Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist-zanger gezocht

Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 62x bekeken

Wij, zangeres en guitarist zijn wegens vertrek van onze huidige toetsenist dringend op zoek naar een gemotiveerde muzikant om ons trio countryband te vervolledigen Tal van optredens staan al op het programma voor volgend jaar. Repetities gaan door te Bocholt, Limburg, maar eens je ingewerkt bent worden de repetities bijna nihil. Info: 0499/139659

kinglewis

Muzikant zoekt andere muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 150x bekeken

Hoi, Afgelopen zomer ben ik vanuit Nederland naar Antwerpen verhuisd en nu leek het me wel leuk om een nieuw rockbandje te starten. Het liefst in de richting van Black Rebel Motorcycle Club, Black keys, Wolfmother, All them witches.. (Stevige rock afwisselend met wat langzamere melancholische nummers). Ik speel zelf al meer dan 10 jaar gitaar, en sinds een tijdje ook andere instrumenten. Ik … meer »

Muzikantenbank user Niels KuijperNiels Kuijper

Drummer gezocht voor voorstelling Wintervuur

Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 211x bekeken

WINTERVUUR ZOEKT (op vraag van Be Flat): Een drummer die wil meedraaien in de voorstelling Follow Me (By Night)! Check it out: https://www.be-flat.be/follow-me What?? Drummer De drummer is een personage die doorheen de route langs de zijlijn wordt opgemerkt. Hij/zij is herkenbaar aan een geblindeerde motorhelm en een zwarte leren jas. Ergens op de route neemt dit karakter een statische houding … meer »

Muzikantenbank user Florine Van PuyveldeFlorine Van Puyvelde

Ervaren band uit Leuven/Mechelen zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 219x bekeken

​Wij zijn een aantal ervaren muzikanten uit Leuven/Mechelen (drum/bas/gitaar/toetsen) en spelen meestal eigen werk. Gaat om pop/rock/funky nummers op niveau. Wij zoeken nog een zanger en/of een zangeres en ook een paar backing vocals. Doel = opnames om op te sturen naar radiozenders etc + optredens. Repetities liefst op maandag in Mechelen. Studio en zanginstallatie aanwezig. Veel sterke nummers … meer »

Muzikantenbank user Frank PoelmanFrank Poelman

Acoustic Delight zoekt professionele zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 223x bekeken

Acoustic Delight zoekt professionele zangeresAkoestische coverband, Acoustic Delight, is op zoek naar een nieuwe zangeres. We zoeken een zangeres met een prachtige warme stem, klassevolle uitstraling en een professioneel niveau. Wat kan je van ons verwachten ? We variëren tussen de 50 en 60 optreden per jaar over gans Vlaanderen en het zuiden van Nederland. Afhankelijk van de gekozen formule verdien je steeds tussen de 300 en 500€ per optreden. … meer »

Antoine Hertoghe

80's heavy metal

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 227x bekeken

Ex-gitarist Evil Invaders zoekt nog een zanger, bassist en drummer om nieuwe heavy-metalband op te richten, het idee is om veel te optreden om eerst een goeie fanbase te verkrijgen gevolgd door tours om het buitenland achter ons te krijgen! Wat zoek ik? Muzikanten tussen de 20 en de 35 jaar die voor heavy-metal leven, de juiste skills hebben en de juiste looks hebben! Bv, geen grunt-zangers, maar een … meer »

Sam Lemmens

Ticking Boxes zoekt accordeonist

Accordeonist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 121x bekeken

Ticking Boxes zoekt accordeonistTicking Boxes brengt Rocknummers in een akoestische uitvoering met een eigen interpretatie. Wij zijn 40-50 jaar en brengen geen obvious covers ‘. We zoeken iemand met ervaring die het ziet zitten om enkele solopartijen voor zijn rekening wil nemen, iemand die 2 wekelijks wil repeteren (zodat het thuisfront nog gelukkig blijft) en gedurende die 2 weken zich 100 % inzet om de opgedragen nummers in … meer »

Muzikantenbank user PascalPascal