band zoekt toetsenist en/of saxofonistNieuwe pop cover feestband + kerstband (ja ook kerst, je leest het goed). Ieder jaar denk ik er over en nu toch eens een poging wagen. Ik speel al in 2 andere bandjes, ben zelf slaggitarist 56jr. en zoek nu bandleden om een geheel nieuwe band op te richten. Wij hebben inmiddels een drummer, zanger, geluidsman, bassist (en ik op gitaar). We zoeken nog een toetsenist of saxofonist. Niveau: beginnend … meer »

Muzikantenbank user Nick van HolsteinNick van Holstein

Gitarist/componist zoekt band of aansluiting bij gelijkgestemde muzikanten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 484x bekeken

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) Gitarist/componist sinds kort pensionado dus ik heb wat meer tijd, zoekt medemuzikanten of bestaande band. Ik heb reeds vele jaren een bestaande band (prog. jaren 70 stijl, 4 cd's in eigen beheer uitgebracht) maar we spelen nu te weinig naar mijn zin. Ik ben dus op zoek naar ervaren muzikanten die samen nieuwe composities willen ontwikkelen, opnemen. … meer »

Paul

Progressieve metal/rock band zoekt Bassist en evt. toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 493x bekeken

Progressieve metal/rock band zoekt Bassist en evt. toetsenistWij zijn een progressieve metal band die voornamelijk bezig is met het maken van eigen materiaal. We bestaan uit een lead- en rhythm gitarist, zanger en drummer van tussen de 24-26 jaar (ouder of jonger is geen groot probleem) rondom regio Zuid-Holland en ijn op zoek naar een bassist (En eventuele toetsenist). Onze muziek gaat uit naar de stijl van TOOL, Avenged Sevenfold, Stone Sour etc., maar we … meer »

Muzikantenbank user Noeck VerboomNoeck Verboom

Pianist(e) gezocht voor Gospelkoor

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 391x bekeken

Pianist(e) gezocht voor GospelkoorGospelkoor Reflection zoekt met ingang van het nieuwe seizoen een pianist(e). Reflection is een enthousiaste groep zangers en zangeressen met een repertoire bestaat uit eigentijdse Engels- en Nederlandstalige liederen ;het koor oefent om de week op maandagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur (muv de vakanties). De huidige pianist(e) stopt na jaren van begeleiding. De taak van de pianist(e) is het … meer »

Jan Marks