Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 92x bekeken

Hoi ik ben Pjotr. Na nu 12 jaar serieus drumles te hebben gehad ben ik nu toe om in een band te spelen met serieuze muzikanten in de omgeving Groningen. Mijn muzieksmaak zijn rock en blues, bijvoorbeeld: John Mayer trio, SRV, Jonny Lang, Kenny Wayne Shepherd, Tedeschi trucks band, Sheryl Crow, living colour etc. Verder speel ik 5 jaar bas en en dit laatste jaar ook contrabas. Leeftijd maakt mij … meer »

Muzikantenbank user Pjotr de JongPjotr de Jong

Drummer zoekt sludge/ postmetal band

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 95x bekeken

Drummer zoekt sludge/ postmetal bandIk zoek gelijkgestemde zieke geesten om vieze knetterharde sludge mee te spelen. Denk aan Primitive Man, Thou, Bongripper, Samothrace, Khanate, maar ook Amenra, Neurosis, etc. Ik ben 41 en ik heb een eigen oefenruimte in Zuid-Holland waar onze apparatuur speelklaar gestald kan worden. Verder speel ik nu een jaar of 25 in bands en heb honderden keren op het podium gestaan. Ambities: vinyl uitbrengen … meer »

Nico Beemster

The shirts-the motels-missing persons

Drummer zoekt band in Hilversum (Noord-Holland) | 232x bekeken

I HAD A DREAM dat er muzikanten zijn die interesse hebben in het spelen van een gezamelijk samengesteld repertoire van THE SHIRTS-THE MOTELS-MISSING PERSONS. Met name uit hun beginperiode met een totaal van tussen de 20 en 30 nummers. Ten gevolge van deze moeilijke tijden ten gevolge van het CAROLA-virus zijn wij genoodzaakt de reactanten op deze oproep te screenen. Wat bieden wij: een goede oefenruimte, … meer »

erte ale

Drummer zoekt post-rock band/muzikanten

Drummer zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 154x bekeken

Drummer zoekt post-rock band/muzikantenDrummer uit Schoonhoven met een bak ervaring zoekt een band of muzikanten met een voorliefde voor (instrumentale) post-rock/post-metal. Denk aan Year Of No Light, Briqueville, Ortega, Telepathy, NNRA maar ook 65daysofstatic, Tides From Nebula, Toundra en aanverwanten. Profi gear en instelling, rijbewijs, bereid te reizen voor oefenen/gigs....check! Leeftijd ? Zelf ben ik 46 en verder zal leeftijd … meer »

Muzikantenbank user KLZdrumKLZdrum

Ervaren drummer zoekt pop/rock band

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 167x bekeken

Ervaren drummer zoekt pop/rock bandErvaren drummer zoekt band in de regio Utrecht. Oefenen liefst 1x per 2 weken maar is geen must. Leeftijd 50 plus. Wat ik belangrijk vind: gedrevenheid, gezelligheid, eerlijkheid en af en toe een optreden. Bij belangstelling zijn er video opnames beschikbaar.

Muzikantenbank user harryharry