Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 241x bekeken

GEZOCHT! BASSIST EN ZANGER voor rock/blues band omgeving Breda / Dordrecht / Rotterdam. Wij, drummer en gitarist (zeer ervaren) zijn hard opzoek naar een bassist en zanger. Ben jij tussen de 25 en 50 en lijkt je het tof een nieuw bandje op te zetten met voorkeur in het begin wat covers en gaande weg eigen muziek te gaan maken? Stuur me een mailtje. Invloeden Gary Moore / Toto / Gary Clark … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoos

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 442x bekeken

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoosGitarist/zanger zoekt bandleden voor opstarten band. Ik schrijf heel veel nummers en wil op hoog niveau deze op het podium ten gehore brengen. In combinatie met covertunes. Ik zoek een drummer en bassist als minimale bezetting. Toetsen zou daarbij ook top zijn. Ik woon zelf in Hoofddorp dus zoek mensen in deze regio. Je kunt een kijkje nemen op mijn website voor een impressie: https://hansbeijnesmusic.com/media/ Niveau … meer »

Hans Beijnes

Deathmetal bende zoekt bassist

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 193x bekeken

Voor o.a. de komende live optredens zijn wij op zoek naar een bassist om onze lineup compleet te maken. We zoeken iemand die gedreven is en snel dingen op pakt. Een mix van een professionele instelling, humor en gezelligheid. De chemie/klik is voor ons erg belangrijk. Het is van belang dat je fatsoenlijke apparatuur hebt, waar je ook mee kunt optreden. We hebben een eigen oefenruimte in Dordrecht, … meer »

Muzikantenbank user ChristhammerChristhammer

(contra)bassist(e) gezocht voor wereldmuziek

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 170x bekeken

Voor een wereldmuziekgroepje in Arnhem zijn we op zoek naar een (contra) bassist(e). Huidige bezetting: viool, dwarsfluit, percussie, gitaar. We zingen daarnaast drie of vierstemmig. We repeteren om de week op dinsdagavond. Niveau: gevorderde amateur. We spelen muziek uit alle windstreken

Ellen

Bassist 46 zkt band indie pop rock alt american

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 403x bekeken

Bassist (46) op zoek naar band of muzikanten om band te vormen. Brede muziek interesse zoals pop, americana, indie, rock, singer songwriter etc Zoals War on drugs Coldplay (oud) Fleetwood mac Chris Stapleton Blof En veel meer Wat ik niet zoek is een allround coverband, grunge of metal of jazz. Eigen werk of covers kan beide. Ik heb bandervaring, vervoer en gear :-) Stuur gerust een berichtje

Mx

Bassist 46 zkt band indie/pop/rock/alt/american

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 407x bekeken

Bassist 46 zkt band indie/pop/rock/alt/americanBassist (46) op zoek naar band of muzikanten om band te vormen. Brede muziek interesse zoals pop, americana, indie, rock, singer songwriter etc Zoals War on drugs Coldplay (oud) Fleetwood mac Chris Stapleton Blof En veel meer Wat ik niet zoek is een allround coverband, grunge of metal of jazz. Eigen werk of covers kan beide. Ik heb bandervaring, vervoer en gear :-) Stuur gerust een bericht!

Mx