Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metalband zoekt drummer

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 156x bekeken

Metalband zoekt Drummer Wij bestaan uit 5 man (leeftijd 28-35) en repeteren wekelijks in omgeving Leiden. We bestaan uit een gitarist, een bassist, een toetsenist, een zangeres en een zanger. Om het plaatje weer compleet te maken zijn we op zoek naar een drummer. We spelen op dit moment zo'n 7 covers, van bijvoorbeeld Slipknot, In Flames en Draconian, en zullen langzaam naar meer eigen nummers … meer »

Muzikantenbank user RobRob

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 309x bekeken

Startende band, bestaande uit toetsenist, bassist en drummer zoeken een gitarist, die net als wij liefst bandervaring heeft. Bij ons staat gezelligheid en enthousiasme hoog in het vaandel, maar ook serieus met muziek bezig zijn. We willen nummers gaan coveren vanaf de jaren '70 tot nu. Dat kan van rock tot blues of funky zijn. Alles in onderling overleg. We repeteren op maandagavond eens per week of … meer »

Muzikantenbank user Lex BosLex Bos

Phrasing is op zoek naar een nieuwe drummer, omgeving Zuid-Holland

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 259x bekeken

Phrasing is op zoek naar een nieuwe drummer, omgeving Zuid-HollandPhrasing is op zoek naar een energieke drummer met "metal chops" in Zuid-Holland! We spelen uitdagende doch toegankelijke hardrock/metal (eigen werk, maar denk aan bands als Alter Bridge). We repeteren elke dinsdagavond in Leiden +/- 19:00 tot 23:00 (is bespreekbaar). Op dit moment zijn we druk bezig met het opnemen van enkele nummers, en willen we verder met het schrijven van nieuwe muziek en uiteraard … meer »

Muzikantenbank user Phrasing BandPhrasing Band

Bassist + tweede Gitarist gezocht voor indie/pop rock band

Bassist en Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 352x bekeken

De band Acidic Daydream is nog op zoek naar een bassist en een tweede gitarist! Momenteel bestaan wij uit: Maurits, (voornamelijk lead) gitarist (23) Dilisha, zangeres (25) Indra, drumster (17) We schrijven zelf onze nummers, het genre hiervan is indie pop/rock. Het doel is om met deze nummers een EP samen te stellen en een setlist te hebben om mee op te treden. We repeteren zo ongeveer wekelijks … meer »

Indra

Bruisende band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 259x bekeken

We zijn een swingende band met veel blazers die lekkere disco/ soul/ pop nummers spelen en optreden op (bedrijfs)feesten en bruiloften en festivals. We zijn op zoek naar een leuke toetsenist die met ons de optredens tot een feest maakt. We hebben een gevarieerd repertoire van songs van nu en wat oudere die we met de blazers tot vette songs hebben gemaakt! We repeteren met een leuke club mensen … meer »

Jessica Verburg

Really Big Band zoekt drummer, trompettist(e),trombonist(e) en baritonsax

Blazer en Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 298x bekeken

Really Big Band zoekt drummer, trompettist(e),trombonist(e) en baritonsaxDe big band van BplusC in Leiden zoekt nieuwe leden. Speel je drums, baritonsax, (bas)trombone of trompet? Kom dan eens langs bij onze repetities op de donderdagavond van 20:00 tot 21:30 op het Rapenburg 22 in Leiden. We spelen gevarieerd repertoire met enthousiaste en betrokken bandleden. De repetities staan onder leiding van Martien de Kam, een ervaren big band speler en dirigent.

Martien de Kam

Big Band Bollenstreek zoekt trompettist

Blazer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 233x bekeken

Big Band Bollenstreek zoekt trompettistBig Band Bollenstreek zoekt een trompettist. De 4e trompetpartij is vrijgekomen voor een enthousiaste, swingende muzikant. Met jouw komst maak je de 4 koppige sectie weer compleet! De band speelt een gevarieerd repertoire van de oude bekende swingnummers tot aan hedendaagse Funk Rock. Veel arrangementen zijn van de hand van onze bandleider Adri van Velsen. We repeteren op donderdagavond van 20.00 … meer »

Muzikantenbank user Ferry van ZijpFerry van Zijp

Art Bird Bigband zoekt bassist en baritonist

Bassist en Blazer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 219x bekeken

Art Bird Bigband zoekt bassist en baritonistDe Art Bird Bigband heeft weer plek voor enthousiaste muzikanten. We zoeken momenteel een bassist (contrabas en/of elektrisch) en een baritonsax. Heb je zin om mee te spelen? We repeteren op maandagavond in Oegstgeest. We houden een open repetitie op maandag 6 februari! Maar ook op andere maandagen ben je welkom. Meld je aan om een keer te komen kijken en meespelen: info@**************.nl. www.artbirdbigband.nl

Art Bird Bigband

Beginnende band Leeftijd 12 tot 16 zoekt zanger/zangeres voor stevige rock/metal.

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Hallo wij zijn een beginnende rockband en hebben al een drummer, 2 gitaristen en een bassist, spelen al redelijk goed maar zingen allemaal als een nachtegaal die onder de tram gekomen is. Daarom zoeken wij een Zanger of Zangeres met charisma en natuurlijk een dijk van een stem! Wij zijn allen 14 jaar oud, worden 15 dit jaar en houden van metal in alle vormen maar ook van stevige rock en grunge. Daarom … meer »

#gitaarlars