Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

CLAF zoekt drummer/percussionist

Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 151x bekeken

Crazy Like A Fox (CLAF) is een elektrische Band (CLAF 1), een akoestisch Duo (CLAF 2), en een akoestisch Quattro (CLAF 3). We schrijven de muziek zelf maar spelen ook heel oude blues. We zoeken een percussionist/drummer die in staat is de 3 CLAFS te ondersteunen. Steekwoorden: plezier; lekker optreden; goed oefenen; allesbehalvemetal; King Creosote; geen grote ego’s; afspraak is afspraak; geen jonge … meer »

Dirk Alberti

Souzafonist/bassist en grote tromspeler gezocht

Bassist, Blazer en Percussionist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 124x bekeken

Souzafonist/bassist en grote tromspeler gezochtBlaaskapel Dreddezewir, repeterende in het mooie Etten-leur, is op zoek naar een souzafonist of bassist en een grote trombespeler. Een 21:00 uur tot 5:00 uur mentaliteit is daarbij een pré ;). Met de carnaval zijn wij in en rondom Etten-Leur te vinden en door het jaar heen zijn we te vinden bij bijv. kapellenfestivalletjes, braderieën en marathons (voor langs de kant). Lijkt het je een leuk idee … meer »

Muzikantenbank user Edward VergouwenEdward Vergouwen

Toetsenist

Drummer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 151x bekeken

ToetsenistBeste muzikant, Voor een klein/leuk orkestje in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. We spelen verschillende muziekstukken, van Queen en Oasis tot Beatles, maar ook musical en filmmuziek staat op het programma. Een elektrische piano is aanwezig. We repeteren op maandagavond in Schaijk (regio Uden-Oss-Wijchen). Stuur gerust een … meer »

Ron

Percussionist biedt diensten aan

Percussionist gezocht in Groningen (Groningen) | 133x bekeken

Percussionist biedt diensten aanAls Percussionist ben ik, voor korte of langere periode, beschikbaar als extra ritmische ondersteuner tijdens optreden van bands, performances of bij een muziekproject. Beschikking over een ruim instrumentarium, maar ook een kleine percussieset met cajon en cymbel is mogelijk. https://www.facebook.com/erik.karsemeijer.96

Erik Karsemeijer

Steels N'Joy is op zoek naar Toetsenist en Percussionist

Percussionist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 234x bekeken

Steels N'Joy is op zoek naar Toetsenist en PercussionistSteels N'Joy is een muziekduo dat zijn eigen muziek produceert en uitbrengt. Het genre kan je zien in de Disco/Funk/Pop/EDM hoek. Wij zijn voor ons volgende project op zoek naar een Toetsenist en Percussionist. Ikzelf ben een groot fan van het geluid van de Rhodes, Hammond, Wurlitzer, (Jazz) Piano. Luister naar ons Album op Spotify of Soundcloud voor een impressie of het iets voor jou is. https://open.spotify.com/artist/5f1BFsM1CUg1YRMLGX3JsM https://soundcloud.com/steels Wij … meer »

Michel van Nieuwland

Band zoekt cagon of drummer of percussie speler en zangeres of zanger

Drummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 873x bekeken

Wij, Zangeres, gitarist en bassist. Leeftijd 48,57 en 55 jaar We denken niet aan optreden in eerste instantie. Eerst maar eens wat neer zetten wat door de beugel kan. Wij komen uit Nijmegen en zou fijn zijn dat jij daar ook vandaan komt of omg. Het gaat ten eerste om de fun en gezelligheid dan komt de rest van zelf. We zijn in eerste instantie opzoek naar een zangeres/zanger en een cagon speler … meer »

Muzikantenbank user JosJos

Toetsenist, drummer, bassist (Haarlem/ Amsterdam)

Bassist, Percussionist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 1378x bekeken

Toetsenist, drummer, bassist (Haarlem/ Amsterdam)Dag musici, voor een aantal projecten van mij zoek ik voor het seizoen 2021-2022 een toetsenist, bassist en subtiele drummer en/of percussionist in Haarlem of Amsterdam. Doel is na enkele sessies als groep op te treden, in Nederland en, bij een klik, later mogelijk ook in Duitsland. Het is een pre als jullie (ook) Duits spreken/ begrijpen maar niet noodzakelijk. Stijl-invloeden: 80-er synthpop, Duitse … meer »

Muzikantenbank user Hans KuiperHans Kuiper