Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock Cover band zoekt Toetsenist - omgeving Ede

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 57x bekeken

Hallo, wij zijn een Rock cover band met een repertoire van +/- 30 nummers welke wij verder willen uitbouwen. Jou inbreng is daarbij uiteraard welkom. Graag komen wij dus in contact met een toetsenist. We spelen o.a. Black Keys, De Dijk, Herman Brood, The Scene, Golden Earring. Komt gerust een spelen en laten we kijken of het klikt. De goed verzorgde repetitie ruimte is in Ede en we repeteren in … meer »

Frank

Bassist zoekt gevorderde band 70's / 80's pop rock funk disco blues

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 99x bekeken

Bassist zoekt gevorderde band 70's / 80's pop rock funk disco bluesGeen broodspelers, maar ook geen amateuristisch gepruts. 2 x per maand repeteren is zat. Gemiddeld 1 x optreden per maand ook. Omgeving arnhem nijmegen wageningen. Ik ben 48 en naast bassist ook gitarist. the police toto queen the doors status quo simple minds prins madonna mj level 42 zz top extreme cock robin duran duran muse jamiroquai james brown bob marley john mayer john mayall huey lewis … meer »

Muzikantenbank user andi zomersandi zomers

Pianist gezocht voor Jazz Trio [Omgeving Arnhem]

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 114x bekeken

Pianist gezocht voor Jazz Trio [Omgeving Arnhem]De Yamaha vleugel staat voor jou klaar en zo ook een mooie ritmesectie: contrabas en drums. Lekker spelen en verkennen in het gebied tussen Bill Evans, Esbjorn Svensson en nog veel en veel meer. Je hoeft niet: - profi te zijn; maar het is wel fijn als je de jazz harmonie beheerst - virtuoos te zijn; maar het is wel fijn als je gewoon goed kunt improviseren - Kenny Baron na te kunnen doen; … meer »

Muzikantenbank user Wouter BoschWouter Bosch

Catambú zoekt trompettisten en trombonisten

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 92x bekeken

Catambú zoekt trompettisten en trombonistenOrquesta Catambú , een groot salsaorkest van 16 muzikanten, is op zoek naar aanvulling in de sectie 'trompetten'. Naast onze twee trompettisten zijn we dus op zoek naar een trompettist om de sectie 'vol' te maken. Ook is er nog plek voor trombonisten. We weten dat ze schaars zijn, maar salsa spelen is erg leuk en een ontzettende uitdaging. Je kan altijd een keer vrijblijvend mee komen spelen/kijken/ … meer »

Marijke Bruin

Gezocht Gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 172x bekeken

Ben jij de gitarist (m/v) die wij zoeken? Onze doelstellingen: Gemotiveerd, Goede muziek Heel veel plezier. Muziekstijl: reggae met blues en Soul invloeden Eigen nummers schrijven zo nu en dan een cover Iedere week oefenen op dit moment de woensdagavond in Westervoort Ervaring is niet vereist motivatie en gedrevenheid wel. Heb je interesse om eens mee te spelen neem dan contact op met:membersonlyband@*******.com

Muzikantenbank user Michel GeijtenbeekMichel Geijtenbeek

Zanger zoekt gitarist of toetsenist

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 119x bekeken

Beste muzikanten! Ik ben een ervaren zanger en op zoek naar een ervaren gitarist of toetsenist. Mijn idee is om samen eigen nummers te gaan schrijven en om eigen versies te maken van bestaande nummers. Het belangrijkste is dat we er plezier in hebben! Muziekstijl: Mooie melodische nummers. Kan zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Heel breed dus.

Muzikantenbank user Artur EngelhardArtur Engelhard

Top40 coverband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 264x bekeken

Semi commerciele top40 band in doorstart zoekt gitarist(e). In het kort over ons: - coverband voor discotheken en tentfeesten. - professionele aanpak. - Circa 25 optredens per jaar via boekingskantoor. - regio arnhem - zutphen Heb je interesse, ambitie en skills? Laat wat van je horen!

Stado Bergervoet