Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Female singers wanted for semi-pro band

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 173x bekeken

We are looking for two new singers for our band which plays jazz/funk/soul/pop with a house groove. Our full line-up is normally with 9 members: 3 singers, 2 horns, guitar, keyboards (an English guy :-) ), bass and percussion and we play e.g. at festivals and receptions. We are now looking for two new singers to complete our line-up to start booking gigs again. We currently rehearse in Amsterdam, but … meer »

Housemacher

Zanger(es) gezocht voor het inzingen van enkele nummers op een progrock-album

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 177x bekeken

Zanger(es) gezocht voor het inzingen van enkele nummers op een progrock-albumAls multi-instrumentalist met een bescheiden reputatie werk ik in mijn thuisstudio aan mijn album(s). Voor mijn 17e album zoek ik wederom een zanger(es) om enkele nummers in te zingen. Ik hoef niet per sé een zanger(es) met sterallures, wel iemand die stemvast en overtuigend genoeg klinkt. En iemand die bekend is met het inzingen voor een microfoon(met koptelefoon op). Misschien ook wat 'backing vocals' … meer »

Dr. Coen Raad

Coverband zoekt drummer m/v..

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 322x bekeken

Coverband zoekt drummer m/v..Casual is een coverband met een breed repertoire dat bestaat uit covers van de laatste 30 jaar. Wij spelen op de meest uiteenlopende gelegenheden van bruiloften tot bedrijfsfeesten, festivals, braderieën, etc. Wij zoeken een ervaren drummer met een gezonde dosis inzet, humor en gezelligheid die het leuk vindt om kwalitatief goede muziek te maken. We repeteren op woensdag in het dorpshuis van Oud Ade. … meer »

henk vna der meij

Coverband zoekt bassist m/v.

Bassist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 424x bekeken

Coverband zoekt bassist m/v.Casual is een coverband met een breed repertoire dat bestaat uit covers van de laatste 30 jaar. Wij spelen op de meest uiteenlopende gelegenheden van bruiloften tot bedrijfsfeesten, festivals, braderieën, etc. Wij zoeken een ervaren bassist met een gezonde dosis inzet, humor en gezelligheid die het leuk vindt om kwalitatief goede muziek te maken. We repeteren op woensdag in het dorpshuis van Oud Ade. … meer »

henk vna der meij

Rock coverband (Katwijk) zoekt gevorderde creatieve drummer

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 134x bekeken

Rock coverband Intensive Cover (Katwijk) zoekt gevorderde creatieve drummer. Iemand die samen met ons (bas, gitaar, toetsen, zangeres) eigenzinnige covers kan maken. Ons repertoire bestaat niet uit de geijkte party coverband nummers, maar bevat muzikale en uitdagende songs uit de popgeschiedenis. Soms wat onbekend, maar vaak een ‘oh ja' momentje bij het publiek. Aangevuld met hedendaagse songs … meer »

Mark van der Laaken

John Mayer Gezocht - Alleen Zang (Man)

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 389x bekeken

John Mayer Gezocht - Alleen Zang (Man)Eenmaal 40+ merk je dat je anders muziek gaat maken. Je ervaart de waarde van samen spelen, begrijpt ieder z’n rol, weet wat je kan (en wat niet), hoeft je niet meer te bewijzen en je hebt geen zin meer in dat typische moeilijke bandjes gedoe. Met een sterke voorkeur voor de muziek van John Mayer hebben een aantal kerels, ieder met >25 jaar ervaring en met bovenstaande overtuigingen elkaar gevonden. … meer »

JM-Project

Bassist gezocht voor fanfare

Bassist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 127x bekeken

Bassist gezocht voor mooie fanfare in Zoeterwoude. Wij zoeken een bassist voor onze fanfare. Bb en of Es is allebei welkom. De St. Jan’s Fanfare is een vereniging met een rijke historie. Wij spelen een breed repertoire en zoeken voor elk concert een leuk en afwisselend thema. Daarmee maken we onze concerten voor een breed publiek én voor de muzikanten steeds weer aantrekkelijk. Kijk eens op www.stjanfanfare.nl … meer »

Nico van der Ploeg