Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

GR!P zoekt nieuwe toetsenist(e)!

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 102x bekeken

Wie zijn wij: GR!P is een veelzijdige coverband uit Rotterdam. We brengen vooral bekend repertoire vanaf de jaren ‘70 tot vandaag. Van een dansbare soul-/discohit, een ontroerende ballad tot een kneiter van een rock (‘n roll) hit. We hebben het allemaal. Met onze 8-koppige band geven we ieder nummer de energie die het verdient. Check voor meer info, foto’s en filmpjes onze website: Facebook.nl/debandGRIP Plugify.nl/GRIP Wie … meer »

GRIP - Patrick

Rock band gezocht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 196x bekeken

Rock band gezochtHoi mijn naam is Elchin solist 29 jaar oud. ik ben al 1 jaar geleden naar rotterdam verhuisd, vandaar dat mijn nederland een beetje niet perfect is. Dus ik studeerde academische vocalen af en ben op zoek naar een rockband en ik vind het niet erg om naar andere steden te gaan voor recht band, dus mijn favoriete bands zijn.Linkin park,Drowning pool, Soilwork,Ac Dc,Korn,Nightwish,Oomph,Papa roach,The … meer »

Muzikantenbank user ElchinElchin

Black Crowes tributeband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 98x bekeken

Black Crowes tributeband zoekt toetsenistThe Black Crowes tribute band FEATHERS is op zoek naar een toetsenist die de band kan versterken met Hammond- en (elektrische) pianogeluiden. Het zou fijn zijn als je kennis en affiniteit hebt met de muziek van The Black Crowes, en je mannetje staat wanneer er gejamd en geïmproviseerd wordt. Leeftijd is niet heel belangrijk; de onze variëren van begin 30 tot 50. We komen uit de regio Zuid-Holland … meer »

Emiel Janssen

Gezochtt: zanger(es), leadgitarist, toetsenist

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 351x bekeken

Drummer en slaggitarist zijn op zoek naar gezellige, enthousiaste bandleden om de band weer compleet te maken. We gaan voor een frisse start, dus alles ligt open en is bespreekbaar. Wij repeteren in MCA Rhoon. Genre; lichte rock, maar misschien ook jouw muzieksmaak. Niveau: gemiddeld. Als je maar een beetje kan spelen en je doel is om beter te worden.

Muzikantenbank user Marcel KraaijesteinMarcel Kraaijestein

Toetsenist!

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 373x bekeken

Enthousiaste toetsenist(e) gezocht voor een coverband. Omgeving Rotterdam. Genre: soul, pop, rock, ballads, blues.. wat eigenlijk niet ( zelfs eigen liedjes zijn niet uitgesloten) Zolang het maar liedjes betreft rechtstreeks van mij naar jou, recht uit het hart: wij smelten ervoor!! Wij zijn een zangeres, gitarist, drummer en bassist. Overdag zijn we ergens verborgen in de stoffige krochten van het … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Toetsenist gezocht omgeving Zevenhuizen/Rotterdam

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 128x bekeken

Opstartende band (geen beginners, maar met gemiddelde ervaring) zoekt een toetsenist. genre zal hoofdzakelijk blues/rock zijn maar er kan zomaar aangepast worden naar de omstandigheden, dus eigenlijk alles vanaf de 60er jaren. Buddy Guy, Clapton, Dooby Brothers enz. Heb je zin om voorlopig 1 x per maand bij DG Sound in Zevenhuizen te komen oefenen, dan ben je welkom. Eerste repetitie/kennismaking … meer »

Muzikantenbank user Ed KuijpersEd Kuijpers