Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger/Gitarist Zoekt leden voor Band/Jam

Gitarist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 185x bekeken

Hoi, Mijn naam is Jonathan (24) en ik zoek mensen in mijn buurt die willen jammen/ een band willen vormen. Zelf speel ik al een tijdje gitaar en heb ik ook interesse in zingen en het schrijven van teksten. Mijn speelwijze is veelal math/emo, maar ik houd ook van metal. Ik heb niet een eigen repeteer ruimte (woon in een flat dus luid spelen wordt niet echt gewaardeerd), dus dat zou nice zijn als … meer »

Muzikantenbank user JonathanJonathan

Gitarist

Gitarist zoekt band in Venlo (Limburg) | 153x bekeken

Ik ben Finn Janssen, 14 jaar en speel al 4 jaar elektrisch en akoestische gitaar. Ik ben op zoek naar een band om in te spelen graag in de buurt van horst aan de maas. Qua genres maakt het mij niet veel uit ik laat me graag verassen. Ik zie graag reactie tegemoet.

Finn Janssen

Ritme gitarist zoekt band (grunge/altrock/metal)

Gitarist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 169x bekeken

Mijn naam is nathaniel en ik ben 18 jaar oud. ik speel ongeveer 2,5 jaar gitaar en ben op zoek naar een band die in de richting van meer harde grunge/alternatief/metal wilt gaan zoals in de richting van alice in chains en een beetje my chemical romance.. je kunt mij opzoeken op TikTok onder de naam borednathaniel. ik heb zelf geen repetitie ruimte of versterker (ik speel met een irig). interesse? … meer »

Nathaniel