Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock/funk zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Lelystad (Flevoland) | 111x bekeken

Rock/funk zangerHallo ik ben Barend Montana, 21 jaar en woon in Lelystad. Ik ben al best wel ervaren met zang en een zang lerares zei ook dat mijn vocal range heel breed is. Ik haal heel veel inspiratie uit de Red Hot Chili Peppers en een grote droom is om in een band te spelen en hetzelfde soort genre muziek te maken! Dus als iemand een rock zanger nodig heeft, stuur me gerust een bericht! FaceBook: Barend Montana Email: … meer »

Muzikantenbank user Barend PoeserBarend Poeser

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Lelystad (Flevoland) | 219x bekeken

Hoi, Ik, gitarist 50+, zoek mensen om een (blues)rock band te starten of een bestaande band. Americana muziek heeft ook mijn interesse. Qua niveau ben ik gevorderd en kan meezingen/tweede stem. Plezier in het spelen staat bij mij voorop, maar een paar keer optreden zou wel leuk zijn....Regio Dronten/Flevoland

rob jaspersen

Blues Gitarist

Gitarist zoekt band in Almere (Flevoland) | 216x bekeken

Ik ben een zéér gemotiveerde gitarist. Ik hou van de blues and rhythm. Ik speel voornamelijk ook blues, en andere stijlen zijn áltijd goed, leuk en interessant. Ik heb een lange tijd vastgezeten (gevangenis) en daar ben ik begonnen met gitaar, dat is nu zo'n 10 jaar geleden. Robert Johnson, The Crossroads is dan ook een thema in mijn leven. Ik vind het ook heel leuk om over muziek e.d. … meer »

angelo attardo