Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt een band in de omgeving roermond weert en leudal

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 145x bekeken

Gitarist zoekt een band in de omgeving roermond weert en leudalHoi mijn naam is mitch ik ben 19 jaar en woon in Heythuysen. Ik ben opzoek naar een band in de genres: rock, hard rock, pop, blues. Maar ik sta ook open voor andere genres. Ik speel nu zo 'n 6/7 jaar gitaar en heb ongeveer 2 jaar band ervaring. Verder heb ik een eigen auto en beschik ik over meer dan genoeg gear. Ik zoek een band die covers speelt en ook eigen nummers zou willen maken al is dit geen … meer »

Mitch verkoelen

Country, singer songwriter,folk, blues en alles daartussen

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 182x bekeken

Hallo, Het doel is in de regio parkstad,sittard/geleen, met een paar mede-muzikanten een accoestisch groepje te vormen. Muziekstijl redelijk breed. van country tot blues, singer-songwriter maar ook accoestische covers uit het pop en rockgenre. Af en toe eens een leuk optreden in kleine setting. Humor, improvisatietalent en een vocale inbreng is een pré.

Muzikantenbank user Elzbieta Patrick BJElzbieta Patrick BJ

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 173x bekeken

Hallo muzikanten, Mijn naam is Olaf en ben inmiddels 30 jaar actief als gitarist. Graag maak ik eigen muziek, maar een cover her en der is ook leuk natuurlijk! Ik zoek een drummer, zanger(es), bassist, 2de gitarist en/of eventueel een toetsenist. Genre(s): Rock speedrock Hardrock Metal Omgeving Heerlen/parkstad zuid/midden limburg Groet Olaf (olafhermans@*******.com)

Olaf

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 220x bekeken

Gitarist met ruime internationale en nationale podiumervaring zoekt aansluiting bij een band. Ben in meerdere stijlen thuis, behalve Tiroler en schlager muziek. Voorkeur gaat naar bestaande band uit zoals Cover, bluesrock, funk/soul.. In bezit van goed geluid en gezonde overdosis humor.

Lex

Muzikanten om te jammen gezocht

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 253x bekeken

Ik ben een zanger/gitarist die op zoek is naar andere muzikanten(bassist/drummer/gitarist/zangeres/toetsenist) om gezellig en creatief mee te jammen. Ik beschik over een eigen oefenruimte met drumstel en amps. Ik heb een brede smaak, maar ik luister vooral veel 70s, 60s en rock & indie achtige dingen van daarna. Maar ik heb niks met metal en herrie punk achtige dingen 😉

Muzikantenbank user Clyde Petronius DeederClyde Petronius Deeder

Gitarist zoekt een band in de omgeving roermond weert en leudal

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 547x bekeken

Gitarist zoekt een band in de omgeving roermond weert en leudalHey, mijn naam is mitch ik ben 18 jaar oud en ben op zoek naar een band in de omgeving Roermond, weert en leudal. Ik speel ongeveer 5 jaar gitaar en heb band ervaring. Ik speel vooral in de genres rock, hard rock en punk maar ben ook geïnteresseerd in rustigere muziek. Ik zoek een band die bij voorkeur op de maandag of woensdag avond repeteerd maar er zou nog gesproken kunnen worden over een andere … meer »

Mitch verkoelen