Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt bassist + toetsenist

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 100x bekeken

Band zoekt bassist + toetsenistWij zoeken een toetsenist en bassist (en eventueel nog een extra zanger) om een band mee te beginnen in Amsterdam. We bestaan uit een zangeres, drummer en gitarist (allemaal rond de 26 tm 28) en hebben allemaal al in verschillende bands met elkaar gezeten. We willen ons gaan focussen op pop/rock/funk die zowel lekker luistert als speelt. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Toto, Fleetwood Mac, David Bowie … meer »

Peter

Gezocht Toetenist(e)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 127x bekeken

Blues/Rock/pop band, "Shoot the Breeze" (zangeres, gitaar, bas en drums), zoekt een toetsenist(e) We bestaan nu 3.5 jaar, al veel optredens gedaan en nog eea in het vooruitzicht. check de opnames Tel: 0653269802

Piet de Bie

Toetsenist omg Hilversum die homerun slaat M?V

Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 121x bekeken

Toetsenist omg Hilversum die homerun slaat M?VHallo Jij, Band in oprichting maakt wekelijks muziek in omgeving Hilversum, zoekt betrokken, open toetsenfanaat. Gestart met bestaand werk als vertrekpunt, eigen werk wacht op meer kleur. Jazzy, bluesy, country, eigen. Huidige samenstelling bevlogen hobbyzangeres en andere open snarenspeler. Percussie al achter de hand, extra gitarist/snarenmens ook welkom. Een keer op donderdagavond meespelen … meer »

Muzikantenbank user MyrtlMyrtl

Jongeren kerkkoor Trinity zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 149x bekeken

Voor ons koor (20-60 jaar) Trinity van de Adelbertuskerk in Haarlem Noord zoeken wij een enthousiaste pianist. Wij repeteren op vrijdagavond van 20 - 22 uur in de ontmoetingsruimte in de kerk. Heb je interesse neem dan contact op met Els Boosman 0624258241 Henk vd Weide 0610969814 (dirigent)

Muzikantenbank user Els BoosmanEls Boosman

Toetsenist, drummer, bassist (Amsterdam)

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 324x bekeken

Toetsenist, drummer, bassist (Amsterdam)Dag musici, voor een project van mij zoek ik voor het seizoen 2019-2020 een toetsenist, bassist en subtiele drummer. Doel is na enkele sessies als groep op te treden, in Nederland en, bij een klik, later in Duitsland. Het is een pre als jullie (ook) Duits spreken/ begrijpen maar niet noodzakelijk. Stijl-invloeden: 80-er synthpop, Duitse popmuziek, Deutsch-rap, fusion, chanson. Ik repeteer in … meer »

Muzikantenbank user Hans KuiperHans Kuiper

Movin on zoekt nieuwe toetsenist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 135x bekeken

Movin On is op zoek naar een nieuwe toetsenist. Wij, gitarist, zanger en bassist zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste toetsenist. . Ben jij op zoek naar een leuke band met goede muzikanten reageer dan direct. Wat is ons plan? We willen ons gaan richten op feesten, bruiloften en partijen. Een keer in een kroeg is geen probleem maar dat is niet ons doel. Een breed repertoire met van alles … meer »

Jos