Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende gitarist zoekt een band of iemand om mee te kunnen spelen!

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 82x bekeken

hey! ik ben Thijs van den Heuvel, 14 jaar oud en ik speel al rond de 5 a 6 maanden gitaar en woon in Apeldoorn. ik speel verschillende soorten genres, van Nirvana tot aan pink floyd. ik sta ook open voor andere muziek soorten, bands waar ik naar luister is: nirvana, pink floyd, queen, metelica, ACDC, guns n' roses en ga zo maar door. ik zoek een band of muzikant die omgeving Apeldoorn of Deventer … meer »

thijs

Bassist zoekt band/ muzikanten

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 155x bekeken

Hey, mijn naam is Auke (23) en ik ben op zoek naar een band/ muzikanten om een band mee te starten. Ik heb al wat band-ervaring en ben vooral opzoek naar een band/ muzikanten om muziek mee te schrijven. Ik schrijf zelf ook al dingen maar maak het nooit af. qua stijl ben ik nog een beetje aan het kijken wat ik het leukste vind om te doen en sta dus open om van alles te proberen. Ik speel ook wat gitaar … meer »

Auke Heijink

Zangeres zoekt leuke band met uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 263x bekeken

Mijn naam is Kim ten Haaff. Ik ben 21 jaar oud en ben in het dagelijkse leven veel bezig met muziek. Zingen vind ik fantastisch om te doen. Helaas momenteel veel thuis aan het zingen, maar wat lijkt het me leuk om bij een band aan te sluiten. En wat lijkt het me gaaf om uitdagingen aan te gaan met de band! Ik ben breed inzetbaar qua stijlen. Denk je ik kan wel een zangeres gebruiken in mijn band? Twijfel … meer »

Muzikantenbank user Kim ten HaaffKim ten Haaff

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 185x bekeken

Ik ben een 42 jarige gitarist met enige ervaring en op zoek naar een band om na de corona tijd weer lekker te spelen. Voorkeur voor eigen werk, qua stijl ligt mij oa coldplay/kings of leon/ national /snow patrol goed maar ik sta ook open richting black keys / black pistol fire, americana als Wilco, American aquarium en vleugjes country. Geen all round coverbands dus. Ambities lekker spelen, … meer »

Gitarist

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 233x bekeken

hallo, mijn naam is jela pol en ik ben 19 jaar oud. Over een paar maanden ga ik auditie doen voor een aantal hbo vocal opleidingen. nu ben ik opzoek naar een band voor de live begeleiding tijdens mijn audities en daarnaast ook om mee op te treden. ik ben opzoek naar een gitarist, pianist en een drummer (mannen en vrouwen) uit de regio ede, wageningen, arnhem en die mij zouden willen helpen met … meer »

Muzikantenbank user Jela PolJela Pol

Punkrock band gezocht regio gelderland

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 160x bekeken

Punkrock band gezocht regio gelderlandHallo allemaal! Ik ben Julian (Red) en ik ben 21 jaar. Ik speel nu al een tijdje elektrische gitaar (en ook akoestische) en wil eigenlijk wel de volgende stap zetten en in een band gaan spelen. Bij voorkeur dus een punkrock band gezien dat echt mijn favoriete muziek is. Het liefste blijf ik in de regio Arnhem maar in overleg is natuurlijk veel mogelijk. Ook ben ik er voor een op te richten als er … meer »

Muzikantenbank user Julian BerendsenJulian Berendsen

Enthousiaste Drummer (16 jaar) zoekt band

Drummer zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 216x bekeken

Hoi, Ik ben een 16 jarige drummer uit Zutphen, erg enthousiast en vind het leuk om samen met anderen te spelen maar ook om zelf teksten en nummers te schrijven. Ik ben op zoek naar een actieve groep om samen mee te spelen. Qua genres speel ik vooral metal, pop en rock, maar ik expirementeer graag en speel ook wel eens rap artiesten

Tycho