Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 350x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ik ben op zoek naar een leuke band in de omgeving van Overijssel, Hengelo/Enschede, evt. Deventer. Liefst met bandleden tussen de 30 en 55 jaar oud. Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 en ik ben gedreven! Genre; pop, rock, country, ik heb een brede muzieksmaak! Ik woon zelf in Almelo, wekelijks repeteren is geen probleem, graag! Optredens … meer »

Roos

Grunge coverband

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 230x bekeken

Hey, been trying to meet you. Bassist zoekt drummer, gitarist en zanger om een grunge-coverband mee te starten. Denk aan Nirvana, Foo Fighters, Weezer, Bush, Stone Temple Pilots... Enige beheersing van je instrument en podiumervaring is fijn, dat heb ik ook. Leeftijd 35-55 jaar. Oefenen eens in de 2 weken in een professionele oefenruimte in Ede. Interesse? Stuur een appje naar Chris: 06-15699776

Chris

Zanger zoekt leuke band

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 355x bekeken

Hoi, ik ben Martin, 45 jaar uit Zwijndrecht. Sinds een aantal jaar ben ik aan het zingen geslagen en nu op zoek naar een leuke band om samen muziek te maken en ervaring op te doen (en in een later stadium ook op te treden) Zelf vind ik nummers uit de jaren 80 en pop/rock heel leuk om te zingen. (Mr. Mister, Toto, Spandau Ballet, Bon Jovi, Teddy Swims, Gavin Degraw etc) bel/app naar 0640442156 ;)

Muzikantenbank user Martin OosterwijkMartin Oosterwijk

Achtergrondzangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 288x bekeken

Hoi! Is er in de omgeving Haarlem/Alkmaar een swingende coverband die wat vocale ondersteuning kan gebruiken? Ik zing al heel wat jaren en word daar erg blij van! heb een aantal jaren in een pop-en soulkoor gezongen, en nu als backingvocaliste in een funk/soulband maar ik wil er heel graag nog een band bij, zodat ik elke week een repetitie heb. Mijn stemsoort is alt/hoge alt en hoewel ik een brede … meer »

Tamara Kamp

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 292x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist die dito muzikanten zoekt in de omgeving van Den Haag. Het doel is om een kleine bezetting een een trio/duo te vormen. Wat voor soort musici denk ik vnl. aan een pianist/gitarist en/of drummer met als doel een repertoire op te bouwen om regelmatig op te treden. Basis zijn de gangbare nummers in de Realbooks.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Bassist zoekt leuke rock band Brabant/Utrecht

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 189x bekeken

Ik zoek weer een leuke band om bij aan te sluiten. Het mag een eigen werk band zijn maar ook het betere coverwerk. Ik heb aardig wat ervaring met optreden en studio werk. In bezit van eigen vervoer en gear. Leeftijd vanaf 40 jaar https://youtu.be/4iJx1rsleTw?si=abagOf2xdHturTOi Als je meer werk wilt horen graag een pb Groet Gerard

Muzikantenbank user Gerard van HooftGerard van Hooft