Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band Limburg streek leudal

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 80x bekeken

Ik ben een 16 jarige gitarist die erg gedreven is, speelt vooral blues rock, maar vind jazz en eigenlijk alle stijlen we interessant, ben niet van metal. Ik ben een snel lerende gitarist die graag met een band zou willen spelen, ik zou graag eigen liedjes spelen en covers. geïnteresseerd? laat het weten

Mitch verkoelen

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 161x bekeken

Gitarist zoekt bandHallo, ik ben Jordan Faber, 18 jaar, en ik ben op zoek naar een band. Ik speel al 5 jaar gitaar en ik ben vooral beïnvloed door metalbands zoals Mastodon en Gojira, maar ook speel ik graag muziek zoals post-punk of alternative rock (bands waarvan ik graag nummers speel zijn onder andere: The Cure, Death, Alice in Chains, Bauhaus, Darkthrone, Muse, Eyehategod, Rammstein, Dead Kennedys, etc). Ik ben … meer »

Jordan Faber

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 236x bekeken

hallo allemaal, zelf zou ik me graag aan jullie willen voorstellen. ik ben Britt, ben 18 jaar en speel een jaar elektrische gitaar. In dat jaar ben ik erachter gekomen, dat ik het genieten vind om muziek te maken. Er is niks mooiers dan samen muziek maken. Nu zoek ik een (cover)band om een paar keer in de maand muziek te maken. misschien zelfs in de toekomst op te kunnen treden. zelf hou ik erg … meer »

Muzikantenbank user Britt MertensBritt Mertens

Gitarist / zanger

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 174x bekeken

Hoi ben allround gitarist/zanger, met ruim 40 jaar ervaring in vele genre muziek, ben gepensioneerd ,Zing lead en backing,speel slaggitaar maar ook solo's, genre Oldies jaren'60/70 ook als de hobby geen bezwaar woon in de regio midden Limburg (Echt)

peter herfs