Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt Muzikant(en)!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 261x bekeken

Hey hoi! Ik ben Floor, 23 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Al van jongs af aan zing ik met veel plezier en ik ben nu op zoek naar muzikanten om samen mee te spelen. In het verleden heb ik in een bandje gezongen en heb ik ook akoestisch opgetreden. Mijn stemgroep is alt en ik heb voorkeur voor een mix van pop, rock en soul. Ben jij op zoek naar een enthousiaste zangeres om je band compleet te maken? … meer »

Floor

P!nk Tribute zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 244x bekeken

P!nk Tribute zoekt zangeresWij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een extra zangeres om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We zijn op zoek naar een zangere die onze huidige zangeres kan onderstuenen en die de koortjes en de tweede stem in de nummers kan zingen. Daarnaast verwachten we dat je de tweede leadstem kunt zingen bij duetten, zoals "Just Give Me a Reason" en "Cover … meer »

Patrick

ПŽ¤ Doe mee met The Johnny Cash Experience als onze June Carter! 🎤

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 248x bekeken

ПŽ¤ Doe mee met The Johnny Cash Experience als onze June Carter! 🎤Ben jij een geweldige zangeres die net zo dol is op de muziek van Johnny Cash als wij? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn The Johnny Cash Experience, een toffe tribute band van jonge gasten (20 tot 25) uit Oirschot en omgeving, en we hebben nog een June Carter nodig om onze band compleet te maken. Als lid van onze band krijg je de kans om op te treden op mooie podia. We streven naar te gekke … meer »

Muzikantenbank user Teun van BrunschotTeun van Brunschot

Bruiloft

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 228x bekeken

Hoi allemaal! Ik zoek een pianist of gitarist en het liefst ook nog iemand die een tweede stem kan zingen. Ik mag 1 juni zingen op een bruiloft (4 nummers) echter kan degene met wie ik dit zou doen niet meer. Je krijgt er 150 euro voor + reiskosten. Hoor je graag! Groetjes, Serena

Serena

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 322x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial-gothic invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan … meer »

Anique

Attention wanna-be active Female Singer-Musicians!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 583x bekeken

Would you like to use your drive and talent as a professional FULL-TIME focus member of a band actually helping fix this human-ruined world? Of course that requires a deep acceptance that "the ship IS sinking". As the badly-designed Titanic sank the band played on and people died. Our band will help people fix the ship, stay afloat and reach new shores. Not just with the great new music we already … meer »

Kiki King