Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drifter zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 138x bekeken

Drifter is een stevige classic rock band die nadat de vorige zanger is verhuist naarstig op zoek is naar een nieuwe zanger. Wat zoeken we? Een zanger die naast een goede stem, een goede podium houding heeft en met beide voetjes op de grond staat. De band bestaat uit muzikanten van 50 jaar en ouder die zich met de band graag verder ontwikkelen. Stijl moet je denken aan jaren 70,80 hardrock. Zou … meer »

Muzikantenbank user Gert KoningGert Koning

Pop rock band

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 341x bekeken

Pop rock band (cover en evt eigen werk) Zoekt zanger / zangeres Doel Plezier in muziek maken en af en toe een optreden. Als zanger , zangeres heb je natuurlijk alle vrijheid van inbreng. Onze leeftijden gaan van 23 tot 40 plus plus. Dus leeftijd is onbelangrijk, De band bestaat nu uit een bassist solo gitarist slag gitarist en drummer. We repeteren in de stad Groningen. Nieuwsgierig? Wij … meer »

Muzikantenbank user Koert LingbeekKoert Lingbeek

SOULVIBRATION zoekt backing vocal zangeres, alt, voor inval maar ook voor aanvulling bestaande backing vocals formatie.

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 440x bekeken

SOULVIBRATION zoekt backing vocal zangeres, alt, voor inval maar ook voor aanvulling bestaande backing vocals formatie.www.soulvibration.nl Soulvibration is een soulband uit Groningen. Het is een grote formatie die uitsluitend soulmuziek uit de jaren 60/70 speelt. De band bestaat momenteel uit 4 groovy zangeressen waarvan 1 zangeres voornamelijk de lead voor haar rekening neemt. Verder een blazerssectie van 3 personen en een ritme sectie van 4 personen.Ter aanvulling maar ook als inval zoeken we een enthousiaste backing … meer »

henk haak

Zanger zangeres

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 214x bekeken

Hallo ik ben van oorsprong een gitarist maar vindt het fijn om een zanger / zangeres of een saxofonist/een instrumentalist te begeleiden op toetsen. De genre waar ik van hou is jazz fusion latin bossa samba. Insipratie haali uit muzikanten zoals Larry Carton, Heff Lorber, Michael McDonald, Donsld Fagon, Tania Maria etc Groet John

Johnny

Bassist zoekt band

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 315x bekeken

Jongeman (62) zoekt goed ingespeelde of beginnende band. Ik speel alle genres maar mijn voorkeur gaat uit naar funk, rock en pop. Ik ben absoluut geen professionele muzikant maar kan redelijk meekomen. Optreden is niet mijn doel, plezier maken des te meer. Hebben jullie een band en behoefte aan een bescheiden bassist waarbij jullie niet gelijk naar leeftijd kijken ? Schroom dan niet om contact met … meer »

Muzikantenbank user Gerrit Jan LuteGerrit Jan Lute