Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Crowded Room zoekt muzikanten

Overig, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 146x bekeken

Crowded Room zoekt muzikantenCROWDED ROOM ZOEKT MUZIKANTEN! Voor onze band Crowded Room zijn wij op zoek naar versterking! Vorig jaar maakte wij nog een mooi plaatje samen, maar in November heeft onze lead zangeres ons helaas ingeruild voor het prachtige Canada. Nu het weer mogelijk wordt om samen te spelen, willen we graag een herstart maken met onze band. Wij zijn Crowded Room, bestaande uit Rob (contrabas), Hans (gitaar/zang) … meer »

Rob

(Muzikale) Vrienden maken binnen een radius van 30km van Purmerend/Amsterdam

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 107x bekeken

Hoi, mijn naam is Nolan en ik ben een 18-jarige pianist/toetsenist met 9 jaar ervaring en beginnend slaggitarist uit Purmerend. Zoals de titel al impliceert, zoek ik simpel gezegd in deze antisocialere tijden wat meer vrienden om mee te hangen, jammen, leuke dingen te doen; je kent het. Dit komt deels door COVID, deels omdat de mensen op m'n bedrijfskunde opleiding doodsaai zijn (sorry niet sorry). … meer »

Nolan

Gezocht Violist/Fiddler omgeving Ede

Strijker gezocht in Utrecht (Utrecht) | 90x bekeken

Misschien heb je er nooit eerder aan gedacht,maar er zitten prachtige en onmisbare viool intro's, fill in's en solo's in Countrymusic. Daarom zijn we in de omgeving Ede ook op zoek naar een violist/violiste, die het leuk zou vinden om dit bij ons in de band te vervullen. We hopen snel van je te horen. En als je twijfelt, het is altijd het proberen waard he. We oefenen iedere donderdagavond in Ede.

Romano Michielsen

Violist(e) gezocht

Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 107x bekeken

Violist(e) gezochtSpeel je (ook) graag dansbare jazzmuziek uit de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw, dan is spelen in de Ballroom syncopators iets voor jou. Een ui 13 muzikanten bestaande band die repeteert (als het weer mag) op donderdagavond in Helvoirt (in de buurt van Den Bosch, Ned) Wij spelen naar de originele arrangementen uit die tijd. Zie youtube: ballroom syncopators (voorbeelden).

Muzikantenbank user Frans van LithFrans van Lith

Sologitarist of solo-violist voor country flavouredband

Gitarist en Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 336x bekeken

Rotterdamse countryflavored band is bijna compleet. We zijn op zoek naar een sologitarist of solo violist, die invulling geeft aan songs van Zac Brown Band, John Mayer, Chris Stapleton, Ashley Campbell, Alison Krauss, CSNY, Neil Young, Tim Mc Graw, Ilse de Lange, Waylon, Common Linnets, Darius Rucker, Nitty Gritty Dirt Band, Emmylou Harris, Mark Knopfler, Taylor Swift ea. Repetities op zaterdag ochtend … meer »

Muzikantenbank user Carla MaljersCarla Maljers

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Gitarist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 373x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus

Fiddler/violist zoekt aansluiting bij een Ierse band.

Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 406x bekeken

Fiddler/violist zoekt aansluiting bij een Ierse band. Ik speel ook slaggitaar en eventueel eenvoudige solo's, dus kan van instrument wisselen. Voor begeleiding bij de bekende Pubsongs en diverse instrumentale Reels en Jigs. Verder eventueel aanvulling van tweede (lage)stem. Als ik een aanvulling voor de band kan zijn, mail naar ronveringmeier@*******.com of bel me dan op tel.nr. 0610430465

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Gezocht toetsen / violist

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 631x bekeken

Bandje zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral samen eigen nummers te spelen. Genre Folk, blues, country Wij zijn gezellige toch ook serieuze band met gitaar, zang, bas en drum, banjo en doedelzak en zijn op zoek naar extra melodie instrumenten. Lijkt het jou leuk om een keer mee te spelen en bij wederzijdse klik je samen te voegen bij oze formatie reageer dan voor het maken van een afspraak.

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter