Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 61x bekeken

Sinds kort het drummen weer opgepakt en ben op zoek naar een band in de stijl van RATM, SOAD, Polaris, architects. Ik vind het leuk om enkele covers te spelen maar leg liever de focus op het schrijven van eigen nummers. Heb wel band ervaring als gitarist maar nog niet als drummer. Regio Utrecht / Gelderland

Willem

Drummer zoekt leuke band

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 156x bekeken

Zin om dikke vette stoner rock te maken? In het bezit van studio in zwolle. Opzoek naar gitarist (zang) en basist. Hier een filmpje opgenomen in mijn studio. https://1drv.ms/v/s!Aol_cOioNBeDgzItgUgFKI8tIijt

Muzikantenbank user Mike NijenhuisMike Nijenhuis

Drummer met veel ervaring zoekt funky band in regio Zwolle/Apeldoorn

Drummer zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 143x bekeken

Ik ben Rudy, 55 jaar, en heb veel drumervaring. Ik ben een strakke drummer en heb vooral veel soul/funk, ballads en ook rock gespeeld. Ik zoek een band met een goed niveau om fijn samen muziek te maken en plezier te hebben. Lekker grooven met aandacht voor details. Ik sta open voor veel muziekstijlen, maar niet alleen maar rock of heavy metal, dat is niet zo mijn ding. Ik heb een mooie akoestische … meer »

Muzikantenbank user Rudy van der LindenRudy van der Linden

Drummer zoekt bestaande band.

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 146x bekeken

mijn naam is piet, woonplaats is stampersgat. ben een ervaren drummer, mijn leeftijd is van 1949.elvis band gespeeld, bij de toendra,s landelijk bekend, samen 6jaar met riem de wollf (blue diamonds) met band of course.uit rotterdam.ik maak mij verhaal niet te lang ik speel vanaf mij 12jaar dus reken maar uit. heeft zelf ook nog in spanje gespeeld. e.mail is pkanters@*****.nl of tel. 0165-511850.

piet kanters

Drummer nodig?

Drummer zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 168x bekeken

Als gedreven drummer zoek ik een band (beginnend/bestaand) covers of eigen muziek. Omgeving Noord-Holland. 20 jaar drumervaring waarvan 10 jaar optredens. Genre: Pop Rock, Punk, Post Grunge, Soft Rock, Country Pop. Ervaring Covers: O.a. Daughtry, Nickelback, Linkin Park, Green Day, Bon Jovi, The Script, The Fray, Coldplay, Keith Urban, A Day To Remember, Simple Plan, Hoobastank, I Prevail, Paramore … meer »

Muzikantenbank user JornJorn