Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Gelderland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Na een jarenlange onderbreking roept de muziek

Bassist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 321x bekeken

Hallo mijn naam is Mark van Lochem, 52 jaar. Ik heb de laatste 9 jaar door allerlei redenen mijn bas bijna niet meer aangeraakt. De laatste tijd begint de drang om muziek te maken weer steeds meer te kriebelen. Ik heb in het verleden bijzonder lang in een band gespeeld waarbij wij een mix speelde van eigen werk en een aantal minder voor de hand liggende covers. Wij hebben ook veel optredens gedaan, … meer »

Mark van Lochem

Allroud bassist zoekt band of muzikanten

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 278x bekeken

Ervaren Bassist zoekt band om bij aan te sluiten of muzikanten om samen iets te beginnen Niveau is semi professioneel, doel stelling is om kwalitatieve goede muziek te maken, genre pop rock soul reggae, covers en/of eigen werk, en regelmatig optreden. Voorkeur muziek is meerstemmig zang partijen. Heb veel ervaring op podia en ben in bezit van eigen vervoer. Omgeving liefs in de regio Arnhem / Nijmegen. Groet MG

Muzikantenbank user MG66MG66

Beginnende Bassist 50+ zoekt ervaring

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 242x bekeken

Beginnende Bassist 50+ zoekt ervaringHallo Iedereen, Ik ben met mijn 2e jaar muziekles als basgitarist bezig, en inmiddels heb ik al wat band ervaring mogen opdoen. ( nog geen live) Ik heb een voorkeur voor Blues/Rock/Country/Metal Maar ik sta overal voor open! Ik bezit een Gretsch 5440LSB, Fender Jazz Bass, en een Squier vintage modified Jaguar en kan dus qua toon veel kanten op. Praktisch gezien is @25km rondom Druten toch wel maximaal … meer »

Peter van Poelgeest

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 329x bekeken

Ik zoek een leuke band in de omgeving Nijmegen/Arnhem die op zoek is naar een bassist. Ik heb een brede muzieksmaak richting pop en rock, sta open voor zowel covers als eigen werk en vind het belangrijk om in een band te stappen, waarin een goede sfeer is, iedereen gedreven is en waarbij gerepeteerd wordt om op te treden en niet andersom. Geinteresseerd? Ik hoor het graag!

Mick

Ervaren bassist zoekt (hard)rockband

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 253x bekeken

Ervaren bassist zoekt (hard)rockbandAls ervaren bassist zoek ik een (hard)rockband in Brabant, Utrecht of Gelderland (tot zo'n 55 km rond 's-Hertogenbosch). Ik speel het liefst zelfgemaakte nummers en ik schrijf zelf ook complete songs (drums, bas, gitaar, zanglijn en tekst) en heb er hiervan een aantal opgenomen in een thuisstudio. Bij interesse kan ik wat materiaal sturen om te beluisteren. In coverbands ben ik niet geïnteresseerd.

Muzikantenbank user RuudRuud

Bassist zoekt band omgeving Nijmegen

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 502x bekeken

Bassist zoekt band omgeving NijmegenHallo allemaal. Ik zoek als bassist aansluiting bij een bestaand bandje, of een band in oprichting. Brede muzikale voorkeur. Pop, rock, oldies. Gewoon lekker jammen, covers spelen en nieuw materiaal schrijven. Liefst omgeving Nijmegen, Arnhem. 1x in de 2 weken repeteren graag. Leeftijdsgroep rond de 40-45.

Muzikantenbank user Ray ArtsRay Arts