Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Medusa zoekt gitarist(en), toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 240x bekeken

Medusa is een keileuke coverband, nu bestaande uit een bassist, zangeres(veertigers)en een drummer (57) we spelen nummers van melissa etheridge, pink, anouk, k's choice, nou doubt, robbie wiliams, golden earring zz-top,queen, seven nation army, de dijk, bruno mars, beetje rocky dus. we hebben geen opnames, gaan we z.s.m. met jou/jullie maken! we oefenen bijna elke week in de omgeving van leiden, … meer »

Muzikantenbank user John GrottendieckJohn Grottendieck

Medusa zoekt gitarist(en), toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 212x bekeken

Medusa is een enthousiaste coverband en speelt nummers van melissa etheridge, pink, k's choice, cranberries, golden earring, zz-top,queen en(veel) meer. we doen het voor de lol, maar willen wel wat goeds neer zetten, voor als we weer de planken op kunnen. bassist en zangeres zijn veertigerst, drummer 57. momenteel oefenen we bijna elke week, omgeving leiden. als je meer wilt weten, bel of mail … meer »

Muzikantenbank user John GrottendieckJohn Grottendieck

Zanger(es) gezocht rock coverband, check de audio/video voor een idee

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 446x bekeken

Hey hallo, Wij van The Recordstore zijn op zoek naar een frontman/vrouw. We zijn een goed op elkaar ingespeeld clubje van drums, bass, gitaar en synthesizer. We houden o.a. van 80's, Rock en Pop in een ander jasje. Maar soms gaat het ook alle kanten op. Genesis, Duran Duran, Muse, The Editors, David Bowie, Toto om maar wat te noemen. Voor de toekomst willen we weer een vaste lead zanger(es) … meer »

Mark van der Laaken

Semi-pro coverband zoekt een nieuwe leadzanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 268x bekeken

Cover The Cage, een bestaande semi-pro allround coverband zoekt een nieuwe zanger: -Een echte entertainer met solide stem en zelfvertrouwen, die een grote zaal/feesttent op sleeptouw kan nemen samen met onze lead vocaliste -Ervaring als leadzanger van een (cover)band en ervaring met optredens -In bezit van eigen vervoer (auto) -Commitment om 25-35 keer per jaar op te treden, vooral in de zomermaanden -Commitment … meer »

Muzikantenbank user Cover The CageCover The Cage

Pianist zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 371x bekeken

Pianist zoekt zanger/zangeresGoededag, Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Raymond, 35 jaar en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Ik ben een vrolijke snuiter welke altijd in is voor een geintje. Ik volg een aantal jaar pianoles en heb een aantal keer een zanger mogen begeleiden op de piano. Het begeleiden van een zanger/zangeres vind ik enorm leuk om te doen en graag zou ik mij hierin verder ontwikkelen. Daarom … meer »

Muzikantenbank user RaymondRaymond

(Solo)gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 543x bekeken

Coverband zoekt een enthousiaste (solo)gitarist, een echte teamplayer zonder een al te groot ego en sociale instelling. Doel gezellig oefenen in onze eigen studio en als het straks weer kan zo'n 1x per maand een optredentje. We spelen van alles, van (Blues)rock tot Funk en Pop etc. Alles wat lekker herkenbaar is maar toch veel nummers die weinig coverbandjes spelen. Regio Hillegom. Oefenen kan op … meer »

Chrissie Weijers