Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zanger zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 116x bekeken

Hoi, ik ben Willem 62 jaar en zoek een band in de regio Den Bosch, waar ik als gitarist/zanger kan aansluiten. Mijn muziek voorkeur gaat uit naar bekende nummers uit de jaren 60-70, (CCR, Bowie, Clapton, Roxy Music e.d. ) maar sta ook open voor gezellige pop muziek zolang het maar geen hardrock en smartlappen zijn. Ik ben in bezit van eigen gear en vervoer. Mijn voorkeur gaat uit naar wekelijks gezellig … meer »

William

Gitarist/zanger zoekt medemuzikanten

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 163x bekeken

Fitte zeventiger (ik zet er expres niet bij "voor zijn leeftijd") zoekt een band om bij aan te sluiten of een mede zanger/zangeres/instrumentalist om meerstemmige muziek mee te maken. Ik heb de afgelopen tien jaar in een band gespeeld die via jazz en blues steeds meer jaren zestig/zeventig muziek is gaan spelen, van Van Morrison, Beatles tot Eagles en Stevie Ray Vaughan Ik dacht dat ik klaar was met … meer »

Muzikantenbank user Jaap WieringaJaap Wieringa

Rocky zoekt Rockers (bassist en drummer)

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 196x bekeken

Rocky zoekt Rockers (bassist en drummer)Voor een nieuw power trio ben ik, zanger/gitarist met een erg ruime ervaring (al klinkt dat wellicht onbescheiden), op zoek naar een bassist en een drummer. Stijl: een cross-over van 70's Rock and Roll ala the Pirates, Dave Edmunds, Dr Feelgood, The Milkshakes en de wat stevigere Americana inclusief een klein randje Rockabilly (en een tikkie hardrock mag ook). Kom je niet direct uit de stijl die … meer »

Rocky

Ervaren gitarist uit Utrecht zoekt christelijke band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 180x bekeken

Ervaren gitarist uit Utrecht zoekt christelijke bandErvaren gitarist uit Utrecht zoekt christelijke band op niveau. Bekend met spelen in diverse stijlen (blues, rock en symfonische rock, jazzy). Ervaren op podia met elektrische en akoestische gitaren. 65 jaar jong en nog even enthousiast en gemotiveerd als een dertiger! Muziek maken is mijn leven. Kijk op mijn website www.detremain.nl om meer van mij te weten. Bij interesse graag reageren via deze site....

Muzikantenbank user Erick DetremainErick Detremain

Zanger(es) voor humoristisch muziektheater

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 233x bekeken

Zanger(es) voor humoristisch muziektheaterMijn naam is Flip de Liema en ik maak humoristisch muziektheater met liedjes, verhaaltjes, grapjes, sketches en beeldmateriaal. De liedjes zijn gevarieerd: jazz, pop, blues en Nederlandstalige liedjes van eigen hand. Vind je het leuk om (muzikaal) kennis te maken, stuur dan indien mogelijk, een filmpje (bv You Tube)zodat ik iets kan horen of zien. Op 13 juni heb ik een optreden in Amsterdam dus we … meer »

Flip de Liema

Gitarist zoekt bluesband

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 150x bekeken

Gitarist zoekt aansluiting bij bluesband. Heb eigen gear en vervoer. Heb lang in diverse coverbands gespeeld, laatste jaren in een bluesband. Met de bluesbsnd repeteren we maar 1 a 2x per maand. Daardoor heb ik tijd om er een extra band bij te hebben. Blues of bluesrock, geen rockcoverband. Zoekgebied, Tilburg/Waalwijken en ruime omgeving. Mail: heinvoogt@*****.nl

H. Voogt

Ervaren Jazz-Swing Gitarist/zanger (senior) zoekt Jazz Combo

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 150x bekeken

Ervaren Jazz-Swing Gitarist / Zanger (senior) zoekt aansluiting bij gezellig Jazz-combo of andere leuke muzikale (kleine) formatie. Ik vind het ook leuk om te zingen. Repertoire:Jazz Standards, jazz-latin, Evergreens en Easy listening muziek. Optreden doe ik graag. Ben niet geïnteresseeerd in andersoortige muziek of Bigband. Omgeving Utrecht.

Hans Pekelharing