Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 77x bekeken

Wij zijn een gezellige coverband en zijn op zoek naar een toetsenist om ons te versterken. Momenteel zijn we met drum, bas, 2x gitaar (slag & solo) en zang. Het belangrijkste punt is fun! Het is echt voor de gezelligheid. We zijn allemaal ervaren muzikanten, maar als band spelen we nog niet zo lang samen. We spelen onder andere nummers van: - Bryan Adams - The Corrs - The Cranberries - Nathalie … meer »

Jeremy Bode

Enthousiaste toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 119x bekeken

Voor onze coverband zoeken we een enthousiaste toetsenist, die zijn sounds voor elkaar heeft en ook nummers zonder toetsen van een interessante partij te voorzien. Wij willen een energieke en serieuze rock-minded coverband zijn, die gaat voor een stevig feest in de kroeg, op het plein of festival. Daarbij willen we ons onderscheiden door gave classics in combi met recentere hits met daarbij ook powerblocks … meer »

Martijn

Toetsenist/Toetseniste.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 88x bekeken

Coverband Zoekt. Wij Gitarist Bassist Drummer Zangeres zoeken jou Toetsenist/ Toetseniste, met ervaring als je een goed tapijt neer kan leggen ben je meer dan welkom. Wij spelen jaren 60/70//80 gerelateerde muziek denkend aan Clapton Fleetwood Mac Stevie Ray Vaughan Paul Weller Gary Moore maar ook nummers van Sade Amy Winehouse Eagles etc etc. Als je denkt hee daar pas ik wel tussen mail ons. Overdag … meer »

Ghostdrummer

Blues/rock zanger(es) en toetsenist /hammond gezocht

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 121x bekeken

Voor een opstartende coverband met ervaren muzikanten. Leeftijden bandleden tussen de 31 - 61 jaar. Geen leeftijdsvoorkeur. We repeteren in de omgeving van Rotterdam. Repertoire in de stijl van de volgende nummers Pride and Joy Born under a bad sign Going down Doel van de band is allereerst voor de fun maar wel op een aardig niveau blues rock muziek spelen , max een gig per maand of een … meer »

Michael

Toetsenist gezocht.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 108x bekeken

We zijn een pop-en rockcoverband uit Rotterdam en omgeving die op zoek zijn naar toetsenist (m/v). Als band treden we geregeld op( plusmin 20 keer per jaar) in de regio. Bezetting gitaar,bas,drums, toetsen en zang We zoeken een muzikale bijdrage (synth, piano, effecten/samples) maar ook een podiumdier. Iemand die graag ook nog wat tijd heeft om doordeweeks te oefenen. Wil je meer weten neem dan even … meer »

Hans van Ingen

Coverband zoekt toetsenist m/v

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 115x bekeken

Wij zijn een coverband die tot nu toe alleen oefenen. Optreden is een doel. Plezier is het belangrijkste. Wij zijn 46+ en repeteren hoofdzakelijk in Rhoon. Ben jij een (beginnende) toetsenist die een band zoekt? Kom dan eens kennismaken. Genre is countryrock, lichte rock en pop.

Muzikantenbank user Marcel KraaijesteinMarcel Kraaijestein

Black Crowes tribute band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 105x bekeken

Black Crowes tribute band zoekt toetsenistThe Black Crowes tribute band FEATHERS is op zoek naar een toetsenist die de band kan versterken met Hammond- en (elektrische) pianogeluiden. Het zou fijn zijn als je kennis en affiniteit hebt met de muziek van The Black Crowes, en je mannetje staat wanneer er gejamd en geïmproviseerd wordt. Leeftijd is niet heel belangrijk; de onze variëren van 30 tot 50. We komen uit de regio Zuid-Holland en … meer »

Emiel Janssen