Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer (23) zoekt (moderne) pop/soul/funk band!

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 94x bekeken

Hoi, Ik ben Erik Berends, ik drum actief sinds mijn 10e. Heb ervaring met verschillende kerkbands, grote en kleine podia en af en toe een sporadische pop/rock band. Zelf hou ik er erg van om pop/soul/funk(/jazz) muziek te spelen, vooral wat moderne stijlen. Je kan hierbij denken aan Lawrence: https://www.youtube.com/watch?v=WwxZi_ZK0mw https://www.youtube.com/watch?v=JSkn4zaUh78 … meer »

Muzikantenbank user ErikErik

Zanger Zoekt Muzikanten /of Band om muziek mee te maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 186x bekeken

Zanger uit omgeving Groningen/Assen is opzoek naar band/bandleden om lekker muziek te maken. Ik speel nu in een Rock Coverband en wil hier graag een project naast hebben. Ik vind het leuk om Rock te zingen (Denk hierbij aan Foo Fighters , Audioslave, Pearl Jam, Red hot Chilipeppers ect.) , maar wil ook uitgedaagd worden om nieuwe dingen te ontdekken. Wat ik daarnaast ook leuk zou vinden is om in die … meer »

Winston

Metal drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 117x bekeken

Ik ben Frank, 24 jaar en ben opzoek naar een band in het Metal genre; in de provincie Groningen. Ik kan best veel genres spelen zolang het maar niet tè snel is. Zelf speel ik veel symphonic, death en metalcore. In de 2 bands waar ik nu in speel kom ik niet echt tot m'n 'recht'. Vandaar dat ik opzoek ben naar gelijkgestemden die goed hun instrument kunnen bespelen en ook al wat ervaring hebben met … meer »

Muzikantenbank user Frank de JongeFrank de Jonge

Drummer zoekt band in Groningen!

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 136x bekeken

Ik ben op zoek naar een nieuwe band in Groningen. Mijn doel is om een keer per week te repeteren, nummers te schrijven, op te treden en op te nemen. Qua stijl sta ik voor veel open, maar heb niet overal zin in (geen punk, metal en covers). Ik heb in verschillende bands met verschillende stijlen gespeeld en speel zelf ruim 20 jaar. Bands waar ik goed op ga zijn (in random order) The Kooks, Red Hot … meer »

Fabian Hoogvorst

Muziekmaatjes gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 297x bekeken

Graag wil ik meer bezig zijn met muziek en hiervoor ben ik opzoek naar een zangeres/zanger en/of iemand die een instrument (gitaar/piano) bespeelt om samen muziek mee te maken. Het lijkt mij leuk om covers op te nemen, zelf liedjes te schrijven en wie weet wat er op het ons pad komt. Ik houd zelf van ballads en singer songwriter. Ben jij ook opzoek naar een muziekmaatje, laat het dan weten:)

Roos

Blues muzikante of band gezocht

Blazer zoekt band in Groningen (Groningen) | 381x bekeken

Saxofonist 60 zoekt bluesmuzikanten of bandom mee samen te spelen. Speel op gehoor, maar kan wel partijen noteren. Het liefste zou ik nog regelmatig op het podium staan. Hoewel ik in het Noorden woon, wil ik voor de juiste band wel een stukje reizen Kan zowel overdag als s'avonds repeteren. Bezit en bespeel alle typen saxen.

leo van der veld

Drummer zoekt Band in Groningen!

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 165x bekeken

Na een jaar stilzitten en daarna de stop van mijn vorige band ben ik op zoek naar een nieuwe band in Groningen! Ik ben Fabian, 33 en heb er al verschillende bands in verschillende genres op zitten. Mijn doel is om 1 keer in de week te repeteren, op te nemen en af en toe op te treden. Ik wil me niet vastpinnen op een bepaald genre maar speel in ieder geval geen metal/punk/harde meuk en wel indie-rock/britpop/rammelende … meer »

Fabian Hoogvorst