Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht toetsen / violist / bassist

Bassist, Strijker en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 138x bekeken

Singer songwriter zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral samen eigen nummers te spelen. Genre Folk, blues, country Ik ben 44 jaar, gitaar, zang en mijn vriendin 34 jaar gitaar, banjo, doedelzak en zang Lijkt het jou leuk om een keer mee te spelen en bij wederzijdse klik je samen te voegen bij oze formatie reageer dan voor het maken van een afspraak.

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter

Muzikanten gezocht om een Folk band op te richten

Overig, Percussionist en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 205x bekeken

[ENGLISH BELOW] Ik ben op zoek naar muzikanten om een Folk band op te richten in regio Eindhoven. We kunnen in eerste instantie online contact maken, maar zodra de lockdown wat minder streng is kunnen we samen gaan spelen/jammen. Ik hou erg van Scandinavische folk(zoals MYRKUR, Heilung en Songleikr) maar ook Iers(Solas), Cornish(The Changing Room) en nog veel meer. Als je het je kan voorstellen … meer »

Celina Plomp

Violist gezocht voor folkgroep Gramhara

Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 459x bekeken

Wij zijn begin juni 2020 nog steeds op zoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. In januari 2019 zijn wij in Waspik met een groep van 4 mannen gestart.Inmiddels is de groep uitgebreid met een fluitiste, percussionist en een banjo-/mandoline-/bas- en bouzoukispeler. Dus we zijn nu met 7 personen. Naast de Ierse muziek maken we wellicht nog kleine “uitstapjes” naar ballads, … meer »

Adrie Smits