Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

CoverBand equality zoekt zanger/sologitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 198x bekeken

Coverband Equality is op zoek naar een enthousiaste ervaren (zanger/sologitarist). Wij( bestaande uit een drummer toetsenist.basgitaar slaggitaar en 2 zangeressen spelen nrs vanaf de jaren 60 tot aan de nieuwste nrs van nu. Kom jij ons gezellige team versterken? En heb je tijd om op de maandagen savonds te oefenen?Dan zijn wij op zoek naar jou!! We oefenen net over de grens in Elten ( bij lobith) … meer »

kitty ikink

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing Vocalisten

Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 240x bekeken

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing VocalistenGROOT ONDERHOUD is een toffe band uit Arnhem die momenteel lekker aan de muzikale weg timmert. Luxor, de grote prijs van en Bregepop in Schartsterburg staan al op ons lijstje. Wij spelen uitsluitend eigen repertoire, Nederlandstalige ska-pop. Het eerste album is een feit en werken momenteel toe naar een tweede. Wij zoeken een fijne aanvulling met enthousiaste backing vocalist(en) (M/V) die het podium … meer »

Muzikantenbank user S.KleijneS.Kleijne

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 192x bekeken

Onze coverband zoekt een zanger. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag. De bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We zoeken een zanger die samen met de zangeres afwisselend lead en backing vocals kan zingen. Het is leuk als je ook een instrument speelt, maar dat is geen must. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 … meer »

Selma

Tweede gitarist/backing vocalist gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 436x bekeken

Coverband zoekt een tweede gitarist die ook goed backing vocals kan zingen. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag.de bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 optredens per jaar. Leeftijd is tussen de 40 en 60 jaar. We hebben de setlist opgeschoond en willen deze graag gaan uitbreiden … meer »

Selma van den brink

Hulp bij songwriting (tekst) gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 237x bekeken

Hoi, ik ben zangeres, 48, en op zoek naar iemand die mij kan helpen met teksten schrijven. Ik wil heel graag eigen songs schrijven (NL of ENG). Speel wat piano en heb veel melodieën en ideeën maar het komt niet tot een song omdat ik goede teksten schrijven erg lastig vind. Mijn wens is, na altijd covers te zingen nu echt eigen muziek te gaan maken en later met band uit te voeren. Lijkt het jou leuk … meer »

Muzikantenbank user Cindy van der MeerCindy van der Meer

Coverband zoekt achtergrondzanger/tweede gitarist

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 535x bekeken

Coverband met eigen oefenruimte in Ede zoekt een achtergrondzanger die ook een instrument speelt. Slaggitaar heeft de voorkeur. Bezetting is nu Bas, gitaar, toetsen, drum en zangers. We spelen top-2000 covers, de leeftijd ligt tussen de 40 en 55. Het zou leuk zijn om een goede achtergrond zanger te hebben die af en toe ook een nummer lead kan zingen. We repeteren op de woensdagavond, kom gerust een … meer »

Selma van den brink

Gitarist/zanger gezocht omgeving Arnhem

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 816x bekeken

Hallo wij zijn een hobby band die veelal muziek uit de jaren 60,70 en 80 spelen met heel veel plezier want dat staat bij ons voorop en spelen o.a. vette blues, rock en rol, en vele andere bekende nummers uit die jaren en alleen een optreden als we gevraagd zouden worden. De band bestaat op dit moment uit een pianist, drummer en bassist (allen 60+ers), wij spelen in principe elke donderdagavond in onze … meer »

Muzikantenbank user Siem de WaardSiem de Waard