Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Thunderhoof zoekt drummer

Drummer en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 458x bekeken

Thunderhoof zoekt drummerHey drummer, Wij zijn Thunderhoof, een kersverse formatie op zoek naar een drummer om het plaatje af te maken. We maken brede rock. Een eerste plaat is al geschreven vanuit de slaapkamer, maar deze willen we zo goed mogelijk uitbrengen. We hebben een behoorlijke DYI mentaliteit en hebben zin om in vlot tempo aan de weg te gaan timmeren, denk aan nieuw materiaal schrijven/opnemen en lekker shows gaan … meer »

Daan Werdmüller von Elgg

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 792x bekeken

Gezellige rock coverband, bestaande uit bas, gitaar, toetsen en 2x zang (v) zoekt drummer. Doel is 5-10x per jaar optreden. Repertoire bestaat nu uit ruim 50 covers van o.a. Gare Du Nord, David Bowie, Het goede doel, Kensington, Phil Colins, Bruno Mars Dua Lipa, Kane, van Halen, De dijk, Coldplay en meer.......... We zijn in bezit van eigen P.A. en grote oefenruimte (omgeving Oss). Gemiddelde … meer »

Ron Treep

Black/Thrash/Death metal band zoekt een drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1041x bekeken

Black/Thrash/Death metal band zoekt een drummerBlack/Thrash/Death metal band zoekt een drummer. Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Neem gerust contact op als je vragen hebt.​​ Wil je graag lekker muziek maken, ben je een beetje ambitieus en wil je lekker los gaan.​​ We … meer »

Martijn van Dordrecht

Gezocht violist(e)

Drummer, Gitarist en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 2572x bekeken

Gezocht violist(e)Stevige Folk Band zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral eigen werk te spelen, maar ook stevige covers zoals Steve Miller, ACDC etc. Ons Genre Folk, blues, country, rock. Wij zijn gezellige serieuze band met gitaar, meerdere zangers/zangeres, bas, banjo, accordeon, sax en doedelzak. Wij zijn met spoed op zoek naar een violist(e). Spreekt jou dit aan en lijkt het je leuk om een keer mee te … meer »

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter