Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist / synth zkt band indie pop rock

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 366x bekeken

Bassist 46 met ervaring, zoekt band of bandleden om een band te gaan vormen. Eigen werk en/of covers. Brede interesse in pop rock indie. Geen interesse in metal funk of feestband Ik heb eigen vervoer en goede gear! Ik ben ook wat aan het experimenteren met bas synth als afwisseling. Omgeving Nijmegen Arnhem Tiel Den Bosch ongeveer

Mx

Ervaren zangeres op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 158x bekeken

Hoi, ik ben op zoek naar 1 of meer ervaren 60+ muzikanten, bv gitarist/zanger eventueel aangevuld door toetsenist, omgeving Lochem, om iets nieuws op te starten of om een bestaande formatie aan te vullen. Ik zing voornamelijk lichte popmuziek en sta open voor een breed repertoire. Meerstemmige zang vind ik grote meerwaarde hebben naast gedrevenheid en loyaliteit met elkaar. Optreden doe ik graag. Heb … meer »

vocalist

Muzikanten gezocht voor Eurovisie Coverband!

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 196x bekeken

Hoi allemaal!!! Het songfestival is inmiddels achter de rug, maar dat geweldige gevoel van het songfestival, dat wil je toch het hele jaar door voelen? Daarom ben ik op zoek naar muzikanten die samen met mij (zanger/gitarist) een coverband willen oprichten waar we alle hits uit het songfestival oeuvre spelen! Alle instrumenten zijn welkom! Ik ben nu vooral op zoek naar vrouwelijke vocals, gitaar, … meer »

Joris Brokke

Beginnend elektrisch gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 154x bekeken

Beginnend elektrisch gitarist zoekt bandHey beste mensen, ik ben Jelle (22 en student) ben 3 jaar geleden begonnen met elektrische gitaar spelen. Inmiddels neem ik ook fysiek les en ben ik toe aan de stap om samen met anderen te gaan spelen. Het maakt me niet uit of ik een band join, zelf een band opricht of gewoon met iemand ga jammen. Mijn favoriete genres zijn: post-punk, indie rock, dream pop en art rock. De artiesten die ik veel … meer »

Jelle Veenstra

Bassist beschikbaar

Bassist zoekt band in Tiel (Gelderland) | 146x bekeken

Als Billy Gibbons’ album “Hardware”; of AC/DC , Hendrix, Joe B., Gary Moore, ZZ Top in jouw muzieklijst zit dan zitten we op dezelfde Band/ Muziek golflengte. Ervaren amateur bassist – 60+ - ; beschikbaar. Rock, Bluesrock, Funky rock. Hoeft niet ingewikkeld; maar wel strak. Breng ook eigen nummers in. Vaak opgetreden; dus dat graag weer. Kijk bij https://www.facebook.com/Jackersnacktheband/ … meer »

Muzikantenbank user Laurens BlommendaalLaurens Blommendaal

Muzikanten/bandje gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 153x bekeken

Wij (17 jaar) zouden het heel leuk vinden om in een bandje te zingen. We hebben een paar jaar zangles gehad, maar nog geen bandervaring. Ons genre is pop (inspiratie/smaak is; Froukje/Billie Eilish/Tom Odell/Wasia Project/S10) maar staan evt ook open voor andere stijlen. We kunnen aansluiten bij een bandje of iets nieuws startten. In het begin covers, later lijkt t ons ook leuk om zelf nummers te maken. … meer »

anna

Geluidskunstenaar zoekt muzikanten voor akoestische horror muziek

Overig zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 135x bekeken

Ik ben op zoek naar muzikanten om akoestische horror 'muziek' te maken. Denk aan de donkerste metal, maar dan de electrische (bas)gitaar vervangen door akoestische instrumenten. Volg de link naar Soundcloud voor 2 demo nummers die ik in de afgelopen jaren heb gemaakt. https://on.soundcloud.com/6hb3QyZeeqUPyYPi8 Het gaat mij niet zo zeer om muzikaal talent, maar om het creëeren van een onaangename … meer »

Fulco Helmig

Saxofonist (S,A,T) zoekt pianist voor slow soft jazz als duo of met bas gitaar en drum aanvulling

Blazer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 156x bekeken

Saxofonist (S,A,T) zoekt pianist voor slow soft jazz als duo of met bas gitaar en drum aanvullingWegdromen in Soft Jazz op mijn alt of tenor sax is mijn passie, dat zou ik graag doen samen met een pianist. Ik heb veel uitgewerkte nummers en enkele eigen nummers. Optreden is geen must. Eventueel is uitbreiding mogelijk met (contra-)bas , gitaar en of drum. Ik ben pensionada dus overdag geen bezwaar, file-tijden wel. Ik heb een kleine studio met opname mogelijkheden en een Roland Juno stage piano. … meer »

Muzikantenbank user Rembert WeijersRembert Weijers