Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band!

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 92x bekeken

Ben op zoek naar een allround band. Ben van alle marketen thuis maar geen pro. Wel een strakke en een drummer die snel nummers eigen maakt. Ben 44 jaar, kan 2e stem en koren. Ik zoek een band in de regio Nijmegen-Arnhem. Geen hard rock of metal.

Alb

Grote Salsaband Arnhem zoekt

Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 151x bekeken

Orquesta Catambú zoekt voor het nieuwe seizoen 2019/2020: - Trombonist - Trompettist - Tenorsax - 1 of 2 Zanger/essen Zou jij ons willen en kunnen versterken? Stuur ons dan een mail. Orquesta Catambú is een steady salsaorkest (18 man/vrouw) met vaste repetitor en repetitieruimte. Bezetting op dit moment: 2x zangeressen, bongo, conga, timbales, piano, bas, 3x trompet, 2x altsax, 2x tenorsax, … meer »

Marijke Bruin

Swingende pianist/toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 90x bekeken

Het ImproVisions kwartet zoekt een swingende pianist/toetsenist voor optredens met een zangeres. Het kwartet bestaat uit een drummer, contrabassist en saxofonist. Het repertoire is een mix van jazz, blues,soul, latin, jazzy pop & rock. Repetities beginnen met eenmaal per 3 weken, daarna afhankelijk van optredens. Voor vragen of meer info, bel: tel. 0614566230.

Cor van der Meij

Bassist gezocht voor rock coverband 50+

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 224x bekeken

Rock coverband Coyote Run! uit Elst(Gld) is op zoek naar een bassist(e) 50+. Coyote Run! bestaat uit twee gitaristen, een drummer en een zanger. We repeteren in een eigen oefenruimte bij de zanger thuis en spelen muziek uit de jaren 70 en 80, waar nog ruimte is voor eigen inbreng. Sfeer staat voorop, maar we willen werken naar hooguit een paar optredens per jaar. Lijkt het je iets, neem dan contact … meer »

Hans Hubertus

Singersongwriter en jij gitarist/songwriter

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 165x bekeken

Create art and don't find excuses not to.... Ik, Naomi (met umlaut op de o), zangeres, wil jou vinden; een gitarist die met mij wil beginnen en dan verder gaan opzoek naar anderen... koffie drinken en praten (liefst in Arnhem)? Voor mijn sound check: https://www.youtube.com/channel/UCrVQnpB-nU35NS6BmpgqC1w Heb deze songs gemaakt met mijn smartphone...geeft een beeld...hopelijk. Maar … meer »

Naömi

Bassist gezocht voor groove band

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 150x bekeken

Hallo we zoeken met spoed een bassist voor onze band. Groove Loving Addicts We spelen iedere dinsdag avond in een ruimte in Bennekom. De muziek die we spelen is oa. Stevie Wonder, chick, Joss Stone, Bruno Mars, Justin Timberlake, James Brown en nog vele andere. Lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen neem dan contact op.martijn@*****.eu

Muzikantenbank user Martijn van DuppenMartijn van Duppen

Metal bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 95x bekeken

Mijn echte naam is Jan Willem. De tel ben ik kwijt maar speel nu ongeveer tussen 8 en 10 jaar bas. Ik heb een aantal jaren in een rock cover band gespeeld, en een aantal malen opgetreden. Ik ben 39 jaar oud ( volgens paspoort ) maar zeer jong van geest :) Ik speel nog voor mezelf in de huiskamer, denk aan type o negative ( oefen ook met zang daarbij ) Obituary en Heidevolk. Maken jullie muziek … meer »

Muzikantenbank user Johnny FivestringJohnny Fivestring

Bandje oprichten!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 115x bekeken

Hey ik ben Tamia en ben een meisje van 14 jaar oud. Ik speel zelf ruim een jaar gitaar en heb al een paar keer opgetreden (Ik speel ook in een bandje van m'n muziekschool. Ik krijg daar bandcoaching en gitaarles). Ik speel elektrische en akoestische gitaar. Zelf luister ik graag naar Rock, Pop-Rock, Britpop, Indie & punk muziek zoals Kensington, Foo Fighters, Pearl Jam, Foals, The War On Drugs, … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij