Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt zangers

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 49x bekeken

Heel veel jaren speel ik in bands, maar zo langzamerhand wil ik eigenlijk zingen met zangers. 4 mannen die in staat zijn om a-capella en Close Harmonie te zingen. Eén daarvan ben ik zelf, maar ik zou heel erg graag een groep vormen met gelijk gestemden. Zelf speel ik ook nog redelijk slaggitaar, en als jij ook een instrument bespeeld is dat mooi mee genomen maar niet noodzakelijk.

Muzikantenbank user Chris BoeremaChris Boerema

Zangeres in Groningen zoekt ervaren gitarist/toetsenist (uitgebreide kennis van akkoorden (w.o. Jazz-)

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 97x bekeken

Zangeres in Groningen zoekt ervaren gitarist/toetsenist (uitgebreide kennis van akkoorden (w.o. Jazz-)Hoi, ik ben Jolien, 56 jaar. Ik woon in Groningen Stad, en ben op zoek naar een gitarist/toetsenist die samen met mij een repertoire op wil bouwen en af en toe ergens wil optreden. Mijn stem lijkt wel op die van Norah Jones, Eva Cassidy, Joni Mitchell en Heather Nova. Ik zing verschillende genres (pop, jazz, bossa nova) en in meerdere talen (vnl. Engels). Sta open voor allerlei stijlen (ook niet-westerse) … meer »

Jolien

Zanger zoekt band (25-35 jaar)

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 88x bekeken

Na vijf jaar veel gespeeld te hebben met mijn oude band is het tijd voor een nieuw muzikaal avontuur! Ben opzoek naar muzikanten die met mij te gekke songs willen maken en regelmatig willen spelen. Donkere, theatrale pop met een vleugje rock. Klinkt als een prima genre toch? Inspiratie : the killers, him, Keane, panic at the Disco, Brandon flowers, etc. Mail. Dejongebasz@*****.com of Facebook. … meer »

Muzikantenbank user Basz de JongeBasz de Jonge

Zanger zoekt muzikanten in Groningen e.o.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 144x bekeken

Zanger, 27 jaar uit Groningen Ben jij een pianist, gitarist en/of bassist en lijkt het je leuk om op wekelijkse basis te repeteren en in de toekomst regelmatig op te treden stuur dan een berichtje. Ik zing voornamelijk pop, rock ('n roll) en soul. Denk hierbij aan oldies zoals Creedence, Elvis, the Beatles maar ook wat nieuwere muziek zoals Bruno Mars of bijv. Ed Sheeran. Daarnaast speel ik ook … meer »

Muzikantenbank user NiekNiek

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 168x bekeken

Hallo, ik ben op zoek naar een leuke enthousiaste band om muziek mee te maken. Persoonlijk zit ik qua muziekstijl in de indie pop, indie rock, garage punk, maar ook wel pop genres. Maar ik sta open voor veel andere invloeden. Ik speel zelf nog op een zeer matig level toetsen. Mocht je meer willen weten vraag gerust! Groetjes, Anneke

Muzikantenbank user Anneke WestraAnneke Westra

Zangeres zoekt band omgeving Groningen, Drenthe

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 214x bekeken

Zangeres zoekt band omgeving Groningen, DrentheHallo mijn naam is Astrid Hopman. Ik woon in Hoogezand. Mijn leeftijd is 51 jaar. Ik heb in verschillende bands gezongen o. a. Refextion, Fancy four, Con Amour, Mood And Fun. Mijn genre wat ik zing is Duitstalig, Engelstalig en Nederlands. Heb nog veel motivatie om lekker door te gaan met zingen en optreden. Ik zoek bandleden die dat ook willen. Mijn voorkeur is Country Muziek o.a. Tammy Wynette, Patsy … meer »

Astrid Hopman