Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 98x bekeken

DRUMMER gezocht voor SEMI-AKOESTISCHE COVERBAND (zangeres, bassist, gitarist en saxofonist). Omgeving Alkmaar, met eigen oefenruimte Leeftijd: 40 - 60 jaar Benieuwd naar ons en de setlist? Neem contact op

Paul Jan Salari

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 214x bekeken

Ik heb zo'n 30-40 jaar ervaring als drummer (en percussie), meestal in Rock- en Bluesbands, maar ook met Nederlandstalige pop, enz. Heb ervaring met optredens en studio-opnames. Ik zoek een band in de omgeving van Amsterdam/Monnickendam/Ijburg. Ik heb bredere belangstelling voor diverse muziekstijlen. Punk en Jazz wat minder. Ik kan bv 1x pw repeteren en een aantal optredens per jaar meedoen. Heb eigen … meer »

Muzikantenbank user Evert FerminEvert Fermin

The Small Numbers Mod Tribute Band zoekt muzikanten!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 451x bekeken

Mod Tribute Band zoekt leden! Deze op te richten band speelt muziek uit de jaren '60-'69 London; The Who, The Small Faces, The Kinks, R&B & Motown; alles wat past binnen de eerste Mod scene (dus niet de Revivals). De bedoeling is om als Tribute band ook in de passende Mod outfits te spelen, authentiek in geluid en looks. 1x in de 2 weken oefenen in Hilversum of Den Dolder. Leeftijd maakt niet uit, … meer »

Muzikantenbank user Bjørn CiggaarBjørn Ciggaar

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 472x bekeken

MoreCityProject uit Hoofddorp is een groep bestaande uit twee zangers, een zangeres, twee gitaristen en een bassist. Over het algemeen hebben wij kleinschalige optredens. Wij hebben een vacature voor een drummer. Leeftijdscategorie 55+. Het repertoire is hoofdzakelijk eind vijftiger jaren, begin zestiger jaren muziek vorige eeuw. Voor meer info zie onze facebook pagina. Over het algemeen niet al te … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit