Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Violist- en mandolinespeler gezocht (m/v), voor bluegrass muziek

Overig en Strijker gezocht in Utrecht (Utrecht) | 56x bekeken

Violist- en mandolinespeler gezocht (m/v), voor bluegrass muziekHoi, ik ben gek op Amerikaanse traditionele muziek. Folk, bluegrass, dat werk. Ik heb een ontzettend leuk repertoire, met liedjes uit het klassieke Murder Ballads genre. Dat zijn liedjes die zich heel goed lenen voor een bluegrass bewerking. Extra interessant: ik heb de songs vertaald naar het Nederlands, wat er een bijzondere draai aan geeft. Heftige gebeurtenissen, op een luchtige manier verteld. Ikzelf … meer »

David Mulder

Wie houdt er wél van eigen nummers schrijven en spelen?

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 599x bekeken

Wil je graag je eigen liedjes uitvoeren, maar ben je er ook achter gekomen dat de meeste mensen liever covers spelen :-( Neem dan alsjeblieft contact met me op. Ik ben al een tijdje op zoek naar een band of losse muzikanten die wél eigen composities willen spelen. Ik schrijf en zing graag m'n eigen liedjes maar beheers geen instrument, dus kan wel wat hulp bij de uitvoering gebruiken. Als … meer »

Muzikantenbank user Tanya SteehouwerTanya Steehouwer

De Scumbags zoeken bandleden!!!

Accordeonist en Strijker gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 276x bekeken

De Scumbags zoeken bandleden!!!Hallo wij zijn Hidde en Noud, Wij hebben een tijdje geleden het idee gekregen om een Iers folksbandje op te richten met een rock twist in Doetinchem. Wij zijn doen zelf de percussie en de snaarinstrumenten zoals: gitaar tenor banjo en mandoline. Ben jij een violist of een accordeonist tussen de 15/16 jaar en woon je in Doetinchem of in de buurt en houd van Ierse folk met een rock twist. Stuur dan … meer »

Hidde Reugebrink

Fiddler/gitarist zoekt muzikanten voor het vormen van een Ierse band

Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 281x bekeken

Fiddler/violist/gitarist zoekt muzikanten om een Ierse band te vormen. Er heeft zich al een contrabassist gemeld, dus een goed begin. Ik denk verder nog aan een zanger of zangeres en aan muzikanten die een gitaar, thin whistle, viool, mandoline, bodhrán/cajón, accordeon of banjo bespelen. Misschien zijn er mensen die een instrument bespelen en ook nog zingen. Ikzelf speel viool voor begeleiding bij … meer »

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Fiddler/Violist

Strijker gezocht in Utrecht (Utrecht) | 288x bekeken

Voor een erg leuk Mainstream/Country project zijn wij op zoek naar een creatieve violist m/v. Er wordt iedere donderdagavond gerepeteerd op de grens van Utrecht/Gelderland.

Romano Michielsen

Senior muzikanten gevraagd!

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 1579x bekeken

Senior muzikanten gevraagd!Gevraagd: goede senior-muzikanten om samen gezellig, maar ook goede muziek te maken en zo nu en dan op te treden. Met name denk ik aan een gitarist, toetsenist, violist, saxofonist, een percussionist, etcetera. Zelf heb ik veel ervaring als zangeres. Als genre denk ik onder andere aan jaren 60-70-muziek met een uitstapje naar wereldmuziek en wat ieder verder inbrengt. Regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch. … meer »

Muzikantenbank user Mieke HydraMieke Hydra

Gezocht toetsen / violist

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1151x bekeken

Bandje zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral samen eigen nummers te spelen. Genre Folk, blues, country Wij zijn gezellige toch ook serieuze band met gitaar, zang, bas en drum, banjo en doedelzak en zijn op zoek naar extra melodie instrumenten. Lijkt het jou leuk om een keer mee te spelen en bij wederzijdse klik je samen te voegen bij oze formatie reageer dan voor het maken van een afspraak.

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter