Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Solo/slag guitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 183x bekeken

Solo/slag guitarist zoekt bandIk zoek een band die eigen songs wil maken / maakt. In Limburg, of evt. regio Eindhoven. Breed geïnteresseerd. Het mag alternative/psychedelic/Indie zijn, maar ook punk met reggae invloeden, a la Clash. Ik ben zelf drummer van een instrumentale Surf/Garage band, The Surfbeat Club, maar speel bij gelegenheid ook gitaar in een vriendenband (op grote reisafstand).En wil dat laatste graag naar een volgend … meer »

Martin Hommes

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Roermond (Limburg) | 132x bekeken

Hey! Ik ben Lisa, 24 jaar en ik zou het leuk vinden om een bandje op te richten. Ik drum nu ongeveer 16 jaar, maar ben altijd wat op de achtergrond gebleven wat betreft het spelen in een band. (Toch wat te verlegen geweest altijd). Toch zou ik nu graag de stap zetten om lekker muziek te gaan maken met mede muzikanten. Ik drum vooral op jaren 70/80 rock-, bluesmuziek. Laat een berichtje achter als … meer »

Lisa Roth

Gitarist biedt zich aan

Gitarist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 209x bekeken

Gitarist met gezonde overdosis humor zoekt een band (het liefst met optredens of optredens in vooruitzicht). Vaak ingevallen als studio muzikant, of voor tribute projecten, maar ook voor soul, disco, jazz, funk, rock formaties. Solo of rhythm maakt me niet uit, kan allebei combineren.

Muzikantenbank user SanderSander

Gemotiveerde gitarist zoekt een band

Gitarist zoekt band in Venlo (Limburg) | 220x bekeken

Hoi, ik ben Bart, 44 jaar, en op zoek naar een band. Woonachtig in Baarlo. Ik speel zelf al een jaar of 7,5 gitaar waarvan de laatste 5,5 in bands gespeeld en enkele malen op het podium gestaan. Wat zoek ik? Het allermooiste zou zijn een Rolling Stones coverband opstarten. Ik speel een hoop Stones nummers, zowel in open G stemming, als standaard stemming. Een classic rock coverband (Stones, Clapton, … meer »

Muzikantenbank user Bart van den GoorBart van den Goor

Beginner

Gitarist zoekt band in Venlo (Limburg) | 250x bekeken

BeginnerIk ben een vrouw van 33 die uit Boxmeer komt een ik ben een beginner gitarist, ik speel ruim anderhalf jaar. Ik kom uit Ierland. Mijn lievelings muziek zijn Amy Winehouse, Tenacious D, Trevor Moore, Nirvana, David Bowie, Nina Simone, Rodrigo y Gabriela, Alien Weaponry, Santana, Sepultura. Ik wil gewoon leuke ervaringen hebben met mensen die van muziek maken houd, ik zoek een gitarist/zangeres/basist/ukulele … meer »

Quinn