Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 132x bekeken

Ik zoek een leuke band met muzikanten die graag covers spelen, genre rock, pop. Het zou leuk zijn om als doel te hebben af en toe op te treden. Regio Utrecht/Amsterdam. Ik drum al heel wat jaren maar ben er een tijdje uit geweest en wil het weer oppakken. Ik ben 38 jaar en ben iemand die zijn taak in een band serieus neemt. Het zou leuk zijn mensen te ontmoeten in de leeftijd 25-45. Ik hoor graag!

Muzikantenbank user Michel HensenMichel Hensen

Ouwe Rockers listen up!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 351x bekeken

Musici! Ik ben Rino een 55 jarige zanger/gitarist/writer uit Zeist. Ik wil een Uriah Heep /Deep Purpleachtige band formeren. Daarvoor zoek ik een Hammondman een bassist en drummer. Insteek is gewaagd spel, entertainment,vrije inbreng en natuurlijk heel veel lol. Het word een combi van covers en eigen repertoire wat te beluisteren is op bandcamp wanneer je de naam Towrunner googled. Laat je horen! Rino

Muzikantenbank user TuggerTugger

Drummer+gitarist/bassist voor soulband

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 428x bekeken

Gezocht: drummer en gitarist/basgitarist in omgeving Utrecht Hoi! Wij zijn Sam (20, zang) en Odet (20, gitaar/basgitaar) en wij zijn op zoek naar een paar leuke bandleden die met ons willen spelen. We spelen graag pop, soul, funk en jazz en vinden het ook belangrijk dat iemand zich een beetje in deze genres kan vinden. Ook zijn we wel op zoek naar iemand die al wat ervaring heeft. Wanneer het virus … meer »

Odet