Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist/Gitarist zoekt band/ mensen om mee te jammen

Toetsenist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 296x bekeken

Ik ben Laurens, 21 jaar en speel nu zo'n 7 jaar piano en sinds 2,5 jaar ook gitaar. Ik heb zelf allerlei instrumenten maar hier doe ik het meeste mee. Ik zoek mensen om mee te jammen of om samen mee op te treden. Ik heb wel wat podiumervaring maar dit is al eventjes geleden en het lijkt me erg leuk dit weer op te pakken. Ik hou van veel verschillende genres, van reggae tot hiphop. Het leukste om … meer »

Laurens van Eck

Gitaarleraar gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 171x bekeken

Hoi! Mijn naam is Joanne en woon in de stad Groningen. Ik vind zingen ontzettend leuk en het lijkt mij nog leuker om mezelf te kunnen begeleiden op de gitaar. Momenteel werk ik onregelmatig. Daarom ben ik opzoek naar de gitaarleraar die flexibel is en het leuk vind om een beginner les te geven.

Roos

™ Instrumentale metal band zoekt bassist ♠

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 306x bekeken

™ Instrumentale metal band zoekt bassist ♠Instrumentale metal band zoekt bassist ANOR is een beginnende instrumentale metal band (met black metal elementen) en is op zoek naar een bassist met toewijding en passie voor muziek. Dit project is in een vroeg stadium en streeft er naar om met 3 man (drummer, bassist, gitarist) originele muziek te maken met nadruk op atmosfeer die live relatief eenvoudig te spelen is, zodat de muzikant zichzelf … meer »

Muzikantenbank user MarkMark

ПDrummer gezocht voor Indierockband🥁

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 352x bekeken

Hallo allemaal! Wij zijn een redelijk beginnende band bestaande uit Jered (gitaar), Chris (gitaar), Brian (bas) en Romi (vocals) uit regio Utrecht. Beide gitaristen en de bassist hebben al heel wat ervaring met het spelen van gitaar/bas. We zijn op dit moment bezig met het maken van een setlist. Het genre dat gespeeld wordt, komt het meest overeen met Indie Rock. Denk hierbij aan nummers van … meer »

Chris van Iperen

Bassist zoekt rock/metalbandje

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 218x bekeken

Op zoek naar leuke mensen om lekker herrie mee te maken! Niet alleen maar geinteresseerd in herrie, maar wel met name in metal en rock in de brede zin. Fan van bands zoals linkin park, architects, avenged sevenfold, maar ook bijvoorbeeld muse, pink floyd, pearl jam, en nog veel meer :) Ik sta open voor van alles, en speel ook wel compleet andere genres dan waar ik naar luister. Ik zou bijv 1 keer per … meer »

jasmijn

Zangeres en drummer willen band oprichten!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 702x bekeken

Zangeres en drummer willen band oprichten!Hé muzikanten 😃 Wij (Cansu 32 jaar en Koen 35 jaar) willen een band oprichten! Cansu is zangeres en Koen drummer. De focus zal zijn r&b en pop muziek. 🎶 We zoeken een bassist, gitarist en pianist! (Regio: Zuid-Holland zou top zijn). Samen zullen we wekelijks repeteren en toewerken naar optredens op termijn. Dit zal voornamelijk (doordeweeks) in de avonduren en/of in de weekenden zijn, aangezien … meer »

Muzikantenbank user CansuCansu

Metaldrummer zoekt experimenteel prog rock/metal project rondom Utrecht!

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 206x bekeken

Metaldrummer zoekt experimenteel prog rock/metal project rondom Utrecht!Hallo allemaal! Ik ben Victor, 25 jaar en kom uit Nieuwegein. Ik ben drummer (heb ook wat gitaarkunstjes) en heb 6 jaar lang in een rock/metal coverband gespeeld. Hier speelde ik muziek van o.a. Sabaton, Black Sabbath, Pantera, Orange Goblin, Limp Bizkit, Muse, Motorhead en Sepultura. In mijn 6 jaar bij deze band heb ik mezelf technisch steeds meer ontwikkeld en heb ik interesse gekregen in veel … meer »

Muzikantenbank user VictorVictor