Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist voor Jazzy en Funky muziek

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 193x bekeken

Toetsenist voor Jazzy en Funky muziekMet al die Corona toestanden is een band, waar ik mijn piano-ei kwijt kon, ermee gestopt, dus ik heb tijd over. Ik speel al in een partyband, met vrolijke moderne dansbare muziek, maar ik wil op piano-gebied verder uitgedaagd worden. Mijn naam is Edgar van Meggelen, ik woon in Soest en zoek - voor ernaast - een kleine band om in een gezellige setting met goede (amateur) muzikanten Jazzy en Funky muziek … meer »

Muzikantenbank user Edgar van MeggelenEdgar van Meggelen

BASSIST gezocht (bluesrock)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 199x bekeken

BLUEZ BABYS Band is een doorstart van een bluesrock band. Wij (zanger/gitarist en drummer) zijn op zoek een gemotiveerde allround bassist. Zie onze playlist op onze site. Eigen inbreng daarbij is uiteraard welkom. Samen met de nieuwe bassist zouden we het leuk vinden om de band verder uit te bouwen. Bezetting kan zijn: zang/gitaar/bas/drums/toetsen. Het idee is om tijdens de startperiode 1 keer … meer »

Muzikantenbank user Bluez BabysBluez Babys

Mamazzoop zoekt bassist!

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 183x bekeken

Mamazzoop zoekt bassist!Ben jij een bassist die het in zich heeft om gemotiveerd aan de slag te gaan met eigen nummers, neem dan contact op voor meer info! Er ligt voldoende materiaal die je alvast eigen kan gaan maken en daarna ga je samen met ons aan de slag om het repertoire verder uit te breiden. Voor de juiste genre, luister dan naar de nummers: Lie, Fear en World gone wrong op o.a. Spotify of via YouTube(niet … meer »

Muzikantenbank user mamazzoopmamazzoop

Gitarist(te)gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 297x bekeken

Ik zoek iemand die graag met de gitaar bezig is en zin heeft om samen , of met meer , zich hier verder in te verdiepen. Jammen, luisteren naar en praten over muziek, zowel technisch als theoretisch verdiepen maar dan wel met veel plezier. Ik ben 60 min, ben redelijk gevorderd en heb les in jazzgitaar maar Ik ben geen jazzgitarist, ik speel liefst akoestisch maar ook elektrisch gitaar. Jazz, folk, klassiek, … meer »

Rien Koelewijn

Singer looking for a band/musicians

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 288x bekeken

I am a french female singer looking for a pop-rock or jazz band. I have a long history expérience as a singer in bands in France and Ireland. Ballads and rock songs are a big part of my répertoire. Happy and available to give a try! I do music for fun and want to perform on stage, this is my spirit! Looking forward to hear from you!

Muzikantenbank user Caroline BoscherCaroline Boscher

Randy Newman/Van Dyke Parks/Nederlands cabaret & eigen composities

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 140x bekeken

Dag allen, Ook zo'n fan van cabaret-muziek? Ik speel zelf piano en zou in Utrecht of omgeving een band willen oprichten dat nummers van bijv. Randy Newman en Van Dyke Parks (opportunity for two) kan spelen. Ook bekende Nederlandse cabaretliedjes (Acda & de Munnik, Veldhuis & Kemper). Vrolijke, uplifting muziek. Wat is daar voor nodig? Een of 2 zanger(s), gitarist, bassist, drummer, blazers, etc. Mijn … meer »

Muzikantenbank user Frank SchoonhovenFrank Schoonhoven

Jazzband Just Us zoekt 1ste trompettist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 160x bekeken

Een 'small big band' op het betere amateurniveau, leeftijden 35-75j (maar daarbuiten mag ook!), repetities op woensdagavonden in Woerden. We zoeken onze nieuwe 1ste trompettist. Goed bladmuziek kunnen lezen en kunnen soleren uiteraard zijn wenselijk. We spelen latin, (avontuurlijke) jazz, funk en pop, met een enkele bigband-standard. Ook veel vocaal werk met zangeres Ciara Clerx. Belangstelling ? Neem … meer »

Muzikantenbank user Arjen BlokArjen Blok

Gitarist zoekt band voor covers en eigen werk

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 158x bekeken

Gitarist zoekt band voor covers en eigen werkHallo! Ik ben Laurens, 25 jaar en woon in Utrecht. Ik speel nu een paar jaar gitaar en het lijkt me leuk deze hobby samen met anderen uit te oefenen. Mijn muzikale smaak is breed, ik houd onder andere van Mark Knopfler, Phil Collins, Michael buble, Passenger, John Mayer en de Red hot Chili peppers. Ik sta echter voor veel open. Ook vind ik het leuk om zelf liedjes te maken. Het lijkt me leuk dit … meer »

Muzikantenbank user Laurens Op 't ZandtLaurens Op 't Zandt