Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Toetsenist gezochtWij zijn een jazzy georiënteerd bandje, maar schuwen andere muziekstijlen niet. Een vleugje blues mag er dikwijls bijvoorbeeld rustig bij. De samenstelling is nu vocals, gitaar en (fretloze) bas en hebben dringend behoefte aan een toetsenist. Wij oefenen 1x/2 weken in Noorden (postcode 2431; nabij Nieuwkoop) in een volledig ingerichte oefenruimte met goede opname faciliteiten.

Serge Willemse

Balderdash Coverband (Leiden) zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 128x bekeken

Balderdash Coverband (Leiden) zoekt gitaristBALDERDASH COVERBAND (LEIDEN) ZOEKT GITARIST: Word jij de nieuwe gitarist van Balderdash Coverband?! Wij zijn een semi-professionele coverband uit Leiden, die bestaat uit ervaren muzikanten die repeteren en optreden als een mooie maar ook serieuze hobby zien. Daarnaast staat gezamenlijk plezier in de muziek voorop! Band- en podiumervaring zijn een vereiste. Meer info: balderdash.nl, of bezoek ons … meer »

Jeroen Heidt

Ervaren jazz bassist gezocht

Bassist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, drums) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Woon je in de omgeving van Leiden en Den Haag? Laat een bericht achter, dan kijken we of het klikt.

Gaby Agsteribbe

Ervaren jazz drummer gezocht

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 115x bekeken

Heb je zin om met een paar ervaren muzikanten (piano, bas) op een eigen, vernieuwende manier standards te spelen? Swing, latin en af en toe wat funk? Heb je humor? Vind je dat de kern van improviseren draait om goed luisteren en op elkaar inspelen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Woon je in de omgeving van Leiden en Den Haag? Laat een bericht achter, dan kijken we of het klikt.

Gaby Agsteribbe

Cover(rock)band op zoek naar die ene drummer....

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 314x bekeken

Wij een cover(rock)band uit omgeving van Leiden, drie gitaristen en zanger, zijn naar jou op zoek. Onze voorkeur ligt in de jaren 60,70 en 80er jaren. Denk hierbij aan Stones, Kinks, Animals, the Who maar ook alles wat lekker klinkt en waarbij eigen inbreng belangrijk is!! Gezelligheid staat bij ons voorop maar het is natuurlijk wel de bedoeling om serieus nummers in te studeren. Doel is om samen … meer »

Bob Janssen

Gezocht solo gitarist voor Reggae en Ska

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Bestaande band speelt covers jaren 60 en 70 Ska/ reggae. Dus geen Madness en UB40 maar Prince Buster en Linval Thompsen. We zoeken iemand die lekker de baslijnen kan me tokkelen en een lekkere solo kan spelen, veel effecten mag, tweede stem zingen ook graag. We zij met drum, bass, (slaggiteer) keyboard, zang en 3 blazers. Veertigers, vijftigers. Geen broodmuzikant!

Piet

Sixties Coverband zoekt DRUMMER

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 298x bekeken

De Cool Cats is een coverband met zangeres, die gevarieerde muziek speelt uit diverse jaren, voornamelijk uit de jaren 60. Naast de zangeres bestaat de band uit een bassist, twee gitaristen, een toetsenist en een saxofonist. Wij zijn 45+ en we spelen reeds meer dan 20 jaar samen. We zoeken een nieuwe drummer, omdat de vorige is gestopt. We oefenen 1x per 1-2 weken op de vrijdagavond in Zoeterwoude-Dorp … meer »

Ike van der Putte

Wij zoeken een gitarist

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 1930x bekeken

Wij zijn een band bestaande uit een gitarist, bassiste, drummer en zangeres, maar nu zoeken we nog een tweede gitarist. Ben je gitarist? Lees dan verder! Onze gitarist en tevens oprichter van de band, schrijft al jaren liedjes met de bedoeling om een bandje op te richten. Het ziet er naar uit dat we deze band nu bij elkaar hebben. De muziekstijl ligt een beetje tussen Sigur Ros, Nine Inch Nails … meer »

Sytske

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 165x bekeken

Gezocht toetsenist. Band, eigen muziek. Stuwende krachtige grooves, spannende avantgarde Swamp/Blues/Funk/Jazz/Rock met ruimte voor improvisatie. Werken aan 3e album. Basis in Katwijk/Leiden. Huidige line-up: Contrabas. Drums, Percussie. Bariton- Tenorsax + Clarinetten. Inspiratie: Beefheart, Morphine, Softmachine, Ceramic Dog, Sonic Youth, This Heat, King Crimson, Pere Ubu, Marc Ribot, Nels Cline, … meer »

Arie Zwardsick