Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band gezocht voor zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Parkstad (Limburg) | 151x bekeken

Band gezocht voor zangerHoi, ik ben Nick. Ik ben 20 jaar en woon in vaals. Ik zing al een lange tijd en ik zoek nu een leuke band. Ik hou erg van pop muziek, soul, bleus, balades, classic rock (queen enz.). Ik heb al een paar jaar ook zanglessen. En denk dat het leuk zou zijn om nu te zingen in een band. Hopelijk zijn er leuke bands die mij er bij willen hebben. Groetjes, Nick

Muzikantenbank user NickNick

Gitarist op zoek naar band

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 179x bekeken

Gitarist op zoek naar bandIn het verleden in verschillende glamrockbands gespeeld en uiteraard flink wat mogen optreden. Nu wil ik dit weer oppakken. Mochten er nog bands of medemuzikanten die een band willen oprichten zijn, lemme know! Mijn genre ligt voornamelijk bij de glam metal en de hardrock, denk hierbij aan: Motley Crue, Def Leppard, Cinderella, Whitesnake, Kiss, Dokken etc etc

Muzikantenbank user StanStan

Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 191x bekeken

Hey, mijn naam is Liselotte ik ben zeventien jaar en opzoek naar een band of iemand die muziek wil maken met mij en eventueel optredens wil doen. Let me know, mijn nummer is 0610438218.

Muzikantenbank user Lotte OggLotte Ogg

Creatieve gitarist wil graag eigen muziek maken

Gitarist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 247x bekeken

Creatieve gitarist wil graag eigen muziek makenHoi ik ben Ron (62 jaar) en woon in Eckelrade bij Maastricht. Momenteel speel ik in een coverband, maar ik heb de behoefte om meer mijn eigen weg te gaan. Dat kan akoestisch en/of elektrisch. Wie voelt hier iets voor met een bas en een drum kunnen we al uit de voeten. Maar speel je iets anders..wie weet. Ik denk dat het leeftijdsverschil niet te groot moet zijn, maar wie weet verras je me.

Muzikantenbank user Ron BraatRon Braat

Gitarist (26) zoekt rockband

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 273x bekeken

Gitarist (26) zoekt (rock)coverband! Muzikale klik en gezelligheid voorop, maar ook de ambitie om vaker op te treden. Invloeden: AC/DC, Pearl Jam, ZZ Top, Metallica, Led Zeppelin, e.d. Omgeving Zuid-Limburg (van Maastricht tot Sittard-Geleen). Heb aantal jaren bandervaring en eigen gear.

Muzikantenbank user Jorn MeijersJorn Meijers