Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren basgitarist zoekt 70's band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 118x bekeken

Ik ben een ervaren basgitarist en ik zoek een band of muzikanten om goede muziek mee te maken. Ik wil graag melodieuze muziek spelen. Dat mag zowel stevig als wat kleiner zijn. Mijn helden zijn Steely Dan, Eagles, Crosby, Stills & Nash, Peter Gabriel, James Taylor, Pink Floyd, 10CC, Stealers Wheel, Randy Crawford en vele anderen.

Muzikantenbank user Walter TrompWalter Tromp

Bassist zoek band (NH)

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 95x bekeken

Hallo. Ik ben Pawel ik kom uit Polen maar ik woon in Nederland.Ik volg lessen om beter Nederlands te leren. Ik heb 15 jaar ervaring met basgitaar. In die 15 jaar heb ik rock, southern rock, country en blues gespeeld. Graag zoek ik een coverband in de regio Hoorn, Alkmaar, Schagen of Purmereend. Als U interesse heeft stuur mij een bericht naar:psieniawski@**.plmobile: 0687042316 (sms)

Pawel

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerking

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 141x bekeken

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerkingZeer ervaren, professionele contrabassist met conservatoriumopleiding Jazz zoekt nieuwe samenwerkingen. Ik pluk en ik strijk, en speel graag jazz, wereldmuziek, chansons, latin, folk en pop. Mijn ervaring in wereldmuziek ligt vooral bij Oost-Europese en oriëntaalse muziek en bij klezmer. (Wat ik niet speel is salsa, flamenco en rockabilly — maar slappen kan ik wel). Neem eens een kijkje op mijn … meer »

GregBass

FUNK band of muzikanten gezocht

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 168x bekeken

Ben op zoek naar een vette Funk band of muzikanten die graag de allervetste FUNK willen spelen van Prince tot Tower of Power en alles daartussen.En bij voorkeur de live versies!bezetting: bas,drums,gitaar,toetsen en zang.Optredens geen prioriteit, eerst maar eens iets neerzetten en grooven....0611290791

Ron Spee

Ervaren bassist zoekt strakke band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 215x bekeken

Ervaren, stuwende bassist zoekt strakke band om snel weer het podium mee op te gaan. Stijlen: (blues)rock, hardrock, funkrock, progrock. Dus zeker geen hobby-rammelband, maar echt een goed niveau en dedicated muzikanten. Doel: knallen! Zelf een plaat maken is natuurlijk helemaal tof. Ik speel 5-snarig en woon in Amsterdam.

Bas

Bassist for hire

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 522x bekeken

Bassist for hireMy name is Zach Steiner, I am an American bassist living with my wife in Holland. I am looking to pick up freelance work as a substitute bassist for shows and maybe join a band full time if the vibe is right. I am a seasoned professional who spent years as a bass player for hire for stage performance and recording sessions of all genres in Milwaukee Wisconsin, Portland Oregon, and Nashville Tennessee. … meer »

Muzikantenbank user Zach SteinerZach Steiner

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerking

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 225x bekeken

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerkingZeer ervaren, professionele contrabassist met conservatoriumopleiding Jazz zoekt nieuwe samenwerkingen. Ik speel graag jazz, wereldmuziek, latin, pop en folk, en ik kan geplukt en gestreken spelen. Mijn ervaring in wereldmuziek ligt vooral bij Oost-Europese en oriëntaalse muziek en bij klezmer. Wat ik niet speel is salsa, flamenco en rockabilly (maar slappen kan ik wel). Neem eens een kijkje op mijn … meer »

GregBass

Beginnende bassist zoekt een band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 458x bekeken

Beginnende bassist zoekt een bandHi! Mijn naam is Jamayla, ik ben 21 jaar oud. Ik woon in de buurt van Schagen. Ik ben sinds begin mei begonnen met basgitaar spelen. En heb er erg veel plezier in, ik zou het gaaf vinden om een bandje te vinden die er oké mee is dat ik een beginner ben. Zelf ben ik nog bezig met het leren van akkoorden. Maar ik heb wel veel motivatie en ik kan dingen snel oppakken. Ik speel zelf veel … meer »

Muzikantenbank user Jamayla ZimmerJamayla Zimmer