Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren drummer zoekt alternative/rock band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 154x bekeken

Ervaren drummer zoekt alternative/rock bandHallo muzikanten, Even voorstellen, ik ben Laurens (16), ik drum zo ongeveer 10 jaar en ik heb in al meerdere bands gezeten (laatste FaceCard, zie foto). Ik hou zowel van alternatieve als rock muziek: Arctic Monkeys, The Strokes, Muse, Foo Fighters, The Black Keys en Pearl Jam. Ik zoek zeer gemotiveerde muzikanten die van deze genre houden en met mij een nieuwe band zouden willen starten. Muzikanten … meer »

Laurens

Drifter zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 216x bekeken

Drifter is een stevige classic rock band die nadat de vorige zanger is verhuist naarstig op zoek is naar een nieuwe zanger. Wat zoeken we? Een zanger die naast een goede stem, een goede podium houding heeft en met beide voetjes op de grond staat. De band bestaat uit muzikanten van 50 jaar en ouder die zich met de band graag verder ontwikkelen. Stijl moet je denken aan jaren 70,80 hardrock. Zou … meer »

Muzikantenbank user Gert KoningGert Koning

SOULVIBRATION zoekt backing vocal zangeres, alt, voor inval maar ook voor aanvulling bestaande backing vocals formatie.

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 528x bekeken

SOULVIBRATION zoekt backing vocal zangeres, alt, voor inval maar ook voor aanvulling bestaande backing vocals formatie.www.soulvibration.nl Soulvibration is een soulband uit Groningen. Het is een grote formatie die uitsluitend soulmuziek uit de jaren 60/70 speelt. De band bestaat momenteel uit 4 groovy zangeressen waarvan 1 zangeres voornamelijk de lead voor haar rekening neemt. Verder een blazerssectie van 3 personen en een ritme sectie van 4 personen.Ter aanvulling maar ook als inval zoeken we een enthousiaste backing … meer »

henk haak

Zanger zangeres

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 290x bekeken

Hallo ik ben van oorsprong een gitarist maar vindt het fijn om een zanger / zangeres of een saxofonist/een instrumentalist te begeleiden op toetsen. De genre waar ik van hou is jazz fusion latin bossa samba. Insipratie haali uit muzikanten zoals Larry Carton, Heff Lorber, Michael McDonald, Donsld Fagon, Tania Maria etc Groet John

Johnny