Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Indo rock Band

Drummer, Geluidstechnicus en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 528x bekeken

wij muzikanten, waar van drie met indo roets uit de omgeving van Meppel, Hoogeveen, wij zijn op zoek muzikanten met ervaring. als muzikanten hebben wij ruime ervaring in de muziek. De band bestaann uit. Bassit, slagsolo gitarist die ook lapsteel speeld, toetsenist, Drummer en Zanger. Wij hebben ons hart bij de indo, countrie en 60, 70 jarige muziek. Ons leeftijd is 60, 70 Plus. wij zoeken met … meer »

René R

Toetsenist 60/80’s coverband omgeving Zwolle gezocht

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 245x bekeken

Hoi, wij zijn een coverband in oprichting - nu nog trio - en zoeken een toetsenist (liefst met tweede stem). Al een dik uur repertoire staan. Stijl: blues-pop-rock, eighties en ouder. Van Hendrix tot The Cure en van Cream tot Fleetwood Mac. Puur en vooral met feel en ruimte voor improvisatie. Leeftijd maakt niet uit, de nodige ervaring welks Wij zijn rond de 50. Repeteren in Hedon Zwolle, tweewekelijks.

Michiel Kroes

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 499x bekeken

hoi Drummer zoekt band! Ik ben een drummer (44) woonachtig in Zwolle. Ik heb vanaf mijn 15e tot 35e in bandjes gespeeld (en regelmatig opgetreden) als gitarist. Sinds enkele jaren overgestapt op drummen en nu op zoek naar een leuke band om wekelijks (of om de week) mee te repeteren, tzt op te nemen en op te treden. Ik ben niet op zoek naar een band die 2 keer per maand een optreden heeft maar speel … meer »

BW79 van der Wal

Songwriter Zoekt Muzikant / Mede Componist / Gitarist / Regio Zwolle

Overig zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 527x bekeken

Hallo lezer(es), Graag wil ik met een mede componist / gitarist vorm geven aan de liederen die ik geschreven heb. Liederen zijn het meest in het Engels (denk aan Pop /licht Rock). Ik hou veel van muziek en zie graag wat ik ermee bezig ben geweest, gerealiseerd worden. Dat kan alleen met samenwerken van "ervaren" muzikanten, hoef niet professioneel te zijn maar wel feeling hebben met de genres. Kan … meer »

Muzikantenbank user Mafalda CameliaMafalda Camelia