Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverbandje gezocht

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 79x bekeken

Coverbandje gezocht! Als eenzame gitarist (26) ben ik op zoek naar een leuk groepje mensen om samen muziek te maken en te chillen in omgeving Utrecht. Vooral niet te serieus, geen directe interesse om eigen muziek te schrijven of zoveel mogelijk optredens na te streven. Maar wel heel veel zin om samen te spelen! Ik heb eerder in verschillende bandjes gespeeld, akoestisch en elektrisch.

Koen

Nederlands en/ of Duitstalige band of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 79x bekeken

Beste mede muzikanten, Nu hopelijk corona wat milder word en er wellicht weer mogelijkheden komen om weer muziek te mogen en kunnen maken ben ik op zoek naar het volgende. Ik zoek een band of zangeres om samen in het Nederlandstalige en / of Duitstalige genre wat moois neer te kunnen zetten. Zoeken je als band of zangeres een zanger die hierin zijn kracht heeft liggen schroom dan niet te reageren. Afstand … meer »

Eric Seerden

Gitarist zoekt mede gitarist in Utrecht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 114x bekeken

Beste mede gitaristen, ik zoek jou om mee samen te spelen, omdat ik alleen spelen vaak minder leuk vind en ik graag mijn spel wil bevorderen. Het liefst speel ik daarom met iemand die verder is dan ik, want ik hoop mijn niveau te kunnen opkrikken aan dat van jou. Mijn niveau zit ergens tussen dat van een beginner en midden speler in. Mijn grootste kracht is dat ik meestal in staat ben om geduldig … meer »

Egemen

Amersfoortse rockband zoekt 2e gitarist en bassist!

Bassist en Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 141x bekeken

Amersfoortse rockband zoekt 2e gitarist en bassist!Hee! Ben je op zoek naar een nieuwe band en vind je het leuk om op te treden, (solo's en 2e)partijen te bedenken, kom gezellig met ons repeteren! Wij zijn Dante(30, zang/rhythm) & Bart(20, drums) en wij willen graag weer een volledige band samenstellen. Wij hebben niet veel vereisten, als het sociaal maar een beetje klikt en je feeling hebt voor muziek, dan hoor je er wat ons betreft bij. Ons doel … meer »

Muzikantenbank user Dante HenkeDante Henke

Ojady zoekt toetsenist en zanger(es)

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 154x bekeken

'Ojady' is een coverband uit Utrecht. We maken muziek met covers uit de jaren 80/90. Nummers die voor het 'o ja die..' effect zorgen en een feestje voor het publiek maken! We zijn in de huidige samenstelling vanaf december bezig met ervaren muzikanten. We zijn 40+, maar ach.. age is nothing but a number. We repeteren om de week op de woensdagen. De band bestaat uit een gitarist, bassist, drums, … meer »

Muzikantenbank user Jessica GeldofJessica Geldof

Funkband zoekt drummer en toetsenist

Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 144x bekeken

Ik probeer een band samen te stellen van mensen die wat hebben met FUNK muziek. Die daar wel eens naar luisteren en dat ook kunnen en willen spelen. Zelf speel ik sinds een jaar of zes gitaar, zit daar ook voor op les. Daarnaast maak ik zelf nummers waarbij ik de partijen zelf inspeel. Enkele van mijn nummers zijn te beluisteren op www.soundcloud.com/anomalousone.Het idee is om een keer in de 4 weken … meer »

Frank

The Bluez Vibe zoekt drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 157x bekeken

Wij, zangeres, gitarist en bassist vormen de basis van de band The Bluez Vibe en zijn door het recente vertrek van onze drummer op zoek naar zijn vervanger. Wij spelen bluesnummers van o.a. Etta James, Beth Hart / Joe Bonamassa, B.B.King, the Allman Brothers, maar ook het steviger werk van Stevie Ray Vaughn en Jimmy Hendrix komt voorbij. Wij zijn nog een band in opbouw, repeteren doen wij wekelijks, … meer »

Paul

Coverband zoekt een lead/solo gitarist(e)

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 148x bekeken

Dans en coverband de Gouwe Ouwe Dansband is op zoek naar een lead/solo gitarist(e). De band bestaat uit 6 personen, drums, bas,gitaar, keys en 2x lead vocaal. Onze huidige gitarist is in goed overleg vertrokken. Onze sets bestaan uit pop, rock, soul, new wave en ook disco, alles overbekend en dansbaar. Denk aan een reis door de jaren 70,80 en 90 van Fleetwood Mac tot ABBA, van Roy Orbison tot Donna … meer »

Muzikantenbank user De Gouwe Ouwe Dans BandDe Gouwe Ouwe Dans Band