Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht voor (hard)rock coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 64x bekeken

Zangeres gezocht, Ben jij de 'Rockbitch' die we zoeken? Wij zijn de Tonebusters, een coverband van tevige rocknummer uit de 80's tot de 20's en meer. Wij zoeken een karakteristieke frontvrouw om samen met onze zanger Paul het gezicht van de band te vormen. Daarbij bestaat de band uit twee gitaristen, een bassist en drummer allemaal ervaren muzikanten. Wie oefenen in onze geheel eigen oefenruimte … meer »

Muzikantenbank user Peter HerpertzPeter Herpertz

Gezocht: Zangeres, Klarinetist en Basgitarist

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 209x bekeken

Een toetsenist is op zoek naar enthousiaste muzikanten om samen te repeteren, opnames te maken en misschien zelfs op te treden. Ik zoek specifiek: Zangeres Klarinetist Basgitarist Het repertoire omvat de mooiste songs en evergreens uit The American Songbook en het Realbook, en daarnaast ook eigen werk en door AI gecomponeerde songs. Eigen werk is te beluisteren op Spotify of op Youtube: … meer »

Muzikantenbank user Jan KuipersJan Kuipers

Kamerkoor Cantabile uit Alphen aan den Rijn zoekt zangers

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 121x bekeken

Kamerkoor Cantabile uit Alphen aan den Rijn zoekt zangersAfgelopen woensdag kwamen de nieuwe aspirant-leden van Kamerkoor Cantabile Alphen aan den Rijn bij elkaar om naar de toekomst te kijken na onze project-uitvoering van het Requiem van John Rutter. Na een verkennend gesprek zongen we onvoorbereid het " Jesu dulcis memoria" van de Spaanse renaissance-componist Tomas Louis da Vittoria. Na 10 minuten zingen klonk het al geweldig mooi. Aanstaande woensdag … meer »

Muzikantenbank user Marianne StellingMarianne Stelling

Soul, pop en funk band in Leiden zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 160x bekeken

Hee allemaal, Wij zijn op zoek naar een swingende toetsenist! Onze band bestaat uit een zangeres, bassist, gitarist, drummer en conga speler. Maar om het wat meer kleur te geven zoeken we nog een toetsenist. Onze muziekstijl is soul, funk, pop en dan zowel oud als nieuwe nummers. Maar staan ook open voor andere in brengen. Ons doel is plezier en leuke muziek maken. We repeteren 2 x per maand op … meer »

Jarra

Big Band Bollenstreek zoekt een Percussionist

Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 268x bekeken

Big Band Bollenstreek zoekt een PercussionistBig Band Bollenstreek zoekt een Percussionist. We zijn een enthousiaste 19 mans band met Swing, Latin en Pop repertoire. We repeteren wekelijks op donderdagavond in Buitenkaag (Haarlemmermeer). De meeste arrangementen zijn speciaal voor ons geschreven en zijn voor Percussie ook zeer interessant. Naast instrumentale nummers hebben we ook vocals voor onze uitstekende zangeres Corine Schols. Kijk voor … meer »

Muzikantenbank user Ferry van ZijpFerry van Zijp

Geluidsman gezocht (LEIDEN)

Geluidstechnicus gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 142x bekeken

Geluidsman gezocht (LEIDEN)MadboX is een rock coverbandje uit Leiden en is op zoek naar een geluidsman. Je mag ook een beginnend zijn en het leuk vinden om het te leren door het gewoon te doen. We treden een paar keer per jaar op en lopen vaak tegen het probleem aan dat we geen goede balans vinden. Ook in de oefenruimte is het zoeken. We oefenen met in-ears en we zoeken ook iemand die het leuk vindt om af en toe in de oefenruimte … meer »

Muzikantenbank user MadboXMadboX

Paradise BIg Band zoekt trombonist

Blazer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 157x bekeken

Wij zijn op zoek naar een 1e en 4e Trombonist. Zie onze website voor meer informatie. Wij zijn een authentieke Big Band uit Boskoop Zuid Holland We bestaan al meer als 40 jaar. Onze bezetting is de originele bezetting, maar met (waarschijnlijk 1 van de weinige in Nederland) een vocalistengroep van 2 zangers en 3 zangeressen, in totaal 5 dus... Hierdoor kunnen we zeer veel nummers spelen, waaronder … meer »

Paradise Bigband

Toetsenist en saxofonist gezocht voor 60-70 coverband!

Blazer en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 404x bekeken

Toetsenist en saxofonist gezocht voor 60-70 coverband!Leuk dat je een band zoekt! Wij, van The Cool Cats, een Sixties/Seventies (amateur) Coverband, zoeken een toetsenist en saxofonist. De band bestaat uit een zangeres, drummer, bassist, slaggitarist en sologitarist. (En wij zijn allen 50+) We bestaan al ruim 25 jaar en hebben er nog veel plezier in om samen muziek te maken en pakken ook regelmatig nog nieuwe nummers op. Optreden doen we afhankelijk … meer »

Francien

Allround gitarist gezocht voor band met optredens.

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 244x bekeken

Hoi gitarist, Wij zijn opzoek naar een allround gitarist voor een partij coverband die veel verschillende stijlen speelt. - Ben jij allround - kan jij op de maandagavond repeteren in Den Haag. - wil jij optreden over het hele land op super leuke gigs. Bij optreden is alles geregeld een drank-arrangement, een goede warme maaltijd. En een goed financiële vergoeding per optreden. Ben jij … meer »

Muzikantenbank user Romeo DebidienRomeo Debidien