Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Percussionist

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 79x bekeken

Gezocht voor klein bolero orkestje een percussionist. Conga, bongo of klein percussie je draait je hand er niet voor om. Zuid Amerikaanse - en Cubaanse ritmes. Repetitie 1 maal per 14 dagen. geen kosten , repetitie in Nijmegen of Arnhem. Waarschijnlijk donderdagavond. zelf meedenken wordt gewaardeerd.;-)

Marijke Bruin

Gezocht: Gitarist(e) met goede backingvocals!!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 108x bekeken

New Country band met eigen werk zoekt een ambitieuze gitariste/backing zangeres. De huidige setting: - Zanger/gitarist - Zangeres - Gitarist - Drummer - Bassist Ambitie: Wekelijks optreden in binnen en buitenland. Repetitieomgeving: Wekelijks in Nijmegen Materiaal op verzoek. Alleen bij serieuze interesse graag een PM. Graag horen we van je! #newcountry #gitariste #backingvocals

Thijs

Bolero orkestje zoekt......

Blazer, Gitarist en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 95x bekeken

Wij (pianist, bassist en zangeres) zijn op zoek naar percussionist, violist/ fluitist, en tresspeler/gitarist voor een bolero orkestje in Arnhem. Affiniteit met deze soort romantische Cubaanse muziek is beslist nodig! Geen beginners meer. Repeteren 1 x per 14 dagen, waarschijnlijk op donderdagavond of zondagmiddag. Uiteindelijke doel is een paar maal per jaar optreden. Meedoen kost niets, we verwachten … meer »

Marijke Bruin

5forU zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 158x bekeken

5forU zoekt zanger(es)Vanwege het vertrek van onze zangeres zijn wij, 5forU, op zoek naar een een zanger(es), die invulling kan geven aan ons zelf geschreven repertoire. Wij verwachten een zelfstandige en authentieke inbreng van tekst en melodie passend in onze bestaande nummers en een actieve bijdrage in de creatie van nieuwe nummers. Om een indruk te krijgen van ons repertoire verwijzen we naar onze website www.5foru.nl. … meer »

Gerard Walters

Punkrock band gezocht regio gelderland

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 98x bekeken

Punkrock band gezocht regio gelderlandHallo allemaal! Ik ben Julian (Red) en ik ben 21 jaar. Ik speel nu al een tijdje elektrische gitaar (en ook akoestische) en wil eigenlijk wel de volgende stap zetten en in een band gaan spelen. Bij voorkeur dus een punkrock band gezien dat echt mijn favoriete muziek is. Het liefste blijf ik in de regio Arnhem maar in overleg is natuurlijk veel mogelijk. Ook ben ik er voor een op te richten als er … meer »

Muzikantenbank user Julian BerendsenJulian Berendsen

Ramshackle zoekt bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 210x bekeken

Ramshackle zoekt bassistWij zijn een tributeband uit Wageningen. Lekkere groove, rockend met dynamiek, leuke club mensen en ‘staat als een huis’ op het podium! Voor onze nieuw op te zetten set voor Melissa Etheridge zoeken we een bassist. We hebben de laatste jaren behoorlijk succesvol de regionale podia bestormd met o.a. onze tribute aan Alanis Morissette (o.a. Bevrijdingsfestival Wageningenen Woetstok). De set van … meer »

Muzikantenbank user Evert van WalsemEvert van Walsem

Gitarist en drummer zoeken mensen om n bandje mee te vormen.

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 165x bekeken

Hoi, wij zijn Teun en Gijs, allebei 19 jaar oud. Het lijkt ons leuk om een bandje te starten. Wij hebben allebei een hele brede muzieksmaak, maar het liefst spelen we toch wel iets in de stijl van de red hot chili peppers en dat soort muziek. Ook lijkt t ons leuk om eigen muziek te maken. We zoeken nog een bassist, een zanger, en misschien een extra gitarist. Als dit je leuk lijkt horen we t graag, … meer »

Teun

Gezocht sologitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 357x bekeken

Wij, een band van jonge oudere, zoeken een sologitarist, we spelen muziek uit de 60 , 70 en 80 en jaren op onze eigen manier. We zijn geen tributeband , maar maken muziek die we leuk vinden Plezier staat voorop, wij willen niet wereldberoemd worden, maar een optreden gaan we zeker niet uit de weg. De band bestaat uit drums,bas, gitaar en zang.We repeteren 1x per week ‘s morgens in een studio in … meer »

Muzikantenbank user Wim WillemsenWim Willemsen