Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wobbly Roads zoekt uitbreiding!

Bassist, Drummer en Strijker gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 92x bekeken

Wobbly Roads zoekt uitbreiding!Regio: Leiden/Teylingen/Bollenstreek Wie: drummer/bassist/violist Genre: (hedendaagse) Country/folk/afentoe iets anders (Dixie Chicks-Miranda Lambert-Dolly Parton-Caroline Rose-Karen Elson etc.) We oefenen nu eens in de 2 weken op zondagmiddag. Oefenruimte hebben we nog niet (want akoestisch kan natuurlijk gewoon thuis), dus ideeën zijn welkom. Als duo hebben we al redelijk wat ervaring, maar … meer »

Hilde Betting

Coverband Leiden zoekt zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 102x bekeken

Een gitarist, toetsenist, bassist en drummer zoeken een zanger of zangeres om lekker rockmuziek mee te spelen. We hebben nog een oefenruimte tot onze beschikking in Leiden. Leeftijd van de bandleden zit tussen de 30 en 55. We willen wekelijks oefenen en proberen om minimaal 4x per jaar op te treden. Ben je nieuwsgierig en wil je een keer een paar nummers proberen? Stuur dan een berichtje.

Muzikantenbank user MadboXMadboX

Toetsenist zoekt bassist, drummer, zangeres voor moderne jazzy covers

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 251x bekeken

Toetsenist, in bezit eigen oefenruimte (Leiden) zoekt (contra)bassist, zangeres en drummer om originele jazzy covers te maken van bekende drummers. Doel is plezier te hebben en af en toe op te treden. Voorbeelden Frontin https://www.youtube.com/watch?v=oxe_8JS-nUM Moves Like Jagger https://www.youtube.com/watch?v=RR0Ou0cB0AE&list=PLk-_AvR22RueziRgt5GVuirih223y1UNJ&index=8 A thousand miles https://www.youtube.com/watch?v=B96-4ILcOG8 Do … meer »

Muzikantenbank user Andre KosterAndre Koster

Zanger en zangeres gezocht voor coverband met big band bezetting

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Wij zijn een superleuke coverband met meerdere saxen, trompetten en trombones. Spelen al 11 jaar het dak eraf op feesten. Treden meerdere keren per jaar op. Ons repertoire is uitgebreid en heel afwisselend! Heerlijke disco nummers zoals; Disco Inferno, It's raining man, I'm so excited. Maar ook van Robbie Williams, de Dijk, Joe Cocker. Songs zoals I feel good, Play that funky music maar ook Brass … meer »

Jessica Wiersma

Drummer gezocht voor punk/Rock & Roll band

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 99x bekeken

Wij zijn een Punk/Rock & Roll band (van tussen de 27 en 37) uit de omgeving Leiden met een eigen repertoire en zijn momenteel op zoek naar een gemotiveerde drummer. Onze nummers zijn in de stijl van Motörhead, Venom en een hele zwik andere band in het Speed Metal, Rock & Roll en Street Punk straatje. Wij zoeken naar een drummer die goed met double bass overweg kan en met eigen inbreng komt. Kan jij … meer »

Muzikantenbank user DanielDaniel

Rockdrummer gezocht voor bandproject

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 256x bekeken

Wij (zanger/gitarist, gitarist, bassist), ervaren muzikanten, veertigers, zijn op zoek naar een goede drummer voor covers van Soundgarden, Led Zeppelin, Black Sabbath, QOTSA e.a. Goede rocksongs met rompige riffs, omlaaggstemde gitaren en meerstemmige vocalen. In onze drummer zoeken we swing, gevoel voor humor, inzet en liefde voor de muziek. Doel is om regelmatig te oefenen en toe te werken naar … meer »

Muzikantenbank user Ronald van den BosRonald van den Bos

Zanger(es) gezocht semi-prof coverband (80's-hedendaags)

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 289x bekeken

Wij zijn een semi-prof coverband met ervaren muzikanten die op een hoog niveau unieke covers wil spelen. Een voorliefde voor de 80's met een mooie mix van hedendaagse nummers. We proberen alles van een eigen geluid te voorzien en/of in medleys te verwerken. Doel is om op podia/festivals te spelen, geen kleine cafés in principe. We hebben allen ruime ervaring en zijn niet bij elkaar voor het geld, … meer »

Mark van der Laaken

All-round feestband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 298x bekeken

All-round feestband zoekt gitaristGitarist m/v gezocht voor de leukste coverband van de bollenstreek: run4cover. Wegens vertrek van een van onze bandleden zijn wij dringend op zoek naar een nieuwe gitarist m/v! We zoeken een muzikant die het repertoire aankan, die het leuk vindt om vaak op te treden en die een feestje kan bouwen! Run4cover is een allround feestband en bestaat uit 6 ervaren muzikanten, die op enthousiaste wijze invulling … meer »

Harm Jan Mostert

Amateur Classic rock band zoekt gitarist / zanger regio Leiden

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 343x bekeken

Amateur Classic rock band zoekt gitarist / zanger regio LeidenCoverband zoekt een gitarist/zanger. Genre jaren 60 / 70 o.a Stones, Beatles, CCR, Eagles enz. Repeteren doen we op maandagavond van 20u tot 22u in Stompwijk (tussen Zoeterwoude en Zoetermeer). Het oefenen moet vooral gezellig, maar daarnaast ook serieus zijn. Wij bassist, toetsenist / zanger(2e stem) en drummer hebben al enige podium ervaring. (Leeftijd maakt niet uit enthousiasme wel, zelf zijn wij … meer »

Muzikantenbank user Arjan van der HamArjan van der Ham