Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Cajon speler

Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 37x bekeken

Wij zijn een enthousiast net opgericht bandje die soms op open podium willen optreden en soms commercieel. We spelen alles wat we mooi vinden, pop, rock, ballades en blues. Het zou fijn zijn als je strak kan spelen. We horen graag van je.

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Toetsenist/ electronisch percussionist e.d. gezocht

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 84x bekeken

Toetsenist/ electronisch percussionist e.d. gezochtVoor een nieuw muzikaal project zoek ik muzikanten! Ik ben Bridget, en ik ben een zangeres, gitarist en songwriter met jarenlange live ervaring. Tot nu toe heb ik vooral akoestische muziek gemaakt en gespeeld met mijn band Bridget and the Goldfish (zie youtube). Sinds kort ben ik met effect pedalen en loop station aan het componeren, en dus zou ik graag mensen ontmoeten om mee te jammen en te experimenteren … meer »

Bridget van Zundert

Percussionist gezocht voor akoestisch bandje Eindhoven

Percussionist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 59x bekeken

Gitarist (32) en zangeres (30) zijn op zoek naar versterking! We spelen akoestische covers. Met name indie/folk nummers zoals First aid kit, lana del rey, daughter, london grammar etc. We repeteren op het moment thuis en er is een cajon aanwezig. Als we gaan uitbreiden zullen we er misschien voor kiezen om een ruimte te huren om te repeteren. We treden af en toe (op verzoek) op in koffietentjes … meer »

Maartje van Os

Choro chorinho

Gitarist, Overig en Percussionist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 64x bekeken

Ik ben klarinetist en gek op choro muziek. Ik zou dan ook graag een ensemble willen starten om deze muziek uit te voeren. Ik ben dus zoekende naar gitaristen/cavaquinhospeler/pandeiro/ en andere geïnteresseerden in deze muziekstijl. Mocht je geïntereseerd zijn mail dan naar: n.penners@****************.nl of app naar 0652462248

Nico Penners

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 145x bekeken

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)In het NS Orkest is plaats voor een aantal projectleden die mee willen spelen in onze productie "Als deze oorlog ooit nog eindigt". In deze geënsceneerde productie die in mei 2020 wordt uitgevoerd in het Spoorwegmuseum in Utrecht spelen we The Armed Man (Karl Jenkins) en de Mauthausen Liederen (Mikis Theodorakis). Opgeven kan nog t/m 30 november. Geïnteresseerd? Meer informatie vind je op onze … meer »

Muzikantenbank user NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)

Orkest met populair repertoire zoekt drummer

Drummer en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 215x bekeken

Orkest met populair repertoire zoekt drummerOnze vaste drummer van het orkest heeft een nieuwe baan gevonden in het buitenland en gaat ons daarom na 12 jaar helaas verlaten. Daarom zijn we opzoek naar een nieuwe drummer voor ons orkest. Ons orkest repeteerd wekelijks in Hoogmade en verzorgt optredens in de regio (Zuid-Holland noord). Het orkest van DHH speelt niet op straat, maar verzorgt alleen concerten. We spelen een mix van populaire werken … meer »

Muzikantenbank user Glenn van RijnGlenn van Rijn

Gezocht, instrumentalisten die ook willen zingen en acteren

Bassist, Blazer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 209x bekeken

Mijn naam is Timo Pronk en ik schrijf een muziektheatervoorstelling voor kinderen van 6-8 jaar. Voor deze show zoek ik enthousiastelingen die (het liefst) meerdere instrumenten spelen, zingen en acteren. Het is een onbetaalde klus, maar als het aanslaat is het de bedoeling het volgend theaterseizoen de show meerdere keren commercieel te spelen. Ik schrijf het script, liedjes en de arrangementen op … meer »

Timo Pronk

Straatorkest Tutti Saxi uit Utrecht kan versterking door saxofonisten en percussionisten gebruiken

Blazer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 180x bekeken

Straatorkest Tutti Saxi uit Utrecht kan versterking door saxofonisten en percussionisten gebruikenWij zijn een straatorkest van circa 12 saxofonisten en 2 percussionisten, en wij kunnen nog wel wat versterking gebruiken van met name tenorsaxofonisten en percussionisten, maar ook andere soorten saxofoons zijn welkom. Wij repeteren elke maandagavond in De Bilt en treden geregeld op bij evenementen als hardloopwedstrijden, carnaval, St. Maarten, culturele evenementen van de gemeente Utrecht enz. Contact: … meer »

Muzikantenbank user Carol van WesterlaakCarol van Westerlaak