Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt muzikanten voor opzetten coverband (Omgeving Rotterdam)

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 12x bekeken

Omdat ik in bestaande bands niet direct kan vinden wat ik zoek, wil ik proberen om zelf weer band bij elkaar te krijgen. Op zoek naar Drummer, gitarist(en), toetsenist en zanger. Idee is covers die grooven, pop, rock, soul, funk, whatever, als het maar gaaaat. Ambitie is 1 a 2 per maand spelen. Motto is plezier, en kwaliteit. Leeftijdscategorie: 30-50.

Jeroen

Black Crowes tributeband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 85x bekeken

Black Crowes tributeband zoekt toetsenistThe Black Crowes tribute band FEATHERS is op zoek naar een toetsenist die de band kan versterken met Hammond- en (elektrische) pianogeluiden. Het zou fijn zijn als je kennis en affiniteit hebt met de muziek van The Black Crowes, en je mannetje staat wanneer er gejamd/geïmproviseerd wordt. Leeftijd is niet heel belangrijk; de onze variëren van begin 30 tot 50 jaar. We komen uit de regio Zuid-Holland … meer »

Emiel Janssen

Blues -rockband zoekt zanger of zanger/gitarist

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 217x bekeken

Hallo wij gitarist bassist drummer zoeken zanger of zanger/gitarist. We zijn ervaren muzikanten met een eigen volledig in gerichte repetitie ruimte. En spelen covers van Robert Gray Fleetwood Mac Hendrix Paul Weller Gary Moore Clapton en andere uitstapjes bv Funk. Maar jou inbreng wordt natuurlijk gerespecteerd. Wel overdag beschikbaar en eigen vervoer omdat we in Nieuw Beijerland repeteren.Maar … meer »

Bouke

Countryrock zoals Gram Parsons, Byrds, Neil Young, Ryan Adams etc.

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 218x bekeken

Muzikanten (42 jr. zang/gitaar/beetje banjo/mandoline/toetsen) zoeken meer gelijkgestemden om countryrock en bluegrass te spelen en verder te ontwikkelen. Wekelijks oefenen, spelen op goed niveau, optreden en opnemen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Allemaal werkende ouders, maar zeker wel met overtuiging en passie en gedrevenheid spelen en kansen pakken. Ruimte voor meerstemmig en verschillende … meer »

Erik van Lent

Blues-rockband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Hallo wij gitarist bassist drummer zoeken jou toetsenist. We zijn ervaren muzikanten met een eigen volledig in gerichte repetitie ruimte. En spelen covers van Robert Gray Fleetwood Mac Hendrix Paul Weller Gary Moore Clapton en andere uitstapjes bv Funk. Maar jou inbreng wordt natuurlijk gerespecteerd. Wel overdag beschikbaar en eigen vervoer omdat we in Nieuw Beijerland repeteren.Maar s,avonds kan … meer »

Bouke

Countryrock zoals Gram Parsons, Byrds, Neil Young, Ryan Adams etc.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 194x bekeken

Muzikanten (42 jr. zang/gitaar/beetje banjo/mandoline/drums, bass) zoeken meer gelijkgestemden om countryrock en bluegrass te spelen en verder te ontwikkelen. Wekelijks oefenen, spelen op goed niveau, optreden en opnemen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Allemaal werkende ouders, maar zeker wel met overtuiging en passie en gedrevenheid spelen en kansen pakken. Meerstemmig zingen en instrumenten … meer »

Erik van Lent

Beginnende band zoekt beginnende toetsenist m/v

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 169x bekeken

Wij zijn een beginnende band uit de omgeving van Rotterdam bestaande uit een slaggitarist, bassist, drummer en 2 zangeressen. En binnenkort een ook nieuwe solo gitarist. De leeftijd is gevarieerd; voornamelijk 40+ en 50+, maar onze bassist is 19 jaar. We zoeken nog een (beginnende) toetsenist m/v. We richten ons op 80's/90's pop- en rock classics, maar we staan open voor meer! Wij oefenen iedere woensdagavond … meer »

Nico van Holstein

Gospelgroep Desire uit Hellevoetsluis zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 137x bekeken

Gospelgroep Desire uit Hellevoetsluis zoekt pianistGospelgroep Desire zoekt: Pianist M/V voor vaste, tweewekelijkse begeleiding van gospelgroep Desire in Hellevoetsluis Gospelgroep Desire bestaat uit een enthousiaste groep van ca. 20 zangers en zangeressen in de leeftijd van 25 – 55 jaar. Ons repertoire bestaat uit swingende black gospels, nummers van het Oslo Gospel Choir en popnummers van o.a. Micheal Jackson en Dolly Parton, Op regelmatige … meer »

Muzikantenbank user Anja BosAnja Bos