Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt muzikanten Rock & Roll band Groningen

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 132x bekeken

Romke Ron ex-Frontman The Sixtie-Four, zoekt muzikanten voor een Rock & Roll & Bluesband.  Een drummer. Bassist en sologitarist Er staat van alles over The Sixtie-Four op youtube. Muzikanten binnen een straal van 50 km van Hoogezand en omstreken. Het doel is optreden.  Covers maar ook eigen nummers. Onze bestaande setlist van ruim 40 liedjes kan aangepast worden. Ervaring is vereist in deze muziekgenre. … meer »

Ron

Gitaarleraar gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 167x bekeken

Hoi! Mijn naam is Joanne en woon in de stad Groningen. Ik vind zingen ontzettend leuk en het lijkt mij nog leuker om mezelf te kunnen begeleiden op de gitaar. Momenteel werk ik onregelmatig. Daarom ben ik opzoek naar de gitaarleraar die flexibel is en het leuk vind om een beginner les te geven.

Roos

Zangeres, zoek voor en band format : bass,guitar,keyboard/piano,drum,&DJ.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 314x bekeken

Hallo allemaal, Im searching for a band with format of Guitar,keyboard,bass,drum and a DJ There are no a specific preference on the genre, but soul RNB / pop would be a nice start. I would like to start over my singing carrier in the netherlands especially in groningen. Please dont hesitate to contact me, if anyone of you interested in Joining 💕 Here is a link of some of my rehearsal … meer »

Muzikantenbank user Tami NicholsonTami Nicholson

Enthousiaste zanger zoekt toffe band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 480x bekeken

Aloha. Ik ben een ervaren zanger uit de stad Groningen. Ik heb in diverse bands gezeten. Van disco tot rock en van funk tot soul. Momenteel ben ik al een dik jaar bandloos. En ondanks diverse pogingen iets nieuws op te zetten, vind ik het toch iets fijner om gewoon lekker aan te schuiven bij een bestaande band. Ik heb redelijk wat muziek op youtube en Spotify staan. Hier kan je een goed beeld krijgen … meer »

Muzikantenbank user Mr.KayeMr.Kaye