Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren drummer zoekt band.

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 185x bekeken

Ervaren drummer zoekt band.Hi, Rolof hier. Ik ben een drummer van pak 'm beet 37 jaar. Ik zoek muzikanten in de omgeving Utrecht met ervaring in optreden en het wel en wee van een band. Ik kan best lekker spelen, heb meerdere albums opgenomen, heb voeling met andere instrumenten en harmonisch spelen, ik deed tours in binnen- en buitenland en nu vooral weer heel veel zin om te spelen! Ik oriënteer me breed en vooral … meer »

Muzikantenbank user Rolof GroothoffRolof Groothoff

Voor onze country-americana coverband Bakersfield zijn wij op zoek naar een drummer.

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 300x bekeken

Onze huidige drummer is er helaas mee gestopt, dus zijn we op zoek naar een vervanger. Qua muziek kan je denken aan de volgende artiesten: - Stealers Wheel - Dwight Youkam - The Band - Tom Petty - Steve Earle - Bob Seger - Allman Brothers Band. Repeteren om de week in Apeldoorn. De huidige bezetting bestaat uit een bassist (37 jaar) zanger/gitarist (40 jaar) solo gitarist (48 jaar) slag gitarist … meer »

RobertBassist

Vocalist uit Dokkum (Fr) zoekt doom/melancholic metal band

Zanger / Zangeres zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 215x bekeken

Vocalist uit Dokkum (Fr) zoekt doom/melancholic metal bandDenk richting Katatonia, Woods of Ypres, Paradise Lost en Swallow the Sun. Als je een enthousiaste muzikant of band bent die op zoek is naar een energieke, upbeat metal vocalist om lekker hard mee te knallen... Zoek dan verder. Dan ben ik niet de juiste persoon. Ik ben een 35 jaar oude ziel met diverse jaren ervaring in zowel cleane als harsh vocals. Ik heb een vrij unieke diepe stem en wissel moeiteloos … meer »

Muzikantenbank user S.C.S.C.

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor feestmetal.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 188x bekeken

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor feestmetal.Wij zijn Oproerkraaiers uit Utrecht en we zoeken een gitarist voor onze feestmetal. Check onze muziek en laat weten of je zou willen spelen! We oefenen op vrijdagen in de avond van 9 tot 12 uur. Check onze muziek via spotify en anders kan je ons ook vinden op Youtube. Zoek in dat laatste geval naar Oproerkraaiers Blind date, deaf date, your fate. Dat is ons album. https://open.spotify.com/album/0danUh2ER8cM2FLC2QCzbM?si=4u6mfK2BReCEgZlH6UZ5Yg

Wouter Bisschop

Zangeres zoekt Metal Muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 164x bekeken

Zangeres zoekt Metal MuzikantenBeste jij/jullie, Ik ben Barbara en ik ben op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van symphonische metal of metal opera. Denk aan Nightwish, Within Temptation, Rhapsody, Helloween, die richting op. Zoeken jullie nou nog een zangeres, stuur dan een berichtje? Dit is de link naar mijn youtube: https://youtu.be/JBQGGbIyLgc?si=FAcIFH1V8b_3bUkO Klik gerust verder rond op mijn … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Bassist/gitarist zoekt mede muzikanten

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 223x bekeken

Bassist die op zoek is naar mede muzikanten om gezellig muziek mee te maken. Ben niet meteen opzoek naar bepaalde vorm/samenstelling; bandje lijkt me leuk maar ook losse muzikanten (om evt. huiskamer jam sessies te plannen kan ook). Qua muziek smaak zit ik best breed als er maar beetje interessante baspartij bijzit. Doe zelf vooral meespelen met bestaande muziek zoals: lenny kravitz, daft punk, jamiroquai, … meer »

Marc

*GEZOCHT: achtergrond zangeres voor Tina Turner Coverband*

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 380x bekeken

Ben jij gepassioneerd over zingen en zoek je een leuke uitdaging met mij? Wij zijn een energieke Tina Turner Coverband die optredens verzorgt in Nederland en daarbuiten. Momenteel geniet ik met volle teugen van mijn rol als achtergrond zangeres, maar mis jou naast mij! Wil jij naast mij staan en samen een geweldige sound creëren, en vooral plezier hebben in wat we doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! … meer »

Patricia