Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: muzikanten voor Editors Tribute Band - The Racing Rats

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 96x bekeken

Gezocht: muzikanten voor Editors Tribute Band - The Racing RatsEen splinternieuw project waarbij ikzelf de zang zal verzorgen. Doel: een set van 45 - 60 minuten zo perfect mogelijk neerzetten om bij tribute nights de zaal op de kop te zetten met bekende knallers van de Editors. Speel je op niveau om nummers als Munich, Smokers outside the hospital doors, The racing rats, Sugar, Papillion knettergoed neer te zetten met het nodige entertainment gehalte.... … meer »

The Racing Rats

Industrial metal band zoekt bandleden

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 165x bekeken

Industrial metal band zoekt bandledenHoi! Wij zijn een industrial metal band die nog een aantal bandleden zoekt; een zanger of zangeres, bassist en toetsenist. Tot nu toe bestaan we uit een lead gitarist, rhythm gitarist en een drummer. We komen uit de omgeving van Twente, dit is waar we dan ook oefenen. Dit doen we meestal op de vrijdagavond of in het weekend, zo ongeveer om de week. We willen focussen op eigen nummers maar af en toe … meer »

In Eternity

Opstarten nieuwe band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 519x bekeken

Opstarten nieuwe bandMogguh peeps. Ik ben een slaggitarist/vocals en zoek voor een nog nieuw op te starten band een bassist, solo gitarist, drummer en een toetsenist zou ook erg mooi meegenomen zijn. Plan is om eigen nummers te gaan schrijven. Genre:southern rock... Lynyrd skynyrd, BlackBerrysmoke,The caddilac three etc.... Ben 36 jaar oud en hoop een beetje mede muzikanten te vinden rond die zelfde leeftijd.Een beetje … meer »

Muzikantenbank user Chris De VriesChris De Vries