Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Violist gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 21x bekeken

Wij zijn op zoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. In januari 2019 zijn wij in Waspik met een groep van 4 mannen gestart. Naast de Ierse muziek maken we wellicht nog kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. De afgelopen maanden hebben we een aantal nummers bewerkt naar onze eigen inzichten en stemmen. Bij de meerstemmige zang begeleiden we ons op gitaar, … meer »

Adrie Smits

Folk/Country band op zoek naar percussionist en contrabassist!

Overig, Percussionist en Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Folk/Country band op zoek naar percussionist en contrabassist!Voor onze band Ferguson's Great Hunting Ground zijn wij op zoek naar meer muzikanten, met name een contrabassist en percussionist (instrument: cajon of bodhran) (cellist of extra violist zou ook mogelijkheden bieden). Bezetting bestaat nu uit, Sef (gitaar, slide-gitaar, banjo, zang), Amy (gitaar), Julia (zang, viool, mandoline). We zijn een folk en country band, voor nu spelen we covers, maar de … meer »

Muzikantenbank user Julia JagerJulia Jager

(Contra)bassist gezocht

Bassist en Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 194x bekeken

The Zazous is een zigeuner jazz band uit Tilburg die sterk beïnvloed is door de muziek van o.a. Django Reinhardt, Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, Ella Fitzgerald. Wij zijn op zoek naar contrabassist of bassist die onze huidige bezetting van zang/gitaar/accordeon/percussie wil komen versterken. Wij hopen graag binnenkort van je te horen!

Muzikantenbank user Paul SmoldersPaul Smolders