Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band oprichten ( Death/Progressive/Djent Metal )

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 14x bekeken

Band oprichten ( Death/Progressive/Djent Metal )Ik ben zelf een ervaren muzikant, die veel bezig is met componeren. Ik bespeel 2 instrumenten gitaar en drums. Ik speel zelf 6 & 7 snarig ( Prestige, Premium, Universe ) Beide op een zeer serieus niveau maar mijn specifieke voorkeur ligt bij gitaar spelen! Ik ben zelf 50/50 als het gaat om slag en lead gitaarspel. Invloeden: Morbid Angel, Necrophagist, Death, Rings Of Saturn, Divine … meer »

Muzikantenbank user Thomas De JongThomas De Jong

Industrial metal band zoekt bassist en toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 78x bekeken

Hey! Wij zijn nog op zoek naar een toetsenist en een bassist. Wij zijn een metal band uit Twente en bestaan uit een zanger, gitarist en een drummer. Wij willen qua genre de kant van industrial metal op; ongeveer net zoiets als Rammstein. We willen focussen op eigen nummers maar af en toe een cover ertussen zou ons ook erg leuk lijken. Repeteren is elke week of bijna elke week. Dit doen we meestal op … meer »

In Eternity

Opstarten nieuwe band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 331x bekeken

Opstarten nieuwe bandMogguh peeps. Ik ben een slaggitarist/vocals en zoek voor een nog nieuw op te starten band een bassist, solo gitarist, drummer en een toetsenist zou ook erg mooi meegenomen zijn. Plan is om eigen nummers te gaan schrijven. Genre:southern rock... Lynyrd skynyrd, BlackBerrysmoke,The caddilac three etc.... Ben 36 jaar oud en hoop een beetje mede muzikanten te vinden rond die zelfde leeftijd.Een beetje … meer »

Muzikantenbank user Chris De VriesChris De Vries

Atmosferische black metal band zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 142x bekeken

Hoi! Wij zijn een drummer en gitarist die op zoek zijn naar een vocalist, bassist en een 2de gitarist die zouden willen spelen in een atmosferische black metal band. Bands zoals Mgla, Drudkh, Aethernaeum en Burzum zijn een aantal voorbeelden van ons. Wij zijn van plan om met eigen nummers bezig te gaan. Oefenen moeten we nog even bekijken waar we dat doen, maar sowieso wel 2x per maand. Voor eventuele … meer »

Memoria

Melodic Post-Hardcore Band Eternalice zoekt een bassist

Bassist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 111x bekeken

Eternalice zoekt een bassist! Wij zijn een gedreven melodic post-hardcore band uit Zwolle (leeftijd 22-24 jaar). Wij spelen uitsluitend eigen materiaal en zijn nu bezig met het opnemen van een EP. Oefenen doen we 2-wekelijks op vrijdagavond (in Zwolle). Voor meer info en/of interesse, neem dan snel contact op! PS: Ook zijn wij op zoek naar een toetsenist(e)/backing vocals (met voorkeur vrouw) … meer »

Benjamin van Manen