Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Roermond (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Volksband Paeperkook zoekt uitbreiding

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 209x bekeken

Paeperkook bestaat momenteel uit een accordeonist, drummer (even in de lappenmand) en een zanger. Ons repertoire bestaat uit nummers die wij met plezier spelen en die goed in het gehoor liggen. Dit loopt van de Beach Boys, Creedence Clearwater Revival, Andy Borg, Rowwen Heze tot Oberkrainer muziek. Gebruik van eigen (Limburgse) teksten) zorgt voor creativiteit. Wij treden regelmatig op en maken ook … meer »

Muzikantenbank user Jack SchlicherJack Schlicher

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 265x bekeken

Hey, Vindt jij het te gek om Rock covers te spelen, 1x in de week te repeteren en zodra het weer kan op te treden? Dan ben je misschien wel onze nieuwe gitarist. Wij Overdrive zoeken een nieuwe gitarist die ook een solo kan spelen en eventueel kan zingen (is echter geen vereiste) Onze leeftijd is rond de 50 en we hebben ons eigen repetitiehok in Molenbeersel (B) net over de grens in Neeritter. Als … meer »

Muzikantenbank user Jack WijnandsJack Wijnands

Gitarist / zanger biedt zich aan

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 271x bekeken

Gitarist / zanger biedt zich aanIk ben 65 jaar en bijna met pensioen. Ik wil graag de draad weer op gaan nemen in de toekomst met muziek maken. Ik speel slaggitaar en beheers fingerpicking. Ben redelijk bekwaam wat betreft zang. Zowel eerste, tweede en derde stem. Eventueel close-harmony, folkmuziek, Ierse muziek, enz. Liefst akoestisch want vanwege rugklachten is het meezeulen van mijn versterker een probleem. Ik kom uit Nederweert. … meer »

Muzikantenbank user Niek SiebenNiek Sieben

Op zoek naar dé glam metal band

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 207x bekeken

Op zoek naar dé glam metal bandEen oproep aan de liefhebbers van ruig haar, leren broeken en flamboyante shows. Momenteel ben ik (gitarist) op zoek naar andere bandmaatjes om toffe muziek mee te maken, schrijven en op te treden. Zelf neig ik veel naar de stijl van Motley Crue, Def Leppard, W.A.S.P. etc etc Ben jij bassist, drummer, gitarist, zanger of toetsenist? Lemme know!

Stan

Shantykoor zoekt muzikanten

Accordeonist en Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 224x bekeken

Shantykoor zoekt muzikantenShantygroep Aan Paol 60 uit Nederweert zoekt een accordeonist of keyboardspeler en een gitarist om ons combo te versterken. Wij zijn een groep enthousiaste mannen van bijna 40 zangers en een eigen combo. We repeteren elke week op de dinsdagavond in Nederweert. Zie voor meer info de website of neem contact op!

Muzikantenbank user Ine JanssenIne Janssen

Rock gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 239x bekeken

Hey, Ik ben een gitarist uit omgeving Roermond en ben op zoek naar een band of muzikanten om een band mee te starten. Ik speel ongeveer 25 jaar gitaar en speel verschillende stijlen in het gitaar genre, van rock tot blues tot metal. Bij interesse, stuur een berichtje!

Jamm