Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandleden gezocht: percussionist(e)/gitarist(e)/multi-instrumentalist(e)

Gitarist en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 210x bekeken

Bandleden gezocht! Wie zijn wij? - Sam (Singer-Songwriter/Pianist, 39 jaar) en Dolf (Bassist/Gitarist, 38 jaar) - Wij spelen door Sam geschreven liedjes - We zijn sinds een paar weken samen muziek aan het maken - Stijl: Engelstalige Singer-songwriter / pop - muzikaal geinspireerd door o.a. Coldplay, Acda en de Munnik Wat zoeken wij? - enthousiaste muzikanten (percussionist(e)/gitarist(e)/multi-instrumentalist(e)) … meer »

Dolf en Sam

Open repetitie Jeugdorkest Jong Excelsior

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 115x bekeken

Open repetitie Jeugdorkest Jong ExcelsiorSlagwerkers en Blazers gezocht! Jong Excelsior is het gezelligste (en oudste) jeugdorkest van Amsterdam. Ben je jonger dan 30 jaar? Kom langs en proef de sfeer tijdens onze repetities (en de gezelligheid na afloop). Ook beginners zijn welkom. Er is ruimte om te leren en groeien. Meld je snel aan! Wanneer is de open repetitie? Vrijdag 30 september 2022 van 19:30 tot 22:00 We repeteren in de … meer »

Mei

Wereldmuziek

Bassist, Gitarist en Percussionist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 189x bekeken

Hoi, mijn man en ik zoeken muzikanten om samen mee op te treden. Niet al te vaak omdat wij allebei een beroep buiten de muziek hebben en muziek een hobby/passie is. Wij spelen de saz en wat gitaar en zijn op zoek naar een gitarist, bassist en percussionist (eventueel ook een ander instrument). Het gaat vooral om muziek uit Turkije en wereldmuziek. Wij zijn zelf 40+. Wij hebben ervaring in het optreden. … meer »

M. K.

Drummer/percussionist & bassist gezocht voor improvisatie psych/folk/world/jazz/krautrock band

Bassist, Drummer en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 214x bekeken

Hoi ik ben Marijn en ik ben op zoek naar mensen om een band mee te beginnen. Mijn interesse ligt bij grotendeels geïmproviseerde, repetitieve en organische muziek waarin communicatie plaatsvind door goed te luisteren naar elkaar en daar op in te spelen. muzikale invloeden zijn bands als Träd gras och stenar/Träden, Hills, GOAT, Dungen, Smote, Amon Duul II, Can, Neu!, Don Cherry, Endless boogie. het … meer »

Marijn Filius

Reggae Band looking for drummer, keyboardist, percussionist

Drummer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 159x bekeken

Hello! My name is Vladimir, I am 48 years old, Russian. I speak basic English. I am an amateur reggae musician, but with a lot of experience in various bands as a musician and leader. I have been living in Almere since May 2022. Previously two years I lived in Amsterdam I am starting a reggae band. Genre: roots reggae, contemporary reggae. Purpose: performances in clubs and festivals. Status: … meer »

Vlad

Drummer/Percussionist gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 320x bekeken

Drummer/Percussionist gezochtIn Your Face is een semi akoestische band en speelt allerlei pop, rock en jazzy nummers. We hebben altijd met een percussionist gespeeld die dan op de cajon speelde met wat kleine percussieve instrumentjes erbij. Sinds hij verhuist is en wij dus op zoek zijn naar een andere perussionist blijkt het erg lastig te zijn om een goeie andere percussionist te vinden. Dus nu zijn we op zoek naar een drummer … meer »

Muzikantenbank user Stefan KordaStefan Korda

Muzikanten gezocht voor een nieuw geluid

Gitarist, Percussionist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 330x bekeken

Op zoek naar muzikanten met interesse in spiritualiteit. Welkom in de Bron (www.welkomindebron.nl) is een werk vol met levensliederen en neemt je mee op reis door het bestaan. De stijl heb je nergens gehoord, maar stel je een midden voor tussen gospel en hip-hop. Er zit ook veel variatie tussen de verschillende liederen. Alle liederen zijn geinspireerd en spreken over de nieuwe werkelijkheid die aanbreekt … meer »

Muzikantenbank user AbrahamAbraham

Fiesta Loca coverband zoekt toetsenist en blazers

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 356x bekeken

Fiesta Loca coverband zoekt toetsenist en blazersWij een hele leuke knotsgekke feestband Fiesta Loca, zijn op zoek naar een toetsenist en blazers. Van een coverband die de normale covers spelen zoals de meeste. Willen wij een switch maken naar lekkere Spaanstalige nummers zoals Belle Perez. Ricky Martin etc. Ook willen we meer te gekke dance nummers toevoegen. Avici. Menthal Theo. Paul Elstak etc. Het boekingskantoor wil een promofilmpje opnemen … meer »

frank van baast