Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 171x bekeken

Gitarist zoekt bandHallo, ik ben Jordan Faber, 18 jaar, en ik ben op zoek naar een band. Ik speel al 5 jaar gitaar en ik ben vooral beïnvloed door metalbands zoals Mastodon en Gojira, maar ook speel ik graag muziek zoals post-punk of alternative rock. Covers of eigen werk vind ik beide goed. Dus als het je leuk lijkt om samen muziek te maken of een band te vormen, laat het dan vooral weten! E-mail: jordanggf@****.nl

Jordan Faber

Gitarist zoekt band Limburg, roermond

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 141x bekeken

Ik ben mitch, ik ben 16 en speel gitaar en ben best breed in genres(blues,rock,jazz enz..) en ik zoek een band, ik zou het liefst in een blues band spelen maar andere genres sta ik zeker voor open, alleen metal en hard rock is niet voor mij weg gelegd. Ben jij op zoek naar een gedreven gitarist die ook snel veel kan leren, neem dan contact met me op

Mitch verkoelen

Basist 50, zoekt aansluiting bij band !

Bassist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 194x bekeken

Basist 50, zoekt aansluiting bij band ! stile: Eric Clapton, J.J. Cale, Chris Rea .....en dergelijke. Liever een kleine Band formatie. (4 muzikanten) manier van spelen: exacte-naspeel-cover, en ook een eigen versie van een nummer, dus, ruimte voor persoonlijke creativiteit. Ik ben gemotiveerd en graag vaker optreden is geen probleem.

Muzikantenbank user KusstKusst

Annet Coverband

Drummer zoekt band in Venlo (Limburg) | 166x bekeken

Hoi, Ik ben Annet en al ruim 30 jaar een enthousiaste drummer met veel band ervaring. Het wordt tijd dat ik mijn eigen band opricht. Ik ben opzoek naar een bassist een slaggitarist en een sologitarist, zanger en/of zangeres. Dit alles om een mooie coverband neer te zetten met als repertoire; Beth Hart, Anouk, U2, 3 Doors down, Lenny Kravitz, John Mayer etc.... Wanneer jij dit alles aanspreekt … meer »

Muzikantenbank user Annet Lankveld VanAnnet Lankveld Van

Op zoek naar een band / leden om iets op te starten

Gitarist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 303x bekeken

Hoi allemaal, Na een tijdje bandloos te zijn geweest, begint het toch wel weer te kriebelen. Ik ben een slaggitarist (met hier en daar wat 'lead mogelijkheden') en voel mij het beste thuis in de blues en 50's rock'n'roll; aanverwante genres vind ik ook prima. Ik ben op zoek naar mensen om een band te starten of naar een band om bij aan te sluiten. Mijn doel is vooral om samen in een goede sfeer … meer »

Rob Theunissen

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 600x bekeken

Mijn naam is Casper van den Elzen. Ik ben 17 jaar oud en ben op zoek naar een band. Ik speel nu zo'n 8 jaar gitaar maar er hebben een aantal lange pauzes tussen gezeten. Ik heb het gitaarspelen een klein jaartje geleden weer fanatiek opgepakt en denk nu klaar te zijn om mijn kunsten aan de buitenwereld te laten horen. Ik woon in Roermond en ik zou het fijn vinden het hier in de buurt te houden aangezien … meer »

Muzikantenbank user Casper van den ElzenCasper van den Elzen