Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

On the....

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 359x bekeken

On the....Band met ervaren muzikanten zijn op zoek naar een toetsenist/pianist (m/v) voor uitsluitend eigen werk (symfonische (pop) rock. Leeftijd is niet belangrijk, ervaring, plezier en toewijding wel! Uiteraard hebben we voldoende te bieden voor degene met de juiste inbreng. Nieuwschierig, meer weten? Stuur dan een korte bio voorzien van geluidsmateriaal naar : rockmusic2019@*******.com

RM

Band zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 85x bekeken

Wij zijn een Rock & Roll cover band op dit moment bestaande uit een ritme-solo gitarist/lead zanger, ritmegitarist, drummer en bassist. Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70 en 80. Nummers van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, The Maskers, Eddie Cochran, Eric Clapton, The Drifters, Elvis, Cliff Richard, Richi Valens, Del Shannon, Roy Orbison, The Spotnicks, Andy Tielman … meer »

Muzikantenbank user Peter van HeijnigenPeter van Heijnigen

Toetsenist!

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 288x bekeken

Enthousiaste toetsenist(e) gezocht voor een coverband. Omgeving Rotterdam. Genre: soul, pop, rock, ballads, blues.. wat eigenlijk niet ( zelfs eigen liedjes zijn niet uitgesloten) Zolang het maar liedjes betreft rechtstreeks van mij naar jou, recht uit het hart: wij smelten ervoor!! Wij zijn een zangeres, gitarist, drummer en bassist. Overdag zijn we ergens verborgen in de stoffige krochten van het … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Toetsenist gezocht omgeving Zevenhuizen/Rotterdam

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 77x bekeken

Opstartende band (geen beginners, maar met gemiddelde ervaring) zoekt een toetsenist. genre zal hoofdzakelijk blues/rock zijn maar er kan zomaar aangepast worden naar de omstandigheden, dus eigenlijk alles vanaf de 60er jaren. Buddy Guy, Clapton, Dooby Brothers enz. Heb je zin om voorlopig 1 x per maand bij DG Sound in Zevenhuizen te komen oefenen, dan ben je welkom. Eerste repetitie/kennismaking … meer »

Muzikantenbank user Ed KuijpersEd Kuijpers

Pop/rock coverband zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 79x bekeken

Hey toetsenist! (Regio Zuid-Holland - Nissewaard/Rotterdam) Wij zijn Ellements Coverband, een stevige pop/rockband die met een herkenbaar eigen stijl en geluid de beste nummers van onze muziekhelden uit de top 1000 spelen. We staan voor kwaliteit en gaan voor vette fun! We zoeken een ervaren toetsenist met dezelfde drive als ons. (Band bestaat uit zangeres, gitarist, bassist en drummer) Check … meer »

Michel Goené

We will rock you!

Bassist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 281x bekeken

We will rock you!Ervaren muzikanten zijn met enige spoed op zoek naar een gedreven toetsenist en bassist (m/v)! We spelen uitsluitend eigen werk (symfonische poprock) en er zijn toffe optredens in het vooruitzicht. We hebben inmiddels enkele singles en cd's uitgebracht waarvan het nieuwste album inclusief single dit jaar verwacht wordt. Leeftijd is niet belangrijk, ervaring, plezier en toewijding een must! Repeteren … meer »

RM

Band zoek toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 71x bekeken

wij Jellyfish zijn zoek naar een toetsenist. wij spelen pop rock blues covers van Herman brood, Golden earring,Black crowes,Gary more,ZZtop en vele andere. verder zijn we een gezellige band met af en toe een optreden kom eens mee spelen. 0645981702

caroline neeleman

Ellements Pop/Rock Coverband zoekt een Toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 106x bekeken

Wij zijn een pop/rock coverband uit de regio Rotterdam met een uitgebreid repertoire. We zoeken een toetsenist die met veel lol en gedrevenheid onze band komt aanvullen. Heb je zin om wekelijks te repeteren en ca. 15 optredens per jaar te doen? Vind jij de klik net zo belangrijk als rete strak spelen? Check dan onze clips en als je denkt deze plek te kunnen veroveren stuur ons dan een PB of bericht … meer »

Michel Goené