Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blueszanger zoekt Nw. formatie

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmeloord (Flevoland) | 205x bekeken

Blueszanger zoekt Nieuwe formatie. Dus geen rockband echte bluesband waar echte muziek gemaakt word en waar naar elkaar geluisterd word. (Geen beginnersbandje dus) Mijn Leeftijd is 67 jaar ruim 30 jaar als bassist en contrabas. ruim 4 jaar als zanger en ongeveer 2 jaar intensief op de Nord stage 3 compact bezig. Ik woon in Emmeloord dus hooguit 50 km er vandaan. Ik ben ook te vinden op Facebook … meer »

Muzikantenbank user Henk LeendertsHenk Leenderts

JAZZCOMBO zoekt pianist/toetsenist

Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 169x bekeken

JAZZCOMBO zoekt pianist/toetsenistJAZZCOMBO ZOEKT PIANIST/TOETSENIST Gezellig clubje 50 plussers zoekt een jazzpianist. We spelen jazzstandards met hier en daar een bossa. (Real book). We repeteren elke week in Almere op maandagavond van 19.30 tot 22.30 uur in een studio waar alles klaarstaat. De bezetting is piano, bas, drums, tenorsaxofoon en zang. We zijn geen profs, ook geen broodspelers, maar gevorderde amateurs, die met veel … meer »

Jacolien van der Loos

Gitarist zoek zanger(es)

Gitarist zoekt band in Almere (Flevoland) | 210x bekeken

Gitarist zoek zanger(es)Ervaren gitarist (58) zoekt mede muzikanten voor akoestische pop voor kleinschalige optredens. Ben jij een zanger(es) en heb je een voorkeur voor muziek zoals CSN, Adele, CCR en ....jouw favoriet..... kom dan maar eens muziek maken (06-41420867)

Kees de Greef

Bertus Big Band zoekt trombonist

Overig gezocht in Almere (Flevoland) | 424x bekeken

Bertus Big Band zoekt trombonistDe gezelligste bigband van Almere zoekt een trombonist om de trombonesectie te versterken, die bestaat op het ogenblik uit 2 trombones en een bastrombone. We spelen een mix van swing, latin en rock. Op donderdagavonden kun je ons vinden van 20.00 tot 22.00 uur in buurthuis De Draaikolk, Lekstraat 2 in Almere. Als je een keer langs wilt komen, ben je welkom!

JR Oostra