Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pink floyd coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 134x bekeken

Wij, zanger/gitarist, gitarist, toetsenist, bassist en zangeres zijn een Pink Floyd coverband in de opbouw fase en zijn op zoek naar de drummer M/V die besmet is met het Floyd virus. Dit zijn wij: https://vimeo.com/347387105 Onze toekomstige drummer is de muzikant die: - plezier in samen spelen en muziek maken als uitgangspunt heeft - die zich kan inleven in de muziek van Pink Floyd en doorgaat … meer »

Peter Relyveld

Band zoekt leden

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 229x bekeken

Beste muzikanten, Onze band uit Utrecht bestaat nu een klein half jaar. Onze coverband ‘ojady’ met ervaren amateurs maakt covers en zorgen voor een ‘feest van herkenning’ op het podium. Helaas kon een deel van de muzikanten de band niet meer combineren met hun privé leven. En daarom zijn we op zoek naar nieuwe leden om een doorstart te maken. We repeteren om de week, in Utrecht, dag in … meer »

Muzikantenbank user Jessica GeldofJessica Geldof

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 132x bekeken

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)In het NS Orkest is plaats voor een aantal projectleden die mee willen spelen in onze productie "Als deze oorlog ooit nog eindigt". In deze geënsceneerde productie die in mei 2020 wordt uitgevoerd in het Spoorwegmuseum in Utrecht spelen we The Armed Man (Karl Jenkins) en de Mauthausen Liederen (Mikis Theodorakis). Opgeven kan nog t/m 30 november. Geïnteresseerd? Meer informatie vind je op onze … meer »

Muzikantenbank user NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)

Drummer (21) zoekt band in Utrecht

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 108x bekeken

Beste bands, Ik ben Robin, 21 jaar oud, en opzoek naar een band om in te drummen in Utrecht. Ik kan goed spelen. Snel en langzaam. Hard en zacht. En daar tussenin. Ik hou van veel verschillende muziek, bijvoorbeeld Ariel Pink, Julia Holter, Black Midi, Talk Talk, JPEGMAFIA en nog wat meer. Ik speel trouwens ook basgitaar en keyboard, mocht je die zoeken. Hit me up, en wie weet zit ik binnenkort … meer »

Robin

Indo country band zoekt drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 315x bekeken

Indo country band zoekt drummerIndo country rock band in de zomer van 2018 opgericht zoekt ervaren drummer. Bestaand bestaat leadzanger, bassist en 2 gitaristen. Ook incidenteel aangevuld met gast muzikanten zoals steel guitar en toetsen. Gemiddelde leeftijd is rond de 57 jaar ervaren indo rock maar ook top 40 muzikanten. Onze setlist behelst naast rock n roll jive country ook oude disco soul cumbia molukse lagu lagu en reggae. … meer »

Muzikantenbank user paulpaul

Gitarist zoekt drummer om duo te beginnen

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 135x bekeken

Hi! Ik ben Stijn, ik ben 20 en ik speel zo'n 3 jaar gitaar. Geïnspireerd door acts als The White Stripes en Death From Above lijkt het mij vet om met z'n tweeën muziek te maken. We kunnen nummers coveren, maar ook zelf jammen. In een duo spelen geeft je zowel veel vrijheid als restricties, en dat spreekt me erg aan. Ik luister momenteel ook veel naar Slaves, cleopatrick, Royal Blood en Blood Red … meer »

Stijn de Jong