Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Americana band zoekt percussionist-drummer (m/v)

Drummer en Percussionist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 274x bekeken

Onze band uit Ermelo bestaat uit een zangeres en 4 snarenmannen (bas, banjo, ak. + el. gitaar) tussen de 35 en de 55 jaar. Wij zoeken een timekeeper om ons aan te jagen en om samen het publiek op te stoken. Wij hebben er allemaal een baan naast, dus we spelen zeker voor de lol, maar zijn evengoed serieus met de muziek bezig. De eerste optredens komende zomer zijn gepland en het doel is om vanaf volgend … meer »

Muzikantenbank user Peter AnthonyPeter Anthony

Wereldmuziek-band zoekt enthousiaste percussionist

Percussionist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Heb je als percussionist affiniteit met (diverse soorten) wereldmuziek, woon je in de omgeving van Breda en vind je het leuk om in kleine bezetting samen te spelen met andere muzikanten en zo nu en dan op te treden? Dan zijn we op zoek naar jou! We repeteren 1x per twee weken op maandagavond en kunnen op het gebied van percussie nog versterking gebruiken. Denk aan Zuid-Amerikaanse muziek, maar ook … meer »

Kevin

Wij zoeken een drummer!

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 381x bekeken

Wij zoeken een drummer!Hi, we zijn met zijn vieren (zang, bas, piano, gitaar en gemiddeld 45 jaar oud) en spelen pop en rock (Amy Winehouse, Ilse de Lange, the Zombies, Daft Punk, dat werk). Vorige maand eerst concert gedaan in de nieuwe bezetting en dat ging beter dan we ooit gedacht hadden. Tijd voor de volgende stap: na 14 jaar ieder voor zich de maat te hebben bijgehouden, zijn we toe aan een drummer. Met een strak … meer »

Muzikantenbank user Marc WolteringMarc Woltering

Muzikant voor protestliedjes

Accordeonist, Bassist en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 151x bekeken

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas, accordeon, blaas je op koper en/of riet, sla je op een wasbord of met lepels en spreekt het concept je … meer »

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Timbalero gezocht voor Orquesta Catambú te Arnhem

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 137x bekeken

Timbalero gezocht voor Orquesta Catambú te ArnhemSalsaband Catambú zoekt per direct een timbalero. Repetities 1 x per 14 dagen oneven weken op de woensdagavond in Arnhem Zuid. We repeteren onder leiding van een latin dirigent, laten onze arrangementen speciaal voor onze bandbezetting maken, repeteren in een grote ruimte, zijn met ongeveer 14 vrouw/man. We werken lekker door tijdens de repetities en treden een paar maal per jaar op, vooral in … meer »

Marijke Bruin

Latin Big Band Los Lamalos zoekt timbalero !

Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 814x bekeken

Latin Big Band Los Lamalos zoekt timbalero !Latin Big Band Los Lamalos zoekt per direct een ervaren timbalero. Repetities met dirigent elke donderdagavond vanaf 20.00u in de Q-factory in Amsterdam. Los Lamalos is een leuke band met een goed niveau. Regelmatig optredens in en rond Amsterdam. Meer informatie op www.loslamalos.nl Heb je interesse? Kom gewoon langs of reageer via de website of mail naar arianeponse@*****.com Elk vast bandlid … meer »

Muzikantenbank user Ariane PonseAriane Ponse

Experimenteel. minimaal, en geen 4/4

Drummer, Gitarist en Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 428x bekeken

Ik ben bassist en ik heb al vele jaren een lastig probleem, en moet daar moet nu toch echt maar eens een keer wat aan gedaan worden: ik wil graag de meer "experimentele" kant op in de muziek, maar de muzikanten waar ik normaal gesproken mee samenspeel trekken de stijl die ik zoek niet; (Wat zit je nou toch weer raar te freubelen? Wat is dat nou voor een rare maatsoort? Kunnen we nu weer gewoon Adele … meer »

Bas Glass