Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende bassist zoekt een band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 289x bekeken

Beginnende bassist zoekt een bandHi! Mijn naam is Jamayla, ik ben 21 jaar oud. Ik woon in de buurt van Schagen. Ik ben sinds begin mei begonnen met basgitaar spelen. Ik heb er erg veel plezier in, en zou het gaaf vinden om een bandje te vinden die er oké mee is dat ik een beginner ben. Ik ben nog bezig met het leren van akkoorden. Maar ik heb wel veel motivatie en ik kan dingen snel oppakken.

Muzikantenbank user Jamayla ZimmerJamayla Zimmer

Metallica cover band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 111x bekeken

Hallo ik ben Sander 21 jaar Ik speel nu 3 jaar de bas gitaar Ik ben een die-hard Metallica fan en zou het super vinden als ik met 3 anderen nummers van Metallica kan spelen en af en toe misschien optreden zou ook top zijn Ik ben op zoek naar een drummer Een Lead gitarist En een ritmegitarist/zanger Ik hoor het graag als je interesse hebt Mijn Tel. Nummer: 0629434383 Ik woon zelf in … meer »

Muzikantenbank user Sander KokSander Kok

Bassist regio Haarlemmermeer/Leiden/Amsterdam/Haarlem e.o.

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 109x bekeken

Bassist regio Haarlemmermeer/Leiden/Amsterdam/Haarlem e.o.Mijn naam is Stephan, een bassist van 28 jaar uit Nieuw Vennep. Ik speel zowel basgitaar als contrabas, daarnaast redelijk bezig op toetsen. Ik heb al flink wat ervaring in bands met uiteenlopende stijlen. Bij interesse stuur ik graag wat opname materiaal op. Vroeger begonnen met jazz/blues, later meer rock en pop gaan spelen en ook alternatief bezig geweest. De laatste paar jaar ben ik actief geweest … meer »

Muzikantenbank user Stephan van BerkelStephan van Berkel

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerking

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 263x bekeken

Zeer ervaren, professionele contrabassist met conservatoriumopleiding Jazz zoekt nieuwe samenwerkingen. Ik speel graag jazz, wereldmuziek, latin, pop en folk, en ik kan geplukt en gestreken spelen. Mijn ervaring in wereldmuziek ligt vooral bij Oost-Europese en oriëntaalse muziek en bij klezmer. Wat ik niet speel is salsa, flamenco en rockabilly (maar slappen kan ik wel). Neem eens een kijkje op mijn … meer »

GregBass