Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren bassist zoekt coverband

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 166x bekeken

ervaren bassist zoekt coverband voor de fun, optreden mag maar is geen doel. 5-stringer, complete gear ook festivalstack, doe ook backing vocals en speel trouwens ook nog op mn Fender Strat Stijl: New Wave, Disco, Funkrock, 4-on-the-floor, maar niet standaard repertoire. Ik zoek aansluiting bij oudere muzikanten in NH

Hans van Bree

Enthousiaste Bassist zoekt prog-rockband

Bassist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 123x bekeken

Hoi! Ik ben Ronald. Ik woon in Nieuw-Vennep (op de grens van Noord- en Zuid Holland) en ik zoek aansluiting bij een (enthousiaste) band in mijn omgeving. Keywords voor mij zijn: Plezier, Respect, Toewijding en Optreden! Mijn hart ligt bij de prog-rock (vooral oude nummers van Marillion) maar ik ga ook moderner werk niet uit de weg. Voor mij is het belangrijk om op een ontspannen, leuke maar ook … meer »

Ronald

Ervaren bassist zoekt Neo - Soul / R&B / Funk project

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 104x bekeken

Hey! Ik ben Mark, bassist, 30 jaar uit Hillegom. Ik zoek een band of muzikanten om hele vette grooves mee neer te zetten, omgeving Haarlem/Amsterdam. Stijl: Funk, R&B, Neo-Soul etc. Voorkeur gaat uit naar eigen werk, eventueel aangevuld met een aantal covers. Ik heb ruim live- en studio ervaring en beheers techniek en theorie beide goed. Gear is op orde en ook in bezit van eigen vervoer. Enkele invloeden: … meer »

Muzikantenbank user Mark AartsMark Aarts

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerking

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 216x bekeken

Zeer ervaren, professionele contrabassist met conservatoriumopleiding Jazz zoekt nieuwe samenwerkingen. Ik pluk en ik strijk, en speel graag jazz, wereldmuziek, latin, folk en pop. Mijn ervaring in wereldmuziek ligt vooral bij Oost-Europese en orientaalse muziek en bij klezmer. Wat ik niet speel is salsa, flamenco en rockabilly (maar slappen kan ik wel). Neem eens een kijkje op mijn website www.gregorschaefer.com … meer »

GregBass