Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

El Fatso zoekt synth/backing vocals

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 122x bekeken

El Fatso zoekt synth/backing vocalsWij zijn een rockband, variërend van psychedelica tot punk, en hebben onlangs in de studio geëxperimenteerd met synthesizers. Dit willen nu ook live kunnen brengen. Denk daarbij aan synthesizers bij bijvoorbeeld Kasabian en The Shins. The Shins: 'Painting a hole' Kasabian: 'Club Foot' We zijn op zoek naar iemand die zowel de synth voor zijn/haar rekening en backing vocals kan zingen. Is dit … meer »

Tom Schreuder

Top coverband SliQ zoekt een nieuwe toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1256x bekeken

Top coverband SliQ zoekt een nieuwe toetsenistCoverband SliQ is in regio Rotterdam en daarbuiten een gevestigde naam. De band heeft zich gespecialiseerd in veelal herkenbare pop- en rockcovers, varierend van de jaren 90 tot en met vandaag. Wij hebben een vast netwerk van podia waar we met regelmaat spelen dus je stapt in een rijdende trein. Check onderstaand wat live materiaal. Zie jij dit zitten en ben je een toetsenist die graag in dienst … meer »

Jeroen Beijer

Gospelband in oprichting zoekt gemotiveerde zanger m/v en muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 137x bekeken

BWARM is een gospelband in oprichting en zoekt gepassioneerde en getalenteerde muzikanten, zangers, zangeressen en geluidstechnici. Muziek stijlen lopen uiteen van Bethel naar Third Day. Leeftijdsindicatie tussen 21 en 55 jaar. De website www.bwarm.nl is ondertussen in de lucht en als je geintresseerd bent dan kan je via de website reageren. Je kan ook de Facebook pagina bekijken, https://www.facebook.com/gospelband.warm.9 De … meer »

B Warm

Black Crowes tribute band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 150x bekeken

Black Crowes tribute band zoekt toetsenistThe Black Crowes tribute band FEATHERS is op zoek naar een toetsenist die de band kan versterken met Hammond- en (elektrische) pianogeluiden. Het zou fijn zijn als je kennis en affiniteit hebt met de muziek van The Black Crowes, en je mannetje staat wanneer er gejamd en geïmproviseerd wordt. Leeftijd is niet heel belangrijk; onze variëren van begin 30 tot eind 50. We komen uit de regio Zuid-Holland … meer »

Emiel Janssen

Muzikanten gezocht voor band project

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 352x bekeken

Muzikanten gezocht voor band projectHoi medemuzikant, Ik ben Mara, ben 14 jaar en ik studeer voor zangeres in het tweede jaar bij het Codarts in Rotterdam. Voor een groot landelijk project waarbij diverse acts/optredens op de agenda zullen staan (en waar de winnaar een podiumplaats op een groot landelijk festival kan bemachtigen), ben ik met spoed op zoek naar 4 medemuzikanten: bassist(e), gitarist(e), drummer en toetsenist(e). Vaste … meer »

Anton Biscola

Muzikant gezocht voor semi-akoestische coverband

Percussionist, Strijker en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 185x bekeken

Muzikant gezocht voor semi-akoestische coverbandWij (zangeres en gitarist) willen een semi-akoestisch coverband oprichten en daarmee gaan optreden. We willen een breed repertoire opbouwen met muziek van bijv. Depeche Mode en Bazart maar ook van Ellen ten Damme en Ricky Koole. We zoeken iemand die een instrument speelt dat goed in deze setting past. Een percussionist, pianist of strijker zou mooi zijn maar een gitarist of bassist kan ook prima. … meer »

Green Soap

The Flipside!!

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 248x bekeken

The Flipside speelt onbekende covers, B kantjes, Lp stukken, Eendagsvliegen, onder het stof geraakte, vergeten liedjes uit de jaren zestig en zeventig.. Ben je een zanger (m/v) en/of Gitarist, toetsenist? Een muzikant in hart en nieren en heb je heb je geen ene moer met die !@#$%^&*() Top 2000??!! Maar des te meer met rare dutch en anders garage rock, enzovoort? Omgeving Rotterdam. Motivatie … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk