Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer omg zwolle zoekt muzikanten voor doom death metal band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 161x bekeken

Drummer omg zwolle zoekt muzikanten voor doom death metal bandhoi ik ben een drummer op zoek naar enthousiaste muzikanten voor doom death metal band. wat ik zoek zijn 1 of 2 gitaristen. een bassist. zanger/zangeres. de muziek die ik graag zou willen spelen zijn eigen nummers loge doom death metal afgewisseld met snellere stukken. technisch hoog begaaft is niet nodig ben ik ook niet. ik zoek wel enthousiaste muzikanten die 1 keer per week willen oefenen. samen … meer »

Muzikantenbank user harry esterharry ester

Joni Mitchell tributeband zoekt artiesten (ruimte voor allerlei instrumenten)

Bassist, Gitarist en Overig gezocht in Zwolle (Overijssel) | 249x bekeken

Als enthousiaste zangeres van 29 jaar, ben ik op zoek naar enthousiaste muzikanten in de buurt van Zwolle, die met mij een Joni Mitchell tributeband op zouden willen starten. De focus zal vooral liggen op nummers van haar beginjaren 60ties/70ties albums zoals Song To A Seagull, Blue en Hejira, waar naar mijn mening haar beste muziek op staat. Mooi zou zijn om de nummers eerst in een kleine setting … meer »

annelieke vleugel

Drummer zoekt muzikanten voor doom metal band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 164x bekeken

drummer zoekt muzikanten voor doom metal band. ik ben opzoek naar serieuse muziekanten die graag een doom metal band willen beginnen met mij. super goede techniek niet zo belangrijk wel plezier en enthousiasme. dus ook als je nog niet zo goed speelt is dat zekers geen probleem. ik zou graag logge doom metal willen spelen en afwisselend snellere stukken in de nummers verwerken. heb je zelf ideeen … meer »

Muzikantenbank user Harry EsterHarry Ester

Nieuwe metalband zoekt bassist en toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 193x bekeken

Hey iedereen! Wij zijn een nieuw metalbandje uit Twente die nog op zoek zijn naar een aantal leden. Wij zoeken nog een bassist en toetsenist. Qua metal genre willen wij graag de kant van industrial metal en dark metal op, eventueel een combinatie van beide. We kunnen wel wat voorbeelden sturen van wat we precies bedoelen als je benieuwd bent! 2 van ons hebben ook al een beetje podiumervaring. Als … meer »

In Eternity