Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blackmetal band zoekt ervaren drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 69x bekeken

Om onze line-up compleet te maken zijn wij op zoek naar een ervaren drummer. We wonen verspreid door Nederland en schrijven thuis onze muziek en komen eenmaal per maand samen in centraal NL om te repeteren. We spelen enkel eigen materiaal. Voorkeur gaat uit naar iemand van 20+ jaar met ervaring in eerdere bands. Eigen vervoer is een must. Onze stijl neigt naar de richting van oud Watain en Dissection. Neem … meer »

Mitchell Reijnders

Bluesband zoekt Bassist en Drummer

Bassist en Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 169x bekeken

Bluesband in het midden van de Randstad zoekt een strak spelende bassist en drummer om het huidige trio (gitaar, toetsen, zang en bluesharp) weer tot een complete band te maken. Wij zoeken muzikanten met ervaring in de blues(-rock) en die de thrill ervaren bij het spelen van blues met en voor anderen. Er is repertoir aanwezig en er zijn geregeld optredens in de gezellige horeca of de kleinere festivals. … meer »

Muzikantenbank user Arjan SiereveldArjan Siereveld

Drummer gezocht metalband

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 72x bekeken

Wij zijn een gitarist en bassist (48 jaar) en zoeken een drummer om covers te spelen en eigen nummers te schrijven. Covers spelen we van Metallica, Iron Maiden, Kreator, Obituary, DRI, Dio... Breed georiënteerd. De stijl voor eigen nummers willen wij graag met jou bespreken en gezamenlijk nummers schrijven. Bezit van eigen oefenruimte in Hoorn. Leeftijd ( 40+)

Muzikantenbank user Tamar de BruinTamar de Bruin

Percussionist/ klein slagwerk gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Groningen (Groningen) | 113x bekeken

Gezocht enthousiaste, Cajon/ slagwerk speler die voor zijn rekening kan nemen voor een (semi) akoestische band. We repeteren 1x per 2 weken op maandagavond Het repertoire bestaat uit covers van Engels/ Amerikaanse artiesten waarbij de teksten aangepast zijn in de Groninger taal. Een mix van pop/country en tex-mex. De liedjes gaan over het leven met al zijn voor en tegenspoed wat voor emotie kan zorgen.

Peter

Drummer Gezocht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 294x bekeken

Drummer GezochtBluEvolution is opzoek naar een Drummer. Huidige band bezetting is zangeres, gitarist/zanger, bassist. Wij spelen met name blues/rock covers (Beth Hart, Sheryl Crow, Joss Stone, Tina Turner, Samantha Fish, Jimi Hendrix, Eric Clapton, SRV, Joe Bonamassa, enz) met eigen interpretatie. Wij oefenen elke vrijdag avond in Utrecht. De bedoeling is dat wij regelmatig gaan optreden zodra de maatregelingen … meer »

John Rea

Drummer gezocht! ( Metal & Hardrock )

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 166x bekeken

Drummer gezocht! Wij zoeken een drummer die super strak speelt en de nodige ervaring heeft! Je bent vaardig met het dubbelpedaal ( twin pedaal ). Je bent bekend en vaardig met de ondergenoemde genres! Geen beginners! Genre: Hardrock, Metal, Prog, Djent etc. Invloeden: Van Halen, Whitesnake, Metallica, Megadeth, Pantera, Slayer, Morbid Angel, Death, Meshuggah, Fear … meer »

Tom

Beginnend metal zanger wil band beginnen (omgeving Hengelo Overijssel

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 145x bekeken

Mijn naam is Tim. Ik ben 22 jaar en kom uit hengelo. Ik wil graag een metal band beginnen. Ik heb al een aantal nummers geschreven. Mijn voorkeur gaat uit naar lekkere duistere muziek zoals slipknot, devildriver, disturbed, as i lay dying. Als jij dezelfde passie nastreeft stuur mij dan gerust een bericht! Dan kunnen we misschien samen wat moois op zetten!! Je kan mij bellen of whats appen op nummer: … meer »

Muzikantenbank user Tim KroeseTim Kroese

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 246x bekeken

DRUMMER gezocht We zoeken een goede drummer. Iemand die creatief is en mee kan denken aan het uitwerken van het materiaal wat we afgelopen jaar hebben gemaakt en opgenomen. Tommie (bas) en ik (Remko, gitaar) zoeken ook een zanger/schrijver. De stijl is in je gezicht, dynamische, harde rock op karakter. (Evil Superstars, Metz, Raketkanon, Cult of Luna, Sonic Youth en Tom Vek). Ben jij een mannetje … meer »

Muzikantenbank user Remko Van Den BergRemko Van Den Berg