Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Solo) Gitarist zoekt (hard)rock cover band om bij aan te sluiten

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 69x bekeken

Hi, ben op zoek naar een hardrock/prog band (liefst) in de omgeving Utrecht/Amersfoort. Vroeger wel in (cover) bands gespeeld (Foo fighters, Pearl jam, Metallica, Creed, Guns & Roses, Anouk, enz.), en wil graag weer aansluiten bij een band met dat soort repertoire and beyond, ook eigen werk. Het liefst wel een band die ook actief aan het optreden is/wil! Leeftijdscategorie: 40 tot 50 jaar

rene dikstra

Coverbandje gezocht

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 156x bekeken

Coverbandje gezocht! Als eenzame gitarist (26) ben ik op zoek naar een leuk groepje mensen om samen muziek te maken en te chillen in omgeving Utrecht. Vooral niet te serieus, geen directe interesse om eigen muziek te schrijven of zoveel mogelijk optredens na te streven. Maar wel heel veel zin om samen te spelen! Ik heb eerder in verschillende bandjes gespeeld, akoestisch en elektrisch.

Koen

Gitarist zoekt mede gitarist in Utrecht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 176x bekeken

Beste mede gitaristen, ik zoek jou om mee samen te spelen, omdat ik alleen spelen vaak minder leuk vind en ik graag mijn spel wil bevorderen. Het liefst speel ik daarom met iemand die verder is dan ik, want ik hoop mijn niveau te kunnen opkrikken aan dat van jou. Mijn niveau zit ergens tussen dat van een beginner en midden speler in. Mijn grootste kracht is dat ik meestal in staat ben om geduldig … meer »

Egemen

Amersfoortse rockband zoekt 2e gitarist en bassist!

Bassist en Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 237x bekeken

Amersfoortse rockband zoekt 2e gitarist en bassist!Hee! Ben je op zoek naar een nieuwe band en vind je het leuk om op te treden, (solo's en 2e)partijen te bedenken, kom gezellig met ons repeteren! Wij zijn Dante(30, zang/rhythm) & Bart(20, drums) en wij willen graag weer een volledige band samenstellen. Wij hebben niet veel vereisten, als het sociaal maar een beetje klikt en je feeling hebt voor muziek, dan hoor je er wat ons betreft bij. Ons doel … meer »

Muzikantenbank user Dante HenkeDante Henke

Coverband zoekt een lead/solo gitarist(e)

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 197x bekeken

Dans en coverband de Gouwe Ouwe Dansband is op zoek naar een lead/solo gitarist(e). De band bestaat uit 6 personen, drums, bas,gitaar, keys en 2x lead vocaal. Onze huidige gitarist is in goed overleg vertrokken. Onze sets bestaan uit pop, rock, soul, new wave en ook disco, alles overbekend en dansbaar. Denk aan een reis door de jaren 70,80 en 90 van Fleetwood Mac tot ABBA, van Roy Orbison tot Donna … meer »

Muzikantenbank user De Gouwe Ouwe Dans BandDe Gouwe Ouwe Dans Band

Don't Doubt - 'no doubt' tribute band

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 354x bekeken

Don't Doubt - 'no doubt' tribute bandHey Medemuzikanten, Ik (Lindsey) ben bezig met het oprichten van een No Doubt Tribute band, om volgende seizoen maximaal te kunnen gaan knallen! Ik ben opzoek naar enthousiasten mensen die niet bang zijn een feestje te bouwen op het podium. Ervaring in de muziek is een pre, We repeteren in Veenendaal bij Jazzebel music, 2 min van de A12 meer informatie over Don't Doubt zoals introductie filmpje, … meer »

Muzikantenbank user Lindsey Quint-braatLindsey Quint-braat

2 giganten gezocht!!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 311x bekeken

hallo wij zijn een gezellige beginnend allround bandje en zijn met spoed op zoek naar een Solo Gitarist en een Toetsen gigant... Wij repeteren elke 2 weken op zaterdag in Utrecht. Źie jij het zitten om samen muziek te maken en van elkaar te leren neem dan contact op en dan zien we elkaar snel... Voor meer info mail naar Installateurmazurel@*****.comGroetjes Brigitte,Ray,Uri,Gompie en Tiffany

brigitte smits

Gitarist(e) gezocht door 37-jarige singer-songwriter

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 179x bekeken

Gitarist(e) gezocht door 37-jarige singer-songwriterHallo! Mijn naam is Onne. Ik ben een 37-jarige singer-songwriter met zo'n 22 jaar ervaring op de gitaar en zing er de laatste 10 jaar ook enthousiast bij. De genres blues/funk/soul/singer-songwriter/rock/pop/folk vind ik mooi. Bij voorkeur speel ik eigen liedjes en deze aanvullen met het spelen van een aantal covers blijft nog steeds een prachtige uitdaging. Samen schrijven als het muzikaal klikt … meer »

Muzikantenbank user Onne van DeventerOnne van Deventer