Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer of percussionist gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 83x bekeken

Wij zoeken een drummer of percussionist voor een jazzy georiënteerd bandje. Wij bestaan uit zangeres, gitarist en bassist en repeteren 1x/2 weken in Noorden (postcode 2431, vlakbij Nieuwkoop). Hoewel jazzy georiënteerd, uitstapjes naar andere invloeden schuwen we zeker niet. We kijken gewoon wat goed past bij onze samenstelling. Er is een volledig ingerichte oefenruimte aanwezig met goede opname … meer »

Serge Willemse

Zangeres gezocht voor hardrock/punk coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 62x bekeken

Wij zijn een hardrock/punk coverband uit Aphen aan den Rijn. We hebben een zanger en een zangeres, echter onze zangeres is moeten stoppen ivm gezondheidsproblemen. We spelen muziek van oa Black Sabbath, Foe Fighters, RATM, Sex Pistols, Neil Young, AC/DC etc. Oefenen doen we op de donderdagavond in onze eigen oefenruimte in Boskoop. Insteek is lekker muziek maken en van tijd tot tijd optreden. Oh … meer »

Muzikantenbank user Peter HerpertzPeter Herpertz

Rock & Roll/ (Street) Punk band zoekt drummer

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 57x bekeken

Wij (bassist, zanger en gitarist) zijn op zoek naar een nieuwe drummer. Wij zijn al een vrij lange tijd bezig geweest met het schrijven en repeteren van onze eigen nummers en hopen met een nieuwe drummer weer flink aan de slag te kunnen. De stijl muziek is een soort samensmelting van (street) punk met een hoge Motörhead en Venom invloed. Het moet rauw en hard gaan! Tragere en duistere nummers zijn … meer »

Muzikantenbank user DanielDaniel

FreeStyle Coverband zoekt Trompettist

Blazer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 141x bekeken

Onze coverband met enthousiaste en ervaren muzikanten is op zoek naar een trompettist. De bezetting is: twee zangeressen, toetsenist, saxofonist (alt/tenor), trombone, basgitaar, gitaar en drums. Ons repertoire omvat o.a. soul, funk en pop, van "Uptown Funk" via "Don't You Forget about Me" richting "Crazy" naar Signed Sealed Delivered" en verder........... We repeteren wekelijks in onze eigen … meer »

Gerard Beelen

Toetsenist gezocht voor coverband ‘Move n’ Groove’

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 161x bekeken

Toetsenist gezocht voor coverband ‘Move n’ Groove’Band met ervaren muzikanten (zangeres, gitarist, bassist, drumster) zoekt een toetsenist. Artiesten zoals Stevie Wonder, Doobie Brothers, Joss Stone, Bruno Mars. Ons doel is om op te treden. We repeteren in Leiden. Ben jij een enthousiaste toetsenist? Laat het ons weten! We zijn te vinden op Facebook: Move n' Groove. https://www.facebook.com/MoveNGrooveBand/ Je kunt ons ook bereiken op het e-mailadres: … meer »

Lisanne

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 151x bekeken

Hallo beste drummers The Looters zoeken per 1 januari as een drummer. We spelen vooral arrangementen van jazztrompettist Loet van der Lee. Treden regelmatig op en oefenen op zaterdagmorgen in Nieuw Vennep. Info vind je op www.looters.nl. Leuk als je reageert!

Muzikantenbank user Marjo DeutschMarjo Deutsch

Dance/EDM-band zoekt bassist

Bassist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 216x bekeken

Hoi! We spelen dance/edm-covers in een eigen versie. Bezetting: zang, toetsen, gitaar, basgitaar, percussie. Drumbeats spelen we vanuit een laptop af, voor de juiste sounds en strakheid. Zo denken we iets unieks te gaan neerzetten, dat het heel goed gaat doen op festivals (niet alleen dancefests). Dus is dance/edm helemaal jou fav, en ben je ervaren en ver gevorderd, laat ons dan meteen even weten … meer »

Muzikantenbank user StardusterStarduster