Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor Country/Bluegrass band

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 231x bekeken

Hoi! Ik ben me de laatste tijd meer aan het verdiepen in Country/bluegrass muziek en zoek muzikanten die het leuk vinden om iets op te starten rond dit genre. Ik ben zelf ervaren gitarist, ik zing graag (liever backing dan lead, maar kan beide) en ben me al een tijd aan het verdiepen in mondharmonica en mandoline. Voor de mensen die leeftijd belangrijk vinden, ik ben 28 jaar oud. Ik woon in Zwolle … meer »

Muzikantenbank user Jos WiegminkJos Wiegmink

Ervaren (podium)bassist zoekt band in omgeving Zwolle

Bassist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 189x bekeken

Hoi, ik ben een 43-jarige bassist uit Zwolle met een aantal jaren aan ervaring met live-shows, spelen op de radio en studio opnames. Na een muzikale sabbatical in verband met het gezinsleven (met inmiddels 2 schoolgaande kinderen) heb ik enorm veel zin om weer in een band aan de slag te gaan! Muziekstijlen waar ik veel naar luister / thuis op mee speel, zijn rock, metal, gitaarpop en singer-songwriter. … meer »

Muzikantenbank user JohnJohn

Songwriter Zoekt Muzikant / Mede Componist / Gitarist / Regio Zwolle

Overig zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 293x bekeken

Hallo lezer(es), Graag wil ik met een mede componist / gitarist vorm geven aan de liederen die ik geschreven heb. Liederen zijn het meest in het Engels (denk aan Pop /licht Rock). Ik hou veel van muziek en zie graag wat ik ermee bezig ben geweest, gerealiseerd worden. Dat kan alleen met samenwerken van "ervaren" muzikanten, hoef niet professioneel te zijn maar wel feeling hebben met de genres. Kan … meer »

Muzikantenbank user Mafalda CameliaMafalda Camelia

Drummer zoekt medemuzikanten/band in Zwolle om samen muziek te maken

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 272x bekeken

Drummer zoekt medemuzikanten/band in Zwolle om samen muziek te makenMijn naam is Daan Tissink, ik ben 24 en ik speel nu zo'n 16 jaar drums. Ik kom oorspronkelijk uit Eindhoven, maar ik heb vanwege mijn studie op verschillende plekken in Nederland gewoond. Ik heb sinds kort een plekje gevonden in Zwolle en probeer hier ook weer mijn interesses op te pakken, waaronder samen muziek maken, en een netwerk op te bouwen. Ik ben daarom opzoek naar een band of naar medemuzikanten … meer »

Muzikantenbank user Daan TissinkDaan Tissink