Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Black Crowes tributeband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 107x bekeken

Black Crowes tributeband zoekt toetsenistThe Black Crowes tribute band FEATHERS is op zoek naar een toetsenist die de band kan versterken met Hammond- en (elektrische) pianogeluiden. Het zou fijn zijn als je kennis en affiniteit hebt met de muziek van The Black Crowes, en je mannetje staat wanneer er gejamd/geïmproviseerd wordt. Leeftijd is niet heel belangrijk; de onze variëren van begin 30 tot ongeveer 50. We komen uit de regio Zuid-Holland … meer »

Emiel Janssen

Gospelgroep Desire uit Hellevoetsluis zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 82x bekeken

Gospelgroep Desire uit Hellevoetsluis zoekt pianistGospelgroep Desire zoekt: Pianist M/V voor vaste, tweewekelijkse begeleiding van gospelgroep Desire in Hellevoetsluis Gospelgroep Desire bestaat uit een enthousiaste groep van ca. 20 zangers en zangeressen in de leeftijd van 25 – 55 jaar. Ons repertoire bestaat uit swingende black gospels, nummers van het Oslo Gospel Choir en popnummers van o.a. Micheal Jackson en Dolly Parton, Op regelmatige … meer »

Muzikantenbank user Anja BosAnja Bos

Toetsenist gezocht voor bluesband "Blues Mission"

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Toetsenist gezocht voor bluesband "Blues Mission" Blues Mission is een Rotterdamse rhythm & blues band die bestaat uit ervaren muzikanten (leeftijd 50 +). Om ons bandgeluid completer te maken zoeken we een goede toetsenist (keyboard/orgel), die zonder moeite een akkoorden schema kan lezen en meespelen. Affiniteit met de blues is natuurlijk een vereiste, en als je in die stijl een solo kan spelen … meer »

Muzikantenbank user Hans AndriessenHans Andriessen

Hey Toetsenist!

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 183x bekeken

Hey Toetsenist!Ben jij een gedreven en ervaren? Je speelt in dienst van de muziek? Je komt voorbereid naar de repetities? Je bent positief ingesteld? Je beschikt over je eigen vervoer en gear? Je bent woonachtig in het gebied tussen Rotterdam en Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Common Royals is een goedlopende pop/rock coverband. We hebben regelmatig optredens. Fun staat voorop, maar kwaliteit hebben … meer »

Muzikantenbank user Common RoyalsCommon Royals

Coverband Hannah and Friends zoeken gitarist(e) en Keyboardspeler(ster)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 292x bekeken

hallo muzikanten, Wij (Hannah and Friends) bestaande uit: drummer,bassist,zangeres zoeken een veelzijdige gitarist(e).Tevens zoeken wij een keyboardspeler(ster)om de band compleet te maken.Doel: goede muziek maken en veel optreden. Wij streven naar een semi-professionele status.Muziekrichting:(oude)soul, melodieuze pop,Jazzy songs en singer-songwriter muziek.Muzikaliteit boven volume !!Als je intresse … meer »

luuk cool

Gezocht: Toetsenist met backing vocals kwaliteiten

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 203x bekeken

Gezocht: Toetsenist met backing vocals kwaliteiten! Common Royals is een goed lopende pop/rock coverband. We spelen 1 (soms 2) x per maand op verschillende podia in Nederland. Vaker niet omdat het een hobby moet blijven:-) Momenteel bestaat onze band uit een zangeres, 2 gitaristen, een bassist en een drummer. Om ons repertoire gevarieerder te kunnen maken, zoeken we een toetsenist die ook nog … meer »

Muzikantenbank user Peter KattenburgPeter Kattenburg