Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Songwriter Zoekt Muzikant / Mede Componist / Gitarist / Regio Zwolle

Overig zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 201x bekeken

Hallo lezer(es), Graag wil ik met een mede componist / gitarist vorm geven aan de liederen die ik geschreven heb. Liederen zijn het meest in het Engels (denk aan Pop /licht Rock). Ik hou veel van muziek en zie graag wat ik ermee bezig ben geweest, gerealiseerd worden. Dat kan alleen met samenwerken van "ervaren" muzikanten, hoef niet professioneel te zijn maar wel feeling hebben met de genres. Kan … meer »

Muzikantenbank user Mafalda CameliaMafalda Camelia

Drummer zoekt medemuzikanten/band in Zwolle om samen muziek te maken

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 160x bekeken

Drummer zoekt medemuzikanten/band in Zwolle om samen muziek te makenMijn naam is Daan Tissink, ik ben 24 en ik speel nu zo'n 16 jaar drums. Ik kom oorspronkelijk uit Eindhoven, maar ik heb vanwege mijn studie op verschillende plekken in Nederland gewoond. Ik heb sinds kort een plekje gevonden in Zwolle en probeer hier ook weer mijn interesses op te pakken, waaronder samen muziek maken, en een netwerk op te bouwen. Ik ben daarom opzoek naar een band of naar medemuzikanten … meer »

Muzikantenbank user Daan TissinkDaan Tissink

Zangeres op zoek naar een band :)

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 254x bekeken

Hallooo, mijn naam is Jikke en ik ben op zoek naar een band in omgeving Overijssel! Ik heb helaas nog geen ervaring met optreden maar wil dit echt graag leren! Zingen is al mijn hele leven een passie van mij en ik heb zo’n 3 jaar zangles gehad. Maar sinds kort heb ik de behoefte om echt te gaan optreden en lekker creatief bezig te zijn met andere muzikanten :) Zelf houd ik het meest van rock qua … meer »

Muzikantenbank user JikkeJikke

Band en muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 512x bekeken

Band en muzikanten gezochtHoi allemaal, Ik ben op zoek naar een band die het heerlijk vindt om minstens 1x per week samen muziek te maken in Zwolle. Sing & songwriting doe ik graag en daarnaast zing ik en speel ik gitaar. Om een beetje een beeld te krijgen: Zojuist heb ik mijn eerste nummer gereleased: "Clock ticking walls" Dit nummer heb ik geschreven en gezongen. Verder ben ik veel met klassieke muziek bezig, maar ik … meer »

Muzikantenbank user Deborah LangelerDeborah Langeler

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 232x bekeken

Hoi, Ik ben 18 en zing zo’n 12 jaar. Ik volg nog steeds af en toe een les bij een zangcoach en wil graag meer doen met zingen. Daarom zoek ik een bandje. Het genre wat ik leuk vind, is jaren 70/80/90 en country. Zoek(en) je/jullie een zangeres, dan heb je die nu gevonden.

D