Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Violist / fiddler gezocht

Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 98x bekeken

Violist . (fiddler) gezocht. Voorkeur 55+ voor nieuw te vormen muziekgezelschap puur voor ontspanning.We maken muziek in de stijl van Zydeco / Cajun of muziek die hieraan gerelateerd is Het gaat om akoestisch of waar nodig licht versterkte muziek. Accordeon , basgitaar , el – gitaar en akoestische gitaar zijn bezet. We repeteren voorlopig in Boekel en op termijn misschien in Eindhoven. Leeftijd … meer »

Ad

FF geen tijd (meer) voor vaste band, wel nog zin in samen muziek maken....?

Blazer, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 234x bekeken

In een koor of band is leuk, maar de verplichting die het met zich meebrengt komt soms niet (langer) gelegen. Daartegenover is bij gelegenheid musiceren meer flexibel. Bijvoorbeeld als soort van project aantal songs instuderen, beste er uit zien te halen, e.v. demo opname van maken. En dan zie je wel weer. Zoiets misschien ook wat voor jou? Neem dan gerust eens contact met mij op, wie weet. Regio Eindhoven/Den … meer »

Muzikantenbank user project a'couslectriqueproject a'couslectrique

De Ballroom Syncopators zoekt Klarinetist(e)/altsaxofonist(e) en violist(e)

Blazer en Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 109x bekeken

De Ballroom Syncopators zoekt Klarinetist(e)/altsaxofonist(e) en violist(e)De Ballroom syncopators, een 12 koppig orkest met een zangeres, spelen (al meer dan 12 jaar) dansbare jazzmuziek uit de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw. Op dit moment zijn er een tweetal vacatures: wij zoeken een violist(e) en een klarinetist(e) die ook een of meerdere saxen bespeeld. Wekelijkse repetities in het HelvoirThuis te Helvoirt op donderdagavond vanaf 20.00 uur. Voor informatie zie www.ballroomsyncopators.nl

Uden

Gitarist zoekt innovatieve muzikanten voor Post Rock / Instrumentale band omgeving Tilburg

Bassist, Drummer en Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 185x bekeken

Ik ben op zoek naar innovatieve mensen om mee te experimenteren en te jammen omgeving Tilburg. Geen hoge vereisten. Voorbeelden: Russian Circles, Explosions in the Sky. Ik sta ook open voor psychedelic en doom metal. Drummmer, gitarist, bassist, pianist, cellist, alles met talent is welkom. Het doel is mooie esthetische muziek.

Muzikantenbank user Tycho van DaelenTycho van Daelen

Violist gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 258x bekeken

Wij zijn begin oktober 2019 nog steeds op zoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. In januari 2019 zijn wij in Waspik met een groep van 4 mannen gestart.Inmiddels is de groep uitgebreid met een fluitiste, percussionist en een banjo-/mandoline-/bas- en bouzoukispeler. Dus we zijn nu met 7 personen. Naast de Ierse muziek maken we wellicht nog kleine “uitstapjes” naar … meer »

Adrie Smits