Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

18 jarige gitarist / zanger

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 99x bekeken

Yo! Ik ben Richie, ik ben 18 jaar en ik woon in Amersfoort. Ik speel al jaren gitaar en ik zing. Ik speel vooral indie / rock / pop. Ik zoek een band van mensen rond dezelfde leeftijd die eigen muziek maken in die genres. Ik speel lead gitaar, maar ook rythm gitaar. Ook kan ik 2e stem zingen.

Muzikantenbank user Richie van der SchaftRichie van der Schaft

Slaggitarist zoekt (classic)rockband

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 154x bekeken

Hoi, ik zoek een enthousiaste band waarmee ik mijn favoriete muziek kan spelen: (classic)rock! Ik ben zeer gemotiveerd en beleef veel lol in het samen muziek maken. Plezier in het spelen staat voorop, maar af en toe een optreden zou leuk zijn. Ik heb bandervaring. Ben benieuwd!

Martin

Zanger/gitarist zoekt 2e zanger/gitarist/piano/viool whatever.

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 190x bekeken

Hoi, ik speel akoestische muziek uit de jaren '65/'75. Ben 62 jaar oud en woon in Houten. Ik ben op zoek naar iemand die met mij een duo wil vormen, (eventueel met 3) om die liedjes meer "body" te geven. Met een tweede stem en een extra instrument klinkt het al zoveel beter! Het is wel belangrijk dat je een instrument bespeelt naast het zingen, anders wordt het voor jou niet al te boeiend ben ik bang … meer »

Ed Bijkerk

Akoestische gitarist zoekt akoestische muzikanten

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 480x bekeken

Akoestische gitarist zoekt akoestische muzikantenHoi, ik speel Akoestische western gitaar. Style - John Mayer, Fleetwood Mac, Sting, Harry Sacksioni Ben op zoek naar muzikanten die akoestische instrumenten bespelen: Contrabas, Viool Cello, etc. plus een Zanger of Zangeres Met als doel: lekker samenspelen vanwege het samenspelen Liedjes strak krijgen Bel me als je denkt dat je dit een leuk idee vindt. 0619659168 Groet, Ed

Muzikantenbank user Eddie PuttersEddie Putters

Amateur zanger/gitarist zoekt mede gitarist en/of zanger(es) voor 2e stem

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 397x bekeken

Hoi, ik ben 62 jaar oud en verleden jaar heb ik mijn gitaar na 40 jaar weer opgepakt. Ik vind het erg leuk om liedjes uit mijn jeugd te zingen en te spelen. Veel country & folk uit de jaren '70. Trefwoorden Neil Young, Gram Parsons, Byrds, Flying Burrito Brothers, Jackson Browne, enz. Mijn niveau van zingen en spelen is basic. Iemand die gitaar kan spelen en/of 2e stem kan zingen is van harte welkom. … meer »

Ed Bijkerk

Gitarist zoekt muzikanten of band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 342x bekeken

Gitarist (geen beginner, allround) zoekt muzikanten of bestaande band. Liefst eigen nummers met hier en daar een cover. Heb zelf veel ideeën. Stijl moderne bluesy rock en Americana waarbij de song centraal staat. Locatie: max. 1 uur van Utrecht met de auto. Liefst 40+

Harald Posthumus