Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor band project

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Muzikanten gezocht voor band projectHoi medemuzikant, Ik ben Mara, ben 14 jaar en ik studeer voor zangeres in het tweede jaar bij het Codarts in Rotterdam. Voor een groot landelijk project waarbij diverse acts/optredens op de agenda zullen staan (en waar de winnaar een podiumplaats op een groot landelijk festival kan bemachtigen), ben ik met spoed op zoek naar 4 medemuzikanten: bassist(e), gitarist(e), drummer en toetsenist(e). Vaste … meer »

Anton Biscola

Ervaren muzikanten voor eigen werk gevraagd!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 55x bekeken

Ervaren gitarist en zangeres zijn op zoek naar serieuze muzikanten. We zoeken een strakke bassist, drummer en toetsenist voor eigen werk (pop) rock. We zijn in het bezit van een oefenruimte en willen zsm het podium weer op! Regio Zuid-Holland. Leeftijds categorie tussen de 30 en 50 jaar. Voor meer informatie graag een korte bio en geluidsfragment naar: meideprac2018@*****.com

meideprac2018

The Cool Cast zoekt keys/piano/orgel

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 50x bekeken

Fris nieuw bandje (zangeres, bas, drums, gitaar) met veel ervaring zoekt leuk toetsenmens. Eerste optreden was top, nieuwe staan gepland. Repertoire: Rock/pop/soul/funk, hippe liedjes en guilty pleasures. Dinsdagavond repeteren in Delft. Trefwoorden: optreden, fun, muzikaliteit, originaliteit, meerstemmige zang.

Rene Bubberman

Toetsenist gezocht voor blues/ soulband Crusade and Friends met vette blazerssectie

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 77x bekeken

Toetsenist gezocht voor blues/ soulband Crusade and Friends met vette blazerssectieHallo muzikale collega, Crusade and Friends is een blues / soulband die een toetsenist zoekt. De band bestaat uit ca. 10 man waaronder een zanger en zangeres én een blazerssectie met trompet, trombone en sax. Wij repeteren regelmatig bij MCA in Rhoon. je kunt ons vinden op www.crusadeandfriends.nl om een indruk te krijgen. We horen graag of je interesse hebt om eens vrijblijvend mee te oefenen of … meer »

Crusadeandfriends

Muzikant gezocht voor semi-akoestische coverband

Percussionist, Strijker en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 129x bekeken

Muzikant gezocht voor semi-akoestische coverbandWij (zangeres en gitarist) willen een semi-akoestisch coverband oprichten en daarmee gaan optreden. We willen een breed repertoire opbouwen met muziek van bijv. Depeche Mode en Bazart maar ook van Ellen ten Damme en Ricky Koole. We zoeken iemand die een instrument speelt dat goed in deze setting past. Een percussionist, pianist of strijker zou mooi zijn maar een gitarist of bassist kan ook prima. … meer »

Green Soap

The Flipside!!

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 177x bekeken

The Flipside speelt onbekende covers, B kantjes, Lp stukken, Eendagsvliegen, onder het stof geraakte, vergeten liedjes uit de jaren zestig en zeventig.. Ben je een zanger (m/v) en/of Gitarist, toetsenist? Een muzikant in hart en nieren en heb je heb je geen ene moer met die !@#$%^&*() Top 2000??!! Maar des te meer met rare dutch en anders garage rock, enzovoort? Omgeving Rotterdam. Motivatie … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Black Crowes tribute band 'Feathers' zoekt toetsenist!

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 75x bekeken

Black Crowes tribute band Feathers zoekt toetsenist Wij zijn een Black Crowes tribute band en zoeken met spoed een toetsenist om de band compleet te maken. We repeteren om de twee weken op woensdag in MCA studio's Rhoon. Repertoire natuurlijk Black Crowes maar ook covers die op hun setlist prijkten. Heb jij zin om in dit muzikale avontuur te stappen, reageer dan op deze oproep.

Edwin van Gent

Puike toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 178x bekeken

Wij (Puik!) bestaan uit een zangeres, drummer, lead gitarist en bassist in de leeftijden 25-40 jaar. Ons repertoire bestaat uit energieke blues en rock'n roll met uitstapjes naar andere muziekstijlen. We spelen nummers van o.a. Cream, CCR, Dire Straits, Fleetwood Mac en The Beatles. Repeteren doen we in Rhoon en onze ambitie is om zo'n 6x per jaar op te gaan treden. Muziek is voor ons vooral genieten … meer »

Raymond Verhoef

Toetsenist gezocht voor TOP coverband met optredens

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 203x bekeken

Toetsenist gezocht voor TOP coverband met optredensNa een aantal geweldige jaren van gave optredens vertrekt uiterlijk 1 januari onze toetsenist. Maar wij willen graag door! Coverband SliQ is in regio Rotterdam en daarbuiten een gevestigde naam. De band heeft zich gespecialiseerd in veelal herkenbare pop- en rockcovers, variërend van de jaren ‘80 tot en met vandaag. We spelen met regelmaat op gave podia zoals de Heren van Amstel, Paddy Murphys, … meer »

Jeroen Beijer