Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres voor bijna alle stylen

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 271x bekeken

Zangeres voor bijna alle stylenHallo allemaal, Ik ben Roxanne (19) jaar oud. Ik ben vanaf klein af aan al superduk bezig met zingen. Ik probeer een opleiding te doen en geef (nu niet ivm Covid) me vaak op voor talentenshows. Ik zou graag verder gaan in de muziekwereld maar heb niet echt contacten en geen spullen om mij verder te ontwikkelen. Ik zing vooral veel liedjes na op dit moment en ben op zoek naar mijn eigen stem, … meer »

Muzikantenbank user Roxanne Xandra HofRoxanne Xandra Hof

Ik zoek een muziekmaatje , Ik ben 18 jaar.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 303x bekeken

Ik zoek een muziekmaatje , Ik ben 18 jaar.Hoi ik zoek een muziekmaatje die samen met mij groot wil worden, ik ben 18 jaar en ik kan in mijn ogen goed zingen ;P haha , het liefst een muziekmaatje maar een band is ook goed. Die muziekmaatje of band moet lgbtq+ friendly zijn ) . wat zoek ik nog meer in een muziekmaatje? het mag een meisje/ jongen zijn, en liefst rond mijn leeftijd, verder mag die gene 100% zichzelf zijn , het zelfde geldt voor … meer »

Muzikantenbank user Rik KnapperRik Knapper

Zangeres in Groningen zoekt ervaren gitarist/toetsenist (uitgebreide kennis van akkoorden (w.o. Jazz-)

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 1155x bekeken

Zangeres in Groningen zoekt ervaren gitarist/toetsenist (uitgebreide kennis van akkoorden (w.o. Jazz-)Hoi, ik ben Jolien, 57 jaar. Ik woon in Groningen Stad, en ben op zoek naar een gitarist/toetsenist die samen met mij een repertoire op wil bouwen en af en toe ergens wil optreden. Mijn stem lijkt wel op die van Norah Jones, Eva Cassidy, Joni Mitchell en Heather Nova. Ik zing verschillende genres (pop, jazz, bossa nova) en in meerdere talen (vnl. Engels). Sta open voor allerlei stijlen (ook niet-westerse) … meer »

Jolien