Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band omgeving Groningen, Drenthe

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 149x bekeken

Zangeres zoekt band omgeving Groningen, DrentheHallo mijn naam is Astrid Hopman. Ik woon in Hoogezand. Mijn leeftijd is 51 jaar. Ik heb in verschillende bands gezongen o. a. Refextion, Fancy four, Con Amour, Mood And Fun. Mijn genre wat ik zing is Duitstalig, Engelstalig en Nederlands. Heb nog veel motivatie om lekker door te gaan met zingen en optreden. Ik zoek bandleden die dat ook willen. Mijn voorkeur is Country Muziek o.a. Tammy Wynette, Patsy … meer »

Astrid Hopman

Zanger zoekt band in de omgeving van Groningen

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 151x bekeken

Zanger zoekt band in de omgeving van GroningenHallo allemaal! Ik ben Corneel en ik ben op zoek naar een leuke band. Ik ben breed inzetbaar, maar de volgende nummers vind ik te gek om te zingen: - Kc and the Sunshine band - That's the way I like it - George Michael - Freedom - Eric Clapton - I shot the sherriff - Claudia de Breij - Mag ik dan bij jou? - Blof - Omarm me - Billy Steward - Summertime - Jessie Ware - Say you love me - … meer »

Muzikantenbank user Corneel KremerCorneel Kremer

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 378x bekeken

Na vier jaar actief te zijn geweest in een band die ophield te bestaan zoek ik een beginnende of gevorderde rockband met eigen materiaal/covers in de stad of omgeving van Groningen. Ik ben 39, schrijf ook nummers en ben per direct beschikbaar. Mailen kan naar kunst10@*******.com. Appen/bellen is mogelijk via 06-24513738. Een kleine impressie van mijn nummers is op dit kanaal te beluisteren: https://www.youtube.com/channel/UCDQF0FZMl91iXa5r7jPv5_g

Muzikantenbank user Jeroen KunstJeroen Kunst