Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverbandje gezocht

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 75x bekeken

Coverbandje gezocht! Als eenzame gitarist (26) ben ik op zoek naar een leuk groepje mensen om samen muziek te maken en te chillen in omgeving Utrecht. Vooral niet te serieus, geen directe interesse om eigen muziek te schrijven of zoveel mogelijk optredens na te streven. Maar wel heel veel zin om samen te spelen! Ik heb eerder in verschillende bandjes gespeeld, akoestisch en elektrisch.

Koen

Zanger/Gitarist bied zich aan

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 193x bekeken

Beste muzikanten. Mijn naam is Pascal, 35 jaar en woonachtig in Utrecht. Ik wil weer knallen en heb er zin in!!! Ik zoek een gevorderde/ervaren en gemotiveerde band als het kan rond mijn leeftijd met ambitie om regelmatig op te treden en de studio in wil duiken. Ik bied aan: - vocals, slag gitaar of basgitaar - ruim 20 jaar ervaring - contacten met programmeurs - een goede podium ervaring … meer »

Muzikantenbank user Pascal NakPascal Nak

Gitarist zoekt muzikanten om gewoon leuk muziek mee te spelen

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 247x bekeken

Hallo allemaal Ik ben Daniel en ben 18 jaar (omgeving Utrecht, maar ik vind reizen zelf geen probleem zolang het niet al te ver is :) Ik speel nu zo’n 1,5 jaar elektrische gitaar en ben eigenlijk op zoek naar mensen die rond mijn niveau (en leeftijd, daarmee bedoel ik 16-25 ong denk ik) welk instrument dan ook spelen. Een bandje zou natuurlijk gaaf zijn maar het gaat mij vooral om het plezier … meer »

DanielvR

Samen een beginnend Blues/Jazz/Rock duo/combo/bandje oprichten rondom Utrecht?

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 325x bekeken

Hallo. Heb jij zin een beginnend blues/jazz/rock bandje op te richten? Om samen vooral eerst muziek en plezier te maken? Ik ben 51 en speel ruim 15 jaar gitaar. Na wat les, ritmegitaar in een bedrijfsbandje en eindeloos veel solo jammen op backingtracks, met mn TrioPlus - geïnspireerd door Youtube helden als Justin Guitar, Paul Davids, GregsGuitars en de vele Youtube gitaarlerearen - lijkt … meer »

Rob Snelders

Ervaren slaggitarist/zanger wil in een band spelen.

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 278x bekeken

Ben ervaren slaggitarist/zanger, jong 60+ en woon in Maarssen (qua autoreistijd gunstig, midden in Nederland). Ik wil graag ervaren amateurs (geen beginners) ontmoeten om een band te vormen. In eerste instantie denk ik dan aan een drummer en een bassist. Later eventueel een toetsenist en/of een sologitarist erbij. En het zou mooi zijn als iedereen kan (mee)zingen. Een andere mogelijkheid is dat ik … meer »

Rob