Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht (Bollenstreek)

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 93x bekeken

Beste Zanger, Wij een amateur vrienden bandje zoeken een zanger die het leuk zou vinden om samen met onze zangeres de zang te verzorgen. Wij repeteren iedere donderdagavond in een eigen oefenruimte in Noordwijkerhout en streven naar 4-6 optredens per jaar, we mikken dan op de grotere evenementen. Gezelligheid en respect voor elkaar is een eerste vereiste, en daarnaast is goeie muziek maken … meer »

Reloaded

Amateur Classic rock band zoekt gitarist / zanger regio Leiden

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 205x bekeken

Amateur Classic rock band zoekt gitarist / zanger regio LeidenCoverband zoekt een gitarist/zanger. Genre jaren 60 / 70 o.a Stones, Beatles, CCR, Eagles enz. Repeteren doen we op maandagavond van 20u tot 22u in Stompwijk (tussen Zoeterwoude en Zoetermeer). Het oefenen moet vooral gezellig, maar daarnaast ook serieus zijn. Wij bassist, toetsenist / zanger(2e stem) en drummer hebben al enige podium ervaring. (Leeftijd maakt niet uit enthousiasme wel, zelf zijn wij … meer »

Muzikantenbank user Arjan van der HamArjan van der Ham

MC zoekt DJ

DJ gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 78x bekeken

Lieve Muziekliefhebbers, Mijn bijnaam die ik van mijn vrienden krijg is Judebox, omdat ik altijd alle nummers ver van te voren aan voel/hoor komen en mee kan zingen. Zingen is mijn passie en ik zou niets liever willen dat hier iets mee doen. Daarnaast houd ik onwijs van een feestje en weet ik goed mensen mee te nemen met mijn enthousiasme. De combinatie hiervan heeft mij tot het volgende idee … meer »

Muzikantenbank user Charlotte Silvia de MolCharlotte Silvia de Mol

Our Freeway zoekt Gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 193x bekeken

Our Freeway zoekt GitaristVoor onze (amateur) band zijn we op zoek naar een tweede gitarist en eventueel een drummer. Wij zoeken een enthousiast iemand, op vrijwillige basis (vanaf ongeveer 35 a 40 jaar) die bereid is wekelijks met ons mee te komen repeteren, regio Bollenstreek/Haarlemmermeer. Wij spelen rustige luistermuziek. Een breed genre; van Mody Blues tot Blof, Otis Redding of bijvoorbeeld Josh Groban. Soms ook een … meer »

Muzikantenbank user John GaljaardJohn Galjaard

Run4cover zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 213x bekeken

Gitarist m/v gezocht voor de leukste coverband van de Bollenstreek: Run4Cover. Wegens vertrek van een van onze bandleden zijn wij dringend op zoek naar een nieuwe gitarist m/v! We zoeken een muzikant die het repertoire aankan, die het leuk vindt om vaak op te treden en die een feestje kan bouwen! Run4Cover is een allround feestband en bestaat uit 6 ervaren muzikanten, die op enthousiaste wijze invulling … meer »

Harm Jan Mostert

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 190x bekeken

Alternatieve rock band zoekt gitarist Krachtige grooves en ruimte voor improvisatie Inspiratie: Marc Ribot, Beefheart, Pere Ubu, Sonic Youth, Nels Cline, Zappa, Radiohead, e.d. Onze basis is in Katwijk/Leiden. Huidige line-up: Contrabas, orgel - Drums, percussie - Bariton- tenorsax, basclarinet, clarinet + elektronica.

Arie Zwardsick

Wij zoeken een gitarist

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 535x bekeken

Wij zijn een band bestaande uit een gitarist, bassiste, drummer en zangeres en we zoeken nog een tweede gitarist. Ben je gitarist? Lees dan verder! De muziekstijl ligt instrumentaal gezien in de lijn van A Perfect Circle, maar we geven een eigen swing aan de muziek. Er zijn al een aantal nummers (instrumentaal) opgenomen. We repeteren op maandagavonden in Voorschoten. In eerste instantie eens … meer »

Sytske

Zanger(es) gezocht voor het inzingen van enkele nummers op een progrock-album

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 329x bekeken

Zanger(es) gezocht voor het inzingen van enkele nummers op een progrock-albumAls multi-instrumentalist met een bescheiden reputatie in de 'progrock' werk ik in mijn thuisstudio aan mijn album(s). Voor mijn 17e album zoek ik wederom een zanger(es) om enkele nummers in te zingen. Het gaat mij vooral om het toevoegen van melodieuze tekstlijnen in mijn muziek; het zijn dus géén typische 'liedjes' (songs). Daarom hoef ik niet per sé een zanger(es) met sterallures, wel iemand … meer »

Muzikantenbank user Dr. Coen RaadDr. Coen Raad