Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist op zoek naar band

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 170x bekeken

Gitarist op zoek naar bandIn het verleden in verschillende glamrockbands gespeeld en uiteraard flink wat mogen optreden. Nu wil ik dit weer oppakken. Mochten er nog bands of medemuzikanten die een band willen oprichten zijn, lemme know! Mijn genre ligt voornamelijk bij de glam metal en de hardrock, denk hierbij aan: Motley Crue, Def Leppard, Cinderella, Whitesnake, Kiss, Dokken etc etc

Muzikantenbank user StanStan

Creatieve gitarist wil graag eigen muziek maken

Gitarist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 238x bekeken

Creatieve gitarist wil graag eigen muziek makenHoi ik ben Ron (62 jaar) en woon in Eckelrade bij Maastricht. Momenteel speel ik in een coverband, maar ik heb de behoefte om meer mijn eigen weg te gaan. Dat kan akoestisch en/of elektrisch. Wie voelt hier iets voor met een bas en een drum kunnen we al uit de voeten. Maar speel je iets anders..wie weet. Ik denk dat het leeftijdsverschil niet te groot moet zijn, maar wie weet verras je me.

Muzikantenbank user Ron BraatRon Braat

Gitarist (26) zoekt rockband

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 270x bekeken

Gitarist (26) zoekt (rock)coverband! Muzikale klik en gezelligheid voorop, maar ook de ambitie om vaker op te treden. Invloeden: AC/DC, Pearl Jam, ZZ Top, Metallica, Led Zeppelin, e.d. Omgeving Zuid-Limburg (van Maastricht tot Sittard-Geleen). Heb aantal jaren bandervaring en eigen gear.

Muzikantenbank user Jorn MeijersJorn Meijers

Gitarist zoekt een band in de omgeving roermond weert en leudal

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 328x bekeken

Gitarist zoekt een band in de omgeving roermond weert en leudalHey, mijn naam is mitch ik ben 18 jaar oud en ben op zoek naar een band in de omgeving Roermond, weert en leudal. Ik speel ongeveer 5 jaar gitaar en heb band ervaring. Ik speel vooral in de genres rock, hard rock en punk maar ben ook geïnteresseerd in rustigere muziek. Ik zoek een band die bij voorkeur op de maandag of woensdag avond repeteerd maar er zou nog gesproken kunnen worden over een andere … meer »

Mitch verkoelen

Ervaren Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 362x bekeken

Ervaren gitarist, thuis in meerdere stijlen (Rock,funk,Blues,Pop,soul,tribute) zoekt aansluiting bij een serieuze band die optredens in vooruitzicht heeft. Geen interesse in feest, hoempapa,carnavalsachtige bands. Zoek je een muzikant met ruime internationale/nationale podium ervaring, goed geluid,gezonde dosis humor,dan weet je me te vinden. Alleen serieuze reacties aub.

Lex