Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianiste zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 103x bekeken

Hoi, Sinds een aantal jaren speel ik, naast basgitaar, piano. Omdat ik graag beter wil worden in mijn pianospel, ben ik op zoek naar een zangeres die ik kan begeleiden. Muziek zoals Coldplay, Adele maar ook The Killers vind ik erg leuk. Op dit moment heb ik geen ambitie om op te treden, maar covers opnemen op YouTube zou bijvoorbeeld wel leuk zijn. Ik ben 28 jaar en woonachtig in Bellingwolde. Lijkt … meer »

Judith

Bassist en zangers(essen) gezocht!

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 507x bekeken

Bassist en zangers(essen) gezocht!Mijn naam is Ruud de Vries. Ik ben drummer van verschillende bands geweest. Heb bijna 40 jaar drumervaring. Speel rock, pop, fusion, blues en funk. Ben sinds een korte tijd bandloos en bezig een nieuwe band te starten. Nu in gesprek met twee gitaristen en een zanger. Om de band compleet te maken zijn een bassist en één of twee zangers/zangeressen welkom. Covers of eigen werk is mogelijk. Ik heb … meer »

Muzikantenbank user Ruud de VriesRuud de Vries

Zanger/zangeres of bassist voor (indie)rock

Bassist, DJ en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 280x bekeken

Onze band (gitarist, bassist/zanger en drummer) zoekt een enthousiaste zangeres/zanger of bassist! Een kleine greep uit de muziek die we leuk vinden om te spelen: Muse, White lies, The pretty reckless, Foo fighters, RHCP, Pearl Jam, The killers, DeWolff, Franz ferdinand... Kortom, te omschrijven als modern rock/indie rock, maar we sluiten uitstapjes naar meer funk rock of classic rock ook niet … meer »

Muzikantenbank user Marlies OverdijkMarlies Overdijk

Zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 779x bekeken

Na een poos in de winterslaap te hebben doorgebracht deelde onze zangeres mede dat ze het niet meer trekt. Onze 60-70-80-90-2000-band uit de stad Groningen is op zoek naar een gezellige zanger of zangeres om de band te komen versterken. We willen het podium weer op. We bestaan al enkele decennia en zijn geen broodspelers. Het repertoire bestaat uit herkenbare top-50 covers, kortom alles wat een lichtje … meer »

Henk