Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Slaggitarist/zangeres

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 42x bekeken

Vroeger heb ik veel optredens gehad als zangeres en saxofoniste/ percussiewerk. Nu speel ik elektrische gitaar/acoustisch. Ik speel voornamelijk slaggitaar en kan ook koortjes zingen en ik heb een strakke timing.Ik houd van pop/soul/rock maar ook van Latin. Ik zoek enthousiaste medemuzikanten van 45 + in Baarn/Soest of Hilversum die lol hebben in het samenspelen en eventueel optredens. Ook schrijf … meer »

Liane Beste

Hardrock/metal gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 175x bekeken

Hardrock/metal gitarist zoekt bandHi! Ik ben een gitarist die lang geleden in een band heeft gespeeld en dit weer wil oppakken omdat samen muziek maken nog leuker is dan alleen. Ik speel graag metal uit de jaren 80, maar ook hedendaagse power- en progmetal en rock(ballads). Ik kom uit Soest en sluit me graag aan bij een serieuze en enthousiaste band, liefst uit die omgeving. Leeftijden maken niet uit.

Michael Jansen

Gitarist zoekt metalband

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 134x bekeken

Gitarist zoekt metalbandHallo, Ik ben Bas Pellikaan en ik ben op zoek naar een metalband in de stijl van Tremonti, alter bridge, Avenged Sevenfold, slipknot en machine head. Ik zoek eem gemotiveerde groep van eigenzinnige muzikanten die dit head on willen aanpakken. Zelf ben ik 18 jaar. Je kan mijn zelfgeschreven nummers opzoeken op spotify op de naam Bas Pellikaan!! Als je interesse hebt stuur dan vooral een bericht!! \m/ Mijn … meer »

Muzikantenbank user Bas PellikaanBas Pellikaan

Gitarist zoekt semi-prof band/ afzonderlijke muzikanten voor covers en eigen nummers, eventueel als projekt

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 235x bekeken

Gitarist zoekt semi-prof band/ afzonderlijke muzikanten voor covers en eigen nummers, eventueel als projektGitarist (slag/ solo - eventueel ook zang/ mondharmonica) zoekt semi-professionele band of gitarist - bassist - drummer - zanger voor covers (rock/ blues) én eigen nummers. Speelplezier staat voorop met maximale muzikale uiting. Serieuze aanpak en niet teveel ouwehoeren tussen de nummers door. Eventueel als tijdelijk project met afsluiting optreden/ opname en daarna opnieuw bezien. Leeftijd boven … meer »

Muzikantenbank user roelroel

Diverse gitarist zoekt band / jamgenoten

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 270x bekeken

Diverse gitarist zoekt band / jamgenotenHi! Leuk dat je even de tijd neemt om mijn advertentie te lezen. Ik ben Peter, 33 jaar en ik speel zo'n 14 jaar gitaar. Heb in mijn studententijd in een aantal coverbands gespeeld, maar doe de laatste jaren eigenlijk vooral af en toe een jamsessie met vrienden in het Noorden van het land. Nu zou ik graag in de regio Utrecht ook weer muziek gaan maken met enthousiaste mensen. Mijn primaire doel is … meer »

Muzikantenbank user Peter feijenPeter feijen

Muzikanten van ongeveer 15/16 jaar.

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 210x bekeken

Hoi ik ben Noah en ik ben 15 jaar oud. Ik speel gitaar en ik heb veel plezier in zingen. Ik zou graag muziek maken met andere muzikanten maar ik ken niemand in de buurt die muziek maakt. Het lijkt me leuk om een bandje te vormen maar het is al vet gaaf om met iemand te jammen. Ik ben zelf groot fan van David Bowie maar denk zeker ook aan andere artiesten uit de jaren 60 70 zoals: Jimi Hendrix, The … meer »

Noah

Creatieve gitarist zoekt (cover)band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 355x bekeken

Creatieve gitarist zoekt (cover)bandHallo! Ik zoek een band die een creatieve gitarist kan gebruiken! Mijn speelstijl ligt vooral bij de fingerpicking stijl van Mark Knopfler/Dire Straits. Daarnaast ben ik ook beïnvloed door de gypsyjazz en flamenco wat mij denk ik een aparte gitarist maakt. Ik kan daanaast ook zingen, maar gelieve dit aan een ander over te laten. Als je een gitarist zoekt om je zang te begeleiden dan mag je me … meer »

Muzikantenbank user Jered van LingJered van Ling