Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt medemuzikant

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 150x bekeken

Joo, Ik ben Mike en ik ben een 20 jarige gitarist. Ik luister/speel voornamelijk metal en rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld Metallica, Megadeth en Boston. Ik zou het leuk vinden om met iemand wekelijks of om de week gitaar te spelen, zodat ik een betere muzikant kan worden. In de toekomst zou ik ook een band willen vormen en eigen muziek willen schrijven. Wil je jammen stuur een berichtje.

Mike van Kuijk

Gitarist zoekt 70’s & 80’s rock / hard / prog rock band!

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 148x bekeken

Gitarist zoekt 70’s & 80’s rock / hard / prog rock band!Gitarist zoekt 70’s & 80’s rock / hard / prog rock band. Gitarist (39) zoekt een coverband die zich sterk toelegt op 70’s & 80’s rock muziek. Ik ben thuis op het gebied van compositie, de laatste jaren mijzelf sterk gaan toeleggen op covers. Omgeving: Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Den Haag. Beschikbaarheid: zaterdag, zondag overdag ( 11:00 - 20:30 ). Leeftijdscategorie: 30 … meer »

ROKITZ

Gitarist zoekt band ( 70’s, 80’s, 90’s classic rock, blues rock, hard rock )

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 185x bekeken

Gitarist zoekt band ( 70’s, 80’s, 90’s classic rock, blues rock, hard rock )Gitarist zoekt band ( 70’s, 80’s, 90’s) Ik (39) ben een ervaren muzikant die al een tijd bezig is binnen de muziek. Ik ben op mijn 28ste begonnen met gitaarspelen, heb het mijzelf aangeleerd. Daarnaast heb ik in het verleden van mijn 8ste t/m 34ste gedrumd. De ambitie om in een band te drummen is niet meer aanwezig. Ik heb ervaring met compositie en improvisatie. De voorkeur … meer »

ROKITZ

Gitarist zoekt Hardrock/Grunge/Punk band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 132x bekeken

Yoo ik ben Jimmy (gitarist) net 24 jaar, Ik ben op zoek naar mensen die vooral eigen muziek willen maken en lekker creatief dingen eruit gooien. Ik haal zelf veel inspiratie uit Nirvana, Green Day, White stripes Opzoek naar een drummer en Bassist Zin om keertje te jammen stuur een bericht! Jimmy

Jimmy

Gitarist (29, man) zoekt bandje/ iemand om muziek mee te maken

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 301x bekeken

Gitarist (29, man) zoekt bandje/ iemand om muziek mee te makenDag allemaal! Mijn naam is Mark, en ik ben 29 jaar. Woonachtig sinds kort in Bunschoten-Spakenburg. Speel nu een aantal jaren akoestische, maar met name elektrische gitaar. Heb een manson cort I serie van matt bellamy, plus speel ook nog piano. Ik zoek 1 of meerdere om samen muziek mee te maken in de pop/rock stijl. Denk hierbij aan coldplay, twenytonepilots, muse!! , rammstein kan ik ook waarderen. Liefst … meer »

Muzikantenbank user Mark TimmermanMark Timmerman

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 303x bekeken

Hallo allemaal, ik ben een gitarist/componist en zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd is geen issue. Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries