Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazz Banjoist-Gitarist (senior) biedt zich aan

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 77x bekeken

Ervaren Banjoist / Jazz-Swing Gitarist (senior) zoekt orkest Oude Stijl Jazz, Dixieland, Roaring Twenties, New Orleans Jazz etc. Ben tevens beschikbaar als invaller Kan ook zingen en doe dat graag. Ook kleinere formaties zijn interessant. Door Corona poosje buiten beeld, maar nu weer veel zin om in een leuke formatie te spelen. Ruime omgeving Utrecht. Leeftijdscategorie: 50 jaar en ouder

Hans Pekelharing

Gitarist/Zanger zoekt band/muzikanten

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 266x bekeken

Hallo muzikanten, Ik ben Sander, 31 jaar en speel sinds een jaar of 6 akoestisch en elektrisch gitaar. Daarnaast speel ik een beetje basgitaar en zing ik graag (vooral wat lagere stemmen: Pearl Jam, Stone Temple Pilots, John Mayer...). Ik zou graag muziek willen maken met anderen in de vorm van een band. Nog geen ervaring mee tot nu naast een paar jam sessies met wat vrienden. Muziekstijlen waar … meer »

Muzikantenbank user Sander SprengerSander Sprenger

(Lead)gitarist, tevens singer-songwriter

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 235x bekeken

Ik zoek een band op een behoorlijk speelniveau om daar als gitarist een rol te spelen bij de inkleuring van het geluid. Geen coverbands en geen metal. Het zou mooi zijn als er dan ook ruimte is voor door mij geschreven songs. Ervaring te over in vrijwel elke muziekstijl. Goeie Spullen en vervoer. Graag in een straal van 30 km rond het Gooi. Omdat ik vanaf februari nog maar 1 week elke maand in het … meer »

Kees Poulus

Muzikanten gezocht voor Britpop tribute band!

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 195x bekeken

Voor een Britpop (Oasis, Blur, The La's...) tribute band ben ik op zoek naar muzikanten in de leeftijdscategorie 18-35 in de omgeving Amersfoort. Het lijkt mij leuk om met enige regelmaat een gig te spelen, en hier dan bijv. twee-wekelijks voor de repeteren. Ikzelf ben een gitarist (26 jaar) met +15 jaar ervaring en ben nog op zoek naar de volgende muzikanten: - Zanger (gitaar kunnen spelen is … meer »

Muzikantenbank user FelixFelix

Gedreven, ervaren Blues/rock gitarist zoekt band!

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 357x bekeken

Hallo daar! Op zoek naar een gedreven, ervaren, gepassioneerde lead-gitarist? Of zin om samen met mij een band te starten? Denk aan invloeden van o.a. Henrik Freischlader, Jimi Hendrix, Philip Sayce, Gov't Mule, John Mayer Trio, Bonamassa, sfeervol, melodieus, dynamisch, maar ook lekker vuig en energiek! Ik zoek geen beginners, daar speel ik al te lang voor. En haal er echt plezier uit als je met … meer »

Muzikantenbank user Maurice van WijkMaurice van Wijk

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 347x bekeken

Hoi, Ik ben Yuval (17) uit Amersfoort en ben op zoek naar een band (liefst met jonge leden). Ik speel op het moment acht jaar gitaar op een redelijk niveau. Een coverband of een band die eigen muziek maakt lijkt mij allebei leuk.

Yuval de Goeij

Gitarist wil jammen

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 633x bekeken

Hoi, ik ben Thijs (36 jaar) en ik wil (weer) graag met anderen muziek maken/jammen (en eventueel kijken of we nummers kunnen schrijven). Een keer optreden zou misschien leuk zijn, maar laten we beginnen bij het begin en dat is samen muziek maken, dat is mijn hoofddoel. Ik speel al een aantal jaren gitaar. Ik ben zeker geen virtuoos, maar beleef ontzettend veel plezier met het maken van muziek. Vroeger … meer »

Muzikantenbank user Thijs de MoorThijs de Moor