Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 336x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ik ben op zoek naar een leuke band in de omgeving van Overijssel, Hengelo/Enschede, evt. Deventer. Liefst met bandleden tussen de 30 en 55 jaar oud. Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 en ik ben gedreven! Genre; pop, rock, country, ik heb een brede muzieksmaak! Ik woon zelf in Almelo, wekelijks repeteren is geen probleem, graag! Optredens … meer »

Roos

Blues Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 241x bekeken

Blues Bassist zoekt bandBlues bassist 56 met voldoende ervaring zoekt muzikanten met de fameuze Blues feel. Skills, drive en speelplezier zijn een must. Het doel is, om zo snel mogelijk live te gaan. Mijn voorkeur gaat uit naar een bestaande band. Tenzij je een gitarist/zanger bent met geweldige skills....

Muzikantenbank user Rico HagemeijerRico Hagemeijer

Grunge coverband

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 213x bekeken

Hey, been trying to meet you. Bassist zoekt drummer, gitarist en zanger om een grunge-coverband mee te starten. Denk aan Nirvana, Foo Fighters, Weezer, Bush, Stone Temple Pilots... Enige beheersing van je instrument en podiumervaring is fijn, dat heb ik ook. Leeftijd 35-55 jaar. Oefenen eens in de 2 weken in een professionele oefenruimte in Ede. Interesse? Stuur een appje naar Chris: 06-15699776

Chris

Zanger zoekt leuke band

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 333x bekeken

Hoi, ik ben Martin, 45 jaar uit Zwijndrecht. Sinds een aantal jaar ben ik aan het zingen geslagen en nu op zoek naar een leuke band om samen muziek te maken en ervaring op te doen (en in een later stadium ook op te treden) Zelf vind ik nummers uit de jaren 80 en pop/rock heel leuk om te zingen. (Mr. Mister, Toto, Spandau Ballet, Bon Jovi, Teddy Swims, Gavin Degraw etc) bel/app naar 0640442156 ;)

Muzikantenbank user Martin OosterwijkMartin Oosterwijk

Achtergrondzangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 265x bekeken

Hoi! Is er in de omgeving Haarlem/Alkmaar een swingende coverband die wat vocale ondersteuning kan gebruiken? Ik zing al heel wat jaren en word daar erg blij van! heb een aantal jaren in een pop-en soulkoor gezongen, en nu als backingvocaliste in een funk/soulband maar ik wil er heel graag nog een band bij, zodat ik elke week een repetitie heb. Mijn stemsoort is alt/hoge alt en hoewel ik een brede … meer »

Tamara Kamp

Zangeres zoekt band of muzikus (gitaar?) voor vintage jazz/swing

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 263x bekeken

Gevorderde amateur zangeres met redelijk klassieke, vintage stem zoekt gitarist of klein bandje / combo / trio enz. voor ouderwetse vocal jazz (geen funk) in regio Den Haag / Leiden. Mijn inspiraties zijn bijv. June Christy, Helen Merrill, Anita O'Day, Annie Ross, Chris Connor, en qua formatie de Carte Blanche Jazz Band. Graag 50+ en zonder te hoge ambities, wel graag af en toe kleinschalig willen … meer »

Monika

Golden Earring

Drummer zoekt band in Maastricht (Limburg) | 621x bekeken

Ervaren drummer (1971) en Golden Earring fanaat, zoekt de George Kooymans, Barry Hay en Rinus Gerritsen om een professionele Golden Earring Tribute band te formeren. De intentie is om het originele in al zijn facetten zo goed als mogelijk te benaderen, Golden Earring Live wel te verstaan! Dus ik ben opzoek naar, De 'George' als zanger en solo/ritme gitarist De Barry als zanger en ritme gitarist De … meer »

Patrick Gorissen