Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Groovy zanger(es) & gitarist gezocht: Sluit je aan bijzonder band!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 661x bekeken

Na het stille einde van onze vorige band, Matt Thursday, meer dan een jaar geleden, hebben we, als toetsenist, drummer en bassist, onze passie voor muziek nieuw leven ingeblazen. Nu zijn we sterk gemotiveerd om gezamenlijk een nieuwe, levendige band te lanceren waarbij we het grooven naar een hoger niveau tillen. Ons geluid is een mix van funky bluesrock, soul, r&b, vette funk (inclusief oldskool vibes) … meer »

Rilana Lainsamputty

Inner Scenes zoekt bassist (Amsterdam)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 456x bekeken

Inner Scenes zoekt bassist (Amsterdam)Hallo! Wij repeteren in Amsterdam en helaas is onze bassist momenteel niet in staat om de repetities bij te wonen. Het is onduidelijk op dit moment of hij terug zal keren. Voor de komende tijd zoeken we een invalbassist. Mocht hij niet terugkeren, waar ik toch een beetje bang voor ben, kan dit wellicht ook voor vast worden. We spelen eigen werk. Het is een lekkere mix van rock, reggae en pop. We … meer »

Muzikantenbank user Christiaan VeltkampChristiaan Veltkamp

Saxofonist of saxofoniste gezocht voor Allround Coverband Limburg/Brabant

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 369x bekeken

Saxofonist of saxofoniste gezocht voor Allround Coverband Limburg/BrabantSpeel je sax en ben jij die vrolijke teamplayer welke graag onderdeel uitmaakt van onze knallende allround coverband met blazers-sectie? Dan zijn wij opzoek naar jou! Turnback & The Blazing Babes bestaat als band reeds 20 jaar. Sinds de omslag naar allround coverband is het repertoire zeer divers te noemen is. Top 40, Soul, Feest, Rock, Disco, Funk, Pop, Classics en die ultieme Guilty Pleasures, … meer »

Muzikantenbank user Pieter BiemansPieter Biemans

Creatieve leadgitarist gezocht voor nieuwe allround band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 392x bekeken

Hallo wij ervaren Bassist 43 en ervaren Drummer 43 zijn op zoek naar een ervaren creatieve leadgitarist en ervaren zangeres voor een nieuwe band. Iemand die ervaring heeft met schrijven of hier mee wil beginnen. Doel is een leuk repertoire op te bouwen van een mix van covers en eigen nummers en dit uiteindelijk ten gehore brengen natuurlijk. Oefenruimte omg Didam mocht je interesse hebben app dan even … meer »

Thijs Wind

PopRock Band in Genk zoekt bassist!

Bassist gezocht in Limburg (België) | 192x bekeken

Hallo Bassisten, Wij Gitarist, Gitariste/zangeres, Drummer zijn op zoek naar een bassist. Leeftijd maakt ons niet uit. Wij zijn zelf tussen de 35 en 39. We spelen nummers van de jaren 70 tot 2000. Ons doel is om de bühne op te gaan. We repeteren om de week op maandagavond in Genk. Graag horen we van jou! Tel +31 638235398

Bliss

Gitarist, zanger, toetsenist zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 317x bekeken

hey. I would love to join a band playing original music. I play guitar, sing and I'm pretty good at the synthesizer. I am 35 years old and I have been involved in music for 20 years. In the meantime, I was doing music school. I would like to play concerts with an interesting band. communicates in English and Dutch. If you're initially interested, I'd love to hear from your team. Regards.

Emil

Aan alle zangers/zangeressen!

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 552x bekeken

Hoi zangers en zangeressen! Ben jij beginnend of ervaren zanger(es)? Zing je vaak met de radio, youtube of spotify mee? Als je het leuk vindt om in plaats daarvan eens met echte begeleiding te zingen kom ik graag met je in contact. Ik speel al gitaar vanaf mijn 7e en zoek enthousiastelingen in muziek net als ik. Ik speel allerlei muzieksoorten en sta voor vanalles open. Denk aan: London Grammar, … meer »

gitarist-647

Gitarist zoekt bluesband

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 276x bekeken

Gitarist zoekt bluesbandHallo, Ik ben Marc (43) en speel al sinds mijn 16de in semi prof bands. Ik ben op zoek naar een bluesband die regelmatig live speelt. Om een indruk van me te krijgen hier een Youtube filmpje https://www.youtube.com/watch?v=nWVF_hJ6388 Groetjes Marc

Marc van hout