Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Goedlopende semi-pro coverband zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 160x bekeken

Goedlopende semi-pro coverband zoekt toetsenist(e)Cover The Cage is een goedlopende allround coverband en bestaat uit 6 muzikanten. Het repertoire bestaat uit een mix van energieke Pop/Rock/Dance hits uit de 70s tot aan vandaag, die voornamelijk in medleys verwerkt zijn. We treden gemiddeld 20-25 keer per jaar op door het hele land, voornamelijk op bruiloften, festivals en feesttenten. We beschikken over eigen lichtshow, IEM en werken met onze … meer »

Muzikantenbank user Cover The CageCover The Cage

Goedlopende Semi-Pro coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Goedlopende Semi-Pro coverband zoekt zangeresWie zijn we? Cover The Cage is een allround coverband en bestaat uit 6 muzikanten: Robert (vocals), Merel (vocals), Jasper (drums), Peter (bas), Daniel (elektrische gitaar), Marius (Toetsen). Het repertoire bestaat uit een mix van Pop/Rock/Dance hits uit de 70’s tot aan vandaag, die voornamelijk in medleys verwerkt zijn. We spelen energieke feestmuziek en treden gemiddeld 20 tot 25 keer per jaar … meer »

Muzikantenbank user Cover The CageCover The Cage

Big Band zoekt drummer

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 110x bekeken

Wij zijn een amateurorkest met een uitgebreid deels voor de band gearrangeerd repertoire. Wij repeteren op dinsdagavond in Zoeterwoude-Rijndijk (nabij A4). Wij zoeken een drummer die ervaring heeft met drummen bij een big band en goed noten kan lezen. Interesse? Kijk op onze site www.bigbandoegstgeest.nl of Facebook. Bellen kan ook 06-12333665

E. Klap

Wij zoeken Jou! Zanger of Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 484x bekeken

Wij zoeken Jou! Zanger of ZangeresVoor onze band "5 weeks off" zoeken wij een zangeres met bereik (mezzo) sopraan of een zanger met bereik bariton/tenor.Samen met onze huidige zangeres (alt) verzorg jij de zang ondersteund door gitaar (2 keer), Bas, drums, toetsen. Wij spelen pop-nummers als: Ain't it fun (Paramore), Naturally (Ronde), Shake it off (Taylor Swift), Sober (pink), Shut up and Dance (Walk the Moon), Jerusalem (Anouk); … meer »

Muzikantenbank user Pieter TurnhoutPieter Turnhout

Drummer

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 148x bekeken

ROCK / PUNK BAND WIL IN CONTACT KOMEN MET ERVAREN DRUMMER.. OEFENLOCATIE LEIDEN. REF: YOU TUBE AMIS BHAVE CONTACT: 06 58851909 van 10.30 tot 20.30 uur

albert

Allround sologitarist gezocht voor coverband.

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 305x bekeken

Wij zoeken met spoed een ervaren gitarist die van veel stijlen houdt. Pop, Rock, Rock 'n Roll, Blues, Funk, Nederlandstalig etc. en een echte teamplayer is. Om de week oefenen in Hillegom. Onze leeftijden liggen tussen 49 en 64 jaar en zijn absoluut geen bejaardenclubje en zijn ervaren muzikanten.

Chrissie Weijers

Beth Hart Tribute

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 165x bekeken

Kruip je moeiteloos in de huid van Beth Hart en heb je haar specifieke sound? Dan horen we graag van je! We werken samen met een boekingskantoor en hebben optredens staan voor 28 april, 9 en 10 mei a.s. In de band gaan ambitie en speelplezier samen. Mail voor vragen of reactie: jtdavidse@*******.com. Reacties uit midden Nederland welkom!Tot snel!

John Davidse

Drummer/percussionist gezocht voor jazzy georiënteerd combo

Drummer en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 156x bekeken

Wij zijn een jazzy georiënteerd bandje, maar schuwen andere muziekstijlen niet. Een vleugje blues mag er dikwijls bijvoorbeeld rustig bij. De samenstelling is nu vocals, gitaar en (fretloze) bas en hebben dringend behoefte aan een drummer of percussionist. Wij oefenen 1x/2 weken in Noorden (postcode 2431; nabij Nieuwkoop) in een volledig ingerichte oefenruimte met goede opname faciliteiten.

Serge Willemse

'Blues After Seven' zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 370x bekeken

‘Blues After Seven’ zoekt een opvolg(st)er voor zijn bassist die terugkeert naar zijn oude liefde. Met vrouwelijke zang in de band spelen wij bluesy jazzy muziek in een mix van oudere blues originals met improvisatie en eigen songs. We zoeken een relaxed spelende bassist(e). Van haar/hem verwachten we een basic basstijl en een comfortabel passend volumeniveau. Een (muzikale) click met de band … meer »

Maarten Lind