Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metallica cover band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 147x bekeken

Hallo ik van Sander Ik ben op zoek naar 3 gezellige bandleden met wie ik nummers van Metallica kan spelen Af en toe optreden zou super zijn Ik speel al 3 jaar basgitaar en heb er ook best veel ervaring mee Ik zoek een -ritmegitarist -lead gitarist -drummer Ik woon zelf in Purmerend en daar oefenen zou ook handig zijn Ik hoop vooral een goede ervaring op te bouwen door in een … meer »

Muzikantenbank user Sander KokSander Kok

Bassist (30) regio Purmerend zoekt coverband

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 102x bekeken

Ik zoek een coverband met gezellige mensen die niet beroemd hoeven te worden. Muziek maken vind ik erg leuk, maar mijn passie zit in het onderwijs. Ik heb veel ervaring als bassist in een popkoorband. Ik heb professionele gear en speel hoofdzakelijk vijfsnarig. Bij voorkeur zoek ik mensen in een vergelijkbare leeftijdscategorie. Bij interesse gewoon even contacteren en dan kunnen we praten.

Lyndon

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerking

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 142x bekeken

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerkingZeer ervaren, professionele contrabassist met conservatoriumopleiding Jazz zoekt nieuwe samenwerkingen. Ik speel graag jazz, wereldmuziek, latin, pop en folk, en ik kan geplukt en gestreken spelen. Mijn ervaring in wereldmuziek ligt vooral bij Oost-Europese en oriëntaalse muziek en bij klezmer. Wat ik niet speel is salsa, flamenco en rockabilly (maar slappen kan ik wel). Neem eens een kijkje op … meer »

GregBass

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerking

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 153x bekeken

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerkingZeer ervaren, professionele contrabassist met conservatoriumopleiding Jazz zoekt nieuwe samenwerkingen. Ik speel graag jazz, wereldmuziek, latin, pop en folk, en ik kan geplukt en gestreken spelen. Mijn ervaring in wereldmuziek ligt vooral bij Oost-Europese en oriëntaalse muziek en bij klezmer. Wat ik niet speel is salsa, flamenco en rockabilly (maar slappen kan ik wel). Neem eens een kijkje op mijn … meer »

GregBass

Beginnende bassist zoekt een band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 369x bekeken

Beginnende bassist zoekt een bandHi! Mijn naam is Jamayla, ik ben 21 jaar oud. Ik woon in de buurt van Schagen. Ik ben sinds begin mei begonnen met basgitaar spelen. En heb er erg veel plezier in, ik zou het gaaf vinden om een bandje te vinden die er oké mee is dat ik een beginner ben. Zelf ben ik nog bezig met het leren van akkoorden. Maar ik heb wel veel motivatie en ik kan dingen snel oppakken. Ik speel zelf veel … meer »

Muzikantenbank user Jamayla ZimmerJamayla Zimmer

Beginnende bassist zoekt een band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 200x bekeken

Beginnende bassist zoekt een bandHi! Mijn naam is Jamayla, ik ben 21 jaar oud. Ik ben sinds begin mei begonnen met basgitaar spelen. Ik heb er erg veel plezier in, en zou het gaaf vinden om een bandje te vinden die er oké mee is dat ik een beginner ben, nog bezig ben met het leren van akkoorden. Maar wel veel motivatie heeft en dingen snel kan oppakken.

Muzikantenbank user Jamayla ZimmerJamayla Zimmer

Bassist regio Haarlemmermeer/Leiden/Amsterdam/Haarlem e.o.

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 167x bekeken

Bassist regio Haarlemmermeer/Leiden/Amsterdam/Haarlem e.o.Mijn naam is Stephan, een bassist van 28 jaar uit Nieuw Vennep. Ik speel zowel basgitaar als contrabas, daarnaast redelijk bezig op toetsen. Ik heb al flink wat ervaring in bands met uiteenlopende stijlen. Bij interesse stuur ik graag wat opname materiaal op. Vroeger begonnen met jazz/blues, later meer rock en pop gaan spelen en ook alternatief bezig geweest. De laatste paar jaar ben ik actief geweest … meer »

Muzikantenbank user Stephan van BerkelStephan van Berkel