Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

GR!P zoekt nieuwe toetsenist(e)!

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 95x bekeken

GR!P zoekt nieuwe toetsenist(e)! Wie zijn wij: GR!P is een veelzijdige coverband uit Rotterdam. We brengen vooral bekend repertoire vanaf de jaren ‘70 tot vandaag. Van een dansbare soul-/discohit, een ontroerende ballad tot een kneiter van een rock (‘n roll) hit. We hebben het allemaal. Met onze 8-koppige band geven we ieder nummer de energie die het verdient. Check voor meer info, foto’s … meer »

GRIP - Patrick

Gezocht: Toetsenist met bezieling

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Gezocht: Goede toetsenist Regio: Rotterdam, Utrecht, Leiden Aantal gigs per jaar: 10 tot 15 Voor een pop/rock coverband in oprichting ben ik op zoek naar een goede toetsenist. Als toetsenist zorg je voor een goede basis qua arrangement zodat de frontman/vrouw goed uit de verf komt. Het is belangrijk dat je jouw instrument dus goed beheerst. De bedoeling is dat we het publiek een avond geven … meer »

Muzikantenbank user PeetPeet

Bassist & Drummer zoeken enthousiaste muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 839x bekeken

Goed geoliede ritmesectie zoekt geïnspireerde creatievelingen. Bijvoorbeeld een singer-songwriter, een doorstartende band of een nieuw project van creatieve muzikanten met enthousiaste ( maar realistische ) ideeën. Genre: Indie, singer-songwriter, folkrock, blues, soul, nederrock, semiplugged, sixties, seventies, etc. Niet alleen oefenruimte sessies, maar ook streven naar optredens en studio opnamen. Wij … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Toetsenist gezocht voor band in de buurt van Rotterdam

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 92x bekeken

Momenteel zijn wij op zoek naar een toetsenist die onze band kan versterken. De nummers die wij spelen varieren van: Bryan Adams, Natalie Imbruglia, The Cranberries, The Corrs, Kings of Leon. Eigenlijk dus best breed, maar met volop ruimte voor eigen inbreng! Wij spelen meestal in Vlaardingen, maar staan altijd open voor andere locaties indien dit gewenst is. Gemiddeld spelen we 2x per maand, … meer »

Jeremy Bode

On the keys?

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 150x bekeken

On the keys?Gedreven band is op zoek naar een ervaren toetsenist (m/v) die op een smaakvolle en creatieve manier goed zijn/haar weg weet te vinden met solo en string partijen! Een relaxte persoonlijkheid met de nodige passie en bezieling, muzikale uitstapjes niet schroomt en zich aan wil sluiten binnen een hechte club. Onze stijl laat zich het best omschrijven als melodieuze rock in de breedste zin van het woord … meer »

PR

Missing Glue zoekt een zanger(es)

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 195x bekeken

Missing Glue zoekt een zanger(es)Missing Glue is een rock coverband uit Rhoon. We spelen voornamelijk 60s/70s classics en af en toe wat nieuwer werk. Op onze setlist o.a.: Dire Straits, CCR, Beatles, Deep Purple, Eric Clapton, The Black Crowes, Queen, Eagles, Triggerfinger, Foo Fighters, QOTSA. Zie https://open.spotify.com/playlist/7v3jBZE7UK4U4ScH9BIgBD?si=Fyohog-kQG2sEWogSgKRxA Wij zijn met enige spoed op zoek naar een nieuwe … meer »

Muzikantenbank user Angie van LeersumAngie van Leersum

GR!P zoekt nieuwe toetsenist(e)!

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 156x bekeken

Wie zijn wij: GR!P is een veelzijdige coverband uit Rotterdam. We brengen vooral bekend repertoire vanaf de jaren ‘70 tot vandaag. Van een dansbare soul-/discohit, een ontroerende ballad tot een kneiter van een rock (‘n roll) hit. We hebben het allemaal. Met onze 8-koppige band geven we ieder nummer de energie die het verdient. Check voor meer info, foto’s en filmpjes onze website: Facebook.nl/debandGRIP Plugify.nl/GRIP Wie … meer »

GRIP - Patrick