Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 182x bekeken

De Golden Oldies Band zoekt een gedreven gitarist. Wij zijn een band bestaande uit gepensioneerde amateurs die elke maandagmiddag oefenen in leusden. Af en toe een optreden ‘s middags of ‘s avonds en alleen als het ons goed uit komt. De gitarist die wij zoeken mag ook meezingen en soms ook solo zingen. Het niveau van de band mag wel wat omhoog maar de lol en gezelligheid gaan voorop. Voor meer … meer »

Henk Meijerse

Gitarist gezocht Utrecht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 182x bekeken

Classic rock coverband zoekt vanwege verandering in samenstelling een ervaren slaggitarist. Onze band bestaat uit zangeres, drummer, basgitarist, lead-gitaar/pianist (allen met backing vocals). Wij spelen sinds 7 jaar samen, treden regelmatig op en willen verder ontwikkelen in de classic rock van de 60’s en 70’s. We repeteren wekelijks in Utrecht. Heb je interesse dan horen we je graag!

Jolijn

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 254x bekeken

De Golden Oldies Band zoekt een gedreven gitarist. Wij zijn een band bestaande uit gepensioneerde amateurs die elke maandagmiddag oefenen in leusden. Af en toe een optreden ‘s middags of ‘s avonds en alleen als het ons goed uit komt. De gitarist die wij zoeken mag ook meezingen en soms ook solo zingen. De lol en gezelligheid voorop. Voor meer info over de bezetting en repertoire van onze band … meer »

Henk Meijerse

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 246x bekeken

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische bandGITARIST/ZANGER gezocht voor semi-akoestische band. We zoeken een ervaren muzikant, die zowel solo- als slag (op akoestische) gitaar speelt en zowel lead- als backingvocals kan zingen. We spelen 'Eagles & More’. Dat betekent een aantal Eagles-covers en daarnaast nummers van bijvoorbeeld Van Morrisson, CCR, Linda Ronstadt, Sam Cooke etc. Meer info op de website: www.tiez-music.nl Repeteren in … meer »

Marian

KOZZELTOV zoekt goede lead gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 293x bekeken

KOZZELTOV zoekt goede lead gitaristOmdat onze leadgitarist voor langere tijd niet beschikbaar is willen wij een project starten als KOZZELTOV goes *.* In dat project willen we ons eigen werk op onze manier aanvullen met werk van een andere bekende artiest. Bijvoorbeeld KOZZELTOV goes: Lou Reed Springsteen Knopfler JJ Cale Dylan Tony Joe White etc. En dan z.s.m. weer de planken op. Voor een indruk van ons werk zie: … meer »

Koos Oldhoff

Jazz muzikanten

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 229x bekeken

Jazz muzikantenHallo, als gitariste ben ik op zoek naar muzikanten die jazz repertoire kennen en in duo of trio-vorm wat neer willen zetten waar je mee voor de dag kan komen. Hierbij vind ik het belangrijk om regelmatig, liefst betaald, op te treden. Tevens ben ik nieuwsgierig hoe mijn eigen composities in duo, trio of andere kleine vorm uit de verf komen. Op dit moment speel ik een sologitaar instrumentaal jazzrepertoire … meer »

Olga -