Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Voor nieuw te starten Duitstalige band Zangeres ,Gitarist, Basgitarist , Toetsenist en Drummer

Drummer en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 108x bekeken

Voor een nieuw te starten Duitstalige band ben ik als zanger op zoek naar...zangeres , gitarist , basgitarist , drummer en toetsenist. De bedoeling is om te starten met deze personen maar in de toekomst er wellicht nog een blazerssectie bij te starten. Te denken valt dan aan een trompet , saxofoon , trombone. De setlist zullen we met elkaar gaan uitwerken en dus een ieder hier zijn/ haar inbreng … meer »

Eric Seerden

Band gezocht Regio Flevoland/Noord Holland

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 98x bekeken

Hallo, ervaren Blues/rock drummer is op zoek naar een nieuwe uitdaging Mijn voorkeur gaat uit naar ervaren mede muzikanten die niet blijven plakken in de oefenruimtes maar de ambitie hebben een goed optreden op het podium neer te zetten. Mijn leeftijd is 60+ en ben zeker van plan om tot mijn 99e (met of zonder hulp) het podium te beklimmen Ik ben in bezit van eigen apparatuur en vervoer waardoor … meer »

Fred Huissen

Drummer zoekt Band!!

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 191x bekeken

Drummer zoekt Band!!Mijn naam is marnix Woon in Amsterdam Ben 32 jaar Ik speel al in een band maar ik wil er wat bij hebben En ben flexibel in me tijden Ik drum al een geruime tijd Mijn favoriete bands zijn Weezer Kings of leon Foo fighters Chevelle Maar dit zijn er maar een paar ik ben best breed met me muzieksmaak Ik heb thuis een kitje staan dus kan thuis gewoon oefenen Groetjes Marnix

Muzikantenbank user MarnixMarnix

Gitarist zoekt drummer en bassist voor opzetten party trio.....

Drummer zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 199x bekeken

Ervaren gitarist zoekt een gemotiveerde drummer en bassist om nieuw power party trio te beginnen. Hoe gaaf is het om in een kleine setting de boel op z'n kop te spelen.. Een repertoire van toegangelijke pop, rock, party spelen met maar een doel, er een super feest van maken. Wekelijk werken in een ( eigen ) oefenruimte en er iets moois van willen maken. Klinkt dit als muziek in de oren en is dit iets … meer »

Party-Rocker

Soulband Funky Hotspots zoekt een ervaren soul en funky drummer m/v!

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 295x bekeken

Funky Hotspots is een coverband die al meer dan 6 jaar met veel plezier Soul en Funk speelt. Ons repertoire heeft veel soul classics, maar we zoeken steeds naar de nummers die net even wat speciaals hebben. Wij treden regelmatig op (althans voor Corona) waarbij het dak er altijd afgaat.. veel energie, strak gespeeld en met heel veel plezier. Check ons op Youtube bijvoorgeeld: https://www.youtube.com/watch?v=GIr2UvR-Q60. Onze … meer »

Frans Bentlage

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 316x bekeken

Hallo , Wij zoeken voor onze band uit Zaandam een goede en leuke drummer. De band bestaat uit een gitarist , Bassist , Zanger, keyboardspeler.... Dus wij missen jou nog!!!! Interesse, mail mij dan !! Groet Bart.

Bart van Putten