Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt bandje

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 317x bekeken

Zangeres zoekt bandjeHallo... Ik ben Iris. Ik word blij van muziek en zingen. Daarom zou ik graag {weer} in een bandje willen zingen. Voor, de eerlijkheid... Ik ben geen Whitney Houston... Maar dat mag de pret niet drukken. Ik hou van mainstream, Pop en misschien is het een voordeel dat Duits mijn moedertaal is... 😜

Iris

Pop/Rock cover band Westerkwartier e.o.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 227x bekeken

Pop/Rock cover band Westerkwartier e.o.Ik krijg van het luisteren naar de #TOP2000 toch weer zoveel zin om in een bandje te spelen. Er komt zo'n beetje het hele repertoire voorbij wat we met De Jacht speelden. Wie krijgt er nog meer zin? Welkom zijn drummers, gitaristen, bassisten, toetsenisten en oefenruimtes. Inzet is belangrijker dan talent. Ik ben 47, maar vind mensen van alle leeftijden gezellig.

Muzikantenbank user Albert van BuurenAlbert van Buuren

Zanger/ritme gitarist zoekt bandleden Blues & Rock & Roll band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Veendam (Groningen) | 631x bekeken

Zanger/ritme gitarist zoekt bandleden Blues & Rock & Roll band.Hoi allemaal, Ron is de naam 46 jaar en wonend in Hoogezand. Voorheen speelde ik in Ron & The Boogles. Nu ben ik op zoek naar muzikanten die samen met mij een Rock & Roll & Blues band op willen zetten. Nummers van Elvis Presley, Chuck Berry , Buddy Holly, The Beatles, The Rolling Stones, The Doors, The Dirty Mac. Creedence clearwater revival. Carl Perkings, Muddy Waters, Bo Diddley etc. Ben jij de … meer »

Ron