Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues/rock band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Hey!!! Mijn naam is Lucas (gitarist/zang) en samen met Cas (drummer) en Niels (bassist) zijn we begin dit jaar een nieuwe band gestart waar we ons focussen op het spelen van blues en rock covers! Niet perse de meest gespeelde en bekende covers, maar vooral de nummers die we super vet vinden! We spelen covers van: Black Keys, ZZ-top, Clutch, Black pistol fire, Marcus king, Vintage trouble, Whiskey … meer »

Muzikantenbank user Lucas VerhoefLucas Verhoef

Drummer en zangeres op zoek naar (bass)gitarist/toetsenist

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 281x bekeken

Hi! Wij zijn een drummer en zangeres met een unieke muzieksmaak, op zoek naar een gitarist of toetsenist om een band mee te vormen (en hopelijk op te treden)! De kant die we op willen gaan is experimental/alternative/jazz/avant-garde . Een paar artiesten ter inspiratie: Fiona Apple Tori Amos Nina Simone Annette Peacock Stuur een berichtje en laten we samen muziek maken! Leeftijdscategorie: … meer »

Koen

Muzikanten gezocht voor nieuwe ska/reggae band.

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 274x bekeken

Voor een nieuw op te richten ska-band, ben ik (Hugo Dirks, bassist) op zoek naar een drummer, een toetsenist, een gitarist, zang (evt. in combinatie met toetsen of gitaar) en een blazers-sectie. Laten we beginnen met covers (denk aan: Doe Maar, Madness, The Specials) en/of het maken van ska-versies van bekende nummers (zoals bijv. Skameleon). Het doel is om spetterende optredens te verzorgen die het … meer »

Hugo Dirks

Gitarist/componist zoekt band of aansluiting bij gelijkgestemde muzikanten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 333x bekeken

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) Gitarist/componist sinds kort pensionado dus ik heb wat meer tijd, zoekt medemuzikanten of bestaande band. Ik heb reeds vele jaren een bestaande band (prog. jaren 70 stijl, 4 cd's in eigen beheer uitgebracht) maar we spelen nu te weinig naar mijn zin. Ik ben dus op zoek naar ervaren muzikanten die samen nieuwe composities willen ontwikkelen, opnemen. … meer »

Paul

Pianist(e) gezocht voor Gospelkoor

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 312x bekeken

Pianist(e) gezocht voor GospelkoorGospelkoor Reflection zoekt met ingang van het nieuwe seizoen een pianist(e). Reflection is een enthousiaste groep zangers en zangeressen met een repertoire bestaat uit eigentijdse Engels- en Nederlandstalige liederen ;het koor oefent om de week op maandagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur (muv de vakanties). De huidige pianist(e) stopt na jaren van begeleiding. De taak van de pianist(e) is het … meer »

Jan Marks

Toetsenist-e

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 347x bekeken

Wij zijn een pop rockband uit de Hoekshewaard en onze bezetting is een zangeres,drummer/zang,leadgitaar/zang,slaggitaar/zang bassist. Wij repeteren om de week op woensdagavond in Oud Beijerland. Wil je wat meer weten over de band bel naar mob:0637179196

Aart